תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5? חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז התחלתי לערוך סרטון וידאו שצולם בפלאפון נוקיה 6288 ושמתי לזה אודיו וקצת טקסט פה ושם (לא השתמשתי בשום אפקט או מעבר) וכשאני בא לשמור (640X480) אז באה לי ההודעה המוכרת שהתוכנה לא יכולה לשמור "in the specified location", עכשיו, מה אני עושה? ניסיתי לשמור באיכות שונה - לא הלך, ניסיתי במקום אחר - לא הלך, העברתי את הקבצים שהשתמשתי בהם בעריכה + הקובץ MSWMM למחשב אחר שברשותי ומשם לשמור - לא הלך, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ואז לשמור - לא הלך, חיפשתי בגוגל מה יכולה להיות הבעיה - מצאתי מלא אנשים שמתלוננים על אותה בעיה ואומרים להם לבדוק שהקובץ לא גדול מ-4 GB ואם יש יותר מידי אפקטים (שלי אין בכלל) וכו' והסרטון שלי עומד בסטנדרטים, אני ממש רוצה כבר לשמור את הסרטון בתור סרטון כבר, מיש…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קראתי לפני שבועים בעיתון מעריב שיש תוכנה במתלבשת על ה LINUX ומשמשת את המחשב בתור VIVO(כמו YES MAX) התוכנה הופכת את הלינוס לסביבת עבודה מאוד נוחה אם תפריט שבעזרתו את משתלט על המחשב בקלות, כדי לשלוט במחשב כמו VIVO השאלה האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בווינודס ואם אפשר את השם של התוכנה שאיזה שנתתי תדוגמא (אני אידיוט לא שמרתי את העיתון)
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב לפני כמה ימים הוא עלה אבל הוא לא מתפקד אני לוחץ על האייקונים ואז המחשב נתקע אם אני לא לוחץ על האייקונים השעון עובד. האייקונים בצד לא עולים אשמח אם תעזרו לי לפתור נ.ב כאשר אני עושה סייף מוד ונכנס לאדמיניסטריטור הוא מבקש קוד
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום כולם וחג שמח. אני חדש פה, ורציתי לבקש לינק לתוכנה מסוימת שאני צריך. הבעיה שלי היא שבזמן שאני צופה בסרטי DVD או מדיה פלייר על מחשב שלי יש המון קטעים שאני רוצה לעשות להם capture כלומר Print Screen, הבעיה שלי שכאשר אני מעביר את ה- PS לצייר נגיד ועושה הדבק רואים מסך שחור במקום התמונה שבדיוק עצרתי תסרט. אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לתוכנה מיוחד שמצליחה לתפוס תמונות מסרטים.[ תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כל מי שיש לי ברשימה של האי סי קיו והכינוי שלו רשום בעיברית עכשיו זה מופיע כסימני שאלה יש למישהו מושג למה ואיך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך תוכנה (ורצוי חינמית כגון avg בקשר לאנטיוירוסים) אשר תתחבר לי לאוטלוק ותנקה לי את הספאמים שאני מקבל מדובר ב20 הודעות ליום. אשמח לקבל תגובות תודה רבה מראש לכל הקוראים והפותרים ליאור
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כי בשניהם יש צילומי אוויר אז למה שאוריד את התוכנה למחשב? אני לא מנוסה איתה פשוט אני לא אוהב להוריד תוכנות למחשב. מעדיף רק כאלה שבאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם פקס .....מדפסת שהיא גם סורק !!!!! אבל שליחת פקס פשוטה זה סיפור מהתחת ! יש תוכנה לשליחת פקסים פשוטה ומהירה גם ?? פשוט שהתוכנה תסרוק ותשלח זה הכל ...... ל WINFAX של וווינדוס אין בכלל אפשרות סריקה !!! לא מבין למה זה טוב
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הנה הרשימה שלי נכון לעכשיו: FIREFOX 1.0.4 FIRETUNE v1.0.3 CCLEANER 1.19.108 AVI MPEG RM WMV Joiner v4.81 Ad-Aware SE Personal Edition 1.05 DAEMON Tools 3.47 xp-AntiSpy 3.94-1 SpeedFan 4.24 CPU-Z 1.28 EVEREST Home Edition v2.00 ACROBAT READER 7 win md5 sum Sygate Personal Firewall Pro NOD32 GSpot v2.21 OFFICE XP Azureus Release [2.3.0.2 peerguardian 2 זקוק להמלצות על: UNINSTALLER טוב תוכנת איחוי טובה (מתלבט בין כמה ) מנקה REG כל דבר אחר
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows 7 והתקנתי מערכת וירטואלית VMWare Windows 7 64Bit. אני מנסה להתקין מתאם USB של Atheros ZyDAS 802.11 שקיבלתי מבזק. הבעיה היא שהמערכת הוירטואלית בשום אופן לא מצליחה למצוא את הדרייבר שלו. לא דרך Windows Update, לא דרך הדרייברים שהורדתי מהאתר של בזק ולא דרך כל מיני ניסיונות להתקין דרייברים מוכנים שיש למערכת הזאת. אני תקוע ולא יודע כבר מה לעשות. במערכת הרגילה, היא מזהה לי את הדרייברים בקלות. בכל מקרה, בוירטואלית הוא כותב לי ב-Device Manager שהוא מזהה את זה כ-Usb2.0 Wlan אם זה עוזר...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה פעמים בעת גלישה אני מקבל מסך כחול עם שם הקובץ passthru.sys כשחפשתי במחשב את שם הקובץ הנ"ל מצאתי אותו בתקית C:\WINDOWS\system32\drivers לאיזה דרייבר שייך הקובץ הפגום הזה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה בשם דומה ל soslec מישהו יודע מה השם האמיתי? כי אני מחפש את התוכנה, תדוה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קודם אני רוצה להבין איך זה פעול הדבר הזה.. אני מוריד את זה כדי שמה יהיה? כדיש אחר כך המחשב שלי יוכל לקרוא פורמטים שלא יכל לקרוא קודם? זה כמו שלמשל הורדתי פעם פלאג אין לפוטושפ כדי שנאי אוכל לשמור קבצי אייקון? ואם אני מוריד את הדברי האלה, זה יגרום לכל נגן על המחשב שלי לדעת קלרוא תפורמט הזה שהורדתי את זה בשבילו? קודקים ומקודדים זה באמת אותו דבר כמו שאני הבנתי? ו.. הורדתי איזה סרט שהוא בפורמט DIV3 מסתבר פשוט באתי לפתוח את זה בBSplayer ואז זה כותב כזה can't read this format (DIV3) אז.. מישהו יכול לעזור שזה כן יוכל להציג לי את זה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר אפשרות להפעלת MKV עם שני רצועות קול (למשל אחד רגיל ואחד דוקומנטרי או שני שפות שונות) באותו זמן כך שאוכל למפות כל רצועה ליציאת אודיו נפרדת למשל פנל אחורי ישמיע פס קול אחד והפנל הקדמי ישמיע את השני? כל מה שמצאתי זה אנשים שמתלוננים ששני פסי הקול פועלים להם ביחד כשהם רוצים רק אחד אך לא איך עושים את זה ואני מעוניין בדיוק בזה רק בתוספת מיפוי יציאות משתמש בעיקר ב MPC על ויסטה 64 ביט אבל מוכן לשנות (יש שם מיפוי יציאות בפריט של audio switcher ) נ.ב. פעם הפעלתי שני רצועות וידאו שונות ייחד על ידי שימוש ב: avisynth וזה יכול להיות מקום טוב להתחיל אך למרבה הצער הרבה גלים התנפצו על השובר מאז... כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, בטעות לחצתי על כפתור כנראה שלא שמתי לב ועכשיו כל פעם שיש מספר או כתוביות באנגלית ב MV2PLAYER הוא מקריא אותם ... זה נורא מעצבן! מישהו יודע איך לכבות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא נותן לי להתקין את הפריימוורק , הupdate מתחיל תהתקנה ואז אומר Failed ככה כבר שלושה ימים , הורדתי ידנית תהתקנה וזה מה שזה רושם לי : (אחרי שאני בא להתקין ידנית). נכנסתי גם לאתר של מיקרוסופט ואמרו לי להסיר אותו מהמחשב ואז להתקין ידנית מחדש אבל זה לא מוכן למחוק , מה לעשות ?!
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
רצית לדעת האם ניתן להתקין על ווידואס MAC OS בתוכנות דוגמת OS ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת אלחוטי אבל אבד לי דיסק ההתקנה ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לדגם של הכרטיס (חברה + דגם) ככה שאני לא יודע איזה דרייבר להוריד.... איך אני יכול לדעת את הדגם? תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום חברים זה לא בשבילי לידידה שלי היא עובדת על פריהנד גרסה MX11 התקינה את התוכנה ולא מוצאת את סרגל הכלים לעבודה מישהו יודע יכן זה מסתתר הקטע הוא שהתקנתי את זה במחשב אחר והכל מופיע תקין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה win 2000 וoffice 2000 הכל עבד לי מצויין (99% מההדעות מתחילות כככה..) אין לי מושג מה גרם לשינוי, אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה outlook2000, שמאפשר לי לעשות הכל, היא פתאום נסגרת לבד ומוציאה הודעת שגיאה, מצורפת למטה.אודה לכם אם תעזרו לי בזה, מה בדיוק אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לתקן אותה, אני מעדיף לא להתקין מחדש שום דבר שלא צריך...אז תיקון הדרך העדיפה בעיני, אגב ניסיתי תיקון וזיהוי וזה לא עבד. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אוקיי, אז ככה.. מהיום, הווינאמפ החליט שהוא לא מנגן שירים. כל שיר שאני מנסה לפתוח, הוא פשוט מריץ אותו ממש מהר (בלי סאונד) ועושה לו עותק ששוקל כמה עשרות MB'S בכונן C. למישהו יש מושג מה הבעיה ? אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק לשני קבצי AVI כל אחד 700MB. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD. 1. אני חייב להמיר את הקבצים ל-MPEG? אם כן כיצד עושים את זה והאם זה יפגע באיכות\נפח? 2. הסרט לא עבד בהתחלה עם אף תוכנה עד שהורדתי Divx ועכשיו הוא פועל אבל בלי sound הוא רושם לי בהפעלה: this file contain unknown data file. the audio data is not recognized by divx the audio data in the file is 8192 and you may install new audio codec for listen to the audio (סיכמתי מה שהוא רשם) זהו...תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-