עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה בכותרת....

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. נמאס לי כבר שערכות נושא , לא מסוכרנות טוב לFF בעברית, ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית. יש אפשרות לעשות זאת או שהכי כדאי זה להסיר את הנוכחי ולהתקין את הגירסא האנגלית?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. עדיף שתהיה מקצועית עם פנים שנראות מציאותיות אבל גם קריקטורה מצויירת יהיה לי טוב. אני מחפש כבר כמה ימים ולא מוצא דבר אני ממש צריך תוכנה כזאת ומהר תודה :-*

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום, פרמטתי מחשב בבית שהיה מותקן עליו XP ו- OFFICE 2003 והתקנתי עליו עכשיו WINDOWS 7 וגם OFFICE 2010. כאשר עשיתי גיבוי לכל ההודעות ב-OUTLOOK הישן עשיתי טעות ועשיתי "ייצוא" של כל ההודעות למה שהוא נותן במקור , קבצי BAK ולא לקובץ PST. עכשיו ב- OUTLOOK 2010 אני לא מצליח לשחזר אותם אל תוך התוכנה כלומר, לעשות "ייבוא". ממה שראיתי יש אפשרות לעשות לקבצי PST ולי אין את זה. אנשים אני חייב עזרה בנושא זה ממש חשוב לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  5. Started by poltergeits,

מישהו יודע איך אני מבטל את ה- "PROTECTION CENTER "

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  6. Started by deso,

X Dissapointed.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by viper_sb,

אני מחפש תוכנה מקצועית שיכולה לתת מענה מלא על ביצועים של כרטיס רשת מול שרתי הDHCP,DNS תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. נדבקתי מאיזה מייל כנראה..וירוס tanatos.m הוא מתפשט לכל קובץ EXE שרץ. נועל TASK MANAGER ועוד המון דברים.. יש לי AVG והAVG כל כמה זמן מתריע על קבצים נגועים אך הוא לא מצליח לנקות אותם... בנוסף ניסיתי להכנס לSAFEMODE ומשם לבצע סריקה אך הSAFEMODE לא עולה...בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע ומאתחל.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הוירוס, חיפשתי בגוגל ומצאתי שם כמה דפים אבל שום דבר משם לא עוזר.. יש איזשהי דרך לעשות BOOT עם אנטיוירוס לפני שהווינדוס עולה? מישהו מכיר איזה תוכנה כזאת? תודה מראש

9. Started by Bone-Breaker,

הורדתי את התוכנה ועשיתי הכל לפי ההוראות אבל כשאני מנסה להעלות אותה הפלופי עושה כל מיני רעשים מוזרים וזה כותב לי על כל המסך כל מיני דברים כאלה: ax_0010 bx_0000 cx_0001 dx_0002 ax_0010 bx_0000 cx_0001 dx_0002 ככה הוא רושם בכל העמוד ולא מפסיק. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by galit2ha,

לילה טוב, התקנתי לאחרונה וינדוס 7 ומשום מה אני לא מצליחה להתקין את המדפסת למרות שיש לי את דיסק ההתקנה המקורי. יכול להיות שמערכת ההפעלה לא תומכת בהתקנת המדפסת הספציפית? ואם כן, מה להתקין כדי שיזהה? באתר של HP לא הצלחתי למצוא דרייבר תודה מראש גלית.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tomer_et,

הדיסק שלי מחולק לשלוש. אני רוצה להקטין שני מחיצות כדי להגדיל את המחיצה הראשית - עליה מותקנת מערכת ההפעלה. כשניסיתי לבצע את הפעולה עם PartitionMagic הפעולה הצליחה עם הקטנת שתי המחיצות, אבל נכשלה בהגדלת המחיצה הראשית. כרגע יש לי שתי מחיצות קטנות יותר, מחיצה ראשית באותו גודל - ושטח נוסף לא מנוצל (בין הראשית לשניה). כשאני מנסה להגדיל את המחיצה הראשית אני מקבל הודעת שגיה מה-PM: FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALOCATION FOR FILE. מה זה אומר ? האם יש דרך נוספת לבצע את השינוי, מבלי לפרמט את המחשב ? תודה.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  12. היי. אני יודע שיש סטיקי, אבל רציתי לשמוע מהאנשים כאן מה לדעתם הנגן הכי מומלץ. יותקן על windows 7 64 bit במחשב נייד די חזק (i3, 4 GB ram) , וינגן לפעמים גם HD. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  13. אנא פרטו מדוע בחרתם בדפדפן ? בתודה אבירן .

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. טוב, אז ככה יש לי צורב לייט-און X48X12X48 עם SMART-BURN. יש לי כמה משחקים שאני רוצה לעשות להם גיבוי כדי שאם יתקלקלו לי(BG2 לדוגמא, כבר לא ניתן להשיג אותו בשום חנות בעולם), אני עדיין אוכל להמשיך לשחק בהם. הבעייה, שבמקרה שאני משתמש בקראק וצריך לעדכן לפאץ' החדש, המשחק לא עובד. האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לצרוב את הדיסקים והלפעילם ישר מהכונן, בלי קראק(אני בעלם החוקי של הדיסקים). אני כרגע משתמש בNERO5, האם הSMART-BURN מאפשר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  15. האתר נקרא ABOUT BLANK וכל פעם שאני משנה אותו הוא חוזר. יש לי אנטי וירוס NOD32 ו-AD AWARE שלא עזרו כאמור. מה עוד,יש לי איזה תוכנה שמתקינה את עצמה כל פעם שאני מסיר אותה כל פעם מחדש ונקראת SPYWAREQUAKE או משהו כזה שאומרת לי שיש לי SPYWARE או משהו כזה. ניסיתי למחוק ידנית במצב SAFE MODE את מה שהתוכנה הנ"ל הראתה לי אבל גם זה לא עזר. מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by T-Flash,

בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by omnius,

חבר שלח לי טקסט לגימייל. אבל מה שאני קיבלתי היה משהו כזה: ??????? ????? ??? וכו' אני השתמשתי בגרסת ווב של ג'ימייל. הוא השתמש בoutlook express מה לעשות? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by siin,

הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. הסבר מפורט יותר: יש לי קלטות בהן יש הרצאות. ישנם שתי דרכים להעביר את תוכן הקלטת למחשב. 1. חיבור ישיר מהטייפ לכרטיס קול. 2.השמעת תוכן הקלטת בעזרת טייפ ובעזרת מיקרופון חיצוני המחובר לכרטיס קול להקליט ע"י רשמקול (תוכנה המותקנת במחשב) ישירות למחשב. אגב, הילדים שלי (קטנים) רוצים להקליט עצמם…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by VL,

אני צריך תוכנה שתחליף ת'פורמט מ-MP3 ל-mid עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי איך פותחים סיומת GP3 ניסיתי לחפש באתר filext.com הורדתי את התוכנה השנייה לא הלך לי הראשונה לא מצאתי גם... תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. Started by orendia,

Help כאשר אני מנסה להוריד קובץ מאתר באינטרנט,הקובץ נפתח אוטומטי ולא קופץ חלון המציע לי אם לשמור או לפתוח. מישהו יודע איך מחזירים את החלון הזה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. שלום קיבלתי דיסק התקנה הבעיה שאין לי CD במחשב איזו תוכנה יכולה להעביר את דיסק ההתקנה לדיסק און קי וממנו להתקין במחשב ?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש עריכה: טעות שלי שם החברה הוא mustek

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. אז ככה למי שלא מכיר את התוכנה SPOTIFY זה תוכנה שאתה יכול לשמוע בה שירים בחינם , איכות מאוד גבוהה אני חייב לציין כרגע השירות זמין לאנשים שהוזמנו וPREMIUM בכסף לי יש 10 הזמנות מי שרוצה שישים פה כתובת אימייל ואני ישלח לו לא מבקש תמורה אבל אם אתם רוצים אתם יכולים לתת בחזרה -.-

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אם יש תיכתובת ארוכה אבל אני רוצה להדפיס רק מייל ספציפי. כיצד? פתרון כושל: אם אני מסמן את הטקסט שאני מעוניין להדפסה, ומנסה לבחור באפשרויות הדפסה "הדפס בחירה": אז גיליתי שאין את האופציה הזו באוטלוק כמו שיש אאותה באקסל או וורד

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מצלמת וידאו שצורבת ישירות על די.וי.די, הקבצים שהיא צורבת הם בפורמט VOB. מישהו מכיר תוכנה שניתן לערוך איתה קבצים מהסוג הזה? ניסיתי ב- movie maker אבל היא לא מזהה את הקבצים האלה. האם premier או pinaacle יזהו את הקבצים האלה? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.