תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת :jump1:
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
הצלצול המעצבן של הפלאפון מעיר אותי כל יום אני קם בקריזה עצבנית מישהו מכיר תוכנה של שעון מעורר במחשב שנגיד ב7וחצי תפעיל איזה קובץ MP3... משהו כזה לפחות אני יקום ישמע מוזיקה לא צלצול מעצבן ואני צריך לקום עד המחשב לכבות את זה (הפלאפון על כיסא לידי אני מכבה אותו ובדרך כלל נרדם בחזרה :}
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שקוראת נתונים על החיבור לאינטרנט?? כמה רוחב פס מנוצל ברגע זה (העלאה והורדה); כמה GIGA עוברים דרך המחשב שלי בשבוע (העלאה והורדת); איזה תוכנות מנצלות את הרוחב פס (העלאה והורדה); מה הרוחב פס המקסימלי שלי הנוכחי וכד'
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת handwriting recognition טובה. אני מחפש את זה עבור דברים שנכתבים בטבלט (לא אייפד ודומיו, טבלט כתיבה נטו, כמו של wacom), שאני מניח שזה דווקא הקלה על התוכנה כי לא צריך להבדיל בין הרקע למה שנכתב. לא אכפת לי אם תומך בעברית או לא. מישהו מכיר משהו מוצלח כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא משנה אם היא חינמית או לא... שאם אני אדבר היא תקליט בוורד... תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הקבצים הם באיכות שמע מעולה 128, אבל דיבור בלבד, שומעים מעולה הקטע שכל קובץ הוא 80 מגה ב mp3, אני רוצה אותם יותר אבל לא לאבד את איכות הסאונד, חשבתי שאולי זה אפשרי בגלל שזה דיבור בלבד ולא מוזיקה זה בסה"כ דיבור אבל זה הרבה יותר נקי וכיף לשמוע כשהוא על 128, אני רוצה לשמר את האיכות אבל להוריד את הגודל דחסתי ל 32K, עדיין הבינו אבל זה לא נשמע צלול. תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה כזו אז בבקשה שיכתוב את השם שלה או מקום ממנו אפשר להוריד אותה ממנו (אם זוהי תוכנה חופשית)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו פעם המליץ לי תוכנה שמשפצת המון אופציות במסנג'ר המציק הזה אפשר להעיף פרסומות, צלילים, לשנות מיקום תפריטים וכן הלאה יש למישהו מושג על מה אני מדבר מצאתי את התוכנה http://apatch.org/downloads.php קרדיט לkonst88 שהכיר לי אותה הדבר הזה ממש משפצר כמעט כל תכונה שיש במסנ מומלצת לכולם
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מצאתי שיש תוכנה מעולה הנקראת TOMTOM אך אין מפה של ישראל שם. יש FREEMAP אבל היא לא עובדת בסלולרי שלי(תוכנה צריכה הרבה משאבים). מישהו...?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עם כן ! תוכל לרשום לי את שמה ? עם לא ! תודה בכל אופן !
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כזאת שאני יכול לשלוח מסמך סרוק בלי בעיה ויש לה תמיכה טובה בעברית או לפחות תמיכה סבירה.. ?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים... אני מחפש תוסף שימנע מהקספלורר להפתח אוטומטית במסך מלא יש אתרים שמכניסים קוד ואז הדפדפן נמתח אוטומטית על כל המסך נמאס לי מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוספות מועילות לגוגל קרום, יש פה אנשים שמשתמשים בדפדפן הזה ובתוספות כלשהם?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
תודה קיבלתי עם הכרטיס שלי תוכנה שרק עם תואר חמישי בפיסיקה מבינים איך מקליטים ;D בחיי שעות בזבזתי עליה ולא הצלחתי להקליט אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שימלצו על התוכנה ורציתי לדעת איך היא ומאיפה מורדים לה משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
-
פשוט לא יאומן איזה אתר איטי ביותר,אני מנסה להוריד דרייוורים משם וההורדה כל הזמן נתקעת באמצע נשאר לי רק הכרטיס קול והכרטיס מסך ואני לא מצליח להוריד,ניסתי עם פלאשגט ועוד תוכנות דומות ואני לא מצליח להוריד אולי מישהו מכיר את האתר ובמקרה יש לו איזה שיטה להוריד משם? בעקרון אני צריך דרייוורים מפה http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5200.html תודה רבה רבה למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו מרוצה מהגירסאות האחרונות של נרו 8.3? או שעדין גירסה 6 .6 עדיפה?
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לאור כל השאלות בנוגע החמורים והפרדות נראה לי שאני היחיד כאן שמשתמש בOvernet אני פשוט מת על התוכנה ולא איכפת לי לעשות לה קצת פירסומת.
-
שווה משהו,רואים הבדל, תומך ב powerdDvd ו MP2player
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הגנטלה והגנטלה 2, 1)מניסיוני הוא לא יודע לקחת לאותו קובץ מקורות אימיול וטורנט ביחד, או שישפרו את זה ואז זה מעולה!? 2) האם הוא מהיר מאמיול? 3) האם אפשר להגביל לו את ה upload ל 1?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-