עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MrAccident,

שלום אתמול כשניסיתי לחפש שם של בן אדם (צייר) האימיול מצא משום מה קובץ עם כ16 אלף יוזרים (לפי מה שכתוב) עם השם שחיפשתי בדיוק ואחריו "ShareAccelerator.exe" ואני יודע שזה סוג של... הפרעה ולא קובץ אמיתי כי גם בכמה שמות אחרים שחיפשתי פתאום הופיע (פעם ראשונה בחיים שלי) הקובץ הזה, גם שיניתי את האות האחרונה של השם לאות אקראית לחלוטין וזה שוב מצא את הקובץ עם מה שכתבתי ואחריו אותה המילה והסיומת כמו כן הגבלתי את החיפוש לקבצים שגודלם הוא יותר מ3 מגה כשהקובץ הזה הוא בן 2.משהו ועדיין זה מצא אותו אם אני מחפש רק סוג אחד של קבצים לדוגמא רק קבצי וידאו אז האימיול לא מוצא את זה, ניסיתי גם להגדיר לאימיול בחיפוש לא לחפש את המילא "exe" כלומר לכתוב את מה שאני מחפש ואז NOT exe ובהתחלה זה הצליח וא…

2. איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס TV שהוא מקליט על mpeg ואני מחפש תוכנה להמיר את זה כי כשאני מקליט זה יוצא קובץ גדול ... אמ אני לא בידיוק מכיר את הפורמטים אני פשוט רוצה שהתוכנה תמיר את זה למשהו יותר קטן ואיכותי (מקווה שהסברתי תעצמי טוב |: )

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by drBozo,

כנראה שבהגדרות צריבה מוגדר אצלך לצרוב לדיסק הקשיח במקום לצורב. אם יש לך Nero 6 אז ב-Toolbar למעלה יש חלון שבו אפשר לבחור לאן לצרוב. תפתח אותו ותסמן את הצורב שלך. אם הצורב שלך לא מופיע שם כנראה שה-Nero לא מזהה אותו. (אם זה Nero 5.x אז בשביל לבחור את הצורב צריך להיכנס לאחד התפריטים ולבחור שם Select CD-Writer או משהו כזה).

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. משהו יודע ? אם כן תוכלו לעזור לי ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by devek,

אני מקליט דרכה איזשהו סרט אבל אז כשאני בא לראות אותו אז הוא כל שנייה נתקע ואני לא יכול להמשיך יותר לראות את הסרט! מישהו יודע למה? מה עושים עם זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. ברצוני להימנע מכל מיני וירוסים וטרויאנים שנשלחים בדואר האלקטרוני לרוב משום מה האאוטלוק מיד מציג מכתבים ואז אם זה וירוס אז הוא כמובן מופעל !! (מזל שיש אנטיוירוס) אני יודע שיש אפשרות כזו פשוט שכחתי אותה בתודה מראש לכל פותר הבעיה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. מקור הסרטונים - קבצי AVI ממצלמת פוג'י A203 מטרה: עריכת הסירטונים ושמירה בפורמט איכותי ודחוס. DIVX וכדומה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. הורדתי סיקינים\themes ועשיתי use theme וזה לא משנה כלום..... מה לעשות?

10. Started by assaf990,

עשיתי לתוכנה עידכון, היא מצאה מה לעדכן אך לא הורידה את הקבצים. היא רשמה לי לידם: !!bad checksum! למה? http://img73.exs.cx/img73/930/6823.jpg

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  11. היי, אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לקרוא, לערוך להכין WAV עם 6 ערוצים. תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. Started by singera,

איך אני יקטין ל 5 מגה או ל 1 לשניה לא לשכוח שDIVX באיכות טובה הוא 1 מגה לשנייה ואני עובד ברזולוציה יותר נמוכה של 320*240 (הקלטה ממסרטת וידאו)

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נתחיל ככה, יש לי אינטרנט בכבלים, יש לי מקרופון ויש לי רמקולים. מה שאני צריך זאת תוכנה ש"תחייג" מהמחשב למספר בזק (או כל מספר אחד) ותדמה את השימוש בטלפון. אני צריך תוכנה שממש אפשר לבצע כזה דבר ממנה ולא תוכנה שצריכה שבצד השני יהיה מחשב מחובר לאותה תוכנה. זכור לי שקראתי על כזאת תוכנה, אבל אף פעם לא מצאתי את השם. אז מודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by nissim_y,

איך ניתן למצוא בתיקיה של קבצי word, קובץ או קבצים המכילים מחרוזת מסוימת?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד אני לא יכול לקבל קבצים אבל כן לשלוח ובמסנגר אני יכול לקבל בטלתי את הפיירוול של הווינדוס וזה לא עוזר אני מודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by pc student,

חברה אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות שם שינוי מלא של התמונה והדפסה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  17. 1 אני צריך לדעת איך אני מכניס פונק' ומקבל את הגרף שלה (אפשר גם קיצון ואסימפטוטות ?ואם כן אז איך) 2 איך אני מחשב גבולות

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. מה להעיף? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 20:55:43, on 24/01/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Intel\IDU\IDUServ.exe C:\WINDOWS\system32\inetsrv\inetinfo.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5\kavmm.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\System32\igfx…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by shikamaru,

צריך להתקין ג'אווה(אל תשאלו צריך הדמיה של עצים אדומים שחורים לפני מבחן :s05:),בקיצור - אני מעוניין לשמור את כל ההעדפות והסימניות לפני ההתקנה(אחרי ההתקנה של ה"תוסף" הוא פשוט מאתחל ת'עצמו...).

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. ב OUTLOOK יש לי BLOCK SENDER איך אני עושה את זה ב GMAIL ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום שלשום רכשתי סופסוף אנטיוירוס כמו שצריך, את ZONEALARM, אחת התוכניות היחידות החוקיות שיש לי במחשב :-). בכל אופן, כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחר אל המחשב שלי דרך PCAnywhere הוא מצליח להתחבר אבל לא מראה תמונה ולא מצליח להעביר כלום... השאלה שלי איך אני מקנפג את הפיירוול ככה שכל תקשורת שקשורה בתוכנה הן נכנסת והן יוצאת תאושר אוטומטית... לא מצאתי את ההגדרה הזאת... תודה מראש, מקווה שלא טעיתי בפורום :-) חן

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by UltraManII,

שלום הורדתי את הפיירול Kerio החינמי מהאינטרנט והוא חוסם את האינטרנט...מה לעשות? נ.ב: יש לי אנטי-וירוס NOD32 ומערכת Windows XP Home Edition.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. טוב אין לי מושג איך פותרים את זה אבל זה דבר מעצבן מאד שאני בא לפתוח שיר חדש בוינאמפ אז זה מציג את רשימת קבצים לפי גודל ולא לפי שם עכשיו ניסתי לעשות browse בתוכנות אחרות וזה עשה אותו דבר...מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? אני ממש לא יודע איפה מסדרים את הדבר הזה תודה

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by harel_22,

מהי הגרסא החדשה ביותר של NOD32 1. WIN 98 2.WIN XP תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by davids32,

שלום! האקספלורר שלי (גרסא 6) לא מציג רקעים וצבעים. בנוסף הפונטים גדולים מידי. הבעיה הזאת חוזרת בכל אתר. החזרתי את ההגדגות לברירת המחדל (default), אפילו ניסיתי את גרסא 7 בטא (הבעיה חזרה גם בגרסא 7) ואח"כ מחקתי וחזרתי לגרסא 6. הציעו לי לבדוק שאין שום סימונים בלשונית "נגישות" (Accessibility) באפשרויות. בדקתי - אין שום סימונים. הוספתי תמונה להמחשה + תמונה מפיירפוקס כדי להראות איך האתר אמור להיראות.. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים