עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. משתמש ב-FF3 1. אין לי אפשרות לצפות בוידיאו דרך אתר המציג וידיאו כמו באתרי חדשות. האם יש תוסף מיוחד שיאפשר לי זאת? 2.איך מגבים את כל הדברים החשובים ב-FF? (כולל מועדפים, סיסמאות, הגדרות, עידכונים, תוספות/הרחבות שכבר הותקנו) אני רוצה לפרמט. =========== איך מגבים הודעות באווטלוק אקספרס? אני מקבל רק שתי אפשרויות, גיבוי למיקרוסופט אווטלוק ואו אקסצ'יינג'.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by SmurFin,

מה ההבדל .? ובכלל איזה גירסא הכי מומלצת לדעתכם ?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by night-fire,

שלום, התקנתי וויסטה על המחשב שלי וניסיתי להתחבר לשרת וונטרילו . הצלחתי להתחבר אך האנשים "קופאים" לאחר שאני רואה אותם (כנראה אחרי שהם מדברים). יש פתרון לבעיה? אוליי יש וונטרילו מיוחד לויסטה או משהו למרות שאין באתר של הונטרילו? תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. הי!. יש לי htc דימונד, הוא בעל אנטנט gps , אבל אין לו יציאה של כרטיס זיכרון. אני רוצה להתקין עלוי igo8 אבל אני צריך להכניס כל מני הגדרות שיפעל דרך הזיכרון הפנימי. איך אני עושה זאת?. תודה.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by zaq1,

מה עדיף ? יש לי 3 מערכות הפעלה xp vista mandriva . 2 כבר מותקנות ( xp/vista ) . הורדתי גרסת נסיון של vmware , התקנתי אותה על ויסטה , אבל לא הבנתי איך אני אמור להוסיף את ה xp שמותקנת במחיצה אחרת . ה vmware מבקשת ממני להתקין xp חדשה . לסיכום השאלות שלי הם : 1 . מה עדיף vmware או התקנה נפרדת עם בוט-מנג'ר ? 2 . האם ניתן להוסיף ל-vmware מערכת הפעלה מותקנת , וכך תהיה לי האפשרות להכנס גם ע"י בוט-מנג'ר וגם ע"י vmware ? תודה.

6. יש לי בעיה... שיחקתי קצת עם הכרטיס קול והוא נראה לי קצת נדפק לי. אבל אולי זה בעיה בדרייבר או משהו כזה כי הטכנאי[הלכתי לקנות כרטיס רשת ו"על הדרך" שאלתי אותו מה עם זה]הוא אומר שזה משהו בקונפיגרציה לא נכונה או משהו כזה... הנה תמונה של ה device manger http://planet.nana.co.il/dando2004/fuckedup.jpg מה אפשר לעשות?....... להתקין שוב דרייברים או מה? תודה רבה מראש חבר'ה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. שלום לכל העוזרים אני מעוניין ליצור IMAGE של XP (חוקית) מוכנה עם כל התוכנות ושאר ירקות אבל שלא תתקין גם דריברים אלא פשוט תזהה את הדרברים של אותו מחשב שהIMAGE יותקן עליו ותתקין את הIMAGE והדרברים של כל מחשב בנפרד. ממש תודה לכלהעוזרים כל תגובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by Lirux,

יש לי כרגע k-lite mega pack... האם יש חבילה יותר טובה ממנה? ראיתי את הcccp היא יותר טובה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. יש לי טבלה ב WORD שאני רוצה להציג לאחר הדפסה בגודל של מטר*מטר וחצי איך אני עושה את זה? יש אפשרות ב WORD? יש תוכנה שיודעת לעשות את זה בלי לפגוע באיכות הטבלה? יש לי מדפסת A3 ואני רוצה להדפיס בה, ע"י שילוב מס' דפים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. אז כמו שאמרתי נמאס מאינטרנט אקספלורר הורדתי פיירפוקס ורציתי לדעת מה כדאי לי להוריד לדפדפן.. מהיכן... ובכלל טיפים למי שיש למתחיל כמוני. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by kenny1254,

אני מאבד זיכרון בווינדוס בצורה שדי חוזרת על עצמה מהבחינה שכשאני מסתכל על הכונן הקשיח הוא כותב לי למשל 3 ג'יגה פנויים, וכשאני עושה אפשרויות על כל הקבצים אני אמור לקבל בכונן זה כ-7 ג'יגה פנויים, אם מישהו יוכל לעזור לי להחזיר את המקום הפנוי באיזושהי דרך. תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by a-gold,

תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. שיניתי את הכותרת בגלל שהאשכוול ננעל בגלל שפתחתי פעמיים תקלה על אותו דבר ! אז ככה ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by tenana,

שלום, אני מעוניין ששירים בוינאמפ יתנגנו באותו סאונד כל הזמן, כך שאם שיר חלש מדי הסאונד שלו יגבר ואם הוא חזק מדי הוא יוחלש, על פי מידה שאני אקבע. האם קיימת כזו אפשרות?

15. בדקתי ע"י EVEREST אם ישנו Pixel shader לכ. מסך שלי... אכן כן, גירסא 1. הכרטיס הוא Inno3D GeForce MX 4000 128mb ניסיתי להריץ בדיקה (יש לי את גירסאת הפרו של 3Dmark05) והוא טוען שלא ניתן להריץ Pixel Shader.... איך לעזאל אני יכול לשנות את האפשרויות כדי שהוא כן יריץ את הבדיקה? או אולי דרייבר חדש\משהו אחר? אולי הווינדוס אקספי 64ביט לא תומך? או שהדיירבר לא מתאים ולא תומך? מה לעשות? בתודה, שי.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by za-david,

איך אני יכול לשמור הודעות תיקיות והגדרות באאוטלוק שאחרי פורמט יחזור להיות בדיוק כמו שהיה? תודה מראש לכל העונים....!!!!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה... בתקנתי alchohol 120% ואחרי כמה ימים הורדתי אותה ועכשיו עדיין נשאר לי הכונן הזה שהתוכנה יוצרת ... ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל היא אומרת לי שיש עדיין כמה דריבים שלה על המחשב ואי אפשר להתקין אותה. מישהו יכול עזור לי איך להוריד את הכונן המעצבן הזה??? תודה לכל הקוראים ובמיוחד לאלה שעונים...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by mazam,

כול פעם שהוא מנסה לרות סרטון באינטרנט רשום לו (‏ PM‎ ‏03:47)‏ : sorry,but the number of concurrent viewers for this customer has reached the limit (‏ PM‎ ‏03:48)‏ : זה רשום לי על החלום של הסירטון.. עשיתי לו ריסט להגדרות דפדפן עדיין לא עוזר עכשיו בהודעה רשום משהו עם מספרים וזה אבל הבעיה שאותו סירטון שאצלי עובד אצלו לא באותו זמן אז זה לא רושר למספר אנשים עזרה בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. צהריים טובים לכולם, אני אצל דוד שלי, הוא פתח משתמש ב-Outlook 2007, מייל של מיקרוסופט. הוא שונא את התוכנה ולא מסתדר איתה. אני פתחתי לו עכשיו משתמש Gmail, שהרבה יותר נוח מהבחינה הזאת. העניין הוא שזה סיפור מהתחת להתחיל עכשיו לספר לאנשים שיש לו מייל חדש. הפיתרון שחשבתי עליו הוא לגרום ל-Outlook לשלוח אוטומטית מה שיגיע אליו ל-Gmail. חפרתי בהגדרות ולא מצאתי איך עושים את זה. איך עושים את זה? תודה מראש, מאוד חשוב לא משנה - האפשרות ייבוא שחיפשתי נמצאת בכלל ב-Gmail עצמו. בינתיים אני מעביר את כל המיילים שהוא קיבל ל-Gmail מה-OutLOOk. תודה בכל מקרה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by nitro_6,

יש לי כרטיס מסך geforce 6200 של נוידיה. כשאני נכנס לתוכנית הסרה שלו אני רואה שיש שם כמה אפשרויות מחיקה,באיזו אני צריך לבחור? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. אשמח לקבל מדריך להאצת Shareaza שלי.... תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. צריך מידע מאיפה ניתן להוריד דיסקט איתחול 98 ???? יש לי WINXP ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול 98 אז אני צריך דיסקט איתחול 98 אני רוצה לדעת מאיפה ניתן להוריד תשלחו קישורים בבקשה ואל תשאלו למה אני צריך ונ.ב לחברים שלי יש גם XP אז ניסיתי להשיג מהם ואין להם

23. את כל הסרטים אני מצליח לנגן ב VLC אבל הרבה ב MEDIA PLAYER או בנרו או ב MV2..מקבל הודעת שגיאה לפני שהסרט מתחיל... זה בעיה בדרייברים או ..? ואם כן מאיפה אפשר להוריד-אם זה חוקי כמובן...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by poltergeits,

אני לא בטוח על כמות האנשים ששמעו על התוכנה הנהדרת הזאת אבל מי שבא מתחום העריכת קול צריך להכיר אותה דיי טוב . הקטע הוא שאני לא מצליח להשמיע/להראות כל מיני פורמטים שונים ורציתי לדעת איך אני מתקין פלאגים ומקודדים בשביל התוכנה . בואו נומר שאני מעוניין לחדש פס קול של קליפ אשר נמצא באיכות לא טובה ויש לי את קובץ השמע כבר אבל כשאני פותח את הקובץ וידיאו הוא מראה לי את התמונה אך לא בונה פיקים (גרף תצוגה) לסאונד. בכל פעם הוא נותן לי הודעת שגיאה בקשר לאיזה קודאק , עכשיו מבחינתי אני יודע שהדבר אפשרי - להתקין רק איך ??

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by AC/DC,

אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד מישהו מכיר <? אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש אני מדבר על זה שאני לוחץ על אפדיט זה מה שהוא עושה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים