עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MadManiii,

אז הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מריץ את תוכנת האנטי רוגלות lavasoft- ad aware, הוא ניתקע על מקטע מסוים בזמן הסריקה ופשוט ממשיך לסרוק "על ניוטרל". הקטע שעליו הוא ניתקע הוא C:\windows\system32\taskeng.exe כבר הורדתי את התוכנה מחדש והתקנתי אותו אבל הבעיה המשיכה, יש לכם רעיון?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מחובר ל-icq6 והכל בסדר (מבחינת מסירת הודעות). הבעיה היא שאי אפשר למצוא אותי גם אם רושמים את השם המלא שלי (ותאמינו לי שאני יודע איך לחפש). יכול להיות שהבעיה נוצרה בגלל שפעם הייתי רשום רק בשם הפרטי שלי, אבל הקטע זה שגם שעשיתי חשבון חדש שיש בו גם את השם הפרטי וגם את שם המשפחה שלי זה בכל זאת ממשיך להתעלם ולא מוצא אותי בחיפוש לפי השם. אפשר למצוא אותי רק אם רושמים את המספר שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. אז ככה הולך הסיפור יש לי שניHD שניהם מפוצלים לשנים ההוא שXP מותקן עליו מחולק לשנים אחד עבר פירמוט בעת התקנת הXP והשני לא וXP דורש פירמוט גם בשני אבל בשני יש לי מידע מאוד חשוב איך אני יכול להגיע אליו ולהעביר אותו?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  4. תראו פעם ראשונה שאני מוריד את התוכנה הזאת כדי לבדוק את ביצועי המחשב הישן שלי שהוא פנטיום 3 וכרטיס מסך GEFORCE 4 440MX אבל סתם רציתי לבדוק כמה אני יקבל כי אני יודע שזה יהיה קצת הורדתי אותה בשביל המחשב החדש שיגיע אלי עוד מעט בכל מקרה עשיתי ישר שהפעלתי את התוכנה RUN 3DMARK ואז הוא מהבהב המסך הוא נהיה שחור ואז זה חוזר לתוכנה ויש שם הודעת שגיאה, הפעלתי מחדש את המחשב גם לא הצלחתי מה זה יכול להיות ? וגם אני רוצה שתכתבו לי איזה הגדרות אני צריך לשים שם לא הבנתי יש שם בדיקת משחקים , בדיקת מעבד תסבירו לי כבר אחרי זה יש תמונה.... :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by ImAllMostAwake,

הורדתי התקנה באנגלית, ובויסטה הוא התקין לי את זה בעברית איך אני משנה את זה בויסטה שאני אוכל להתקין באנגלית

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. שלום לכל העוזרים אני מעוניין ליצור IMAGE של XP (חוקית) מוכנה עם כל התוכנות ושאר ירקות אבל שלא תתקין גם דריברים אלא פשוט תזהה את הדרברים של אותו מחשב שהIMAGE יותקן עליו ותתקין את הIMAGE והדרברים של כל מחשב בנפרד. ממש תודה לכלהעוזרים כל תגובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  7. Started by assaf990,

עשיתי לתוכנה עידכון, היא מצאה מה לעדכן אך לא הורידה את הקבצים. היא רשמה לי לידם: !!bad checksum! למה? http://img73.exs.cx/img73/930/6823.jpg

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  8. אני אשמח לקבל המלצות... היה לי עד עכשיו נורטון החבילה השלמה, אני מחפש גם משהו כזה עד שהיא פגה תוקף מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Lirux,

יש לי כרגע k-lite mega pack... האם יש חבילה יותר טובה ממנה? ראיתי את הcccp היא יותר טובה?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. שיניתי את הכותרת בגלל שהאשכוול ננעל בגלל שפתחתי פעמיים תקלה על אותו דבר ! אז ככה ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by tenana,

שלום, אני מעוניין ששירים בוינאמפ יתנגנו באותו סאונד כל הזמן, כך שאם שיר חלש מדי הסאונד שלו יגבר ואם הוא חזק מדי הוא יוחלש, על פי מידה שאני אקבע. האם קיימת כזו אפשרות?

12. אחרי מלא זמן שלא נגעתי בתוכנה, הפעלתי עכשיו את ARES LITE ונראה שהיא לא מתחברת. אם מישהו עדיין עובד עליה אחרי כל השנים הללו, אנא עיזרו לי.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה... בתקנתי alchohol 120% ואחרי כמה ימים הורדתי אותה ועכשיו עדיין נשאר לי הכונן הזה שהתוכנה יוצרת ... ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל היא אומרת לי שיש עדיין כמה דריבים שלה על המחשב ואי אפשר להתקין אותה. מישהו יכול עזור לי איך להוריד את הכונן המעצבן הזה??? תודה לכל הקוראים ובמיוחד לאלה שעונים...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by SpLAsH,

אני מתכוון לפרמט עוד ממש מעט ואני לא מוצא ברשת איזכורים לגבי גיבוי ההיסטורי והחזרתו עם ההתקנה מחדש מישהו יודע איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי בעיות במחשב(אינטרנט) 1. נגיד שאני פותח דף אינטרנט ואני נכנס לאתר אז ישר הדף אינטרנט שלי ניסגר לבד ואמרו לי שאני צריך לשנות משהו בדפדפן ולא אבנתי אתם יכולים לאסביר לי יותר בבקשה? תודה..! בעייה 2. נגיד שאני כבר באיזה שהוא אתר ואני רוצה לצאת ממנו אז אני לוחץ על האיקס האדום (סגור) אז הוא לא סוגר לי אותו תודה מראש לכול העוזרים..!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני עומד לעשות את הפורמט התקופתי שלי למחשב ואני רוצה לבדוק איזה תוכנות טובות יש לאנשים שאני יכול להפעיל אצלי בנוסף פשוט להכין נבחרת תוכנות שכל החברה משתמשים בה אני מעדיף שאנשים יתעצמו קצת ויכינו רשימה כמו זו (הרשימה שלי) אנטי וירוס : NOD32 ניגון וידיאו: Zoom Player , VideoLAN , ניגון אודיו : Winamp צריבה : NERO הורדה: BITCOMET, UTORRENT מסמכים: microsoft office צפיה בתמונות: IrfanView תוכנת מסרים: ICQ דפדפן: FIREFOX ניהול רקעים: Wallpaper Master חבילת מקודדים: cccp-pack קריאת טמפ': SpeedFan ניקוי: CCLEANER שונות:jv16 PowerTools 2006 - Google SketchUp - Total Commander 32 כיווץ : WinRAR ניהול סיסמאות: Password Safe המרה: dBpowerAMP Music Converter מסנן IP: ה PeerGuardian…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

אני מאוד אוהב את הנגן הזה ומשתמש בו הרבה אבל מה שמציק לי שיש לפעמים סרטים של 4:3 או כאלה עם שוליים קטנים בצדדים. האם יש אפשרות לעשות מתיחה חופשית (לא מדבר על להגדיר כל פעם 16:9 כי זה מעצבן) בדומה לMPC?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by slrr,

התקנתי את האופיס והתקנתי את החבילת השפה העברית... והאופיס עדיין באנגלית מה עושים??? או איך משנים בהגדרות?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  19. כבר נמאס לי מהתוכנה הזאת כמה שהיא נוחה והכל אבל 2 טאבים פתוחים ו5 תוספים פועלים ועוד כמה מבוטלים ועדיין 30 מעבד ו60 זיכרון איך זה הגיוני? הצריכה של 60 זיכרון היא כמעט קבועה בקשר למעבד זה תמיד משתנה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by mrdjmo,

הבעיה שאני לא יכול לפתוח את הלינקים של ההודעות שאני מקבל באיימל של hotmail,וכמובן שאני לא יכול למחוק את ההודעות ולא יכול לכנס לשום תיקייה אחרת באיימל שלי, , ובחלון למטה(בשורת ההערות) כתוב לי javascript error ולפעמים כתוב לי error on page, נא בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by GWeizman,

הבעיה היא דיי פשוטה. אם אני מחכה כמה דקות, אני יכול ממש לראות את הכונן ממלא את עצמו. מדובר על מגה פלוס מינוס כל כמה דקות. מיותר לציין ששום תוכנת הורדה לא עובדת, בדוק. הכונן הוא כונן K:\, עליו מותקנת מערכת ההפעלה הראשית Windows 7 (אם זה משנה) BitDefender טוען שאין וירוסים כרגע אני במצב דיי קריטי של 250 מגה פנויים פחות או יותר, ואני דיי בטוח שזה לא טבעי. מה יכולה ליהיות הבעיה, ואיך לפתור את זה? (חשוב לי גם לפנות את המקום שנתפס)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by sharkk,

סתם משהוא נחמד שהכנתי... אם יש לכם הצעות מה להכין, תזרקו... התמונה הזאת , הרינדור שלה הרג לי את המחשב. אני עם מחשב ישן פנטיום 3 .... איזה 5-6 דקות רינדור ככה... הייתי חייב לשנות את המטיריאל...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. התקיעות מובילה לזה שאי אפשר כמעט לכתוב כל הקשה של אות לוקח כמה שניות. מישהו מכיר בעיה כזאת? יש פתרון? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by zoozoo,

שלום לכולם, קצת קשה לנסח את הבעיה שיש לי, אבל אני אנסה. יש לי HTPC שמחובר למסך רגיל 19'' (DVI) וכן למקרן (HDMI למגבר שממתג את הוידאו למקרן). המקרן הוא FHD והרזולוציה שכרטיס המסך (Sapphire HD4670) מוציא היא 1080*1920. למרות זאת, התמונה המוצגת על ידי המקרן מתוך חלונות הינה קטנה יותר בשני הצירים (רוחב וגובה). חשוב לציין שכשמפעילים במקרן תמונת Demo ברזולוציית FHD (יש שם פונקציה כזו) התמונה בגודל מלא (גדולה יותר מאשר מוצגת על ידי המחשב). יותר מכך, כשהמחשב מודלק (לפני טעינת חלונות) התצוגה גדולה, ורק כשווינדוס עולה התמונה הופכת פתאום קטנה יותר. ברור לי לכן שזו איזו בעייה של דרייברים. אבל כאן העניין מסתבך. מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת במקור הייתה ויסטה, ושם שום דבר לא פתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by mega1234,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.