עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The Dom,

המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי אימיול 4.2 של ליון ואני פשוט לא רואה עיברית בתפריטים!אלה סימני שאלה! יש איזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Inspector,

היי לרוב כשמתקינים תוכנה דרך ה-SETUP תוכנת ההתקנה קובעת היכן תותקן התוכנה אבל הם נותנים גם אפשרות לקבוע לבד את מיקום התוכנה הבעיה שלי שלפעמים החלון שנפתח לצורך קביעת המיקום ע"י הקשה על בראוז (לא יודע לכתוב זאת באנגלית) נפתח לי בצורה מעוותת ולא מושלמת כך שלא רואים את האפשרויות של הכוננים והתיקיות. רואים רק חלק מהחלון ואין אפשרות להגדיל את החלון הזה. אני חייב דחוף לדעת איפה ניתן לתקן מצב זה וכיצד. מי שמכיר את הבעיה ויודע על מה שאני מדבר ויודע כיצד לשכנע :AR15: את החלון הזה לגדול לגודל נורמלי שיקום תודה נ.ב. אני עובד עם חלונות 98

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי את הCDKEY אפשר עדיין לקבלו בחינם, אבל הבעיה היא שאני לא מוצא שום לינק, אני יודע שהתוכנה בונדלה עם הרבה מגזינים ודברים דומים. אז אם יש למישהו לינק או מוכן לשלוח לי זה כולה 20mb אני מאוד מאוד מאוד אודה לו.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  7. Started by black mammmba,

שלום לכם. אני מנסה למחוק קבצי AVI או MPG. והמחשב טוען כי הן בשימוש של אדם אחר או תוכנה אחרת. הפעלתי את המחשב ב"סייב מוד". וניסיתי למחוק. והוא עדין אמר "בשימוש תוכנה אחרת ואדם אחר". פתחתי את המאפיינים של הקובץ. ראיתי לשונית של "הגנה מתקדמת" לקובץ. עכשיו זה קבצים שאני עשיתי. ולא הוספתי לזה הגנה.. ובכל זאת הוא לא נותן לי למחוק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי....

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by GamePad,

יש לי קובץ BIN ואת ה CUE שלו אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עם הדמון טולז או אלכוהול או נרו אני מקבל הודעת שגיאה שהקיו שיט לא תקין זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, השאלה היא האם הבעיה בתוכנה או שהאימג' פגום, יש קבצים שהדמון לא מצליח לפתוח ורק עם האלכוהול אפשר לצרוב ואז להפעיל, במקרה הזה גם זה לא עובד. פתרונים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ag43,

OUTLOOK 2007 מכביד מאוד על המחשב הנייד שלי ולוקח לו הרבה זמן לעשות פעולות פשוטות. אני מחפש תוכנה לניהול דואר אלקטרוני, לוח שנה ואנשי קשר עם קאצ' מסויים - אני צריך שתהיה אפשרות לסנכרן מולה PDA. כמובן שמדובר כאן על מערכת מבוססת WINDOWS.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בתוח יש פה בפורום מלא נושאים כאלה אבל החיפוש לא נותן לי אף תוצאה (נא לעשות משהו בנידון) אז כדיי לא לבזבז זמן אני פותח נושא חדש (אתם מרשים לי נכון?) יש לי חדש שהכרטיס שלי התחיל להתחמם (עוד פעם) לפעמים זה בעייות בטקסטורות וכו..... ועוד בעייות שאני לא מצליח להסביר הAIDA לא מצאה לי בכלל חיישנים במחשב וכנ"ל ה-EVEREST ולפני חודשיים (תחילת החופש- היו ימים :'() נתקע לי המאוורר של הכרטיס והוא תוקן במסגרת האחריות, אני חושש שהם לא תיקנו לי אותו כמו שצריך וכעת הבעייה חוזרת על עצמה אני רוצה למדוד את הטמפ' ואם אפשר לרשום את הטמפ' בהם נע הכרטיס שלי (מסכן הוא רק תינוק!) תודה ואני יעריך קישורים עד מאוד!

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by MOFRA,

האם יש תוכנה שמשלבת את ICQ וMESSENGER בצורה טובה אני מכיר את GAIM אבל היה לא ממש טובה

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  12. שלום מכיר שלי מנסה לנגן קובץ מסוים הלינק כאן http://stream.realimpact.net/?file=realimpact/soundportraits/yiddish/gems/the_greedy_mother-entire.smil הוא רושם שצריך את התוכנה RealPlayer האם התוכנה חינמית או עולה כסף מישהו יודע איך אני מנגן את הקובץ ניסית לפתוח אותך דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER ולא הצלחתי למישהו יש פיתרון?

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by Holy,

אני משתמש ב-str2sup בשביל להמיר את הכתוביות וב-IfoEdit בשביל לחבר את הכל יחד בסוף. הגדרתי את הצבע של הכתוביות ללבן והבעיה היא שהכתוביות יוצאות לי בירוק בפונט מאד מרובע (למרות בחדרתי ariel), זה נראה כאילו זה היה כתוב בקטן ומתחו את זה ככה שזה נראה ממש גרוע.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  14. שלום לאחרונה קבלתי מחשב נייד לנובו S10, החלטתי להפוך אותו לנגן סרטים נייד, כל הסרטים שיש לי הם סרטי HD 720, הורדתי למחשב BSPLAYER ו VLC. אבל הסרטים רצים לא חלק, ואי אפשר לראות אותם המפרט של המחשב intel atom n455, 2G ram, hd 250G מישהו הצליח לעלות על מחשבי המיני סרטי MKV? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Pitzinyelo,

יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה 5.5 העדכנית. משום מה, חבר שלי מצליח לראות את כתובת האיי פי שלי על ידי ADDON אי סי קיו מיוחד, והוא אומר שלא מצליח לעשות זאת למשתמשים אחרים בעלי פייר וול. הפעלתי anti ip spoofing(אם זה קשור בכלל..) והוא עדיין מסוגל לראות. מישהו יודע מה פשר הדבר?

16. Started by ginger_sami,

כשאני מסנה להתקין את דיירקט אקס 9.0c מופיעה לי ההודעה directx did not copy a required file איך אני מתקן את זה? יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 אני יודע שהוא לא תומך בדירקט אקס 9 אבל משחקים צריכים את זה מותקן.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  17. שימו לב שרשמתי כמה חינמיים בהתחלה. אם אתם משתמשים באף אחד מאלה - רשמו אותו אם ממש לא נהנתם מאנטיוירוס שהופיע ברשימה - תכתבו למה... תודה

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by hichcock,

אני נכנס ליוטיוב, פותח חלון.... ואין כלום. כאילו החלון הזה עם הפליי ועצור וכל החלון פשוט אין כלום חור לבן כזה. אני חושב שיש בעיה עם ה-java\adobe שהקספרסקי חוסם אותם..... מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש.

19. שלום לכולם, אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שיודע איך אני יכול לגבות את הכתובות מייל והשמות מהחיפוש בג'ימייל ולהעביר אותם לאאוטלוק או הפוך אני אסביר: ברגע שאני רושם הודעה חדשה ואני רוצה לשלוח למישהו שכבר שלחתי בעבר, אז השם שלו יקפוץ ישר או האימייל. אז אני מאמין שיש אופציה שמגבה את המידע הזה ויודעת להעביר בין הגי'מייל לאאוטלוק והפוך. תודה לעוזרים!! :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חברים שלום, לאחרונה התחלתי להכין סרט לחתונה שמחבר קבצי שירים, תמונות וסרטוני ווידאו קצרים מאוד. התחלתי את העבודה על תוכנת Movie Maker בגרסה הפשוטה אשר מותקנת כברירת מחדל על ווינדוס 7. אהבתי בה הכול חוץ מעניין שהיה חסר בא כמה כלים כמו סרגל זמן ואפשרות השקטה של חלק מהשיר. לצורך כך הורדתי גרסה 2.6 Movie Maker ו Windows Movie Maker 6.0 אשר התגלו שלא יעילות כל כך היות והסרטון שהם יוצרות לא יוצא על כל המסך. אשמח מאוד לעזרתכם והמלצה של גרסה טובה של Movie Maker או תוכנה מגבילה אשר תתאים לצרכיי הפשוטים. תודה רבה, תומר

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  21. Started by liav12,

הורדתי את התוכנה מהאתר ואין לי מושג מה עושים ואיך משתמשים בה...אם אפשר עזרה?

22. Started by aldema,

יש לי בעיה : חיברתי את הוידאו האנלוגי שלי למחשב הביתי שלי וכשאני מנסה לדגום במובי מייקר הוא כותב לי: capture device was not detected" - מה לעשות?? גם כשאני מנסה לעשות CAPTURE בפרימייר פרו הוא לא מראה לי כלום..

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי IE 7 ווינדווס ויסטה אולטימייט... וכשאני נגיד נמצא באתר מסוים ויש לי כפתור הדפסה לדוגמה דף חשבון של בנק או משהו כזה אז כשאני לוחץ על ההדפסה בדף האינטרנט ולא בסרגל כלים למעלה אז האינטרנט אקספלורר נתקע והשגיאה היא זאת: APPCRASH. אם אני נגיד מדפיס באופיס או משהו אחר הכל עובד כמו שצריך!! זה דחוף!! מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.