עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הקבצים כוללים רשומת שחזור , רק ממש לא בא לי להתקין WINRAR רק כדי לעשות REPAIR - ביומיום אני משתמש ב-7ZIP מזה שנים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. אם אפשר לינק בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש תוכנה כמו הלוח של אופיס שניתן לצבור בו את העתקות/גזירות שאני עושה במחשב ושאוכל להשתמש בהם לא רק באופיס גם בדפדפן ובעוד כמה תוכנות . האם מישהו מכיר משהו כזה אשמח לעזרה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Os.Master,

אני מחפש כלי לערוך Windows Vista

5. תודה לכל העוזרים..............

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. פשוט באוניברסיטה אצלנו מעלים מצגות בפורמט PDF כנראה בשביל שלא יעתיקו מהם, ואיאפשר לכתוב על המצגת בצורה נוחה עם אקרובט רידר... יש למישהו המלצות מעבר לתוכנה של אופיס של המחברת? (יש לה לפעמים בעיה שהיא לא שומרת את מה שכותבים בה)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שמסוגלת לפצל לחבר קבצי SOUND, באיזה נקודה שאני אבחר. לא איכפת אם התוכנה כבדה או משהו כזה, רק חשוב שתהייה נוחה לשימוש וכמו WINAMP לדוגמא, כל האופציות השימושיות מול העיינים תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. היי לכולם אני מחפש נואשות (מקבל כל יום קרוב ל-100 הודעות זבל) תוכנה שבודקת את ההודעות עוד לפני שזה מגיע אל המחשב שלי אני יודע שקיימות כאלה תוכנות רק אין לי מושג אילו הם. תודה

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  9. יש לי קבצי MOV של המצלמה הדיגיטלית ... ואני רוצה לראות אותם ב DVD. הDVD שלי לא קורא קבצי MOV הקיצר מישהו מכיר תוכנה טובה ? :-\

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by yigal33,

שתתמוך בכרטיס מסך של אינטל? תודה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  11. דוד שלי זקוק לתוכנה כזאת כדי לעשות איתה גרפים ללימודים שלו, משהו שאקסל לא יכולה לעשות למישהו יש מושג על מה אני מדבר? זה דחוף להיום... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום רב, כתבתי קודם את ההודעה אבל ככל הנראה זה נמחק לי לפי הודעת שגיאה של הפורום. בכל אופן, אני מחפש (כאמור בנושא) תוכנה שתוריד לי אתר אינטרנט שלם כולל הלינקים שלו כיוון שדבר זה מאוד יעזור לי בלימודים.. אז אם אתם מכירים תוכנה חינמית או ברת-פריצה שעושה את זה אני אשמח מאוד אם תוכלו לשתף איתי. Vega נ.ב. אני מצטער שההודעה כתובה בצורה עילגת פשוט שכתבתי כבר thread שלם שבו תארתי את תלאותיי בדרך לתוכנה שלא עבדה לי כי הם רצו כסף וזה די מייאש אחרי שזה נמחק לך... * רצוי שהתוכנה תשמור את האתר בפורמט שהוא קריא עבור Google Desktop Search, אם כי אני מוכן להסתפק במה שיש.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  13. אני פשוט רוצה לצלם מצגת powerpoint בשביל שתיהיה בפורמט וידאו (ניסיתי דרך כמה תוכנות המרה ספציפיות אבל במצגת הספציפית הזאת זה כל פעם מתחרבשת ההמרה) אז חשבתי אולי צילום מסך יכול לעזור לי לבצע את זה מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה אלי.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by ^HocK^,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש תוכנה בשביל חבר של אבא, שרוצה להקליט תוכניות מסויימות ברדיו. מישהו מכיר תוכנה עם ממשק פשוט שיכולה להקליט ולהמיר ל-MP3 בזמנים שנקבעו מראש? אין בעיה לקנות את התוכנה אם היא עולה כסף.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לטלפון בבית או משהו כזה.. (חינם כמובן אני לא מדבר על Skype... כי זו רק להתקשרות ממחשב למחשב.. האם מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שתעשה לי סריקה על קבצים ותגיד לי על כפילות מכל מיני סוגים יותר מידיי מוסיקה אני רוצה לסדר קצת (:

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  18. יש לי אחת היא עושה את החלק הראשון אבל בשני ניתקעת... עם מישהוא מכיר תוכנה טובה שיתן לי את השם בבקשה....

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  19. יש כזו אפשרות בכלל? והאם ניתן להקליט גם מחלון וידאו של MICROMEDIA כמו למשל בבלוג טי וי של האתר תפוז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by parker8,

מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו? לא רק במשחקים, אלא גם בעבודה יומיומית ובעוד תוכנות.... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח את אותו הפקס לכמה מספרים בלחיצה אחת? תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. שלום אני מחפש תוכנה לניהול עסק, שבאמצעותה אני אוכל לכתוב שם של ספק ואוטומטית הוא ימלא לי את הטלפון והפרטים לפי איש הקשר שכבר שמור, וגם חשוב לי מאוד שברגע שאני מתחיל לרשום מוצר כלשהו אחרי האות הראשונה הוא ידע להשלים לי את המילה (כמו באקסל) - אם יהיה ניתן להכניס לתוכנה, מראש מאגר נתונים של מוצרים ולכל ספק תהיה רשימה מראש של המוצרים והמחירים. ומצטער על הבקשה המיוחדת : אז באופן כללי תוכנה לניהול שיהיה לה ממשק כלשהו שיתאים לצרכי, תודה מראש. אם מישהו מכיר את ה- outlook ברמה שיהיה ניתן להפוך אותה למה שרצית, כלומר השלמה אוטומטית של פריטים והצגת נתוני איש הקשר, לאחר שרושמים את שמו ב"נושא" ביומן, זה יהיה מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  23. היי לכולם! אני מחפשת תוכנה לעדכון דרייברים באופן אוטומטי כל מה שמצאתי עד עכשיו צריך לשלם עליהן... מישהו מכיר תוכנה קטנה ופשוטה לעדכון דרייברים בחינם? (אם יש דבר כזה בכלל...) תודה!! מורן[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 16:33:43 סורי לא ידעתי לאן לשייך את השאלה אני חדשה באתר

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. חוץ מSUBTITLE WORKSHOP ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. נגיד,יש לי משחק. הוא כולו בתיקיה מלאה קבצים,וקובץ הפעלה אחד. יש כמה קבצי מוסיקה של מדיה פלייר. אבל הם מוגנים. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לשמוע את הקבצים האלו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.