עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shoval,

כשאני מנסה להתקין 3D STUDIO MAX 9 32BIT על ויסטה אני מקבל הודעת שגיאה Oxc0000142 מישהו יודע או מכיר פתרון?????

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  2. איני יודע אם זהו הפורום המתאים לשאלה אם לא אנא הפנו אותי אני מעוניין לשמוע רדיו דרך האינטרנט במקום עבודתי,עירייה. (סרגל רדיו וכד') מסתבר כי לא ניתן להוריד את התוכנה אני מניח כי מנהל הרשת חוסם את ההורדה האם יש דרך לעקוף את החסימה באופן חוקי שוב, לא מדובר באתרים "מסוכנים" או בעלי אופי מיני וכד' תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by ktulu,

שלום, לפני כשבוע התגלתה תקלה אצלי באקסל, בכל פעם שאני מנסה לפתוח אקסל חדש או קובץ קיים אני מקבל את ההודעה: Microsoft Office Excel has been stopped working ואז רק אפשרות לסגור את ההודעה. אין אפשרות להיכנס לאקסל. הסרתי את כל האופיס והתקנתי מחדש, ועדיין זה לא עזר, הבעיה קיימת. ניסיתי לקרוא קצת ברשת, מצאתי בעיות דומות לאנשים אבל שום פיתרון לא עוזר אצלי כי אני בכלל לא מצליח להיכנס לאקסל על מנת להסיר למשל איזה ADDIN שקשור ב Blue tooth. (הציעו פתרון כזה בכל מיני אתרים). בכל מקרה, אני ממש מיואש, וחייב עזרה. יש לי מחשב HP DV4-1120US מערכת ויסטה הום פרימיום. אופיס 2007 אלו פרטי השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: EXCEL.EXE Application Version: …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. הכותרת מספרת הכל...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום איך עושים זאת באקספלורר 6 - קובעים שהוא יהיה ברירת המחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה ברירת המחדל תודה ערן

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. Started by mshwartz,

התקנתי את yep player על המחשב ומאחרי זמן המחיקה אני לא מצליח לראות שום קובץ וידיאו ה bs player טוען שחסר לי קובץ dircetshow מה עושיםםם??? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  7. התקנתי וויסטה ומאז פשוט נעלמה לי מחיצה של 100 גיגה מהמחשב. הדיסק התקנה של וויסטה רואה אותה בתור EXTENDED ואני לא מצליח להפוך אותה למחיצה שיהיה אפשר להשתמש בה. לא אפכת לי מהמידע שיש לי שם אני רק רוצה שאני יוכל להשתמש במחיצה הזאת של הכונן שוב. מה אני יכול לעשות?

8. ניסיתי לראות ב FAQ באתר שלהם ...יש דרך לשים ב "Xfire.ini" את השורה : PingInterval=180 - לא עזר מישהו ? תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. Started by ibo,

אהלן! יש לי העיה כשאני נכנס לכוננים C או D, זה מראה לי הערה! הנה תמונה: מה אפשר לעשות כדי שזה יעלם ויכנס לי נורמלי? תודה לעוזרים! ~~~~ עריכה ~~~~ עשיתי סריקת וירוסים, וזה מצא לי כמה וירוסים. אח"כ הדלקתי מחדש את המחשב, וזה נכנס לי עכשיו בלי בעיות רק לכונן C. אך עדיין לא נכנס לי לכונן D, ועדיין מראה לי את ההערה הזאת כשאני נכנס ל-D. מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  11. Started by FallenAngel,

יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 המחשב עבר פרמוט והכרטיס מסך מחובר והכל בסדר שאני מנסה להתקין תדרייבר מהדיסק או רושם לי שהוא לא מוצא ת'חומרה במחשב ניסיתי להוריד ת'דרייבר הכי עדכני מ Nvidia וזה ממשיך יש למישהו פתרון השגיאה שאני מקבל -> תמונה מצורפת בנוסף העלתי את מסך מנהל ההתקנים הכרטיס מסך עובד כהלכה וכמו שאתם רואים אני כותב דרך המחשב הנוכחי רק שהוא לא מתקין לי ת'דרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by ccc,

מישהו יודע איזה גרסה של NERO עובדת בVISTA 64 בטוח ? כל מה שאני מתקין נותן לי שגיאות וקריסות.. במיוחד 9. ואם נרו עדיין לא עובדת על ויסטה, איזה תוכנה אחרת באותה הרמה יש ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by avivboker,

יש כל כך הרבה תוכנות נגד וירוסים שלא יודעים מה עושה את העבודה ומה סתם ניראה יפה מישו יכול לתת לי פה שם של תוכנה חינמית אפילו שפשוט עושה את העבודה? למערכת ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, שמרתי איזה קובץ עם דברים שכתבתי בעברית, כשאני חוזר לזה זה פיתאום מציג לי את זה בהמון סימני שאלה, יש דרך לפתור את זה? ניסיתי שינויי גופן אבל זה לא הצליח. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by pchunter,

אשמח אם מישהו יזכיר לי איך קוראים לתוכנה שממירה את ממשק העברית לממשק באנגלית, ואם היא חינמית אז איפה ניתן להוריד אותה? תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. Started by yosda-boy,

אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה, לא משהו מקצועי. אשמח לקבל שם, ואני לא בטוח שזה חוקי בפורום, אז גם הורדה ישירה. (אם זה לא חוקי פשוט אל תתנו הורדה ישירה). בתודה מראש yosda boy.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by agapi51,

שלום רב רכשתי את הנגן MP3//MP4 של מדגם HM-1082 של חברת טופ טכנולוגיות והדיסק להתקנת הדרייבר אינו עובד משום מה. היכן אוכל להוריד דרייבר לנגן זה? תודה א.א.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by yosda-boy,

שלום, כאשר התקנתי nero7, בטעות לחצתי על שאני רוצה media player של nero. אבל זה ממש מציק לי. איך אני יכול לבטל אותו ולהחזיר את media player הישן שלי?. בתודה מראש yosda boy .

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. כותרת. יש לי אנטי וירוס AVG 8פרוץ פעם זה היה מעדכן ועכשיו לא

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by Make_Party,

שבת שלום לכולם יש לי בעייה באתר revolutiontt אני מחובר אלהם כבר שנה ועכשיו בגלל הצבא לא הייתי חודש בבית ושאני מנסה להיכנס או אומר לי This account has been disabled. בבקשה עם מישהו יודע איך אני מחזיר אותו או מה אני יכול לעשות זה היה ממש ממש נחמד תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. מחפש תוכנה לגזור חלק מסרטי HD בפורמט MKV בקידוד 264 ניסיתי כמה שעות לחפש בגוגל וניסיתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא יודעת לגזור חלק מהסרט ולשמור אותו באותו הפורמט וקידוד בלי ירידה באיכות, אשמח לשמוע את אתם מכירים תוכנה שתעשה את העבודה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. Started by agapi51,

שלום רב ברצוני לדעת באיזו תוכנה אוכל להמיר קובץ של WMV, AVI לקובץ של MP4 בכדי שאוכל לצפות בסרט באמצעות הנגן? תודה א.א.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. אני מחפש שירות, אתר, או תוכנה שמבצעת גיבוי ע"ג הרשת לקובץ מסוים כל זמן מסוים...יש לכם הצעות בבקשה..?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום. כמו שהכותרת מציינת אני מחשב תוכנה שיודעת לפעול באופן עצמאי ללא מערכת הפעלה. תוכנה שבודקת תקינות חומרה על ידי מאמץ המחשב, אם אפשר תוכנה אחת שמכילה בתוכה את כל הבדיקות אבל אם לא אז גם כמה תוכנות נפרדות יעשו את העבודה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו עדכני / רלונטי. כמו כן, אני לא מבקש שתחפשו בגוגל ותראו לי מה אתם מוצאים אלא תוכנה שאיתה יש לכם ניסיון ואתם יודעים שהיא תקינה ועושה את העבודה כמו שצריך בלי פשלות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.