עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא יודע מה קורה כאן - המחשב שלי השתגע אני לא יכול לעשות לחיצה ימנית על קבצים כדי לקבל תפריט מחיקה וכו' לא יכול להוציא להדפסה - כאילו שאין לי מדפסות בשני המיקרים המחשב ניתקע לי בדקתי בפרוסס > מצאתי SMSS וראיתי בגוגל שזה טרויאן ידוע מישהו היצליח לצאת מיזה ? בודאות ובאופן פשוט ? (TOOL) ? THX!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  2. יש לי חבר שפתאום נעלם לו הINBOX , ככל הנראה הDBX שלו תקול. ניסיתי לגבות את הקובץ , ליצור קובץ חדש ע"י מחיקת הישן והפעלת התוכנה ,לאחר מכן ייבוא של הקובץ התקול. לא ממש עבד. חג שמח ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. כן כן הכוונה לתוכנה בלנדר ואני צריך איזה guide for dummies כזה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. אשמח לקבל מדריך להאצת Shareaza שלי.... תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה לאנשים. התוכנה ממש מוזרה, לפעמים היא מורידה לי על 70 ק'ב, ואז לאט לאט היא יורדת וחוזרת. בקיצור למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. שלום, אני חדש בפורום, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מנוע חיפוש של תמונות, שמחפש תמונות דומות לזו שאתה מזין אליו לפי פרמטרים מסויימים שקובעים לו. אני שמעתי על אחד לפני שלוש שנים או יותר באיזה תוכנית טלויזיה אחת ככה שאני יודע שקיים אחד, ומעבר לזה, אני רוצה לדעת אם יש מנוע חיפוש דומה גם באינטרנט, שמחפש תמונות באותו אופן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Dreamscenes כן אני יודע שם מטומם לסרטון רקע אבל בכל מקרה... במילים אחרות אני מחפש סרטוני MPG, WMV לשים ברקע. אני מחפש סרטונים בסגנון של מה שמוצע באתר הזה (מצד ימין) סגנון שקט כרגע יש לי נוף מרהבי עם נהר זורם פשוט עושה טוב על הלב ... מישהו מכיר אתרים שמכילים סרטונים קצרים באיכות טובה בפורמט הנ"ל בחינם?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. Started by idodi10,

כותרת

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by Shlompy,

חברה, חאיזה סרבר אתם מתחברים באמיול? אני מתחבר ל EDONKEY 1 2 3, יש שם הכי הרבה דברים אבל רוב תוצאות החיפוש הם באיטלקית ספרדית וצרפתית. תודה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by רינת22,

מישהו מכיר סרגל רדיו באינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  11. יש לי MESSENGER PLUS מעודכן והפלאגינים שבאתר של MSN לא עובדים. אולי צריך לשנות גירסה ל- AMP? אני עובד עם 5.12

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yotamoo,

שלום אני מניח שהרבה פה משתמשים בתוכנה הזאת. אני כבר לא לצערי כי התוכנה הדרעק של lionetwork תוקעת לי את המחשב, על כל גרסאותיה. בכל מקרה, מישהו מכיר תוכנת eMule טובה שלא תוקעת את המחשב? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני שמעתי פעם על דרך של לחפש את המשתמשים בחיפוש הזה של האייסיקיו אבל זה לא עובד.... אז אם מישהו מכיר דרך או תוכנה שעושה את זה בבקשה שיגיד לי.... תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. תגידיו אחים אתה מכירים סימולטור או תוכנה שכאילו מדמה נהיגה? יעני עם כל הדברים שיש בכביש ודברים כאלה? תודה

15. מישהו מכיר תוכנה להצמדת כתוביות לסרט , כי AVI ReComp עושה לי מלא בעיות היא מקצרת לי סרט שלם ולא מסיימת אותו עד הסוף .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך תוכנה שתזכיר לי כל מיני דברים , נגיד אני אומר לה שב12.12.2002 אני עובד בשעה 20:00 ששעה לפני זה תזכיר לי או משהו בסגנון... אם מישהו מכיר תשתפו אותי בזה אני צריך דחוף... תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אם כן בבקשה תנו לי לינק...אבל לאחת שעובדת...לא לסתם אחת שלא שווה כלום

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לפני שבוע בערך הורדתי משחק שמורכב משלושה קבצים : mds , mdf , md0 . בקיצור פתחתי את הקבצים בעזרת deamon tools , ואחרי זה שפתחתי את הסי.די הוירטואלי יש לי קובץ שנפתח באמצעות הוכנה winimage . ניסיתי לראות מה הולך שם אבל לא הבנתי כלום . (ניסיתי לפתוח גם את הקובץ בעזרת win iso וגם cdspace אבל זה לא נותן) . רציתי לשאול אם משהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור לי ולכתוב איך משתמשים בה . תודה רבה לכולם !

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. Started by ezx,

מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה ניהולית עובדים איתה במספרות זה כמו כרטיסיה ממוחשבת תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. יש לי מחשב מחובר לרשת האינטרנט שלא מחובר אליו מסך/עכבר/מקלדת והוא נמצא במיקום שאין אליו גישה פיזית. מישהו מכיר תוכנה מתאימה ? בתודה מראש (= עריכה: יש לו IP קבוע.

21. היי לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של IBM ומשהו מזור קורה לו גם כאשר אין שום פעילות במחשב, והכל רגוע, CPU כמעט על 0 הנורית של הדיסק דולקת לסרוגין כל שניה. רציתי לדעת איך אפשא לדעת מה קורה בדיסק באותו רגע ולמה הוא קורא/כותב של שניה? האם אתם מכירים תוכה שיודעת לזהות מה נעשה בדיסק בזמן כתיבה/קריאה? תודה

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  22. היי, דיי נמאס לי להתבחבש עם תוכנות שהן או בתשלום או גרסת Trial למשהו כמו 30 יום. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה שמסוגלת לחתוך ולחבר קבצי MP3?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום , מישהו מכיר תוכנה חינמית להמרת PDF ל JPEG , GIF אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.