עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כרטיס טלויזיה במחשב,ו...רציתי לדעת איך אפשר "לשדר"/לשתף צפייה? כלומר אני צופה בערוץ מסוים,ואני רוצה שגם אחרים יצפו במקביל במה שאני צופה... איכשהו באינטרנט/שיתוף צפייה... חשוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  2. אשמח לעזרה דיי דחופה... אמא שלי ישבה והכינה מצגת והשקיע עלייה איזה 3 ימים. המצגת ישבה על דיסק און קי ועליה היא עבדה במשך הזמן... עכשיו היא באה לפתוח אותה והמצגת לא מראה את התמונות. רשום על כל תמונה: אין אפשרות להציג את התמונה. בכדי לשמור על פרטיותך התמונה הורדה. למה? מדוע? איך? כמה? מה פתאום הוא מחליט בשבילי ואיך מחזירים את זה? אשמח לעזרה!!!! תודה תודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by nitro_6,

כשאני מפעיל את המחשב ממצב כבוי החיבור לאינטרנט לא עובד ואני צריך לעשות הפעלה מחדש כדי שהוא יעבוד. וגם שהמחשב נכנס למצב שינה החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני יוצא ממצב שינה. ובעיה אחרונה ה-QUICK LUONCH אייקון עברו לצד ימין של שורת המשימות,ליד כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להחזיר אותם. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  4. Started by blackcoma,

ה - Trillian הזה עושה יותר מדי בעיות. בזמן האחרון, מאז שהתקנתי את הפלאג-אין החדש של ICQ ( שבלעדיו המערכת לא הייתה מתחברת לאיסיקיו ) אני לא יכול לכתוב בעברית, אלא רק לפעמים, שום דבר לא עוזר, לא alt+shift, לא להחליף ידנית, הוא פשוט לא כותב לי בעברית. ידוע למישהו משהו על הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. היי, עזרה דחופה אנשים... צריך דריברים לרמקולים ada890 של altec lansing תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by han98,

מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by warezon,

לאחותי יש דיסק און-קי שעבד בסדר עד לפני כמה ימים! הווינדוס רושם שגיאה כזאת recycler/s-5-3-42-2819952290-8240758988-879315005-3665/jwgkvsq.vmx שגיאה בטעינת/ המודול שצוין לא נמצא כמובן שבדקתי את זה על המחשב שלי והכל עובד מצויין.... מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by serg90,

אהלן, אומנם ראיתי שיש דיון ראשי לכך אבל חודשיים כבר לא הגיבו שם אז... יש לי את ההגנה הבאה: Avira Antivir, COMODO Firewall, Malwarebytes Antimalware, SpywareBlaster ומשתמש גם ב-Hijackthis ו-CCLEANER. לפי מיטב הבנתי ה-Malwarebytes נותן גם הגנה מפני תוכנות ריגול אך בטח יש תוכנה נוספת שמיועדת בעיקר לכך אך איני יודע מה הכי מומלץ. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  9. Started by silky,

שלום רב, במסגרת עבודתי אני נכנס לאתרי https:// ומקבל שגיאת Certificate Error. לאחר מכן אני לוחץ להמשיך. רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך מהימנה לבטל את ההודעה ולתת לי להיכנס לאתרים ללא בדיקת ה Certificated שלהם? עשיתי חיפושים די מקיפים בגוגל ומצאתי שם הסברים על שינויים של ה INTERNET OPTIONS-SECURITY וגם ב INTERNET OPTIONS-ADVANCED אבל עדיין אני מקבל את הודעה השגיאה כל פעם שאני נכנס לאתר שכזה. עזרה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by gtf,

אחרי שהתקנתי את CATALYSY CONTROL CENTER הוא פעל טוב על שהוא התחיל להציג לי את השגיאה הבאה בכל פעם שניסיתי להכנס תמונה: http://img488.imageshack.us/img488/9463/1ts9.jpg

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה לצרוב קובץ BIN (יש לי את ה-CUE) בעזרת ה- NERO והוא מקפיץ לי את השגיאה הזו. הקטע הוא שבדקתי כבר את ה-IMAGE בעזרת מין VIRTUAL CD כזה והוא עובד!! גם הצלחתי לצרוב אותו עם תוכנה אחרת . מישהו יודע את הסיבה לכך? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by אישי555,

האם יש דרך למחוק את זה מבלי שאצטרך להשיג מחדש את קובץ ההתקנה (כי מחקתי אותו מזמן)? זה מותקן אצלי פעמיים: פעם בעברית ופעם באנגלית ובנוסף יש לי אופיס 2003 ואופן אופיס כך שלחלוטין אין לי צורך בשתי אופיסים נוספים שרק תופסים מקום [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. למשל שאני משאיר את האמיול פתוח בלילה אז אם ההורדה מתחת למהירות שאציין בתוכנה למשך פרק זמן מסויים אז התוכנה תכבה את המחשב

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

לא ודע מה עשיתי אבל האיציק שלי התרסק אחרי שהפעלתי אותו מחדש כל פעם הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה צי שהוא יודע אם יש מה לעשות חוץ מהתקין את איציק שוב?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

מסגרת שחורה דקה פשוטה, עשיתי כמו USERBAR כזה, ואני רק צריך לעשות לו מסגרת שיראה נורמלי. אם אפשר את הדרך הכי פשוטה כי לא כל כך בא לי להסתבך אה כן, ואם אפשר שזה יהיה במימדים של הקובץ שכבר יצרתי ולא יעשה את המסגרת מסביבו (זאת אומרת שלא יגדיל את התמונה). תודה רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה נוחה לעריכת תגיות (mp3 tag) של קבצי אודיו. אני יודע שיש המון בשוק. אני מחפש אחת פשוטה ונוחה לעריכת מספר קבצים במקביל, אם יש אפשרות שתשאב משרת מסויים מידע זה יהיה מצויין. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, יש לי מחשב כמעט בן 4, עם WIN 7 שלא מזמן שידרגתי לו את הראם לג'יגה וחצי ועכשיו הוא עובד מצויין. הבעיה היא בנגינת וידאו- הנגן המועדף עלי הוא VLC PLAYER, רק שהוא התחיל לנגן בצורה מוזרה- לרוב מעט איטית, אבל חמור מכך- הקול והכתוביות מופיעים ביחד, רק התמונה מגיעה מעט אחריהם. ניסיתי להסיר ולהתקין, ועכשיו הבעיה הוחמרה והכתוביות בג'יבריש (לא הצלחתי לסדר את זה מהעדפות-כתוביות-שפה) ניסיתי להשתמש בBS PLAYER, ושם זה עוד יותר חמור- כל איזה 40 שניות התמונה קופאת, הקול ממשיך ואז שוב חוזרים לראות את התמונות כמו שצריך, עם קול מסונכרן. כלומר, כל איזה דקה התמונה פשוט קופאת ואז מסתדר שוב עד לפעם הבאה. כרטיס המסך שלי הוא ג'יפורס 7300 LE, אם זה קשור. האם יש דרך לסדר את הנגנים שיעבדו/המלצה…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by joni69,

כשאני שומר סירטונים אנימציה איך אני עושה לו שהרינדור יופיע גם בקליפ נגיד אני מרנדר\עושה תקסטורה ב VRAY איך האפקט יכול להופיע בקליפ ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. Started by efee123,

כשאני רואה סרט ושם אותו על מסך מלא אחרי כמה דקות הוא פשוט יוצא ממסך מלא לבד ואז צריך שוב להחזיר אותו ואחרי כמה דקות שוב הוא יוצא!! מישהו יודע אם זה משהו בהגדרות או שזה איזשהו באג? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. אני לא מצליח להדפיס מהדפדפן של אקספלורר 7 , הדפסה רגילה מ- WORD ומשאר התוכנות הסטנדרטיות לא נתקלתי בבעיה אבל כשאני רוצה להדפיס דף מאתר מסויים הוא שולח את הקובץ להדפסה אבל בשורה התחתונה לא יוצא שום דבר מהמדפסת וגם לא נשאר שום קובץ שממתין בתור הדפסה. הורדתי דפדפן אחר לצורך בדיקה ( FIREFOX) ודרכו הצלחתי להדפיס דף מאתר אינטרנט. מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה כזאת ? ? ? מדובר במדפסת של Samsung 3050

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by mihFir,

התקנתי XFIRE והוא כל הזמן מתחבר, כאילו על און ליין, אבל לא שולח הודעות... לאחר מכן הוא פשוט מתנתק מהשרת וזהו :\. ניסיתי לכבות אפילו את הFIREWALL..

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  22. Started by sirexrv,

שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41)‏‏ לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים? *רשמתי את אותה הודעה גם בפורום בעיות חומרה כי לא ידעי איפה הבעיה ..

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by haim_i,

הינה כמה עבודות ישנות ..... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by The Ball,

האם להתקין נגיד איזה 2003a, או להתקין את הגרסא החדשה ביותר..? אני מחפש את הקלה ביותר... אופציות וכו' לא משנות לי. תודה

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  25. איך צורבים בנרו מוזיקה בלי ההפסקה של 3 שניות בין שיר לשיר?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.