עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שפשוט יגן על המחשב מפני מכל הזבל הזה שהמצא ברשת ומאט את המחשב שזקוק לפירמוט כל חודש והכי חשוב לא כבד תודה ..

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  2. אני צריך מודל של גלג למכונית עם מגנזיום פשוט\או בלי ל MAYA. למישהו יש אחד (ה-3 האחרים, עליי ;D )?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ccc,

התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. האם מישהו כאן משתמש בתוכנה ? רציתי לדעת כיצד אני מגבה ידנית את קובץ הDATA של התוכנה ששומר חשבון מייל, הודעות, אנשי קשר וRSS FEEDS ועוד בקשר לRSS FEEDS בWINDOWS LIVE MAIL, האם ההודעות בלוגים עצמם שהתוכנה מורידה נמצאים בקובץ הDATA שאני מחפש ? אני יודע שאפשר לעשות גיבוי להודעות מהתוכנה, אבל קיוויתי שקובץ DATA עצמו יגבה לי גם RSS וCONTACTS, בכל מקרה אני אעשה ניסוי אם אני אדע איפה זה. THANKS THANKS

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by redead,

סתם מעניין אותי אם שווה בדיקה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by benor,

אני התקנתי אותה כבר (היום) ולדאבוני היא לא מחדשת הרבה... אבל היא לא מפוצצת בבאגים כמו שחשבתי... ראיתי שתיקנו שם באג קטן שהיה בעברית הבאג הוא כזה: נגיד שלמישהו יש שם בעברית ואז הוא שולח לך הודעה אז השם שלו בהודעה יהיה בגי'בריש באיסיקיו השם פה מוצג כעברית ולא כג'יבריש ICQ2003A להורדה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. Started by x-dude,

במיוחד חשוב הקטע של short leadouts ככה חוסכים 80 שניות של מקום (או 12MB),מישהו כבר ניסה לצרוב 712MB+ בנירו החדש?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by roeesnir,

אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by WizMaster,

?

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by hurgin,

הורידו לי את התוכנה הזאת כדי שתעזור לדעת מתי המחשב מתחמם יותר מידי ואמרו שדרך התוכנה אפשר לסדר אז מישהו פה מבין איך משתמשים בה? תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. אמא שלי עוסקת קצת בעריכת וידאו, ומעוניינת לשדרג את גרסה 10 שברשותה. אני לא מוצא יותר מדי מידע ברשת על הגרסה החדשה. רציתי גם לדעת מה ההבדל בין הHome Edition והPlus. (חוץ מהתמיכה בתכני HD, שלא ממש נחוצה) תודה מראש לעונים.

12. אני צריך להרצות ביום שני עם מצגת, אבל אני לא יכול לעשות את זה בלי רקע טוב, אז בבקשה אם מישהו רוצה קצת פירסום \ אני כבר אדבר על משהו אחר אנא צרו איתי קשר, וזה די דחוף מסנג'ר - roman_15@walla.co.il ICQ - 742874 תודה ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  13. אני צריך תוכנה כזאת המליצו לי על TEAMTALK ואני לא מצליח להתשתמש בה (אנחנו מתחברים לשרת ריק אבל לא שומעים כלום) מישהו מוכן להמליצ על אחת (לא PALTALK בגלל שקשה ללחוצ על CTRL כל הזמן) תןדה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. יש לי מסן 8 לייב החדש... יש תיקית שיתוף..לא הצלחתי להבין איך אני משתמש בזה... אני נכנס לזה..שם ת'דברים שלי..אבל חברה שלי ששיתפתי איתה תיקיה היא לא רואה כלום..וחיכינו די הרבה זמן... איך זה עובד ואיך משתמשים בזה...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. מישהו מוכן לומר לי מה התוכנה הזאת עושה? Tweak-XP Pro v4.0.3.MultiLanguage

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. מישהו מכיר תוכנה למחשב וירטטואלי בסגנון של virtual pc רק משהו יותר איכותי? עדיף שתהיה חינמית

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  17. מישהו מכיר SKIN שהופך את ה-IE7 לתצורה של IE6? אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם ה-IE7 ככה! הלחצנים קדימה ואחורה קטנים, ה-STOP בקושי נראה, ובכלל אני לא אוהב את הצורה של IE7... לצערי אני חייב להשתמש בו מידי פעם, אלרת אני ב-FF.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by chenrp,

יש למישבו ניסיון איתה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  19. אני יודע שיש תוכנות טובות לנושא הזה אבל אני צריך משהו שמתלבש על microsoft word. תודה! עריכה: מצאתי, תודה.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  20. מישהו מכיר איזה typography tutorial פשוט וטוב לפוטושופ ?? אני רוצה לנסות לעשות איזה פוסטר קטן ...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. אני רוצה להעלות תמונה ששוקלת בערך 2 מגה ואני מכיר רק אתר של עד מגה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. זה דף הבית שלכם http://www.netvibes.com/ בנוי ממודולים מובנים שאפשר לשחק איתם עם כל מיני FRAMים אני מנסה להכניס מודול שיהיה של מבזקי YNET ואני לא מצליח אני צריך ת'כותבת של המבזקים למי שמכיר או יש דברים מעניינים למודל שיתן (:

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, מישהו מכיר את התוכנה CloneDVD Mobile ? רציתי לדעת מה היא עושה, ולמה היא טובה ? בקיצור אני צריך סיקור קטן תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by moshmushon,

חיפשתי קובץ התקנה לכרטיס הקול שלי, ומצאתי אותו רק באתר שיתוף הקבצים files.icez.net. נראה לכם בטוח?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.