עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shuy,

לאחרונה אני מקבל את הודעה הבאה בהתחברות לחלק מהסרברים: Your IP is part of ipfilter.dat file ראוי לציין כי אני לא חש בירידה בקצב ההורדות. מישהו יכול לשפוך אור על ההודעה הזו ומקורה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. Started by alex15,

שלום .. אני צריך מדריך ל הוספת כתוביות לסרט XVID ..

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. Started by rank,

אני קניתי אתמול עכבר +מקלדת של LOGITECH ב550 שקל ... אני רציתי לשחק בCRYSIS והגלגלת לא פועלת במשחק כאילו המשחק לא מזהה אותה ... בכללי הגלגלת פועלת אני משתמש בא באינטרנט וגם המשחק בסדר אני שיחקתי עם עכבר אחר וזה בסדר ... אני חיפשתי באפשרויות של העכבר ואני לא רואה שיש שם משהו שמסדר את זה ... מישהו יודע איך לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by tomer_et,

הורדתי מהרשת קובץ IMG ואת קובץ ה - CCD המתאים לו (בעלי אותו השם) כשניסיתי לצרוב את הקובץ לדיסק ע"י CloneCD קיבלתי הודעת שגיאה כאשר פתחתי את קובץ ה - CCD. הודעת השגיאה הייתה שהערכת לא יכולה למצוא את הקובץ המבוקש. יש משהו שאני יכול לעשות? האם אני עושה משהו לא נכון?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by Raz20,

כאשר אני מנסה לבצע "כיבוי" המחשב פשוט מדליק א תעצמו מחדש כמו Restart , מה אשפר לעשות כדי שהמכשב יתכבה כשאני מבצע "כיבוי ? *חוץ מהבעיה הזו המחשב עובד מצויין .

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  6. היי אני רוצה לצרוב הופעה, אני רוצה ליצור תפריט עם אפשרויות של PLAY, SCENES, BONUS TRACKS PLAY - ינגן את ההופעה מההתחלה עד הסוף (בלי הבונוס טראקס). בנוסף אני רוצה שתהיה לי אפשרות NEXT ן-PREVIOUS ,שאני יוכל לעבור משיר לשיר, ואם אני ילחץ על 6 הוא יעבור לשיר השישי וכו' SCENES - תפריט עם רשימה של כל השירים, ולחיצה על השם, תקשר לשיר (לאו דווקא "SCENES", אפשר לקרוא לתפריט הזה בשם אחר, לא קריטי) BONUS TRACKS - עוד תפריט דומה לSCENES, עם רשימה של שירים, עם אפשרות PLAY ALL. זה בערך הרעיון, איך אני עושה את זה ובאיזה תוכנה, ואיך אני צורב את זה?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by RefUser,

שלום לכולם, ברשותי קובץ PDF סורר, ובו יש 6 שקופיות POWERPOINT בכל עמוד. הבעיה בשקופיות היא שהן ברקע שחור והטקסט שבהן בצבע לבן (רקע העמוד כולו הוא לבן). מיותר לציין שלהדפיס עמוד כזה יחסל לי את מחסניות הדיו. אשמח אם תעזרו בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, איפה מגדירים לווינדוס XP שבמקום קריסת המערכת יציג לי את המסך ה"כחול" במקום ויציין את הבעיה??? אני פשוט לא מוצא את הסימון שצריך להוסיף ורציתי שתכוונו אותי..כי כרגע הווינדוס קורס לי פעם בכמה זמן בגלל תוכנית מסויימת או דרייבר מסויים ואני רוצה למיין את הבעיה ובאמת לראות בעזרת המסך הכחול במקום שיקרוס שיציג לי את המסך +הבעיה..פשוט שכחתי איפה הסימון הזה..אודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by FIRE-KID,

לחבר שלי יש קובץ שיחזור של המחשב שלו כולל ויסטא! האם אני יכול להעתיק את קובץ הגיבוי שלו למחשב שלי ולהריץ אותו אצלי דרך גוסט ופשוט יהיה לי מחשב ממש כמו שלו עם ויסטא והכל? או שיש בזה בעיה?(אני עובד עם XP לצורך העניין אבל זה לא ממש משנה אני מבין..)

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לדעת אך לעשות 2 עמודים על עמוד אחד בקובצי PDF???

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

יש לי בלוח האם שלי GA-G1975X של ג'יגהבייט 3 תכונות ואני לא יודע מה הם... תעזרו לי לדעת מה כל אופצייה עושה: CPU Intelligent Accelerator 2? Memory Intelligent Booster 2? CMOS Reload Switch? מה 3 האופציות האלה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by the one 64,

חברה למי יש את התוכנה שפורצת סיסמאות של ה zip או rar

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  13. יש לי סרטון שאני לא שומע בו סאונד, בדקתי עם G-Spot והיא אומרת שזה המקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation ושאין לי אותו. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מקום להורדה. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור להורדת המקודד או אם מישהו יכול לשלוח לי אותו או להעלות אותו לכאן (לא אמור לשקול הרבה). תודה רבה וערב שקט.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  14. אני צריך איזה תוכנה שתוציא לי את הקובץ מוסיקה שבתוך הקובץ הזה. תודה מראש, דור לוי

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by EvilBoy,

כשאני ניכנס למשחק הכל טוב ...אבל במישחק הדמויות יאנו בזיגזק אין קו ישר ו נגיד אני הולך ואז מופיע איזה חפץ שמירחוק לא ראיתי אותו בכללל אני חושב שצריך איזה דרייבר למחשב אבל אני לא יודע איזה? אהה והכל על HIGH נגיד אני עומד 5 מטר לפני קיר אז אני מתקרב ואז רואה חלון ??? תעזרו לייי אנשים תעזרו ליי בבקשה אני מעריץ תאתר הזה בגלל זה באתי לפה !

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by Wingedbull,

אחרי ריסטרט זה מתאפשר, אבל לאחר מכן זה כבר ממש לא. בדפדפן למשל אני לא מצליח וגם בווינדאוס עצמו. ניסיתי לסגור את הסרגל ולפתוח מחדש, מה הסיבה שזה לא נותן? כמובן ע"י לחיצה של SHIFT+ALT תודה.

17. האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. יש לי כ.מ ATI X1800XL וכרגע יש לי 2 תוכנות שמפקחות עליו 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 אני לא ממש מתכנן OC מה שחשוב לי זה רק שליטה במאוורר מכיוון שהוא מקוון מאד נמוך והכרטיס מתחמם סתם. אז רציתי לשמוע מה עדיף ועל מה אתם ממליצים.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. המחשב הנייד החדש שקניתי הגיע עם ווינדוס לייב אסנשיאל. ניסתי להסיר את תוכנה אבל היא נשארת במחשב אפילו לאחר שעשיתי ריסטרט. מה זה יכול ליהיות ? מה צריך לעשות כדי שהיא תוסר ?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  20. כמו שצוין בכותרת, אני צריך תוכנה חינמית לעריכת סרטים. מה שבא עם ה-WIN לא מספק אותי (יש לי WIN7, אני לא כותב מהמחשב בבית).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Dan1989,

הורדתי תוכנה להקלטת קול ממיקרופון באימיול. התוכנת נפתחה לי ב win rar. יש שם מלא קבצים שצריך לפתוח מדחיסה נדמה לי, ואני לא ממש בטוח מה לעשות - זאת בעיה אחת. הבעיה ה-2, מצאתי שם קובץ שקוראים לו "delirium.nfo", פתחתי אותו וכתוב שם את כל הפרטים של המחשב שלי, המערכת, הרכיבים וכו'. זה משהו של ריגול ?! וירוס או משהו ?! למחוק את התוכנה ?! בבקשה תענו מהר שאני ידע אם למחוק!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. Started by Oryam,

שלום , אני מחפש תוכנה כמו של NVIDIA שנקראת SYSTEM TOOLS רק הבעיה היא שיש לי כרטיס 4890 של ATI. כבר הרבה זמן אני מחפש ולא מוצא תוכנה טובה שמודדת את טמפ' רכיבי המחשב . תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  23. איך אני מעביר את המועדפים שלי מפיירפוקס לאקספלורר? ואיפה בכלל נמצאת תיקיית המועדפים של פיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  24. שלום לכם יש סיכוי שמישהו יכתוב מדריך ל VNC? אני רוצה לגשת מרחוק למחשב שלי ואני לא מצליח להסתדר עם שום תוכנה. אודה לכם אוהד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.