תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלומר, יש לי שלושה מיילים בוואלה, מייל אחד בנענע האם ישנה אפשרות טכנית לסדר את זה כך, שברגע שאפתח את האאוטלוק שלי אקבל כל המיילים שנשלחו לי לאחד מתיבות המייל שלי? במקום שאצטרך להיכנס כל פעם בנפרד לכל תיבה ותיבה. תודה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה לא עושה אצלי autorun יותר משום כונן מה לעשות די להחזיר את המצב לפעילות תקינה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלומות פורום תוכנה יש לי אל פסק e-com של ADVICE, 700VA , ורציתי להוריד לו את תוכנת ההורדה שלו, אבל לא מצאתי באתר את התוכנה לXP. מישהו יכול להביא לי קישור מדוייק להורדה? תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משום מה יש לי בעיה מוזרה היום, כשהדלקתי את המחשב - הוא קרטע בצורה מאוד רצינית לפי הTASK MANAGER, המעבד על 100% ללא כל סיבה היישום הבעייתי - EXP למה זה קורה? (אני מתנתק - ומתחבר שוב.. - וכך הבעיה נפתרת באופן זמני) מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הפיתרון לה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנה בשם CATIA אשר עבדה לי בלי בעיות אתמול משום מה היא לא עלתה (אפילו במסך לוגו שלה לא עולה לי) ניסתי להסיר ולהתיקן מחדש אבל לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? חשבתי למחוק מהרג'יסטרי אולי כל מיני שורות קוד שמכילות את השם של התוכנה אבל עדיין אחרי שניסיתי שוב להתקין זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, פתאום הופיע לי קובץ חדש התיקייה המחשב שלי, הקובץ הוא ללא כל שם, אי אפשר למחוק אוו ולא קורה שום דבר אם לוחצים עליו. צירפתי תמונה שמראה את התקייה. דרך אגב אני משתמש ב windows 98 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני צריך לסרטט כמה דברים דו מימדיים מחפש תוכנה קלה שמיועדת לכך תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים חתימה שלי שעשיתי בפוטושופ בפלאש ולשים שיר עם זה ביחד שכשהעכבר שלי יהיה על התמונה השיר ינגן ושאני יוציא את העכבר מהתמונה השיר יפסיק... רציתי לשאול אם יש מדריך כזה (עברית\אנגלית לא משנה) ועוד שאלה אם מישהו יודע את הקוד לזה בפלאש...(השמעה\עצירה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי, כשאני משתמש בפיירפוקס, אז בעמוד הראשי של HWZONE, כל לינק (פורומים, מפרטים, וכו') נפתח לי בטאב חדש. זו בעייה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק עם האתר הזה, ורק בפיירפוקס. יש למישהו רעיון מה לבדוק/לשנות בקונפיגורציה של פיירפוקס? דרך אגב זה בכל הגרסאות, מ-1.0 ועד 1.5RC2. זה רק אצלי ככה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם על המחשב שלי ישkaspersky האם יש סיכוי שהמחשבהשני שלי שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשי שלי. האם גם הואמוגןעלידי האנטי וירוסמפני פריצות וכו' או שחייב גםבואנטי וירוס
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בגרסה 3.1 יש משהו יותר חדש? יותר טוב? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אם אני עכשיו הופך את המערכת קבצים מ FAT32 ל NTFS זה יכול לפגוע לי בפעולה התקינה של מערכת ההפעלה באיזשהו צורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
איך פותחים פורטים בפיירוול? יש לי MCafee. האימיול מוריד אצלי איטי רצח!!! האם זה יעזור?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על כל תשובה שתהיה אני מעוניין להמיר קובץ AVI (סרט שהורד מקאזה) כדי שאוכל לצרובו ולראותו ב DVD שלי שאינו תומך בפורמט הנ"ל וגם לא ב- DIVX. אנא עזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קבצים כמו AVI , MPEG, WMV מופיעה לי שגיאה אם אני מעתיק את הקובץ לשולחן עבודה אני יכול לפתוח אותו בשגיאה יש הסבר כיצד לתקן את זה אבל אני לא הצלחתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה ? http://neowin.net/comments.php?category=software&id=31453 (לפחות משהו אחד הם כן יודעים לעשות)
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ותגידו אם יש מה למחוק...(המחשב בזמן האחרון ממש איטי!!) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:55:22, on 15/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש נושא שלם על זה אבל אני לא בטוח לאן להשים, אז עכשיו כשהורדתי והתקנתי את התוסף הזה ועשיתי ריסט למחשב הוא עושה לי "שלח-אל תשלח" ואני לא יודע ממש מה הבעיה, עוד משהו הוא פתח לי איזה חלון כזה שצריך לרשום אימייל ומשהו אבל אני לא רואה איך זה יכול לפתור את הבעיה, בקיצור, אם עוד מישהו נתקל בזה או שיודע לטפל בזה אני אני אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה (הכי טובה) לסידור תיקון שגיאות וכ' במחשב.. לא צריך את כל הדברים מסביב כמו ספייוור אנטי וירוס וכו'. רק סידור ותיקון שגיאות.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שבא אני רושם את שם הסרטף ופרטים על הסרט, אם ראיתי את הסרט הזה, מה הדירוג שלי אליו, ומי משחק בו תקציר וכו' מישהו מכיר תוכנה כזאתי? תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-