תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי צורב LG-H10N וניסיתי לצרוב שירים מסוימים על CD, כ-Audio Disc. חלק מהשירים קופצים קצת... ניסיתי להחליף דיסקים, להקטין את מהירות הצריבה - לא עזר. הבעיה בצורב או בשירים?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חברה, לאחרונה יצא לי לקרוא פה כמה הודעות של אנשים שאמרו שיש אופצייה להפעיל במחשבים כאלה תכני HD בצורה חלקה, ע"י השענת המעמסה על כרטיס המסך , יש לי שני חברים, אחים תאומים ,לשניהם יש מחשבים לא משהו, האחד: P43.0 2GB RAM DDR400 7600GS שתומך בHD השני : P43.0 2GB DDR 2 800 9800GT , מחשב יותר חזק משמעותית משל הראשון, העיניין הוא שהם לא מצליחים להריץ שום סרט HD כבד יחסית על המערכות האלה, והבנתי שיש אופצייה לשנות משהו במקודדים של K-LITE בכדי שזה ירוץ חלק, אם אפשר מדריך אני אשמח מאוד. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מריץ מערכת עם שתי מסכים בתצורת DUAL VIEW הכל עובד סבבה ודופק כמו שעון רק שבסרטים שאני מנסה לפרוס על שתי המסכים במסך אחד רואים חצי מהסרט ובמסך השני רואים עוד חצי אבל כולו מושחר (כלומר לא רואים) שאני משחק עם החלון של הנגן בין המסכים התצוגה של הסרט עוברת לאיפה שנמצא רוב השטח של חלון התצוגה והשני מושחר באיזור שאמור להתנגן הסרט. יש למשהו פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כנראה שבהגדרות צריבה מוגדר אצלך לצרוב לדיסק הקשיח במקום לצורב. אם יש לך Nero 6 אז ב-Toolbar למעלה יש חלון שבו אפשר לבחור לאן לצרוב. תפתח אותו ותסמן את הצורב שלך. אם הצורב שלך לא מופיע שם כנראה שה-Nero לא מזהה אותו. (אם זה Nero 5.x אז בשביל לבחור את הצורב צריך להיכנס לאחד התפריטים ולבחור שם Select CD-Writer או משהו כזה).
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי, יש לי את הסורק הנ"ל, ניסיתי להתקין את תוכנת הסריקה המקורית שלו ללא הצלחה, ככל הנראה אין תמיכה ב-Windows 7 בגירסת X64. עשיתי חיפוש מקיף ומתברר שהחברה לא הוציאה תוכנה/דריבר שיתאים. בעבר כשהיה לי Windows XP, הוא זיהה את הסורק והציעשימוש בתוכנה המובנית ב-Windows. ב-Windows 7 הוא פשוט לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה או הצעה לתוכנה אחרת שתזהה את הסורק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור, יש לי סרט של פחות או יותר 7 דקות שאני רוצה לקודד לavi. ניסיתי עם הגדרות דיי מנוחשות (שורש נ.ח.ש) ועם DivX ויצא נוראי (ריבועים על כל המסך לאורך כל הסרט, לדוגמא) על הגדרות דיפולט הגעתי ל1.6 ג'יגה (מיותר לציין שאני מעדיף שזה יהיה יותר קטן...) ומחקתי בינתיים, למרות שאם אין ברירה אני אעשה את זה ככה וזהו. בקיצור, איך בידיוק אני צריך לשמור ככה שיראה טוב אבל ישמור על משקל שפוי? חוץ מזה, אני מניח שעם שום הגדרות לא אמורים ליהיות ריבועים על המסך, מאיפה זה בא בידיוק ומה לעשות כדי למנוע את זה? מקווה שזה הפורום הנכון, לא מצאתי שום דבר שקשור לעריכת ווידאו בצורה רשמית.. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני שומע בווינאמפ 5 אני שומע רק מ2 הרמקולים הקידמיים של המערכת. בווינאמפ היותר ישן שהיה לי (2.81) שמעתי בכולם ובתכונות כמו מדיה פלייר וכו' שומעים גם כן בכל הרמקולים. אני משער שזה משהו בהגדרות אבל אני לא מצאתי.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בsensor יש לי טמפ' רק של הGPU (49 מעלות) מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני בוחר בNERO make a dvd video ואני שם קובץ שAVI/MPG, הוא ימיר את זה לבד לפורמט שיעבוד על DVD? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
פעם הייתה תוכנה ממש חמודה לדוס שהסבירה באופן מצויין איך לעשות עשרות דגמים של מטוסי נייר שכולם עפים. אם מישהו מכיר תוכנה דומה אני אשמח אם תיידעו אותי!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתקנתי היום בבוקר את התוכנה , וכשה אני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיעה " Cant find OpenAL32.dll" ניסיתי להוריד את ההתקנה של OpenAL ולהתקין אותו ידנית (ההתקנה של ה 3dmark אמורה להתקין אותו ביחד עם ה 3dmark) , אבל כשה אני מנסה להוריד את קובץ ההתקנה מאתר הבית של החברה, זה לא מביא לי.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום חברים (: היש בכם יודע כיצד, או היכן ניתן ללמוד כיצד, מעבירים תמונת סיביות (bitmap) מפוטושופ לתוכנה הוקטורית פריהנד? אהיה אסיר תודה..
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
התקנתי את האיי סיק יו 2000B נכנסתי למשתמש שלי והרשימה לא מופיעה :s05: יש דרך לסדר את העיניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחודש התקנתי את האימיול של LH ולאחר יומיים של בעיקר Upload הוא התחיל לרוץ ב Download והכל היה אחלה. אבל לפני שבועיים בערך הכל השתנה! הוא לא מוריד בכלל... הוא כל הזמן מתנתק מהשרתים! ובנוסף אני מקבל LOWID יש לציין שאני משתמש ברשת ביתית דרך ראוטר, אך כל הפורטים של האימיול פתוחים! אני ממש לא מבין מה קרה לו פתאום.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לחלופין להציע לי קליינט אימיול אחר, אשר לא יעשה לי בעיות כמו זה. (אני מעדיף קודם לנסות לפתור את הבעיה, ולהוריד אחד אחר רק אם לא ימצא פתרון לבעיה) בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כמובן בעזרת המקשים של המקלדת המולטימדיה קיים חייה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להמרה מ DTS to AC3 מבלי לפגוע באיכות ה3D ובכלל של הסרט. תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך] אודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חשד שהצורב דפוק. נותן המון FAILים בצריבה גם בAshampoo וגם בצריבה מתוך הווינדוס עצמו כמובן נעשה ניסיון לצרוב במדיות אחרות- ואותו דבר , אפילו לא מצליח להתחיל תהליך של צריבה עידכנתי קשוחה לא ממזמן - לא שינה, צורב מתי שבא לו באיזה תוכנה להשתמש? ? nero Info tool ? VSO Inspector
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האמת היא שנראה לי שזה קורה בעיקר בסרטי HD, אבל אני לא בטוח בזה. לדוגמא אם רשום דונטלו צב נינג'ה מדליק אחושילינג אין אין עליו כפרות הוא לפעמים יציג רק ב נינג'ה מדליק אחושילינג אין א סתם ככה חותך משפטים בצדדים... יש משהו לעשות? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אממ אז ככה אנימ מחפש תוכנה תוכנה שתיקח כל סוג של סרט על המחשב שלי ותקודד אותו ל MPEG4
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
זה דחוף לחתונה אז אל תנעלו או תעבירו פשוט תענו !! ערכתי קליפ והכל טוב וזה אבל שמגדילים עד הסוף רואים קצת מטושטש קצת הרבה השאלה שלי אם גם בטלווזיה זה יהיה ככה? ואם כן יש תוכנה שתסדר את זה או משהו כזה ?.?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להכין מחשב לשיבוט כלומר ברגע שאני מקבל מחשב לתיקון אני רוצה שאני אכניס את דיסק ההתקנה הוא יריץ התקנה עם קובץ תשובות + תוכנות שהכינותי מראש מה שיהיה נותר לי לעשות הוא רק דרייברים ותו לא. להלן הפעולה שהתחלתי לעשות - התקנתי מחשב מאפס עם מערכת הפעלה XP SP3,עשיתי לו עדכונים מלאים מהאינטרנט,בנוסף אני רוצה להתקין תוכנות ולאחר מכן להכין לו קובץ תשובות ולסגור אותו לאימג' אשר ישמש לשיבוט מחשבים אחרים. שאלה אני רואה שהדרייברים הותקנו בתצורה Plug & Play ואין סימני שאלה אז מה קורה אם אני עושה אימג' למחשב הזה ושופך אות על מחשב אחר - האם הוא יזהה שינויים בדרייברים או שיגרום להתנגשויות ???
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-