עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Guns AND Moses,

לאחרונה התקנתי ווינדוס חדש (64ביט אם זה משנה)....ולמרות שאני מתקין קודקים אני רואה סרטים עם קרטועים...לא משנה באיזה תוכנה שנסיתי אז אם משהו יכול לתת לי שמות של קודקים מאתרים ספציפיים שאני יתקין בדיוק....(לינקים יעזרו)....

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  2. Started by slimroi,

יש למישהו המלצות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. קובץ שלא נפתח אני מחפש עזרה כשאני מוריד אותו למחשב קוראים לו attach.walla אם אפשר לקבל עזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. יש לי כמה תוכנות בזון אלארם שנתתי להם גישה חופשית לאינטרנט ולהתנהג כסרבר כי חשבתי שהם חלק מחבילת הווינדווס. כדי להיות בטוח ורגוע אני מעדיף לשאול אתכם. התוכנות הם: Application Laayer Gateway Service Generic Host Process for Win32 Services ואחד שקיבל רק גישה לאינטרנט: Spooler SubSystem App התוכנות האלו ביקשו גישה ישר לאחר התקנת הפירוול ולכן קיבלו אישור ממני. מקווה שתבדקו ותוכלו לאמר לי מה זה כל אחת מהתוכנות והאם היא ראויה לגישה לאינטרנט ו/או להתנהג כסרבר.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. במשך תקופה ארוכה השתמשתי בפיירפוקס כי כולם אומרים שהוא הדפדפן הכי טוב שיש. אבל אני ממשיך להיתקל בו באיטיות, בקריסות ובעומס מאוד גדול על המחשב. אז הפסקתי להשתמש בו ועברתי למקסטון, אבל קראתי לאחרונה שיש בו פירצת אבטחה שכבר חודש לא תקונה, אז החלטתי לחזור לפיירפוקס מחדש (למרות שמקסטון היה מאוד נוח ויעיל :-\). לפי מה שהבנתי אני יכול לבצע כל מיני טוויקים לפיירפוקס, כדי לשפר את מהירות עליית האתרים בו, להוריד את העומס שהוא גורם על המחשב וכו'. לא מצאתי מדריך דומה לבנתיים, אז יש סיכוי שמישהו מביא לי קישור לאחד, או אפילו רושם את השלבים בעצמו? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by hal,

היי האם כדאי שיעלה ב startup כשווינדוס עולה? פשוט לוקח קצת זמן עד שזה עולה. תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. ^^ תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by TNTx2,

משום מה הWMP לא מזהה את את AC3FILTER, איך אני גורם לAC3FILTER לעבוד ביחד עם וינדוס מדיה פלייר ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. הייתה לי הורדה באזוראוס ואחרי שעשיתי שחזור מערכת ההורדה נעלמה זה ממש מבאס כי אני לא רוצה לאבד את ההורדה הזאת בגלל שזה היה כבר 6 מתוך 8 ג'יגה. יש למישהו פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום!!! התקנתי NERO 7 וכל הסמלים של הקבצים השתנו... אבל גם שאני עושה יפתח את הקובץ עם התוכנה הראשונית שהייתה לי לדוג': WinMediaPlayer, המחשב פותח איתה אבל הסמל של הנרו נשאר ... איך אני יכול להחזיר את הסמלים לכמו שהם היו קודם? תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. היי יש לי מחשבון גרפי מסוג tu 82 ואני יודע שאפשר להעבר אליו תוכנות ומשחקים רק שאין לי אתר שאפשר לעשות את זסה דרכו... אז אם אפשר בבקשה קישור לאתר כזה אני ממש אשמח... (את הכבל כבר יש לי) תודה מראש אור חן...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. שלום! רציתי לדעת האם יש אפשרות לשמור את התוכנה בSYSTEMTRAY אחרי שאני וסגר אותה? בעצם שעדיין יהיה אייקון בעיגול האדום אך בשורת המשימות - בעיגול הירוק - יעלם... (מצורף קובץ) פשוט אני רוצה להשתמש בCALENDER שלהם בכך שיתריע לי אם יש דברים שקבעתי אבל שלא יתפוס שורה בשורת המשימות... תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by edoson,

יש לי סרט ישן נושן בפורמט WMV, ואני רוצה לצרוב עליו כתוביות שהכנתי, אבל וירטואל דאב לא יכולה לעשות את העבודה... גם גרסא 1.3 לא עובדת, יש אפשרוות אחרת? אם אין ברירה אפילו להמיר את הקובץ ל-AVI ללא כתוביות, יש אפשרות?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. הורדתי את התוכנה FREE MUSIC ZILLA שלמי שלא מקיר זאת תוכנה שמאפשרת להוריד מהאינטרנט שירים שאתם מנגנים באתרים כמו PANDORA ו-LASTFM. הפעלתי שיר בדפדפן הפעלתי תתוכנה ושמתי להורדה את השיר. התיקיית הורדות שהגדרתי הייתה הDESKTOP. אחרי שזה סיים להוריד ובדקתי שהשיר עובד ומנגן יצאתי מהתוכנה ואיתה נמחק השיר וכל הקבצים והתיקיות שהיו לי בDESKTOP. בגלל שלא ישר שמתי לב לזה לקח לי עוד זמן להבין איך קרה שנמחקו לי הקבצים עד שעשיתי ניסוי אם התוכנה שהורדתי עוד פעם שיר והוא נמחק איך שיצאתי מהתוכנה. עכשיו אני בדיכאון מכל הדברים שנמחקו לי מהDESKTOP. אם מישהו שמע על כזה דבר ויודע אם יש אפשרות לשחזר את הקבצים אני מאוד יודה לו. אגב ניסיתי לחפש את הקבצים בSEARCH של המחשב ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי את המדפסת : Epson Stylus cx5900 dx6000 המדפסת הגיעה עם דרייברים ותוכנות מאוד שימושיות... Epson Creativity Suite הבעייה היא שזרקתי את הדיסק והשארתי קובץ IMAGE בהארד דיסק... עשיתי לאחרונה פורמט וגיליתי שהקובץ IMAGE נדפק משום מה ואין לי איך להתקין את כל החבילה. את הדרייברים כמובן הורדתי מעודכנים מהאתר של EPSON אבל את החבילה אני לא מוצא בשום מקום... :s05: יש לי בקשה ענקית... אם למישהו יש את אותה המדפסת בבקשה אם הוא יכול להעתיק את הIMAGE שלו ולהעלות אותה... ובמקרה הכי נוח אולי מישהו יודע איך אני יכול להוריד את החבילה... ו... אם אני יתקשר לחברה בישראל, או ילך לחנות, או מרכז תמיכה האם אני יוכל לקבל את הדיסק?!?.... תודה רבה לכל העוזרים... הנ…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. אוקי אז ככה, עד לא מזמן השתמשתי בנורטון 2006 עד שהוא החליט לאכול סרט ולהגיד לי שהActivision שלי נדפק בלה בלה בלה רוצה חידוש אי אפשר קיצר סרט. עכשיו אני מחפש פיירואל שיעשה את העבודה כמו שצריך, שיהיה נוח וקל על המחשב (לא כמו הנורטון..) והכי חשוב, שיחסום את כל הקקמייקה מהאינטרנט - כל הפרסומות הקופצות, כל הבאנרים ואת כל הג'אנק והטרויינים תוכנות ריגול והכל, אני מתחזק את המחשב באופן קבוע ע"י: tune up 2006 spyware doctor ad aware ככה שזה פחות בעיה להפתר מהג'יפה אלה אני מחפש תוכנה שתחסום את כל הזבל לפני שהוא מגיע אל המחשב. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  17. שלום. משום מה ה WMP11 החליט להציג לי את כל הסרטים בשחור לבן. התופעה לא נשנית כשאני מריץ את הקובצים בנגנים אחרים כגון MV2PLAYER או POWERDVD, בנגנים האלו הכל שפיר. ניסיתי לבדוק אולי משהו השתבש ב ENHANCEMENTS של הנגן אך שם הכל מוגדר לפי ה DEFAULT. הסרתי והתקנתי מחדש את המקודדים (FFDSHOW ו MATROSKA) אך הבעייה עדיין קיימת. תמיד אוכל להשתמש בנגן חלופי אם לא אפתור את הבעייה, אך ממש התרגלתי ל WMP11 ובלי שום קשר משגע אותי שיש בעייה מוזרה שאין לה הסבר. יש רעיונות? עידכון - גיליתי כרגע משהו די מוזר. בסרטים בהם יש כתוביות (לא מובנה בסרט אלא קובץ נפרד) ה WMP11 כן מציג תקין. ברגע שאני מוחק את הקובץ כתובית שוב הנגן מנגן שבחור לבן. הזוי, לא?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין לקנות Norton Systen-Works 2007 שכוללת גם אינטרנט סיקיוריטי וגם אני וירוס התקציב שלי 490 שקל כל היודע מאיפה לקנות שיעזור לי בבקשה בתודה!

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by ProSoldier,

שלום. יש לי את המשחק need for speed most wanted מותקן על המחשב. היתקנתי את המשחק גם אצל המחשב של אח שלי. עכשיו אני מעלה את המשחק הכל טוב ויפה. אני מגיע לבחירה לאן אני רוצה ללכת, להיסתובב או לעשות איזה מירוץ מסויים. אני בוחר בדבר מסויים, זה מראה לי את המסך, (אם אני לא טועה של הטעינה) בו יש אורות של משטרה. לאחר מספר שניות במקום לעלות את המשחק, המשחק נסגר ומחשב מגיע לשולחן עבודה, כאילו המשחק לא פעל אף פעם. עכשיו נכנסתי ל: התחל>תוכניות>ea games> לתיקיה של המשחק>easy info. הכל שם מסומן ב-V חוץ מדריבר של הכרטיס מסך והדריבר של הכרטיס קול, בשניהם מופיע הסימן ! (סימן שאלה ברקע לבן). עכשיו אני לא בטוח שהבעיה הזאת היא משם. וממש לא בא לי להיסתבך עם הדריברים של המחשב, ואני…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by x-cutioner,

שלום אני מחפש תוכנת שיתוף טובה שתאפשר הורדה שמהירות סבירה אבל מבלי שצטרך לפתוח לה פורטים בראווטר. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by pc student,

חברה אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות שם שינוי מלא של התמונה והדפסה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by IlanF,

איפה אני יכול למצוא אפקטים שאפשר להוסיף לתוכנה? ראיתי פעם קישור להורדה של אפקט איזשהו מהמאק, אבל חוץ מהאפקט הזה לא מצאתי יותר כלום. חיפוש בגוגל מוצא לי רק קישורים להורדה של התוכנה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. איך אני גורם למצב כזה שאני יוכל לראות גם במסך של המחשב וגם במסך טלויזיה????? אני חייב לדעת כי יש לי בעיה.מתי שאני מעביר לטלויזיה אז אני צריך ללכץלטלויזה כי היא מרוחקת מהמחשב.לראות מה אני רותה לשנות ואז לחזור שובלמחשב ולכוון עם העכבר ואחים שלי מכוונים אותי לאן אני צריך ללכת עם העכבר בגלל שאני לא רואה את זה במסך מחשב. עוד שאלה קטנה:שאני מעביר ממסך מחשב למסך טלויזיה.איך אני מחזירלמצב של מסךמחשב????אני מחכה עד שזה יחזור לבד חחחחחחחחחחחחח.. כי אני לא יודע איך מעבירים בחזרה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by ofir667,

נעלמה לי שורת הכתובת באינטרנט (איפה שרושמים את האתרים), לחצתי מקש ימני ורשום שהיא מופעלת אבל היא לא נמצאת.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים