עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gunrhah,

שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של בקר הרשת במחשב חדש מדגם hp pavilion dm4 1065dx ואני לא מצליח. הורדתי את כל הדרייברים באתר של HP וכלום. ניסיתי לזהות את הדגם המדויק על ידי sandra וגם זה לא הלך. יש למישהו רעיון? רק שיהיה ברור אין לי את הדיסקים שמקבלים עם המחשב.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by בזיק,

חלון החיפוש (זה שמימין לחלון הכתובות) הפסיק להגיב. מנועי החיפוש נעלמו ממנו אם אני מנסה להוסיף מנועים דרך אפשרות הadd engines אז זה לא מצליח ואני נשאר עם חלון חיפוש ללא מנועי חיפוש מה לעשות?

3. Started by ShayGTi,

כמו בפלאפון ששמים תזכורת לפגישה או משהו כזה, אז אני מחפש תוכנה כזאת למחשב שאני אוכל להזין תזכורות ולקבוע שעה שהם יקפצו לי על המסך. מישהו מכיר כזאת?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Avi952,

כשאני מעביר ל-Full Screen המסך מראה לי Out Of Range. הרזולוצייה שלי זה 1280X1024 אם זה מועיל במשהו (מסך 19") בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה בתוכנה אימולטור אז ככה: דבר ראשון התקנתי את התוכנה אימולטור עשיתי את windows XP professional לקובץ iso וצרבתי אותו, עכשיו עשיתי מחשב וירטואלי בתוכנה אם ההגדרות האלה: בהתחלה עשיתי את האפשרות Typical אחרי זה Microsoft windows אפשרות windows XP professional אחרי זה בחרתי את התיקיה הזאת לשים בא את המחשב C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Windows XP Professional לאחר מכן.. את האפשרות הראשונה ב Network connection אחרי זה נתתי לו 20 ג'יגה ולא סימנתי וי כלשהוא אחרי זה שיניתי את ההגדרות ב Edit Virtual machine settings הכל כמו שצריך עשיתי ואז כמובן שעשיתי ריסט הוא אומר לי את השגיאה הזאת (שאני עושה power On): "Unable to open kernel device …

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  6. האם ניתן למזער את Winamp לשורת המשימות שישמש כ-Toolbar? אני יודע שב- Windows Media Player יש אפשרות כזו.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  7. בעיה מוזרה באימיול: פתחתי את הפורטים בראוטר (wrt54GL Tomato) והאימיול מאושר ע"י הפיירוול. כשאני פותח את האימיול השרתים כותבים לי שאין תשובה מהפורט שלי. בעזרת ההגדרות באימיול בדקתי האם הפורטים שהגדרתי פתוחים (הבדיקה נעשית באתר של התוכנה) ואכן הפורטים פתוחים. איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הטורנט עובד מצוין למרות שהוא נמצא על פורט שלא פתחתי.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by wow,

ניסיתי עם וירטואל דאב ועוד תוכנה אבל החלק השני לא יוצא טוב מבחינת הקול והתמונה,ושמתי לב שכל הזמן זה ככה. מישהו מכיר משהו טוב?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. Started by the kooks,

שלום איך אני פותר את זה ?(לא נראה לי שמשקפים חדשים יעזרו הפעם) [attachment deleted by admin]

10. Started by satlan1,

אני צריך תוכנת אנטיוירוס שלא תהיה כבדה(שלא תיקח הרבה זיכרון...) ושתהיה טובה... בהתחלה היה לי את הנורטון אבל זה סתם סרט... כי יש לי 128 ראם ורבע שעה רק עד שהנורטון עלה... אחרי זה היה לי את הנוד32 אבל זה לא מצא לי אף וירוס(אחרי חודש מחקתי והתקנתי שוב נורטון וזה מצא וירוסים.) קיצר על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by raltal,

צריך תוכנה לעריכת תגיות בעברית תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by lmlm,

אני משתמש קבוע של FF2 ומרוצה מאוד בעיקר בגלל התוספות והמהירות. עכשיו,ראיתי שאפל שיחררה גם Safari שלה לווינדוס, ולפי האתר שלהם הוא אמור להיות הרבה יותר טוב גם מ FF 2. השאלה שלי: שווה מעבר? יש משהו בSafari שנותן יתרון על FF2 שכדאי לנסות אותו? תודה ;D נ.ב מתי יוצא FF3?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by ELDAN RENT A CAR,

עשיתי בדיקה ב MHDD ובסיומה לחצתי F8 לראות את הנתונים של הכונן הקשיח היה רשום שם ULTRA DMA CRC EROR COUNT - 8 הבנתי שמעל 0 זה שגיאה ... קראתי מאמר שאם זה מראה מעל 0 הסיבה או כבל דפוק או OC ... המחשב שלי בלי OC והחלפתי כבל וזה נשאר 8 יכול להיות שהבקר SATA דפוק ? ועוד משהו רשום במאמר שטמפרטורה של כונן קשיח זה בין 20 ל 40 אצלי זה 36 חם נכון ? מאמר : http://www.davidscomp.com/index.php/guides/73-mhdd-guide רשום למטה LOG\smart.log איפה זה נשמר ? לא מזהה את הספריה .

14. האם זה וירוס חדש או תולעת? מישהו מכיר את השם של הוירוס? נראה שיש מתקפה ובטח הרבה נופלים בפח.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. זה קורה לי רק כשאני מנגן סרטי HD ורק בBS (נראה לי כל דבר בפורמט MKV) חלק מוצג תקין, חלק חתוך מ2 הצדדים וחלק מוצג הרבה יותר למעלה, במרכז המסך [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by IlanF,

כל פעם שאני מנסה לראות סרטון QT באינטרנט פיירפוקס מחליט שנמאס לו וקורס. בעבר היה מספיק שבהגדרות של QT הגדרתי לו שלא ישתמש בDIRECT X (שמתי על SAFE MODE(GDI ONLY) ) נראה שעכשיו גם זה לא מספיק... פיירפוקס עדיין קורס. יש משהו שאפשר לעשות עם זה, או שאני צריך לחכות שאפל יוציאו גרסה חדשה של QT?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by rotman,

שלום לכולם , הורדתי קובץ מסוג ape שאמור להיות קובץ של מוסיקה כלשהו. הקובץ גם הגיע עם קובץ cue ... מישהו יודע איך פותחים את הסוג הזה של הקובץ? תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. שלום, התקשתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי. עריכה : התבלבלתי. הייתי צריך לפתוח את הדיון בפורום אחר וזה מה שאני אעשה... אבקש למחוק את הדיון ואבקש את סליחתכם גם כן. תודה.

20. Started by udi,

לפני כשבועיים ניסיתי לשלוח קובץ של תמונות בגודל של 3 מגה אבל הבנתי שאי אפשר לשלוח קובץ גדול כל כך במכה אחת הבעיה היא אחרת ניסיתי למחוק את הקובץ מהתקיה של ה OUTLOOK של קבצים יוצאים והקובץ מסרב להמחק וכל פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא מנסה לשלוח את הקובץ בשנית מה אפשר לעשות איך אפשר למחוק את הקובץ מהתוכנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by Tzion,

יש לי ICQ Lite ואם אני עוזב את המחשב למשהו עמו חצי שעה אז הוא מתנתק לי לבד. זה מעצבן מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. ניסיתי עם סיסטם מקניק ו ACEUTILITIES ובאקפלורר הרגיל אין כלום אבל בנט קפטור יש , אפילו נכנסתי לתיקייה עצמה של ה TEMP וה TEMPORORY FOLDER ומחקתי שם הכל , וזה עדיין שם , איך אני מוחק?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by Posford,

שלום, אני מחפש המלצה לפיירוואל למחשב ולרשת אלחוטית ביתית. המטרה היא חסימת כניסה של זרים מהנט ובכלל, חסימת תוכנות להוציא מידע, להתחבר לשרתים אלה אם אישרתי אותם. עד היום אני משתמש בתוכנה Kerio Personal Firewall 2.1.5 הישנה והטובה משנת 2003. הגעתי למסקנה שהיא כבר לא מה שהיה פעם, עם כל מה שהתחדש. איך ה- KERIO החדש? ואולי יש לכם המלצה אחרת? ותוכנה לא מסובכת שלא תחסום לי דברים ואת הרשת האלחוטית וכו'.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by shlomo1441,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הארד דיסק SATA. התקנתי עליו WIN XP הכל עבד טוב ויפה. בטעות מחקתי את הקובץ NTLDR יש לי 2 מחיצות. C,D . בכונן D: נישארו 250 גיגה עם מידע. עכשיו אני בא להתקין WIN מעלה את דיסק ההתקנה מהBOOT CD. בהתקנה הוא כותב לי שיש HD 500 GB אבל יש לי רק כונן D שהוא UNPARTITIONED והוא מחייב אותי לפרמט את כל הארד דיסק. הוספתי HD עם 20 גיגה למחשב התקנתי עליו XP ורציתי לבדוק אם אני מצליח לראות מה יש בכונן של ה500GB דרך ה20GB. הוא כותב לי שהכונן לא מפורמט שזהו כונן D: במקור. ואת כונן C: הוא לא מראה בכלל. כל הכוננים על NTFS. בHDTUNE הוא כותב לי שהHDD 500 GIGA הוא בקובץ מערכת של FAT 16 (ראו בתמונות). עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר את הקבצים???.עם WINDOWS RECOVERY אני לא ר…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. Started by O.G.D 2k5,

שלום הכנתי פרוייקט עם איזה 60 פריימים ואני לא מצליח לשמור אותו כ-GIF בImage Ready ואני ניסיתי גם על אופטימייזד אבל כנראה כיוונתי את זה באפשורויות לא נגון או משהו. מישהו יכול להסביר לי איך???

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.