עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MoFo,

אני מנסה לעשות OverClocking לכרטיס Sapphire Radeon 9550 בעזרת התוכנה הזאת אך משום מה התוכנה לא זוכרת את הגדרות המהירויות שכיוונתי ולאחר אתחול המחשב מהירויות זכרונות כרטיס המסך והליבה חוזרים לברירת המחדל שלהם, אני זקוק לעזרה ולהסבר כיצד להשתמש בה. תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by itay_s,

לאחר כמה דקות שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי חלונית קטנה עם עם הודעה "can not find the macromedia flash". אם אני לוחץ ok החלונית נעלמת ומופיעה שוב לאחר מס' דקות ,עד אשר חולפות כשעתיים ואז המחשב נתקע לגמרי, כאשר הדפדפן (אקספלורר)לא מגיב והאייקון מימין למעלה הופך לריבוע לבן. אני לא מצליח לסגור את הדפדפן בעזרת ה X אלא להקטין אותו בלבד בעזרת ה _. כדי להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לסגור אותו בצורה ידניתץ אשמח לקבל עזרה כיצד לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by fuck off,

..מכל התיקיות ומכניסה אותם לתיקייה אחת ו/או אופציה כזאת בWINRAR, כי יש לי קובץ פונטים וכל פונט בתיקיה נפרדת ויש שם קרוב ל10000 פונטים ולי אישית אין כוח להיכנס ולהוציא קובץ-קובץ.. זה אמור לקחת דיי הרבה זמן אני חושב.. ( ) אז תגידו איזה תוכנות יש (אם יש) ואם יש אופציה כזאת בוינראר! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by orengore2,

שלום לכולם אז ככה, התקנתי משחק שעבד יופי. הסרתי אותו לחלוטין. לאחר מכן, בגלל בעיות מסויימות עשיתי Recovery למערכת דרך מערכת ה]פעלה. עכשיו המשחק שוב מותקן לי, אבל הוא לא נותן לי להסיר אותו וגם לא לשחק בו. אני לא רוצה סתם למחוק אותו כי הוא ישאר לי ב-Add Or Remove Programs. מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by gshhar,

תבניות של SVCD או דומה שאוכל להכניס 120 דק' על דיסק של 80 דק',מכירים משהו (איכות כמה שיותר טובה).

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by edoson,

Hey everybody i'm gonna buy a mp3 jukebox soon, (and i'm gonna right all the truth about this market) the problem is that Mp3 with hebrew names cannot be copied to the player... the funny stuff is whan i left to U.S.A i spent alot of time changing the ID3 of the files to english ;D anyway, now i need a softwar that can automaticly change the file name according to it's ID3 if someone has a diffrent solution.... bring it on

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Loui1410,

אם נכנסים למאפיינים של קובץ כלשהו נתן לראות את תאריך הגישה האחרון שלו... האם יש אפשרות או תוכנה כלשהי המראה את כל התארכים שבה היה גישה לקובץ מסוים? תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. כבר כמה שנים מותקנת לי גירסה כזו או אחרת של נורטון אנטיוירוס/פיירוול ונמאס לי. הוא כבד, מגושם, יש לו תקלות משונות... בקיצור די. הפעם הלכתי על הפיתרון החוקי והזול - אנטיוירוס של AVG שחוץ מזה שהממשק שלו ממש מכוער, עושה את העבודה מצויין. פיירוול SYGATE - לא נמצא לי על המחשב הרבה זמן אבל מסתמן כאחלה פיתרון. השלב הבא הוא חסימה מוחלטת של POPUPS ובעיקר Flash ads , ואני לא מצליח למצוא משהו שעובד בצורה מקצועית ולא מקבל ביקורות פרנואידיות באינטרנט. כרגע מותקן לי All-in-One SECRETMAKER - כלי שנראה מאד יעיל ממבט ראשון - חוסם פרסומות, חוסם חלונות קופצים, מסנן ספאם, מסתיר כתובת IP, מוחק היסטוריה, מוחק קוקיז... עושה הכל ובחינם. מצד אחד יש לו הרבה ביקורות טובות, מצד שני הביקורות היותר מ…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by עמיר שחר,

שלום אני עוניין לצרוב קובץ ששוקל 5.7GB על דיסק DVD DOUBLE LAYER בנפח 8.5 GB בעמצאות התוכנה נרו 6 רק כל נסיון שלי הוא מראה לי כאילו זה דיסק שכבה אחת. איך ניתן לצרוב בשני שכבות? תוסה רבה עמיר

10. Started by IG,

מכירים את זה שכשאתם כותבים משהו, מסמנים אותו, וכותבים משהו אחר, אז המשהו הראשון נעלם ומופיע המשהו החדש במקום? אז אצלי בוורד זה נעלם- פתאום (ולא זכור לי שעשיתי שינוי מיוחד בהגדרות בזמן האחרון...) אם אני מסמן את המשהו הראשון וכותב משהו חדש, אז הסמן קופץ אוטומטית לתחילת המשהו המסומן ולא מוחק את המשהו הראשון! איך אני מחזיר את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. ממצלמת וידאו שאין לה יציאה דיגיטלית זתומרת מחוברת בעזרת כרטיס טלוויזיה usb. מחפש תוכנה שגם תוכל לקודד את הסרט תוך כדי, כדי שהסרט המיובא לא יתפוס לי 100 גיגה ויחסום לי את הכונן..

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by xtract1,

יש לי סבבה לייט מי שמכיר שזה כמו קאזה רק אחת מהגרסאות הקימות של קאזה. בכל מקרה שאני לוחץ על האיקון לפתוח נפתח לי חלון כמו בתמונה. לפי מה שהבנתי זה קשור ברג'סטרי אז בקשתי היא רק מי שיודע מה לעשות שיהיה בטוח כי רג'סטרי זה לא משחק. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. Started by zeroone,

שלום א. היכן אני מאפשר למערכת להציג SYSTEM FILES (לא HIDEN?) ב. ביטול מסנג'ר איך? ג. יש דרך באוטלוק אקספרס לקבוע שפה עברית, ימין לשמאל כברירת מחדל?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by __MIKO__,

איזה תוכנת DVD RIP טובה מומלצת? קניתי דיסק ואני רוצה לגבות אותו במחשב ולצפות בו משם.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. מישהו יכול בבקשה להביא לי את כל הדרייברים אל לוח האם Asus P5B SE אם אפשר? אני רוצה לפרמט את המחשב אבל נשבר לי הדיסק עם כל הדרייברים שלו ( המקורי ) אני יכול בבקשה הורדה של כל ההתקנות שהיו עליו? בבקשה כמה שיותר מהר המחשב לא זז לי

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. היי, רציתי לשאול, אולי מישהו יודע, האם תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB וסוליד וורקס תומכות בארבע ליבות?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  17. 1 אני צריך לדעת איך אני מכניס פונק' ומקבל את הגרף שלה (אפשר גם קיצון ואסימפטוטות ?ואם כן אז איך) 2 איך אני מחשב גבולות

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by A.S computers,

הורדתי gta5 ורשום לפלייסטישן ואני רוצה להפוך למשחק מחשב משהו מכיר תוכנה כזאת ??? או תוכנה שמפעילה את המשחק. שישלח לי לינק או את התוכנה תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by raltal,

צריך תוכנה לעריכת תגיות בעברית תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום לכולם כבר כמה ימים אני חווה בעייה זו. יש לי לוגו של SLI עם קוו הנמתח בצד השמאלי של התמונה: לא ניתן גם לצלם את זה אז לכן ציירתי את זה לפי הזיכרון המוכשר שלי ( ) זה קורה בכל משחק, ולא רק במשחק אחד. מחקתי כבר את NTUNE. איך אני נפתר מזה?!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי כ-2GB של שירים שאני מעוניין ליצרוב לרכב. בתוכנה Nero Express יש אופציה בשם MP3 Disk, האם צריך\רצוי\כדי ליצרוב את השירים יחד עם האופציה הזאת? או שפשוט אפשר ליצרוב את השירים כרגיל (פשוט ליזרוק אותם לדיסק וליצרוב)? הנגן של הרכב תומך בפורמט MP3. -פשוט תהיתי מה הכי כדאי וטוב :s05: Thanks

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by motir,

הנה שאלה מעניינת: אני משתמש בדפדפן Avant Browser (שמבוסס על המנוע של Internet Explorer). ניסיתי להשתמש במוזילה אבל היו יותר מדי בעיות תאימות עם אתרים שונים, וה-Avant מאוד נחמד לשימוש. אבל: למוזילה יש פיצ'ר נחמד מאוד שנקרא Find As You Type. העסק הזה מאפשר לך, כשאתה קורא עמוד, פשוט להקיש מילה, והוא מחפש את המילה בכל העמוד ומקפיץ אותך מיד למילה שהוא מצא. לחיצה על F3 מאפשרת לחפש שוב וכו'. הוא אפילו מדגיש את המילה, שיהיה נוח.. :-) אפשרות עוד יותר נחמדה היא לחפש רק לינקים (החיפוש הרגיל ימצא גם לינק וגם טקסט רגיל שבתוך העמוד). אם מצאת לינק, אפשר להקיש על ENTER ופשוט לקפוץ לשם. והשאלה: האם מישהו מכיר פלאגין כזה ל-Explorer? תודה, מוטי.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. Started by the kooks,

שלום רב. אני משתמש בWINDOWS XP PRO וכפי שאתם יודעים בWIN יש תמיד רגולות ויורסים לא משנה מה עושים,אני משתמש בSPYBOOT ו ADAWER SE רציתי לדעת אם ישנם עוד תוכנות שמורידות רוגלות, כי בזמן האחרון אני עושה סריקות רבות ושתי התוכנה לא מוצאת כמעט כלום ובכול זאת המחשב שלי פועל לאט מעוד,(יש לי אנטי ויורס AVAST מעודכן כך שאני לא חושב שזה ויורס) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שלא היתה כמוה ספייור עצבני שלא נותן לעדכן מהאינטרנט לא AVG ול באדוור ויותר מיזה לא נותן להסיר אותו משהו מכיר יודע מה לעשותשניה הסמלים של "חומת האש " הספי וור

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מחשב נייד של LG וניסיתי להתקין לו את הדרייבר של הכרטיס מסך שלו ATI MOBILITY X300 מאתר כלשהו (לא הרשמי של ATI) אחרי שההתקנה הסתיימה הווינדווס עשה רסטארט והופיעה לי ההודעה שלמטה והקטליסט לא נפתח בכלל... יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים