עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moris,

שלום! כאשר אני מקטין גודל תמונה,יש מצב לראות אותה בגודל שהוקטן על -ידי? פשוט,הקטנתי תמונה לגודל תמונת פספורט ,אני רואה אותה גדולה יותר מהמימדים שהגדרתי. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by omri_ro,

כל פעם שאני טוען את אתר YNET אני מקבל הודעה (בתמונה המצורפת) ואז אני צריך ללחוץ על הלינק ע"מ לראות את האתר יש איזושהי הגדרה לREFRESHBLOCKER הזה שפיספסתי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום! אני מחפש תוכנה שיכולה להקליד פקודות קול ישירות לוורד,עם מיקרופון ותומכת בעברית. העיניין הוא שאני לא יודע אם קיימת תוכנה כזו בכלל... זה לבן-דוד

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by moshon89,

שלום! יש לי נגן iriver 40GB ובמחשב יש לי תיקייה של בערך 20GB של שירים ואני כל הזמן מעדכן אותה ומוסיף שירים וזה מסודר לפי תיקיות וכו' השאלה שלי היא אם אני יכול להעתיק את כל התיקייה לנגן ואז בכל פעם שאני מוסיף כמה שירים לתיקייה שיש לי במחשב, אני אוכל לחבר את הנגן ולעשות איכשהו סנכרון שכל השירים החדשים שהוספתי לתיקייה יכנסו גם לנגן במקום המתאים

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. שלום לכל העוזרים אני מעוניין ליצור IMAGE של XP (חוקית) מוכנה עם כל התוכנות ושאר ירקות אבל שלא תתקין גם דריברים אלא פשוט תזהה את הדרברים של אותו מחשב שהIMAGE יותקן עליו ותתקין את הIMAGE והדרברים של כל מחשב בנפרד. ממש תודה לכלהעוזרים כל תגובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. שלום איך עושים זאת באקספלורר 6 - קובעים שהוא יהיה ברירת המחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה ברירת המחדל תודה ערן

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by Avi952,

כשאני מעביר ל-Full Screen המסך מראה לי Out Of Range. הרזולוצייה שלי זה 1280X1024 אם זה מועיל במשהו (מסך 19") בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

יש אפשרות שהשיחות הפתוחות שמופיעות בשורת התחל.. שיופיע שם רק הכינוי של הבנאדם בלי כל הכתובת?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by eichler,

שלום! יש לי בעיה מקווה שתוכלו לפתור. אצלי יש שני מסכים עד היום אני תמיד לוחץ על מאפיינים בשולחן עבודה והגדרות תצוגה וכך מחליף ביניהם. עכשיו זה תהליך טיפה מעצבן ואני צריך שיטה גם שאני יוכל להחליף בין המסכים רק ע"י קיצור במקלדת או הפעלת קובץ BATCH שיעשה זאת או תוכנה שתעשה זאת או כל פתרון אחר שתמצאו העיקר שניתן לבצע אותו בפשטות ע"י קיצור כלשהו על המקלדת. תודה

10. Started by Guy950,

יש לי אייפוד ואני לצערי משתמש בתוכנה iTunes שהיא באמת מחורבנת. בכ"מ לא משנה אם היא נוחה או לא נוחה, ההארד דיסק שלי חולק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה שהווינדוס מותקן עליו ומחיצה שניה מה שנותר מ500 ג'יגה. אין לי הרבה מקום במחיצה הראשית בגלל הווינדוס הזללן, אז אני משתדל להתקין את הכל במחיצה השניה, במהלך ההתקנה של הiTunes הגדרתי שהתוכנה תותקן במחיצה השניה (E:\iTunes) ושם התוכנה הותקנה, הבעיה היא שאת הספריה הiTunes מתקין במחיצה הראשית תחת התיקיות של המוסיקה\תמונות\סרטים. אני לא רוצה שזה יקרה! כל שיר שהתוכנה הזאת ממירה היא מעתיקה למחיצה הראשית וזה רק אוכל לי את כל הזיכרון במחיצה הראשית! איך אני מעביר את הספריות של הiTunes למחיצה השניה ודואג שזה לא יחזור? בהגדרות של הiTunes הג…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. זאת תוכנה שמגיעה עם הדיסק ללוח אם של ASUS.. ושיחקתי שם בהגדרות, יעני עשיתי שם על מצב AUTO, או MAX SAVING POVER וכו'.. אבל מאז היו לי המון המון ריסטים במחשב.. ללא זמן קבוע.. אני לא יודע, חושש אולי שיניתי מתחים או משהו.. איך אני יכול לדעת מה המתח הנורמלי שאמור להיות? והאם יש אפשרות להחזיר את הכל לברירת מחדל? מישהו מכיר את התוכנה הזאת ונתקל במקרה דומה? תודה מראש!!!! [=

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. כל פעם קופץ לי אחרי הדלקה וכיבוי של המחשב ורושם לי כונן A פתוח במארז אין כונן כזה אבל במחשב שלי הוא כן מופיע רשום הכונן לא מוכן לשימוש יתן כי הדלתות פתוחות אני לא יודע מה לעשות http://www.siz.co.il/my.php?i=jyzynwu2yfz2.jpg

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by Bengo5,

איזה אנטי וירוס יותר טוב ועדיף? נוד 32 שקיבלתי על המחשב ויש לי אותו שנה כבר.. או נורטון 2007 מקורי שקיבלתי בדיסק+סריאלים שרשומים על הדיסק?

14. Started by moshen1169,

get data back בתוכנה כתוב שמתי שרוצעם לשחזר קבצים מכונן מסויים אז צריך שהכונן יהיה ריק למה? ואם אני מתקין משהו אז זה יפגע לי בשחזור?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. Started by srotem,

הורדתי מאתר מורשה קבצי דיסקים של מוזיקה.חלק מהם פועלים כשורה .בדיסקים אחדים הקטעים חוזרים על עצמם מנקודה מסויימת ללא סוף ולא מסתיימים ועוברים לקטע הבא.האם התקלה מוכרת למישהו ויש פתרון?תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. Started by ratzabi,

שלום, יש לי מחשב נייד יחסית חדש של HP (חצי שנה), קניתי אותו עם ווינדוס ויסטה, ושידרגתי לווינדוס 7 (שדרוג מקורי). לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא כל הזמן נכנס למצב "לא מגיב", והוא ממש איטי. יש שני דברים עיקריים שאני חושד בהם. 1- יש איזה תוכנת JAVA UPDATE שפעם אחת אישרתי לה לבצע שינויים, ומאז המחשב קצת משוגע. 2- התקנתי אנטי-וירוס (McAfee) שקיבלתי מבזק בחבילת האינטרנט. בהוראות התקנה היה צריך למחוק את האנטי וירוס הישן (NOD32), והורדתי אותו. מישהו מכיר בעיה כזאת? מה זה יכול להיות? אודה לכל עזרה מכם. שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by oshoman,

המחשב שלי לא עולה מהc האם זה אפשרי להתקין מערכת הפעלה על דיסק נוספ ואז אולי אני אוכל לגבות את המידע שלי במקרה שאני אצטרך לפרמט?‏ תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by tzolerguy,

היי יש לי רשימה של ערכים כרגע 6 ערכים ניקח מצב בו אני צריך למצוא את הסכום של ה 4 הכי גבוהים ... כלומר אם הרשימה שלי היא 6,2,3,5,1,4 הסכום יהיה מורכב מ 6+3+5+4=18 יש נוסחא או אפילו הרכבה של כמה נוחסאות שיעזרו לי... אני מכיר נוסחא של סכום כמובן וגם את הנוסחא של מינימום אבל נוסחת המינימום נותנת לי את ההכי נמוך היחיד אני צריך גם את הבא אחריו....

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אני מחפש את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי הנ"ל לWINDOWS 7 X64 . כל הבעיה היא שבאתר יצרן יש רק גרסה לXP וויסטה שזה לא מתאים, המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר של ויסטה. ובאינטרנט לא מצאתי כלום בקשר לזה. אני כבר בפעם שניה נתקע עם זה בפעם ראשונה הייתי צריך ללכת לשכן ולעשות עם המחשב שלו רשת חוטית ואז להוריד דרייבר מWINDOWS UPDATE. אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by lmlm,

אני משתמש קבוע של FF2 ומרוצה מאוד בעיקר בגלל התוספות והמהירות. עכשיו,ראיתי שאפל שיחררה גם Safari שלה לווינדוס, ולפי האתר שלהם הוא אמור להיות הרבה יותר טוב גם מ FF 2. השאלה שלי: שווה מעבר? יש משהו בSafari שנותן יתרון על FF2 שכדאי לנסות אותו? תודה ;D נ.ב מתי יוצא FF3?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי IE 7 ווינדווס ויסטה אולטימייט... וכשאני נגיד נמצא באתר מסוים ויש לי כפתור הדפסה לדוגמה דף חשבון של בנק או משהו כזה אז כשאני לוחץ על ההדפסה בדף האינטרנט ולא בסרגל כלים למעלה אז האינטרנט אקספלורר נתקע והשגיאה היא זאת: APPCRASH. אם אני נגיד מדפיס באופיס או משהו אחר הכל עובד כמו שצריך!! זה דחוף!! מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by manorking,

יש שם כל מני אפשרויות איחוי לדוגמה : complete/name, space,stealth ועוד, מה עושה כל אחת? ומה הכי עדיף?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by חן וייסמן,

כשאני מריץ את הפקודה atiflash -i לראות את הרכיבים של ati שמותקנים אצלי אני מקבל איזה כל מיני דברים ורשום גם error... מישהו נתקל/מכיר?

24. Started by ben060,

שלום יש לי את ה PES 2008 שהוא יותר מ 5 גיגה שמוגדר כקובץ ISO. אני רוצה לצרוב אותו כאימץ על שני דיסקים כמו שלדוגמא יש משחק שפרוס על שני דיסקים ואז כשהוא מסיים להתקין את החלק הראשון אז הוא מבקש את החלק השני ככה אני רוצה שיהיה לי המשחק. למישהו יש תוכנה שיכולה לעזור לי עם זה? תודה בן

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום יש לי Kaspersky Internet Security 2009 עכשיו הFirewall שלו אוטומטית מעביר תוכנות שאני משתמש תחת קטגוריה של סיכון נמוך בלי לשאול אותי אם לאשר אותו או לא... עכשיו אך אני יכול לעשות שהוא ישאל אותי לפני שהוא מעביר ככה על דעת עצמו. משהו יודע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים