עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordgod,

מה אתם אומרים ? (על מה שיש לי כבר בחתימה) יש משהו שכדאי לשנות או לשפר ? ועשיתי אותו דבר עם מסגרת עבה יותר :

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני קורא דואר ב-HOTMAIL (דרך IE6) אני לפעמים רואה בג'יבריש, אני משנה את ה-ENCODING וזה מסתדר, אך לפעמים שולחים לי EMAIL שגם אחרי שאני משנה את ה-ENCODING אני רואה גי'בריש, מישהו יודע איך פותרים את הבעייה ? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by nore0,

לא ב-EVEREST Home Edition ולא ב-EVEREST Ultimate Edition פעם הטמפ' הופיעו לי אבל אני לא זוכר באיזה גירסה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by ag43,

עשיתי לתוכנה הרצת ניסיון והתוכנה הודיעה לי שיש לי 15 דרייברים לא מעודכנים, רובם המוחלט התקני מערכת. האם יש להתייחס להודעתה ולעדכן? למותר לציין שהWINDOWS שלי מעודכן לחלוטין מבחינת WINDOWS UPDATE

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. היי, נתקלתי בשתי בעיות שלדעתי קשורות איכשהו.. רק אין לי מושג איך או מה הפתרון. 1. ככה פתאום אני לא יכול להוריד קבצים דרך IE8. ההמתנה לקובץ נמשכת ונמשכת עד שאני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתמונה. זה קורה בכל אתר ובכל הורדה. 2. אני לא מצליח לצפות באתרי פלאש/יוטיוב למרות שהתקנתי פלאש (והסרתי והתקנתי מחדש). אני פשוט מקבל הודעה Movie not loaded או מסך שחור ביוטיוב לדוגמה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

6. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by Dmoney,

מי שמכיר בבקשה שיספר לי בקצרה מה היא עושה ואיך מתמשים בה...אם אתם יודעים... 10x

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  8. תודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. כנראה שיש לי בעיה בדיסק הקשיח מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמוצאת שגיאות בדיסק? (אבל לא של ווינדוס)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. מישהו יכול לעזור לי עם הגדרה של הפורטים של האימיול באינטרנט סיקיוריטי של קספרסקי? יש שם כמה דברים שאני לא יודע . . . למשל מהם הרימוט אדרס? לוקל פורט? ורימוט פורט? והשאלה אם זה כל מה שצריך להגדיר כדי שזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by domuzy,

ולפני שתוקפים אותי פה, חיפשתי דיון בנושא ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי: התקנתי את הNORTON INTERNET SECURITY(בלי האנטי וירוס שכבר ישב לי טוב על המחשב) וכנראה שאחרי הרישום בנורטון (שהצליח!) משהו לא המשיך טוב בהתקנה והיא לא הושלמה.הבעיות הן: 1. האייקון בTOOLBAR כל פעם במצב DISABLE כשאני מפעיל את המחשב, וכשאני משנה אותו לENABLE הוא כביכול עובד, אבל לא עושה את העבודה שלו. הוא לא מנע מני או שאל אותי לגבי שום אתר או תוכנה שרצתה לעבוד עם האינטרנט. 2. אם אני לוחץ על האייקון פעמיים, כדי לפתוח את ההגדרות שלו, הוא רושם בהודעה שכדי להשלים את ההתקנה צריך להפעיל את המחשב מחדש. כבר עשיתי את זה 5 פעמים וכלום! 3. אחרי כמה זמן שזה עובד כביכול, אני מעביר את העכבר ליד האייקון למטה והוא נעלם. …

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by Alex89,

כשאני משתמש בגלגלת של העכבר להעביר תמונות עוברות לי כמה תמונות בפעם אחת..איך אני מתקן את זה דרך ההגדרות של התוכנה? (אל תשלחו אותי להגדרות של העכבר שאני ישנה שם כמה שורות זה מעביר בפעם כי זא זה יפגע לי גם בדסרים אחרים)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by liav12,

אני משתמש כרגע בגרסה 3.1 יש משהו יותר חדש? יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by devilh,

http://www.asat.co.il/ גם ב-RC1 וגם ב-RC2 הוא נתקע(לא ניסיתי ב-FIREFOX2). בדקתי עם אינטרנט אקספלורר-אצלו זה בסדר. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. צרבתי DVD עם DVD Decrypter, אחרי הצריבה הוצאתי את הדיסק מהכונן והכנסתי אותו שוב, המחשב לא זיהה אותו ואמר שאו שהוא Corrupted או שהוא לא מותאם ל - Windows. בסלון הDVD הצרוב עובד טוב מאוד. מה יכולה להיות הבעיה ??! בדרך כלל נתקלים בבעיות הפוכות ( שזה לא פועל בסלון אבל כן פועל במחשב ) ... האם לצרוב שוב ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by אביחי31,

יש לי בעיה עם המדיה פלייר גירסה 11, שידרגתי לאחרונה אותו מגירסה 9 ל 11 והכל עבד כמו שצריך ופתאום היום הוא נפתח בצורה ממוזערת וא"א להגדיל אותו ולא רואים כלום (גם לא הודעת שגיאה) אשמח לתגובות נ.ב: זה רק בגירסה 11 כי כשאני חוזר ל 9 הכל עובד כמו שצריך.

17. איזה שרת אני שמה במקום PWS ב WINDOWS XP אני רוצה לנסות את הASP שלי על המחשב כמו שיכולתי בוינדו 98 היה לי PWS איך אני עושה את זה עם וינדו XP תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. שלום, אני רוצה להחליף אנטיוירוס אבל כל פעם שאני מסיר את נוד32 מפסיקים לעבוד לי דברים באינטרנט כמו אימיול, מקסטון וגם אנטיוירוס AVG שאני מתקין אחרי ההסרה של נוד32.. רק האינטרנט אקספלורר ממשיך לעבוד.. ואם אני מחזיר את הנוד 32 הכל חוזר לעבוד. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הנוד32 בלי שכל מיני דברים יפסיקו לעבוד? תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Itzik 007,

הורדתי כמה סרטים בפורמט XVID עם תרגום מובנה... כל סרט, או יותר נכון סרטון, שוקל 350 MB... רציתי לדעת עם בעזרת תוכנת שממירה לפורמט DVD [כגון WINAVI] אני אוכל לצרוב את כל 4 הסרטים שהורדתי על דיסק אחד של DVD... לא רוצה VCD וכו' אלא רק DVD... האם זה אפשרי??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by Xilver,

כשאני לוחץ על עידכון זה מראה שאני צריך להתחבר לשרת. בSetup רשמתי שם משתמש וסיסמא, אבל כשאני מתחבר זה מראה לי שזה שגוי. למה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. שלום, התקנתי אקספלורר 8, הוא ביקש איתחול, איתחלתי, אחרי זה כל הדפדפנים עושים לי כאילו הדף לא קיים, כולל פיירפוקס, כולל כרום, הכל עושה לי כאילו אין לי אינטרנט, אבל הוא עובד, לא השתנה כלום, הכל מחובר, ואפילו REMOTE DESKTOP עובד... מה לעשות? מחקתי את IE8, עדיין הבעיה נמשכת, מחקתי איזה עידכון שהיה של אקספלורר, עדיין לא עובד... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי.... :-[

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  22. כשאני נכנס להכין דיסק אמ פי 3 אז אני גורר את השיר לתוכנה וזה מה שהוא מוציא לי: הצורב תקין אני מצליח לצרוב בפורמטים אחרים וכאלה..

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  23. שלום איך עושים זאת באקספלורר 6 - קובעים שהוא יהיה ברירת המחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה ברירת המחדל תודה ערן

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by amir.o,

האם צריך לפתוח פורט מסויים אם אני משתמש באימיול ? או אם אני נותן לתוכנה את כל האישורים המתאימים זה מספיק ? אם אני צריך לפתוח פורט,איך אני עושה את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

הנגן הוא E280 תיאורתית אפשר לסנכרן אותו מול WMP10 או להעביר קבצים כרגיל, אבל שום דבר לא עוזר כשאני מנסה להעביר כרגיל על כל טראק הוא טוען שיש פרט אחד או יותר שמעבר ליכולות הממשק להציג אותו ובסופו של דבר לא רואים את שם השיר בכלל כשאני מנסה להעביר דרך WMP10 הטמטום חוגג, ככה למשל יש לי עשרה אמנים דוגמת:guns N' Roses,Guns and Roses, guns n roses... אז ניסיתי לעבוד עליו קצת ידנית, אם נגיד טראק היה [שם אמן] - [מספר טראק] - [שם טראק] וכו', השארתי רק את שם הטראק, ועדיין אותה הבעייה. כמו כן בתיקייה של אמן מסויים העברתי את כל הטראקים כך שבID3 שלהם יופיע ~אותו~ שם אומן, ז'אנר, בטלתי שמות אלבומים וכו'. שום דבר לא עוזר. אותן שטויות עוד פעם ועוד פעם. מישהו יכול להמליץ על תכנה שע…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.