תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני נתקל בבעיה אשר התעוררה אתמול (באופן פתאומי, שלפניה הצלחתי להשתמש בצורב באמצעות Nero ללא כל בעיה) - תוכנת Nero אינה מזהה את כונני הדיסקים שלי כלל, בעוד הם מופיעים במנהל ההתקנים תחת 'המחשב שלי', וקוראים דיסקים בצורה פשוטה. יצויין כי הצלחתי לצרוב דיסק באמצעות Windows בלבד. לאחר עצה שקיבלתי להחליף את התוכנה, עשיתי זאת אך הבעיה נותרה. קיבלתי הודעת שגיאה אשר מבקשת ממני לתת 'רשות' לכלל המשתמשים במחשב לצרוב, אף על פי שהמשתמש בו אני משתמש הינו Administrator. האם יש לכם עצות? מצ"ב 2 תמונות מסך אשר יעזרו להבין מהות הבעיה. שוב תודה מראש לעוזרים. http://img196.imageshack.us/img196/2112/56899557.jpg http://img43.imageshack.us/img43/9945/89764739.jpg
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
משום מה הWMP לא מזהה את את AC3FILTER, איך אני גורם לAC3FILTER לעבוד ביחד עם וינדוס מדיה פלייר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הייתה לי הורדה באזוראוס ואחרי שעשיתי שחזור מערכת ההורדה נעלמה זה ממש מבאס כי אני לא רוצה לאבד את ההורדה הזאת בגלל שזה היה כבר 6 מתוך 8 ג'יגה. יש למישהו פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של KINGSTON HYPERX של 377MHZ PC-3000 ובתוכנה CPU-Z כתוב שהם 2700... עכשיו אין מצב שעבדו עליי או משהו כי ככה כתוב על האריזה.... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בסמיילי אמור להיות בצד שמאל אני יודע שיש בעיה באקספלורר 6 כי לחבר שלי יש 7 וזה מציג אצלו טוב האם זהו הפתרון היחידי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
שלום רב אני משתמשת בתוכנת Outlook Express גירסה 6 אינני מצליחה לקבל מיילים (מצליחה לשלוח בלבד). הודעת השגיאה שמתקבלת אצל הנימענים שלי: This report relates to a message you sent with the following header fields: Your message cannot be delivered to the following recipients: Reason: Over quota כיצד אוכל לטפל בבעיה זו? בתודה מראש א.א.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום!!! התקנתי NERO 7 וכל הסמלים של הקבצים השתנו... אבל גם שאני עושה יפתח את הקובץ עם התוכנה הראשונית שהייתה לי לדוג': WinMediaPlayer, המחשב פותח איתה אבל הסמל של הנרו נשאר ... איך אני יכול להחזיר את הסמלים לכמו שהם היו קודם? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמעתיקה שמות של שירים לקובץ טקסט. אשמח לתגובות. תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם יש אפשרות לשמור את התוכנה בSYSTEMTRAY אחרי שאני וסגר אותה? בעצם שעדיין יהיה אייקון בעיגול האדום אך בשורת המשימות - בעיגול הירוק - יעלם... (מצורף קובץ) פשוט אני רוצה להשתמש בCALENDER שלהם בכך שיתריע לי אם יש דברים שקבעתי אבל שלא יתפוס שורה בשורת המשימות... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הודגת שגיאה- ie has encountered a problem and must close, אבל אם אני סוגרת ב-X, אני יכולה להמשיך לגלוש. מוזר. יש למישהו תובנות?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה FREE MUSIC ZILLA שלמי שלא מקיר זאת תוכנה שמאפשרת להוריד מהאינטרנט שירים שאתם מנגנים באתרים כמו PANDORA ו-LASTFM. הפעלתי שיר בדפדפן הפעלתי תתוכנה ושמתי להורדה את השיר. התיקיית הורדות שהגדרתי הייתה הDESKTOP. אחרי שזה סיים להוריד ובדקתי שהשיר עובד ומנגן יצאתי מהתוכנה ואיתה נמחק השיר וכל הקבצים והתיקיות שהיו לי בDESKTOP. בגלל שלא ישר שמתי לב לזה לקח לי עוד זמן להבין איך קרה שנמחקו לי הקבצים עד שעשיתי ניסוי אם התוכנה שהורדתי עוד פעם שיר והוא נמחק איך שיצאתי מהתוכנה. עכשיו אני בדיכאון מכל הדברים שנמחקו לי מהDESKTOP. אם מישהו שמע על כזה דבר ויודע אם יש אפשרות לשחזר את הקבצים אני מאוד יודה לו. אגב ניסיתי לחפש את הקבצים בSEARCH של המחשב ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בגרסה 3.1 יש משהו יותר חדש? יותר טוב? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את power dvd 5 הבעיה היא שכל פעם שאני מכניס ד ו ד הוא רושם לי DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני משתמש ב קאזה קודק הכי חדש +DIVX וכו מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נגיד צילמתי סרט העברתי אותו למחשב מקובץ ב Divx ועכשיו אני רוצה לצרוב אותו על DVD האם יש תוכנה איכותית ונוחה שאפשר להוריד ( חוקית כמובן ) להפיכה ואז צריבה. תודה לכל העונים , זה דיי דחוף אני מכין מתנה ליום הולדת.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לאן נעלמה התוכנה הנפלאה היא לא הייתה כבדה היו לה סקינים נהדרים וגודל גדול וברור בניגוד לןןינאמפ כבר שנתיים שלא רואים גרסה חדשה והתוכנה נתקעה בפיתוח גרסה 2 כש1.96 הגיעה לשלמות ממש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתיצור לי סרטים טוב יותר מהmovie maker כי הסרטים שהוא יוצר מלאים בתקיעות וכאלה ועוד משהו.. עדיף שאני אוכל לבחור את סוג הקובץ שבו הוא ישמור
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לשאלה. יש לי בעיה עם המחשב, בכל פעם שאני מדליק אותו הפעלה ראשונה לאחר שהיה כבוי, לוקח לו המון זמן לעלות, הוא עולה רגיל עד מסך ה - logon של חלונות, שם אני בוחר משתמש, ואז לוקח לו הרבה מאוד זמן לעלות את ה - desktop. אם אני עושה אחר כך restart, הוא עולה רגיל ויחסית מהר. מדובר על מחשב יחסית חדש, עם מעבד AMD Phenom 2 920 X4 ו - 4 גיגה זיכרון, שמריץ חלונות XP... מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. משום מה ה WMP11 החליט להציג לי את כל הסרטים בשחור לבן. התופעה לא נשנית כשאני מריץ את הקובצים בנגנים אחרים כגון MV2PLAYER או POWERDVD, בנגנים האלו הכל שפיר. ניסיתי לבדוק אולי משהו השתבש ב ENHANCEMENTS של הנגן אך שם הכל מוגדר לפי ה DEFAULT. הסרתי והתקנתי מחדש את המקודדים (FFDSHOW ו MATROSKA) אך הבעייה עדיין קיימת. תמיד אוכל להשתמש בנגן חלופי אם לא אפתור את הבעייה, אך ממש התרגלתי ל WMP11 ובלי שום קשר משגע אותי שיש בעייה מוזרה שאין לה הסבר. יש רעיונות? עידכון - גיליתי כרגע משהו די מוזר. בסרטים בהם יש כתוביות (לא מובנה בסרט אלא קובץ נפרד) ה WMP11 כן מציג תקין. ברגע שאני מוחק את הקובץ כתובית שוב הנגן מנגן שבחור לבן. הזוי, לא?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Norton Systen-Works 2007 שכוללת גם אינטרנט סיקיוריטי וגם אני וירוס התקציב שלי 490 שקל כל היודע מאיפה לקנות שיעזור לי בבקשה בתודה!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Hey everybody i'm gonna buy a mp3 jukebox soon, (and i'm gonna right all the truth about this market) the problem is that Mp3 with hebrew names cannot be copied to the player... the funny stuff is whan i left to U.S.A i spent alot of time changing the ID3 of the files to english ;D anyway, now i need a softwar that can automaticly change the file name according to it's ID3 if someone has a diffrent solution.... bring it on
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת שיתוף טובה שתאפשר הורדה שמהירות סבירה אבל מבלי שצטרך לפתוח לה פורטים בראווטר. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתזהה אם בפרק זמן מסויים (שניתן להגדרה) המחשב לא היה בשימוש ותריץ אפליקציה מסויימת שאני אבחר מישהו מכיר כזאת חיה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
ברצוני ליצר תיבת רשימה וממנה לבחור את הרשומה המתאימה בכל פעם. לעזרתכם אודה בברכה. יגאל
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה ITUNES בקטגורית ITUNES STORE לקנות איזה משחקון... עכשיו אין שלא ניסיתי אם זה PAYPAL או כרטיס אשראי התוכנה תמיד נותנת לי הודעה שהמדינה של הכרטיס למדינה שבחנות לא תואמות.... והקטע שאי אפשר לשנות את המדינה לישראל כי היא פשוט לא ברשימה זה נכון?אף אחד קנה משהו בITUNES לאייפוד שלו?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-