תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן....איכשהוא נמחק לי הווינדוס INSTALLER אין לי מושג איך אבל אני צריך אותו מחדש.. מישהו יודע איך אני יכול להתקין אותו מחדש???
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום איך אני פותר את זה ?(לא נראה לי שמשקפים חדשים יעזרו הפעם) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת אנטיוירוס שלא תהיה כבדה(שלא תיקח הרבה זיכרון...) ושתהיה טובה... בהתחלה היה לי את הנורטון אבל זה סתם סרט... כי יש לי 128 ראם ורבע שעה רק עד שהנורטון עלה... אחרי זה היה לי את הנוד32 אבל זה לא מצא לי אף וירוס(אחרי חודש מחקתי והתקנתי שוב נורטון וזה מצא וירוסים.) קיצר על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הורדתי סיקינים\themes ועשיתי use theme וזה לא משנה כלום..... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כל פעם קופץ לי אחרי הדלקה וכיבוי של המחשב ורושם לי כונן A פתוח במארז אין כונן כזה אבל במחשב שלי הוא כן מופיע רשום הכונן לא מוכן לשימוש יתן כי הדלתות פתוחות אני לא יודע מה לעשות http://www.siz.co.il/my.php?i=jyzynwu2yfz2.jpg
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה שעובדת בשיטה של NetLimiter , רק לסאונד. כלומר שאני אוכל לסמן בה שלא תשמיע צלילים מה-WinAMP ומהאינטרנט למשל... כמו שב-NetLimiter אפשר לסמן ולהגביל רוחב פס לכל תוכנה ותוכנה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
למה המשחק הזה : http://www.shockwave.com/gamelanding/redlinerumble3.jsp המשחק עולה אך המקשים לא מגיבים יש לי עוד מחשב עם XP ושם הכל בסדר יש אפשרות שהיה ניתן לשחק עם WIN7
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מכירים את זה שיש נגיד קטע מצונזר או פנים אז מטשטשים את כמו קוביות כאלו יש איזה תוכנה שיכולה להסיר את זה או לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי סרט שהוא 699 MB שהוא AVI . אבל אני צריך לעשות אותו בפורמט DVD 4 GB . אצלי קורא רק DVD . אז איזו תוכנה תעשה את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ביקשתי מהמדיה סנטר להקליט בשבילי סדרה מסויימת, ועכשיו אחרי שהסדרה הסתיימה, המדיה הסנטר מתעקש להקליט גם את כל השידורים החוזרים של הסדרה (מחקתי את כל הפרקים המקוריים אחרי שצפיתי בהם). איך אני אומר לו להפסיק להקליט את הסדרה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כול קובץ שאני מנסה לפתוח בפורמט ווינזיפ אני לא מצליח! הוא אומר לי משהו על cab format מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , הורדתי קובץ מסוג ape שאמור להיות קובץ של מוסיקה כלשהו. הקובץ גם הגיע עם קובץ cue ... מישהו יודע איך פותחים את הסוג הזה של הקובץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים הקבצים של כל הסימניות והתוספים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני מקטין גודל תמונה,יש מצב לראות אותה בגודל שהוקטן על -ידי? פשוט,הקטנתי תמונה לגודל תמונת פספורט ,אני רואה אותה גדולה יותר מהמימדים שהגדרתי. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, התקשתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי. עריכה : התבלבלתי. הייתי צריך לפתוח את הדיון בפורום אחר וזה מה שאני אעשה... אבקש למחוק את הדיון ואבקש את סליחתכם גם כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע נגן mp3 חדש - Creative Zen V Plus 8GB. על המחשב שלי יש הרבה יותר מ-8 ג'יגה של מוסיקה, ואני רוצה בעצם להיות מסוגל לסנכרן רק חלק מהשירים עם הנגן בקלות. הייתי רוצה תוכנה שפשוט תציג לי את רשימת השירים שיש על המחשב שלי, וליד כל אחד יהיה מסומן אם הוא נמצא על הנגן או לא (וגם לתת לי את האפשרות לסמן איזה שירים אני רוצה להעביר מהמחשב לנגן ולהיפך, וכמובן לחשב את הגודל בהתאם). חוץ מזה, שתדע לעבוד עם playlists. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מתחיל להתחרט על רכישה קראתי את המדריך להכנת שלט IRDA תשע פינים, וראיתי את המתאם USB בזול, לאחר הקנייה פתאום שמתי לב שכותבים פה שהתוכנה שמצויינת במדריך לא מתאימה למתאמי ה-USB מישהו מכיר תוכנה שתתאים ל-USB IRDA או למהר לבטל את הקנייה? תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אנשים יש לי שאלה, איך אני מציג מונה שמתחיל ב 1 ומסתיים ב 100 ואיך אני שולט במהירות העלייה של המונה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia 8600gt על xp . אני רוצה להגדיר את המחשב כך שבלחיצת כפתור (או שניים) יעבור מרזולוציות של 1280\1024 ל - 800\600 , ובלחיצת כפתור אחרת יעבור ממצב של single dosplay ל - clone. הגדרתי ב - nview פרופילים שעונים על הדרישות שלי, ובאופציה של hotkeys בחרתי בשילוב של מקשים אשר יעבור מפרופיל אחד לשני. לצערי ה - hotkeys לא נשמרים וגם לא ממש עושים מה שהגדרתי. האם יש דרך לבצע מה שאני רוצה בלי לפתוח את מסך האופציות של הדריבר ולשנות מה שצריך, אלא לעשות זאת בשילוב של כמה מקשים על המקלדת? לא אכפת לי לעשות זאת גם עם יישום חיצוני ולאו דווקא עם הממשק של nvidia תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ראיתי שיש באימיול אבל זה איטי רצח ממש איטי אז אם מישהו יכול להשיג לי את זה WINDOWS XP SP 2 כולל הכל וכו... זה שוקל 500 עד 600 מגה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי.. יש לי WIN XP.. אני לא יכול לשנות את הרקע.. משום מה זה נעול לי מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני משתמש ב IE7 ואין לי מושג איך אבל הפס גלילה ברח לצד השמאלי,איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-