תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הנה כמה תמונות אין לי מושג למה זה ככה זה לא היה ככה בעבר! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך לכתוב שברים ב-Word הכוונה ממש לקו שבר אופקי שניתן לרשום מעליו ומתחתיו, ולא לשימוש בתווים "\" או "/"
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה נורמלי שהCPU וה MEM USAGE יהיה כ"כ גבוהים?! הוא נע לי בסביבות 43.428K וCPU 30 ומשהו כנ"ל גם לגביי svchost.exe שתופס שימוש גבוה אשמח לקבל תשובה D: ד.א קניתי דרך הטריידזון שלכם ונהנתי מכל רגע תודה P:
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ה-EMULE התחיל לעשות לי בעיות, הוא לא עולה. ה-EXE רץ בזיכרון ורק טוחן את המעבד. יכול להיות שאילו הם process-ים ספציפים שצריכים לעבוד והם לא? עד עכשיו הכל עבד ואז הוא נדפק. זה קורה לי בשתי גירסאות.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
באתי להכניס דיסק להתקין משחק , הכל עבד הגיע להתקנה בהתקנה הוא עשה שגיאה שהוא לא מוצא איזה קובץ ( דיסק מקורי אגב ) ניסיתי לצאת נתקע המחשב עשיתי ריסט ניסיתי להעלות את הדיסק עוד פעם שמתי הכנסתי לסידירום אין תגובה,בדקתי עוד 2 דיסקים גם אין תגובה.. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
-
איזה תוכנה יש לקריאת קבצי MP4? ומאיפה אפשר להוריד? תודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות בדיקות מקיפות במחשבים בבית שלי נגד SPYWARES כי לאחרונה האינטרנט התחיל להיות איטי ואני רוצה לבדוק את העניין אם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנות נגד Spywares טובות אני אודה לו מאוד תודה
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו:: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp מה עושים ??? ****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה :: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ?????? חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[ ----------- בעיה 2:: שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה :: התוכנות לא עולו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אנימה שאני פשוט מת על שיר הפתיחה שלה (מה לעשות, כבר ידוע, אני מטורף) איך אני יכול לחלץ את השיר עצמו ואני רוצה ידעות של אנשים עשיתי חיפוש בגוגל כבר, אז נא לא להפנות עוד פעם
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להבהיר בלי ווראז בבקשה. אני לא אתייחס כאן למשחק מסויים, אלה לצריבה, ובליל הזכיר שמות. אז ככה משחק מסויים שיש לי במחשב, כשאני צורב אותו כ ISO הוא הופך לי אותו מ 3.6 גיגה ל 1.28... למה זה? ואז זה לא עולה בפלייסטיישן . :-\ איך צורבים משחקים לפי אס 2 ו.. באיזו תוכנה אתם ממליצים להישתמש.
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש: 3800X2, 7800GT, ג'יגה ראם, DFI INFINITY, 80GB. השתמשתי בו והוא היה מהיר וטוב כמו שציפיתי, אבל שבוע אחרי הייתה הפסקת חשמל, שגרמה לכמה בעיות (הוינדוס לא עלה ועוד). ועכשיו הוינדוס עובד בסדר, רק שהכל מתבצע יותר לאט- לוקח להוינדוס לעלות לאט, לפעמים כשאני מפעיל כמה תוכנות (הסרת ספייוורים, ווינאמפ, אינטרנט ועוד משהו למשל) אז זה גם נעשה איטי, ולוקח לו זמן לפתוח כל דבר. ואפילו במשחקים- למשל את DOW הוא מריץ לי לפעמים רק על 30FPS (!), ו- BF2 ממש מכביד על המחשב (וזה רק הדמו ) וזה ממש מבאס כי זה מחשב יקר וציפיתי שהוא יטוס לי לעומת המחשב המעפן הקודם שלי!! ועכשיו אין כמעט הבדל.. אז רציתי לדעת אם יש איזה מצב שחלק מהחומרה ניזוקה מההפסקת חשמל? אול…
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וכל פעם שאני מנסה לצרוב איזה דיסק מופיעה לי הודעה: One of the files to be added is larger then 2GB. I you add this file, the disc will only be readable under windows 98, 2000, xp. (the udf file system will be used) וכשאני רואה את זה בDVD הוא חוסם לי את הקובץ אחרי כמה זמן צפיה. מה אני עושה בשביל לבטל את החסימה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ את מספר 0 בעבודה עם אקסל 2003הוא נעלם תמיד, איך אני מקבע אותו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מוצר all in one של Hp : officejet v40 , כאשר אני מנסה להעתקין את הדייברים שלו, הוא מתקין, כאשר הוא מגיע לסוף ההתקנה הוא רושם משלים התקנה או משהו בסגנון ופס ההתקדמות כבר בסוף, אבל פה הכל נתקע וגם המחשב קופא. ניסיתי כמה פעמים עם דרייברים הכי חדשים שהורדתי מהאנטרנט וגם מהדיסק המצורף למוצר אך שום דבר לא עזר. אני משתמש ב WINXP. ראוי לציין שכבר התקנתי את הדרייבר בעבר והכל עבד קשורה. (מזמן- המחשב עבר פירמוט מאז...)
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום. היום התקנתי את קספרסקי מחקתי את האנטי וירוס הקודם שהיה לי (התקנתי את גירסת ההדגמה/ניסון תיקראו לזה איך שאתם רוצים) קיצר אחרי זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט הוא רושם לי שיש לי גירסה מוגבלת אני הסתכלתי על המודם והרוטר הכול היה תקין.. אחי היה מחובר באותו זמן רק אני לא התלחתי ניתקתי את החוטים חיברתי מחדש ניסיתי הכול קיצר לא הצלחתי להתחבר מחקתי את הקספרסקי לגמרי עשיתי RESTART ורק אז התחבר לי האינרטנט אגב ניסיתי גם לכבות ולהדליק מחדש את המחשב האינטרנט עדיין לא עלה.. למה הקספרסקי חוסם אותי להתחבר לאינטרנט.. (אני מדבר על האנטי וירוס לא הFIREWALL) אני עדיין רוצה לראות את גירסת ההגדמה למישהו יש רעינות?
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://img433.imageshack.us/my.php?image=untitled5ch.jpg מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרט, שאני רוצה לצרוב אותו כדי לראות אותו בדי וי די שבסלון, (בדיסקים רגילים לא דיסקים של די וי די- גם אין לי צורב די וי די). וכן, קראתי גם שתי מדריכים ולא כל כך הבנתי כי אני ממש עילג בתחום. רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב אותם(איזה סוג צריבה בנרו)? אני צריך לשנות להם את הפורמט? ואיך הצריבה ואיכות התמונה והסאונד יהיו הטובים ביותר? (ד"א הדי וי די קורא הכל..) ואם אתה צריכים את הקידוד של הסרט אז : The.Longest.Yard.CD1.DVDRiP.XViD-DEiTY.Hebrew.Subbed-TLN.[by.Elran_O] תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי זקוק לתוכנה כזאת כדי לעשות איתה גרפים ללימודים שלו, משהו שאקסל לא יכולה לעשות למישהו יש מושג על מה אני מדבר? זה דחוף להיום... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניהול קבצי הווידאו שלי (לא פורנו סוטים שכמותכם ) פשוט הגעתי למצב שיש לי כמה מאות של קבצים מפוזרים בכל מקום (המחיצות השונות, על דיסקים וכו'...) אני צריך תוכנה שתעזור לי לארגן רשימה ככה שאדע איזה קבצים יש לי ואיפה הם
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
*מנהלים, לא יודע אם זה מתאים יותר לפה או לפורום לינוקס - לשיקולכם. ולענייננו - האם קיים סוג של קומפיילר (עדיף לWINDOWS) שאפשר לכתוב בו קוד של BASH - לקמפל אותו ולהריץ ? זה מתיש,מעצבן, ומגעיל לערוך SCRIPT של BASH דרך pico או VI בלינוקס (אני עובד על לינוקס מרוחק בעזרת telnet) - לראות שהוא לא טוב לערוך מחדש וחוזר חלילה. אני יודע שהבקשה הזו היא LONGSHOT אבל WHAT THE HACK : תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי סרט vcd על דיסק ואני לא מצליח לראות אותו באף תוכנת סרטים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד תוכנה שעושה פלייבקים? אני מחפש תוכנה כזאת כבר המון המוווון זמן ואני עדיין לא מוצא אחת שעושה את זה,אני מוצא רק כאלה שמוסיפות אפקטים...מי שיכול שיעזור לי... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-