עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שתזהה אם בפרק זמן מסויים (שניתן להגדרה) המחשב לא היה בשימוש ותריץ אפליקציה מסויימת שאני אבחר מישהו מכיר כזאת חיה?

2. Started by wooper,

היי האם זה אפשרי לעשות גיבוי אוניברסלי כלומר להעביר את הגיבוי ממחשב אחד לאחר למרות החומרה השונה? זה בהחלט יחסוך לי הרבה זמן אם זה אפשרי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום לכולם, כבר זמן רב שאני מוריד קבצי טורנט מהרשת. לאחרונה התחלתי לחוש בירידה משמעותית במהירות של ההורדות, אבל רק בהורדות של קבצים גדולים (כמה GB). יש לציין כי יש לי ראוטר והפורטים פתוחים. למשל במשחק ששוקל בסביבות ה 7 ג'יגה.. בתוכנה רשום כמה משתמשים מעלים את הקובץ וכמה משתמשים מעלים רק בשבילך ואלה הם שבעצם נותנים לך את המהירות. בתוכנה (כמו UTORRENT למשל ובשאר רוב התוכנות) זה מופיע תחת הכותרת SEEDS (מספר המשתמשים שמעלים בכללי) מספר המשתמשים שמעלים בשבילך. וכמו שאני מאמין שאתם יודעים ככל שמספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים יותר גבוה ככה המהירות כביכול תהיה יותר גבוהה. לאחרונה מספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים פשוט כמעט ולא עולה.. פעם הוא היה מגיע ל 30-40 או אפילו יותר. עכשיו הוא…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. זה חשובל י מאוד אני וחברים עושים סרט מכל מיני דברים בקיצר כמעט כל פעם שאנחנו מוסיפים מוזיקה לסרט אז יש את הsend no send המעצבן הזה ואני ממש מתשגע מזה!!!! גם לפעמים כשסתם רואים את הסרט בינתיים או כשמוסיפים מוזיקה! בסבקשה עזרה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר!

5. Started by dingo,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מגדיר שהתרגום המובנה יהיה מחוץ לסרט ? (ברקע השחור) אני משתמש בתוכנה הזאת VirtualDubMod תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by gabriel,

יש בעייה שקוראת בתקופה האחרונה. כשאני נכנס למקומות מסויימים, בעיקר בפורומים של תפוז (כמה אירוני) הרי העמודים הם קבצי ASP, והדפדפן אמור לפתוח אותם בלי בעייה. אז זהו, שאצלי זה מדי פעם לא מזהה את זה ושואל אותי אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישר וכו'... (כמו כשלוחצים על קובץ זיפ, ויש לוח עם 4 אפשרויות, ככה לי יש מסתבר עם קבצי ASP) וזה קורה כמה יחסית הרבה בתקופה של השבוע האחרון, וזה מעולם לא היה אצלי קודם. HELP זה גורם לי להשתגע, עד שזה עובר זמנית...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by snop,

שלום ! יש לי אקספלורר 6, ווינדוס XP. ברגע שאני לוחץ על הדפדפן הוא נפתח רגיל אבל שאני לוחץ לפתוח אתר כלשהו ולא משנה איזה הוא לא מציג ורושם "לא ניתן לאתר..." הרצתי אנטי-רוגלות וזה מצא דברים ומחק אותם אבל עדיין זה לא טיפל... מה אני אעשה ?

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by TALIGAL5,

בוקר טוב תהליך בשם IEXPLORER שלכאורה קשור לאקספלורר חונק לי את הCPU ,ניסיתי להרוג את הפרוסס אך הוא חוזר. האינטרנט אקספלורר לא בשימוש ועדיין התהליך הזה צץ כל הזמן ומעלה לי את הCPU ל100% מה לעשות למעט הרצה של אנטי וירוס שלא עזרה גל

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. כשאני צורב דיוידי data בנרו כמה סרטיםבאותו סדר שאני רוצה לאחר הצריבה אני לא רואה את הסרטים באותו סדר שרציתי ( בנגן הדיוידי) איך ניתן לתקן זאת כך שסדר הופעת הסרטים או הרצועות מתוך אותו סרט ינוגנו בסדר שאני קובע??

10. המשחק המדובר הוא KAIN BLOOD OMEN(הראשון). התקנתי את המשחק מהדיסק(או לפחות ממשהו דמוי דיסק ),וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה. ההודעה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by liav12,

משהו קליל אם אפשר כי השתמשתי בזון אלרם והוא כבד על המערכת... תודה..!

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by Lateralus,

שלום לכולם אני לא מצליח למחוק היסטוריה... כאשר אני נכנס ב- CTRL+H אי אפשר למחוק את הדפים שם... הוא פשוןט לא נותן... וכל פעם שאני פותח את הדפדפן, הוא ב RESIZE של חצי מסך... ולא משנה כמה פעמים נגדיל אותו למצב מלא... אחרי כל פתיחה הוא ככה... מה עושים ? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by ShayGTi,

כמו בפלאפון ששמים תזכורת לפגישה או משהו כזה, אז אני מחפש תוכנה כזאת למחשב שאני אוכל להזין תזכורות ולקבוע שעה שהם יקפצו לי על המסך. מישהו מכיר כזאת?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by magafaim,

אני מנסה לחלץ קובץ גדול ובאמצע זה מפסיק בגלל ההודעה הזאת: מישהו ידוע איך אני מחלץ את הקובץ? תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  15. למישהו יש שם של תוכנה טובה ומקצועית לעריכות מוזיקה, שאני יוכל דרכה להעביר מקלטת אודיו למחשב ולנקות רעשים (hiss-redaction) וכמבון כל השאר לקצץ ולערוך... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by DarkTesticle,

דבר ראשון, איני מוריד בתוכנות השיתוף שום דבר לא חוקי, בשיא הכנות. דבר שני, לאחרונה הSoulSeek שלי פועל במהירויות מחפירות, יש לי אינטרנט מגה וחצי, יש גם ראוטר (דאגתי לפתוח את הפורטים הדרושים למען הסולסיק). לעיתים קרובות קורה שההורדות פועלות במהירויות אפסיות, ואז לפתע קופצות למהירויות מעולות (15 - 40) לכמה זמן (מועט מאד) ושוב יורדות לסביבות האפס - אחד. לעומת זאת האי מיול לא במצב כזה גרוע, אם הקובץ פופולרי מספיק, המקסימום אליו אוכל להגיע הינו 8 (בהשוואה עם ה0 - 1 של הסול) לפני כמה זמן זה לא היה כך והייתי רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה. תודה מראש.

17. עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה שעובדת בשיטה של NetLimiter , רק לסאונד. כלומר שאני אוכל לסמן בה שלא תשמיע צלילים מה-WinAMP ומהאינטרנט למשל... כמו שב-NetLimiter אפשר לסמן ולהגביל רוחב פס לכל תוכנה ותוכנה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. Started by lmlm,

אני משתמש קבוע של FF2 ומרוצה מאוד בעיקר בגלל התוספות והמהירות. עכשיו,ראיתי שאפל שיחררה גם Safari שלה לווינדוס, ולפי האתר שלהם הוא אמור להיות הרבה יותר טוב גם מ FF 2. השאלה שלי: שווה מעבר? יש משהו בSafari שנותן יתרון על FF2 שכדאי לנסות אותו? תודה ;D נ.ב מתי יוצא FF3?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by iyehuda,

למה המשחק הזה : http://www.shockwave.com/gamelanding/redlinerumble3.jsp המשחק עולה אך המקשים לא מגיבים יש לי עוד מחשב עם XP ושם הכל בסדר יש אפשרות שהיה ניתן לשחק עם WIN7

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by eliau21071981,

מכירים את זה שיש נגיד קטע מצונזר או פנים אז מטשטשים את כמו קוביות כאלו יש איזה תוכנה שיכולה להסיר את זה או לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני לא מצליח לעבור מאנגלית לעברית ולהיפך דרך מקשי הקיצור ALT SHIFT באקספלורר 7. בתוכנות אחרות כמו WORD אני מצליח לעבור ללא בעיה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. Started by גדי א,

הם נמצאים בספריה windows\system32 (מדובר בwin xp) הם כל הזמן מופיעים ב"תהליכים" ולאחרונה גיליתי בהם וירוס ולכן נאלצתי למחוק אותם. לא נראה שיש השפעה על פעולת המחשב, למישהו יש מושג למה הם משמשים?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שלא היתה כמוה ספייור עצבני שלא נותן לעדכן מהאינטרנט לא AVG ול באדוור ויותר מיזה לא נותן להסיר אותו משהו מכיר יודע מה לעשותשניה הסמלים של "חומת האש " הספי וור

• 5 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.