תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהתקנתי את ICQ6, שכחתי לבטל את הסימון של להפוך את ICQ.COM למנוע החיפוש... עכשיו כשרציתי להיכנס לגוגל, כרגיל כתבתי בשורת הכתובות בFF 'גוגל' וחיכיתי שיכנס לגוגל... אבל במקום גוגל קיבלתי דף מעצבן של ICQ: http://search.icq.com/search/afe_results.php?ch_id=afex&q=%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C עשיתי חיפוש בגוגל איך להחליף את המנוע חיפוש, אבל כל מה שמצאתי היה לIE, יש דרך להחליף את המנוע חיפוש לFF?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב... השאלה שלי היא- מה?! למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, עד לא מזמן השתמשתי בנורטון 2006 עד שהוא החליט לאכול סרט ולהגיד לי שהActivision שלי נדפק בלה בלה בלה רוצה חידוש אי אפשר קיצר סרט. עכשיו אני מחפש פיירואל שיעשה את העבודה כמו שצריך, שיהיה נוח וקל על המחשב (לא כמו הנורטון..) והכי חשוב, שיחסום את כל הקקמייקה מהאינטרנט - כל הפרסומות הקופצות, כל הבאנרים ואת כל הג'אנק והטרויינים תוכנות ריגול והכל, אני מתחזק את המחשב באופן קבוע ע"י: tune up 2006 spyware doctor ad aware ככה שזה פחות בעיה להפתר מהג'יפה אלה אני מחפש תוכנה שתחסום את כל הזבל לפני שהוא מגיע אל המחשב. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בחוקים כתוב שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות, אבל אני רק צריך לדעת אם מישהו יודע איפה אני אוכל להשיג את הגירסאות היותר ישנות של התוכנה... מנהלים, אם אסור לדבר על התוכנה הזאת פה אז תמחקו... :-*
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היה לי מקאפי מחקתי אותה דרך הסרת תוכנות וכל זה בחיפוש שאני מחפש מקאפי אין אבל במרכז אבטחה של מקאפי רשום שהיא מותקנת ואינה עובדת כראוי וביגגל זה אני לא מצליח להתקין אותה מחדש כי זה עושה לי שלח אל תשלח
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ענו בבקשה על הסקר בנושא תוכנות spyware.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למה שאני נכנס לאתרים שיש בהם תמונות אז הוא לא מציג אותם ורק שאני עושה refresh הוא מציג אותם תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, להורדה המונית מיוטיוב, הרצתי כל חיפוש אפשרי בגוגל [לדעתי ]] batch download youtube mass download youtube search and download youtube וכו'... ---- חשוב שהחיפוש יהיה בתוכנה עצמה... מצאתי תוכנה TubeMaster היא מושלמת! אבל הבעייה היחידה היא שזה עד 1000 תוצאות... ואני צריך יותר ... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי...כל סרט או כל סירטון שאני מוריד או רואה באתר של ספורט זה תוקע לי את המחשב, זה תוקע לי את המחשב ,מה זה אומר חסר לי משהו ? כל סרט שאני שם במחשב או סירטו שאני מוריד או סירטון שאני רואה באתרים זה פשוט תוקע לי את המחשב .. אני ננכס ל youtube מפעיל סירטון וזה תוקע לי את המחשב ...גם סרטי דיוידי במחשב ,כל מה שקשור לוידאו מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה ויש לי k lite codec pack מה אני עושה ??? מה הבעיה בכלל?? והאם זה קשור ללוח אם אולי בחיבורים?!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נניח ויש לי מצגת של 40 עמ' ואני רוצה להדפיס בכל דף 4 עמודים. אני יודע איך עושם את זה אבל הבעיה שעדיין יש המון מקום ריק בשוליים ואני רוצה להמצגות יהיו מתוחים וגדולים יותר. האם ההגדרות ניתנים לתיקון או שככה זה ואין מה לעשות? יש לכם רעיון מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שיניתי הגדרות במיול שאני רגיל להשתמש איתו ומשתמש איתו מתמיד בכל אופן המחשב התחיל להיתקע שומעים מוזיקה ופתאום צליל שיכל להרוג ... ואז נתקע עד שאז ... עושים ..ריסט .. בכל החזרתי להגדרות שהיו וזה עדין עושה את זה שאני מפעיל את המיול ככה המחשב פועל איתו 10 5 דקות וזה קורה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בוקר טוב תהליך בשם IEXPLORER שלכאורה קשור לאקספלורר חונק לי את הCPU ,ניסיתי להרוג את הפרוסס אך הוא חוזר. האינטרנט אקספלורר לא בשימוש ועדיין התהליך הזה צץ כל הזמן ומעלה לי את הCPU ל100% מה לעשות למעט הרצה של אנטי וירוס שלא עזרה גל
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה לעזעזל הולך פה? הפיירפוקס החליט להתעדכן ואחרי הפעלה מחדש שלו הוא עדיין רושם לי שצריך להפעיל אותו מחדש בשביל שהתוספים יפעלו. עכשיו אני תקוע בלי תוספים והתוסף היחיד ששמתי לב שעובד זה גוגל טולבאר. :s05: מישהו ניתקל במשהו כזה? מישהו יודע מה לעשות? עריכה.. לא חשוב, הבעיה נפתרה. איכשהו התוספים חזרו לפעול אחרי מחיקה של כמה קבצים (ראיתי בפורומים של MOZILLA), אבל חלק מהם נמחקו. מזל שFEBE שומר אותם בתיקיה נפרדת ככה שאפשר להתקין אותם גם אם הוא לא מותקן (גם הוא נמחק) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את DISKEEPER אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה (מצורף קובץ) איך אני מסדר את זה? תודה אני מריץ WIN XP + SP3 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה Launchy למי שמכיר, ותוך כדי ששיחקתי עם ההגדרות כנראה שהורדתי את השקיפות של התוכנה ל-0%. אין לי דרך להגיע לאפשרויות ולשנות זאת שוב .. מישהו יכול לעזור? אני נואש ??? תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחיצה שאני רוצה להרחיב אותה. גודל המחיצה הוא 33 גיגה בייט (כונן e) ואני רוצה להרחיב אותו בעזרת שטח שלא הוקצה שהוא 10 גיגה בייט (unallocated( .... יש לי את התוכנה partition magic 8.5 שמותאמת לויסטה ונכנסתי לmove\resize partition אבל אני לא יודע מה לכתוב שמה...: צהוב: הגודל הלא מוקצה שאני רוצה לצרף לכונן e (כתום) כתום: כונן e שאליו אני רוצה לצרף את הגודל שלא הוקצה... אדום: האפשרות שנכנסתי אליה בכונן e שחור: האפשרויות שיש בחלון move\resize partition- לא יודע מה לכתוב שמה... http://www.siz.co.il/up/fwlzdnijbzjn.jpg אז איך אני מוסיף לכונן e את ה-10 גיגה בייט הלא מוקצים?!?!? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשנות את הפורטים של האימיול האם זה משנה כי אני רוצה לשים 2 פורטים שאוכל לפתוח אותם והם לא יהיו כאלה מוכרים כמו הפורטים ברירת מחדל
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני משתמש באייטונס בתור הנגן מוזיקה העיקרי שלי (מטעמי נוחות) ושמתי לב שהווליום שהוא מנגן שירים נמוך בצורה ניכרת מהווליום הכללי במחשב. וגם בvolume mixer של הווינדוס ניתן לראות שהווליום הוא בערך מחצית מהמקסימום של המחשב (למרות שהווליום באייטונס על המקסימום). יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט עוד מעט , ורוצה לגבות את המועדיפם שיש לי בפיירפוקס(יש לי ממש המון מועדפים, ולא הייתי רוצה לאבד אותם). השאלה שלי היא היכן ממוקמים המועדפים של FF? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל משחק אני יכול לשחק מספר דקות ולאחר מכן הוא פשות ניתקע לי מה יכולה להיות הסיבה זה המיפרט שלי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, ופתאום מופיע לי התקלה הזאתי ואני תצריך לבחור send/don't send ואחרי כמה דקות שאני באינטרנט המחשב עושה ריסט פתאום. והווינדוס הוא sp3 יש פתרונות?? אני דיי נואש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צפיה אבל הכי טובה שיש נמאס לי מהמדיה פלייר ואני צריך גם מקודדים טובים שיפתחו לי הסרטיםםם כבר זהו ועם הפשר לינקים להורדה תודה רבההה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-