תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בדפדפן מקסטון, הכל טוב ויפה עד שאני יוצא מאתר מסויים והדפדפן פשוט נתקע המון פעמים. אותו דבר בתוכנה כמו אימיול, בזמן עלייתה הוא טוען שעה ואחרי שנכנס נתקע. לא בדקתי או לא נתקלתי בעוד תוכנות ויישומים, פשוט שני אלה בקבע עושים לי צרות. רציתי לדעת ממה נובעת הבעיה, איך אפשר לבדוק או לתקן את זה? זה מעיק.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאנשים אמרו שהוא טרויין מוצפן. בנתיים שום תוכנה לא עלתה על זה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הייתי משתמש באייקון הזה ב FF כדי לפתוח ולכתוב אימיילים בנוחות, מאז FF 2.0 האייקון של thunderbird נעלם מה- customise toolbar , אם הוא בכלל היה שמה מלחתחילה, אולי זה בעצם מ- TB עצמה? הלכתי לאיבוד.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס? עריכה: עכשיו גם שמתי לב שאני לא יכול להוריד קבצי וידאו מGAMETRAILERS וגם לוקח להם זמן רב להטען בסטרימינג, מה שעובד כראוי בIE.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ? * אין לי דיסק התקנה של הלוח * לא הצלחתי למצוא את הדרייברים של היצרן באתר שלו בבקשה עזרה אני תקוע עם זה כבר שבועיים
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לערוך את הטקסט של מה שאני סורק (דף עם טקסט כמובן..) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהפעלת ה-JAVA. אני זקוק ל-JAVA VM כלומר (virtual machine), אני מוריד את הגרסא מהאתר שלהם שהיא גירסא 6 עדכון 12 אך עדיין הבעיה שלי לא נפתרת. אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי קישור להתקנת JAVA VM .
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא שלם על זה אבל אני לא בטוח לאן להשים, אז עכשיו כשהורדתי והתקנתי את התוסף הזה ועשיתי ריסט למחשב הוא עושה לי "שלח-אל תשלח" ואני לא יודע ממש מה הבעיה, עוד משהו הוא פתח לי איזה חלון כזה שצריך לרשום אימייל ומשהו אבל אני לא רואה איך זה יכול לפתור את הבעיה, בקיצור, אם עוד מישהו נתקל בזה או שיודע לטפל בזה אני אני אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איזה תוכנת צריבה לדעתכם עדיפה נרו או אלכוהול 120%???
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברשימת אנשי הקשר שלי רואים תתמונה ליד השם....ועד לא מזמן היו כל התמונות.... עכשיו יש רק חלק.... איך אני מסדר את זה שיופיעו לכולם התמונות? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי טוב אז השאלה בכותרת יש ברשותי את התוכנה panda antivirus 2005 וגם את האנטיוירוס החינמי antivir אני מתלבט בין שניהם מה עדיף? ולמה ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה - ניסיתי לשלוח מייל עם קובץ בנפח גדול ולחלק מהנמענים זה לא עבר. עשיתי בדיקה ראשונית והבנתי שישנם מנויי דואר אשר ספק האינטרנט מגביל את נפח הקבצים אשר הם יכולים לקבל (סדר גודל של 5-7 מגה). האם ישנה דרך להתגבר על מכשלה זאת? האם ואם כן איך, ניתן לפצל את הקובץ הנשלח ? ממתין לתשובותיכם.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך יוצרים קובץ mp3 בתוכנה ejay ,התוכנה יוצרת קבצים בפורמט mix ואני רוצה לשמוע את הקבצים שהכנתי בנגן שלי
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
ערב טוב!!! שגיאה another install is currently in progress press retry when the inslall is finished or cancel to cancel setup האם מישהו נתקל בזה??
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי את המסנג'ר שמונה החדש..לא בטא.. ואני רוצה שההגדרות FONT שלי וכו' יחולו גם על אלה ששולחים לי את ההדועה..ז"א שזה יתעלם מההגדרות שלהם ואני אקבל את ההודעה שלהם באותו כתב כמו שלי יש וכו'. יש אפשרות כזו? איפה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מחפש את כל מה שצריך לקידוד סרטים עם תרגום, וכמובן כל הסאונד והשטויות כי הקאזה וכל השטויות האלה עושים בעיות, נא לענות על השאלה ולא להגיד "לי זה לא עשה בעיות" לינקים מאוד יעזרו, כל פעם שאני מחפש בגוגל אין לי מושג מה להוריד, DIVX 3 DIVX 8.6 2.5.2.5.W2.5.213.542.35.WFR.25. מבינים..? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הנורטון עושה לי בעיות הוא לא פועל... השאלה היא האם אני יכול להתקין את ה- kaspersky ושהנורטון העדיין על המחשב... הם לא יפעלו במקביל, הנורטון שלי לא עובד...
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי הודעה כזאת.scripr eror. the callee is not avaliabel and disappeared all conections are invalid the call did not execute. מה אני עושה? אני צריך לציין שיש לי דפדפן avant וההודעה מופיעה לי כהודעת שגיאה של האקספלורר.תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך אני גורם לכפתורים של play , pause קדימה ואחורה לעבוד בwinamo ולא רק במדיה פלייר *** מר בחור שנעל לי את הבקשה הקודמת , אם גם הפעם הכותרת לא טובה פשוט תשנה אותה בסדר?? ***
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ווינדוס חדש (64ביט אם זה משנה)....ולמרות שאני מתקין קודקים אני רואה סרטים עם קרטועים...לא משנה באיזה תוכנה שנסיתי אז אם משהו יכול לתת לי שמות של קודקים מאתרים ספציפיים שאני יתקין בדיוק....(לינקים יעזרו)....
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
חרשתי על האינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה נורמאלית שתעשה מה שאני רוצה ממנה!! אני מחפש תוכנה תפרמט את הדיסק קשיח ורק תסמן אותם! לא רוצה שתשחזר לי מידע או תנסה "לתקן" אותם! שרק תגלה ותסמן אותם כמה שיותר מהר! הפקודה format לא עושה את זה, היא מפרמטת את הדיסק קשיח וברגע שהוא מגלה סקטור פגום הוא מנסה בערך 5 פגמים לקרוא את אותו סקטור! לחילופין אני מחפש תוכנה שתהיה כמו fdisk, שלפני שהתוכנה מייצרת את הפרטישן, שתסרוק את הדיסק לbad's ותוציא את השטח הזה מחוץ לפרטישן. נ.ב: אני מודע לעובדה שהדיסק קשיח עשוי להתקלקל שוב, אני לא הולך לשים עליו מידע חשוב, אני רק רוצה לסמן אותו שאני אוכל להשתמש בשאר השטח שלו. זה דיסק קשיח IBM שעוד יש לו אחריות יצרן אך אין עליו שום מדבקת אחריות, אם מישהו יודע אם…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-