עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני רוצה להחליף אנטיוירוס אבל כל פעם שאני מסיר את נוד32 מפסיקים לעבוד לי דברים באינטרנט כמו אימיול, מקסטון וגם אנטיוירוס AVG שאני מתקין אחרי ההסרה של נוד32.. רק האינטרנט אקספלורר ממשיך לעבוד.. ואם אני מחזיר את הנוד 32 הכל חוזר לעבוד. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הנוד32 בלי שכל מיני דברים יפסיקו לעבוד? תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by MadManiii,

אז הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מריץ את תוכנת האנטי רוגלות lavasoft- ad aware, הוא ניתקע על מקטע מסוים בזמן הסריקה ופשוט ממשיך לסרוק "על ניוטרל". הקטע שעליו הוא ניתקע הוא C:\windows\system32\taskeng.exe כבר הורדתי את התוכנה מחדש והתקנתי אותו אבל הבעיה המשיכה, יש לכם רעיון?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by lilian,

האם קיימת תכנה שעולה דרך ה- BIOS ומאבחנת תקלות חומרה ?

4. Started by doctor80,

התקנתי את התוכנה במחשב החדש ועקב זאת נגרם לי כל יום מסך כחול. אני מסיר אותה-הכל מסתדר. שאלה: איזו תוכנה אחרת יכולה לתפקד כמו ה Netlimiter ז"א שאוכל לשלוט ב Upload שלי במחשב ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. זה 4.67 אמור להיכנס ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. לא יכול לפתוח קבצי מדיה ב-Gmail אלר רק אחר הורדה ושמירה, אשמח לשמוע עצה - תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by ELDAN RENT A CAR,

עשיתי בדיקה ב MHDD ובסיומה לחצתי F8 לראות את הנתונים של הכונן הקשיח היה רשום שם ULTRA DMA CRC EROR COUNT - 8 הבנתי שמעל 0 זה שגיאה ... קראתי מאמר שאם זה מראה מעל 0 הסיבה או כבל דפוק או OC ... המחשב שלי בלי OC והחלפתי כבל וזה נשאר 8 יכול להיות שהבקר SATA דפוק ? ועוד משהו רשום במאמר שטמפרטורה של כונן קשיח זה בין 20 ל 40 אצלי זה 36 חם נכון ? מאמר : http://www.davidscomp.com/index.php/guides/73-mhdd-guide רשום למטה LOG\smart.log איפה זה נשמר ? לא מזהה את הספריה .

8. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לשמור את היסטוריית הICQ שלי במחשב ואני לא יודע היכן זה נשמר במחשב למישהו יש מושג? :s05: תודה ויום טוב

9. כחלק מפרוייקט על מלון באקסס שאני עושה יש טופס חדרים, שבו יש כפתור "השכר חדר" - כשאני לוחץ על הכפתור טופס השכרות נפתח - וקוד החדר עובר אוטמטית לטופס השכרות. בטופס חדרים של ערך שנקרא "ניתן להשכרה" (yes/no), כעת כל החדרים שלי עם הערך true, 1. איך אני עושה, שכשאני לוחץ על "השכר חדר" (הכפתור שציינתי מקודם) הערך עובר אוטומטית לfalse (כי החדר כבר לא ניתן להשכרה). 2. איך אני עושה, שאם החדר לא ניתן להשכרה (הערך בfalse) אז לא ניתן להמשיך לטופס הבא, או שקופצת לי הודעה שגיאה כלשהיא (החדר כבר תפוס). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by DarkIDevil,

שלום יש לי בעיה כשאני רואה סרטונים ביוטיוב, אז כשאני מגדיל הסרט לא זז, יענו הקול כן אבל תמונה נעצרת על מה שהגדלתי, גם המד של הזמן לא זז והתקנתי את כל הפליירס של אדובי....? אני מרגיש מיואש אני אודה מאוד אם תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. או שהבפר טוען 20 שנה או שהוא בכלל לא זז. למשהו יש רעיון מה לעשות :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by salem,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני נתקל בבעיה אשר התעוררה אתמול (באופן פתאומי, שלפניה הצלחתי להשתמש בצורב באמצעות Nero ללא כל בעיה) - תוכנת Nero אינה מזהה את כונני הדיסקים שלי כלל, בעוד הם מופיעים במנהל ההתקנים תחת 'המחשב שלי', וקוראים דיסקים בצורה פשוטה. יצויין כי הצלחתי לצרוב דיסק באמצעות Windows בלבד. לאחר עצה שקיבלתי להחליף את התוכנה, עשיתי זאת אך הבעיה נותרה. קיבלתי הודעת שגיאה אשר מבקשת ממני לתת 'רשות' לכלל המשתמשים במחשב לצרוב, אף על פי שהמשתמש בו אני משתמש הינו Administrator. האם יש לכם עצות? מצ"ב 2 תמונות מסך אשר יעזרו להבין מהות הבעיה. שוב תודה מראש לעוזרים. http://img196.imageshack.us/img196/2112/56899557.jpg http://img43.imageshack.us/img43/9945/89764739.jpg

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by iz,

איך אפשר להגדיר איזה קבצים הוא יפתח ואיזה קבצים הוא יוריד ? לדוגמא, כל קובץ וורד שאני פותח זה מוריד אותו למחשב ורק לאחר מכן פותח אותו. יש אפשרות שאני לוחץ על קובץ וורד הוא רק יפתח את הקובץ ואם אני ירצה להוריד אני אשמור אותו וגם שאני לוחץ על קובץ MP3 זה משמיע לי אותו בתוך הדפדפן במקום להוריד ( ואח"כ צריך לעשות שמירה בשם) יש אפשרות שניתן להגדיר את הדברים האלה ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. התקנתי את הWINAMP פרו והוא מעצבן אותי כי את כול הסרטים והסדרות הוא פותח לי ממנו ולא משנה כמה פעמים אני מגדיר לו בררת מחדל שונה. משהו יודע איפה בהגדרות משני את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by בזיק2,

אני משתף תמונות דרך פיקסה. היתרון שלה (או של האתר בעצם) נפח איחסון גדול, יכולת לשתף רק עם מי שאני רוצה (אנשים חייבים להשתמש בססמת האימייל שלהם כדי להיכנס). החיסרון - שנדרש חשבון בג'ימייל כדי לראות את התמונות ולא לכל המכרים שלי יש ג'ימייל. חוץ מזה שזה מעצבן שמנסים לכפות עלי צורת שימוש. אז: יש תוכנה/אתר לשיתוף עם היתרונות הנ"ל, שמאפשר שיתוף אם מי שארצה ללא תנאי?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. מחפש אנטי וירוס חינמי להסרת וירוס שהופך קבצים ליצורי דרך. תכננתי גם ככה לרכוש NOD32, האם מישהו יודע שהוא אכן מטפל גם בווירוסים שהופך קבצים רגילים לקיצורי דרך? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה באנטי וירוס שהוא בכלל לא מופיע הסמל שלו במחשב(אבל הוא מופיע בהתחל תוכניות) וגם המחשב רושם לי שאני צריך לחפש תוכנת אנטי וירוס למרות שיש לי מותקנת על המחשב הא וגם מופיע לי ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את האנטי וירוס? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by bennash,

יש לי נורטון של סימנטק עכשיו החלונות 7 ביתית מזהה לי רק את חומת האש והאנטי וירוס אבל לא את הגיבוי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by tomergt9,

שלום, אני משתמש בתוכנה הרבה פעמיים אבל לאחר שלא נגעתי בא בסביבות שבועיים, כנראה הייתה בעייה כל פעם שאני נכנס לאחת מאפשרויות בתוכנה קופצת לי ההודעה הבא להוריד רווחים - בכל מיקרה התמונה מצורפת. http:/ /u p 3 5 3 . s i z .c o .i l/ up 1 /lwyrmgtzhkzr.png אני ממש צריך עזרה כי הבעייה לא נפתרה למרות שפירמטתי את המחשב. [attachment deleted by admin]

20. Started by Dr. Hardware,

תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. שלום! ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה כזו שמהבהבת על פני המסך כמו פליקר לפי קצב המוזיקה המתנגנת ברקע? בנוסף תוכנות המכילות דברים יפים כמו במדיה פלייר, שנעים במסך בעת השמיעה יתקבלו בשמחה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by Shadowman,

תמונה שצולמה בחושך (עם הפלאפון) הפלאפון רואים אותה ממש טוב אבל במחשב לא. יש איזו תוכנה פשוטה וקלה שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by ofir667,

נעלמה לי שורת הכתובת באינטרנט (איפה שרושמים את האתרים), לחצתי מקש ימני ורשום שהיא מופעלת אבל היא לא נמצאת.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. איך אני מעיף את זה: [attachment deleted by admin]

25. Started by tepez,

אני מחפש תוכנה טובה שתשמש בתור יומן שלי אם אפשר שתהיה לה אפשרות להדביק מודעות על שולחן העבודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים