תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מקלדת אולי הכי פשוטה של QUANTUM כזאת אפורה שחורה הכי פשוטה ויש לה למעלה מעל הF7 F8 F9 וכו' יש כפתורים נגיד לכיוון של הווליום או לאימייל ועוד עכשיו איבדתי את הדיסקט של המקלדת והדרייברים שמצאתי באינטרנט לא היו טובים לי בכלל :\ מישהו יודע מאיפה אני משיג תוכנה שמפעילה את הכפתורים האלה (או דרייבר?) תודהה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולתת לי שם של תוכנה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים מאנגלית לעברית (חוץ מבבילון , כי היא מתרגמת גרועה ביותר) תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ולפני שתוקפים אותי פה, חיפשתי דיון בנושא ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי: התקנתי את הNORTON INTERNET SECURITY(בלי האנטי וירוס שכבר ישב לי טוב על המחשב) וכנראה שאחרי הרישום בנורטון (שהצליח!) משהו לא המשיך טוב בהתקנה והיא לא הושלמה.הבעיות הן: 1. האייקון בTOOLBAR כל פעם במצב DISABLE כשאני מפעיל את המחשב, וכשאני משנה אותו לENABLE הוא כביכול עובד, אבל לא עושה את העבודה שלו. הוא לא מנע מני או שאל אותי לגבי שום אתר או תוכנה שרצתה לעבוד עם האינטרנט. 2. אם אני לוחץ על האייקון פעמיים, כדי לפתוח את ההגדרות שלו, הוא רושם בהודעה שכדי להשלים את ההתקנה צריך להפעיל את המחשב מחדש. כבר עשיתי את זה 5 פעמים וכלום! 3. אחרי כמה זמן שזה עובד כביכול, אני מעביר את העכבר ליד האייקון למטה והוא נעלם. …
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
סליחה הרצתי חיפוש אחרי ומצאתי את התשובה... שאי אפשר עם מודם cable\adsl ....
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ אחרי כמה שניות של שיחה המצלמות של כולם מפסיקות לעבוד ואף אחד לא רואה אף אחד, ורק שומעים אחד את השני.. משהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש מנהל הורדות טוב ומהיר שיאיץ לי את ההורדות ויהיה יותר מהיר מהאקספלורר. אני מכיר הרבה מנהלי הורדות אבל לא יודע איזה הכי טוב. (IDM, אורביט, flashget וכו')
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי תמונה 9 KB שעשיתי לה CROP בפוטושופ והשארתי בה רק חצי מהתמונה. באיכות הכי גבוהה התמונה יוצאת בגודל 50KB, ובאיכות הכי נמוכה (שרואים באופן ניכר את ההבדל בין המקור) הגודל הוא 25KB. זה הורג אותי כי תמונת המקור היא רק KB9.7 אז לכל מי שמבין את הבעיה שלי או מבין בפוטושופ אז שיסביר לי מה לעשות, תודה. דרך אגב התמונה היא JPG. בדקתי להמיר אותה לPNG (דרך הפוטושופ) והיא יוצאת יותר גדולה מ 50KB, בדקתי להמיר אותה לGIF וזה יוצא עם איכות תמונה גרועה ביותר.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איזה תוכנה של kaspersky הכי טובה? דחוף.. יש לי במחשב הרבה ווירוסים! איזה תוכנה של kaspersky ANTI VIRUS הכי טובה? מה הגירסה? כי אמרו לי שייש גרסואות של התוכנה אזות שאי לא טובה! הPRO של kaspersky יותר טובה מי הרגילה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
שלום כיצד ניתן לשנות תפריטים באופיס 2000 כך שיהיו אפורים וללא אפשרות שינוי? ב- XP אני מבצע דרך group policy האם יש דבר דומה גם לאופיס? תודה שלומי
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה ניתן לבנות תמונה אחת גדולה המורכבת מהמון תמונות קטנטנות.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי האם זה אפשרי לעשות גיבוי אוניברסלי כלומר להעביר את הגיבוי ממחשב אחד לאחר למרות החומרה השונה? זה בהחלט יחסוך לי הרבה זמן אם זה אפשרי
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי אקספלורר 6, ווינדוס XP. ברגע שאני לוחץ על הדפדפן הוא נפתח רגיל אבל שאני לוחץ לפתוח אתר כלשהו ולא משנה איזה הוא לא מציג ורושם "לא ניתן לאתר..." הרצתי אנטי-רוגלות וזה מצא דברים ומחק אותם אבל עדיין זה לא טיפל... מה אני אעשה ?
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתכבה לי את הסאונד ואת המסך. מיועד לשלט רחוק. מצאתי קודם תוכנה פה לכבות את המסך אבל אני צריך גם אחת לכיבוי הסאונד. תודה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ IMEG של DVD שאני מפעיל דרך כונן וירטואלי (אלכוהול 120%). אני פותח את הקובץ עם MV2 או עם WMP10 והוא פועל בקצב איטי מאוד של 11-10FPS. הקובץ אמרו להיות 30FPS והוא ברזולוציה של 1024X576 בפורמט MPEG2 (לפי MV2) למישהו יש רעיון מה לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש (קונרו) ושמתי לב שהכבלים של הספק עלו על המאוורר של המעבד והוא הפסיק לעבוד הזזתי את הכבלים משם בזמן שהמחשב היה דלוק ולאחר מכן כיביתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס זיכרון רק כדי לראות אותו,החזרתי אותו ולאחר מכן כל פעם שהמחשב עולה לוקח לווינדוס איזה 2 דק' במקום 20 שניות לעלות מה יכולה להיות הבעיה? פירמטתי את המחששב פעמיים אחרי זה ולא השתנה כלום תודה
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני משתמש באייטונס בתור הנגן מוזיקה העיקרי שלי (מטעמי נוחות) ושמתי לב שהווליום שהוא מנגן שירים נמוך בצורה ניכרת מהווליום הכללי במחשב. וגם בvolume mixer של הווינדוס ניתן לראות שהווליום הוא בערך מחצית מהמקסימום של המחשב (למרות שהווליום באייטונס על המקסימום). יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי של NEC 3520a ורציתי לדעת באיזה תוכנה אני אמור להשתמש (עדיף של נרו) בשביל להתחיל לצרוב איתו? אני משתמש בנרו 5 והוא כל כך ישן עד שהוא לא מסוגל לזהות את הצורב דיוידי, יש גירסא של נרו שאתם ממליצים עליה שתעבוד טוב עם הצורב? אה ועוד שאלה שלגמרי לא קשורה... כשמתקינים את הווינאמפ, מה אומר הקריין בקובץ דמו הזה שמגיע עם התוכנה?!
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כמו בפלאפון ששמים תזכורת לפגישה או משהו כזה, אז אני מחפש תוכנה כזאת למחשב שאני אוכל להזין תזכורות ולקבוע שעה שהם יקפצו לי על המסך. מישהו מכיר כזאת?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
השתמשתי בגירסת אמיול מסויימת, והחלפתי לאחרת לגמרי. האם אפשרי להעתיק את תקיית CONFIG של המיול הישן למיול החדש? ההגדרות ישמרו? הקרדיט ישמר? (כי יש גם כמה שינויים באופציית ההגדרות בין הגירסאות)
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאני מעביר ל-Full Screen המסך מראה לי Out Of Range. הרזולוצייה שלי זה 1280X1024 אם זה מועיל במשהו (מסך 19") בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי emule וכל הזמן שולחים לי הודעות לאימיול יש שם איקון של הודעות. רציתי לדעת איך אני מבטל את ההודעות האלו, שאני לא אקבל בכלל? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה לעשות כדי לבטל את הסריקה של הדואר יוצא (בלבד) ?
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-