תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תראו לחבר שלי יש בעיה יש לו את הכרטיס fx 5200 (הוא גם החליף לו לפני שבוע מאוור ד"אבזמן האחרון הכרטיס עבד ללא קרור איזה שבוע) הקיצר כשהמחשב עולה לווינדוס(xp) פתאום לא רואים כלום והמסך מראה כאלו המחשב מכובה לקחנו את הכרטיס אלי לבית וחיברנו לפנטיום 3 והכל עבד טוב (המחשב עלה לווינדוס 98 ) אבל עדין הכרטיס לא עובד אצלו יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי אז לא חברנו את הכרטיס מסך(5200) והמחשב עלה !!(דרך הכרטיס מסך הפנימי) אז אין לי כבר מושג מה הבעיה המחשב שלו עובד טוב גם הכרטיס מסך שלו עובד אצלי טוב אבל ביחד הם לא עובדים חשבתי שאולי הביה היא ב agp שעל הלוח אם שלו אבל עדין לא בדקנו את זה יש לכם אולי מושג מה לעשות ? נראה לכם שהבעיה ב agp? תודה
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש נגן מוזיקה נוח וטוב עם פיצ'רים מומלצים לשמיעה של מוזיקה. האם יש משהו שמאוד מומלץ? לא משנה המחיר של התוכנה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב... ??? אני מכבה את המחשב רגיל, דרך התחל-> כיבוי. ולאחר 20 דקות בערך המחשב נדלק לבד בלי שום התעברות. למישהו יש רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
בעקבות הבעייה שהייתה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341643.0 (עבר כבר הרבה זמן)... אבל אחרי פירמוט (שני, כך מתברר), הבעייה נעלמה. (טכנאי המחשבים עשה גוסט ואמר פירמוט..). עכשיו, בזמן האחרון אני מרגיש שמהירות המחשב ירדה ב-50% בערך. אני שם לב שפעולות פשוטות לוקחות לו הרבה זמן יחסית, שהוא נתקע הרבה, ובמשחקים יש ירידה במהירות. עשיתי איחוי כמה פעמים, וגם בעזרת תוכנת diskkeeper, ובדיקת וירוסים. אין לי כוח לעוד פירמוט... מה זה יכול להיות? ומה הפתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את זה. איזה תוכנות מומלצות כדי לנקות את המחשב בכדי שיפעל מהר יותר? ואם יש מקום הורדה ליגלי, יהיה נחמד אם תכתבו אותו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המחש הנהל עם ויסטה אבל לא היסתדרתי איתה אז עשיתי פירמוט והתקנתי xp אני מחפש דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי ועוד כמה התקנים שלא שהxp לא זיהתה אותם איפה אני יכול להשיג את הדרייברים הנה"ל בתודה רבה ניסים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי ניהיה בזמן האחרון איטי מאוד אין לי מושג למה אבל התקנתי כמה תוכנות לניקוי הרגיסטרי וכאלה... יש תוכנות ואנטי וירוסים שאני מנסה להתקין זה מתקין הכול טוב ויפה אבל לא נפתח החלון אני לוחץ מלא ולא נפתח וזה קורה בהרבה תוכנות שאני מתקין.... זה באגים מוזרים כאלה... יש למשהו פיתרון?? תודה,רן
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד של compaq מסדרת EVO , אחי מחק כמה קבצים ועכשיו המחשב לא עולה , מופיעה ההודעה NTLDR is missing אני יודע מה עושה הקובץ הזה ואני יודע שבלי הקובץ הזה הווינדוס לא יעלה. לכן אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין בו ווינדוס מחדש (בכל מקרה רצינו לפרמט) . הבעיה היא שאני מכניס לכונן CD דיסק של ווינדוס , אומר למחשב לעלות מה CD (זה נקרא משום מה multybay) וההתקנה של הווינדוס לא פועלת... ניסיתי לפרמט דיסק פלופי עם וסימנתי את ה MS-BOOT כדי שאולי זה יעלה את המחשב , בחרתי בהפעלה מחדש של המחשב שיעלה מכונן הפלופי וגם אז הוא לא עולה. מישהו יודע איך מפעילים את ההתקנה של הווינדוס על המחשב הזה? או לחילופין יכול לייעץ לי איך להגיע למצב של DOS שמשם אני כבר אוכל להפעיל את ה…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים המחשב נייד HP Pavilion dv6413EJ חדש http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=he&cc=il&dlc=he&os=228&product=3545135〈=he& פירמטתי את ויסטה ועכשיו אני בה להתקין XP מערכת ההתקנה של XP טוענת שהדיסק קשיח אינו נמצא משמע היא זקוקה לדרייבר לבקר SATA כדי לזהות אותו אז אני עושה F6 בתחילת ההתקנה של XP אבל אין פלופי במחשב נייד כדי לתת או לפחות לנסות לתת לו דרייבר של ציפסט 945 של הנייד נראה לי שאני מפספס פה משהו ואני אשמח לשמוע ממי שיש לו כבר ניסיון עם הדגם הזה בנוסף אין לי תדיסק התקנה ודרייברים של HP זה קצת דחוף אשמח מאוד אם תעזרו לי כמה שאפשר טוב בסוף זה היה הגדרה של ה SATA היה צריך לבטל NATIVE MODE בביוס המעפן הזה משום מה במבט …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה utorrent שמתי לב שאחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת, מופיע לי מסך כחול, והמחשב עושה לעצמו ריסט חשבתי שאולי הבעיה בתוכנה, והתחלתי להשתמש ב vuze בהתחלה הכל היה נראה תקין, אבל גם עם התוכנה הזאת, מופיע מסך כחול (שאני לא מספיק לקרוא) והמחשב עושה לעצמו ריסט אני מניח שהבעיה טמונה איכשהו לכתיבה על הדיסק הקשיח, אבל לא בטוח מה לעשות לגבי זה למישהו יש רעיון? דרך אגב, יש לי ווינדוס ויסטה Home Premium
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כול המחשב הזה הוא נייד LENOVO V100 ואני חושבב שהבעיה היא בFINGERPRINT SENSOR עכשיו אני לא רוצה את ה FINGERPRINT SENSOR אני רוצה לבאל את הכניסה ב FINGERTYPE SENSOR מה אני צריך לעשות ? ואיך מבטלים את FINGERPRINT SENSOR כי זה מעצבן . אנ AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE שמתי אותו על AUTOMATIC וגם את MASTER PASSWORD AUTHENTICATION שמתי על AUTOMATIC . ונכנס לוינדוס אחרי 10- 15 דקות אז אני רוצה לבטל את כל אלה שאכנס בלי ה AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE וגם MASTER PASSWORD AUTHENTICATION
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיני נייד מסוג +MSI WIND U100 מותקנת בו מערכת ההפעלה XP. אני סטודנט וזה מחשב שמיועד רק ללימודים כלומר לכתוב בוורד וקצת אינטרנט מהמכללה... באופן כללי הוא פועל טוב, יש רק בעיה אחת וגם היא רק לעתים רחוקות (מה שמקשה עליי להבין מה הגורם לכך). כשהווינדוס עולה, מופיע הרקע של שולחן העבודה - אבל שום דבר חוץ מזה לא מופיע. לא האייקונים על הדסקטופ, לא הפס למטה של ההתחל START, כלום. והסמן של העכבר לא "טוען/חושב"... הוא רגיל. כשאני עושה CTRL ALT DEL אני יכול לפתוח את הטסק מנג'ר או לנסות לעשות ריסטרט, אבל כשאני לוחץ על כיבוי וריסטרט משם זה לא ממש מפעיל את זה, זה נשאר ככה במצב הסטטי הזה. העניין הוא כזה - זה קורה אפשר להגיד אחת ל 10 הפעלות של המחשב. וגם זה לא מדויק... כל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בנושא שנפתח בפורום חומרה, אבל אחרי שחקרתי קצת, אני מניח שזה קשור לפורום הזה. יש לי מחשב חדש (קניתי לפני חודש). לפני כמה שעות התקנתי אימיול והפעלתי אותו. אחרי קצת זמן,המחשב נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. בהתחלה חשבתי שמדובר בחומרה, אבל אחרי שזה קרה לי עוד פעם, אני כמעט בטוח שזה אימיול. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. אלו המסקנות שלי: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמ…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי התקנה של אופיס 2007 במחשב מקורי בכל אופן באמצע ההתקנה הייתה לי הפסקת חשמל בבית ועכשיו אני נתקל בבעיה שהוא לא מוכן להתקין הוא מזהה בעיה ולא נותן לי להמשיך כיוון שנכבה באמצע אז לא הייתי יכול להסיר את התוכנה דרך " הסרת תוכניות " כי עדיין לא סיימתי את ההתקנה באופן מלא ניסיתי למחוק קבצים באופן ישיר דרך ה- PROGRAMS FILES אבל גם שמחקתי משם לא עזר לי כשבאתי להתקין שוב בכל אופן אני מחזיק אופיס מקורי בלי יכולת להתקין אם מישהו יכול להנחות לייעץ איך אוכל לפתור את הבעיה אשמח שבוע טוב אוהד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלפטופ עם WINDOWS XP נכנס מיד למצב שינה לאחר התעוררת משינה HIBERNATE זה קורה פעם אחת ואח"כ זה מסתדר יש למישהוא ניסיון עם מקרה דומה? זה קורה גם בחזרה מSTANDBY שיחקתי עם כל הPOWER SETTING ולא ראיתי הבדל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים בלי סיבה ובלי שיש לו יותר מדי עומס. אני פשוט מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא ופתאום הוא נתקע ולא מגיב לשום דבר חוץ מלכפתור של הrestart. המחשב די חדש ועם מפרט די טוב: מעבד: amd athlon 64 x2 dual core processor +4400 2.3 ghz דסיק קשיח: 230gb רובו פנוי זיכרון: 2gb מערכת הפעלה: windows xp proffesional sp3 בקיצור מחשב שלא אמור לעשות יותר מדי בעיות. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לחברה שלי מספר בעיות במחשב - ראשית, המחשב לא רוצה להיכבות באופן רגיל. כלומר צריך לכבות ידני בעזרת לחיצה ארוכה על המפסק וזה מעיק. שנית המחשב פתאום נתקע ללא כל סיבה, אפילו תוך כדי כתיבת מייל....או שהוא מודיע כי אינטרנט אקספלורר ביצע פעולה לא חוקית ולכן ייסגר.. יש לי חלונות XP ואנטי וירוס NOD32 הכונן הקשיח מלא בערך כשליש מנפחו, כך שזו לא הבעיה. האם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה ואם כן איך ניתן לפתור את הבעיה. איזה תוכנות נוספות (חינמיות) ניתן להוסיף במידה ומדובר ברוגלות, תולעים ושאר צרות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום. חיברתי אתמול לראשונה את המחשב לטלוויזיה עם HDMI בשביל לראות סרטים, ויש לי בעיה מוזרה שאחרי איזה 40-50 דקות (לא קבוע) הסרט נתקע ואיתו כל המחשב. אי אפשר להזיז את העכבר וללחוץ על שום כפתור, רק RESET מציל את המצב. אני משתמש בBS PLAYER והכרטיס מסך שלי GTX460. החבילת קודקים שניסיתי הייתה גם של הBSPLAYER וגם K-LITE (כל חבילה הותקנה בנפרד ולא במקביל אחת לשנייה). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ביומים האחרונים יש לי בעיה חמורה במחשב. אין לי מושג ממה היא נובעת אשמח לעזרתכם. מדובר במערכת הפעלה WinXP SP3. CPU Usage נע בין 40-55% כאשר מה שעובד זה רק FIREFOX עם ס' טאבים פתוחים. זכרון בסביבות ה-593MB. מעבד: Intel Core E6550 @ 2.33GB זכרון: 4GB אך רשום 3.50GB שם. אגב המחשב נתקע בעיקר עם FIREFOX. אתמול עדכנתי לגרסא החדשה 3.5 ומאז צצו הבעיות. מה יכולה להיות הבעיה? מה עלי לעשות? בדקתי שהמאוררים עובדים במחשב וגם על המעבד.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לא יודע אבל נראה לי שמאז שהתקנתי את קספרסקי 6 במחשב ,כאשר אני משתלט עליו באמצעות VNC המחשב נתקע לחלוטין ( בכל מיני פעולות ) ולא נותר לי אלא לבצע ריסט למערכת. קספרסקי 6 באמת הרבה יותר קל מקודמו אבל זה דיי מעצבן. יכול להיות ששינוי הגדרות יעזור?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכל המעוניינים (לא בטוח שאני כותב בפורום הנכון מאחר וזה שייך למיליארד נושאים בערך, מקסימום אני סומך על המודרים) אתמול המחשב שלי התחיל לעשות ריסט בערך דקה אחרי שהוא עלה כל פעם. אחרי שעשיתי לו shutdown -a ואחרי שני system restore החלטתי שזה כנראה משהו אחר ומאחר ובכל מקרה פרמטתי לפני יומיים, העתקתי בsafe mode את כל הדברים החשובים ופרמטתי שוב (רק את כונן C). פרמוט הלך די חלק, עד הקטע שבו הוא מסיים להתקין דרייברים/הגדרות ראשונות (בערך 10 דקות לתוך ההתקנה), שאז הוא כל פעם עושה ריסט או נתקע. ניסיתי כבר עם שתי גרסאות של ווינדוז (XP), בשתיהן קורה אותו דבר. בדקתי את ההרדיסק מהביוס, הוא מדווח שהוא בסדר. לא מדובר בבעיית קירור, כך מוסרים דובי הקוטב שהתחילו לגור לי על המחשב (…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-