עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום קיבלתי מחשב חדש וכמו כל אחד עם מחשב חדש אני די פוחד בקטע של הוירוסים וכו' אהתקנתי כאנטי וירוס קספרסקי פרו מה כדאי כפיירוול לא כבד אלא מצוין ומומלץ (יש לי נתב ומודם שעל המודם יש פירוול מובנה) (רשת אלחוטית) ומה כאנטי רוגלות ומנקה רוגלות וכו' מחפש המלצות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  2. נתחיל, קניתי מחשב חדש, אני משתמש ב XP+SP2 במחשב הקודם היה לי 98 וקאזה עבדה מצוין בנוכחי היא פשוט לא מתחברת...תקועה על connecting ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר בדקתי 3 גירסאות של קאזה לייט..למישהו יש רעיון? השאלה השניה שלי: בווינדוס 98 נהגתי לנעול את המחשב עם השומר מסך + סיסמא איך אני עושה משהו דומה כאן?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by opaopa,

שלום לכם. יש לי מחשב חדש.. עם כרטיס 9800GT. מסך LCD 19 אינץ' של סאמסונג. התקנתי Call of Duty - World at War ו- Assassin's Creed ובשני המשחקים אני רואה את המשחק על חצי מסך עם שוליים שחורים למעלה ולמטה. איך אני יכול לסדר שאני אראה על מסך מלא? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  4. היי... התקנתי היום ווינדוס 7 ואיתה גם Avira שאני מרוצה מאוד ממנה! בקיצור, אני מעוניין בתוכנת אנטי רוגלה שתאפשר את החסימה המרבית... וחשוב שתתמוך בווינדוס 7 וחינמית! שאלה נוספת היא האם Ccleaner תומכת ווינדוס 7, והאם שווה להישאר עם הפיירול של הווינדוס, ואם לא אז איזה? תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by ozezer,

בס"ד שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה שמפריעה לי לעבודה סדירה של המחשב : כשאני עורך סרטונים במחשב הוא בקושי טוען לי את המדיה. וכמו כן, כשאני מנסה להריץ סרט HD הוא זז לי ב Slow Motion.... יש לי כרטיס גרפי HD4670 שעבד מעולה לאחרונה. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו וגם את הכרטיס מסך וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין קודקים מעודנים וגם זה לא עזר. ניסיתי להוריד מחדש את הדריבר של הכ.מסך וגם זה לא עזר... אשמח אם יש לכם רעיונות נוספים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by byn007,

יש לי מערכת WINDOWS CE.... הורדתי תמונות וסרטונים, ואני לא יכול לראות אותם... צריך תוכנה מיוחדת או משהו כזה? בנוסף....אמאיפה מורידם תוכנות למכשירי כף יד? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by player_1,

שלום, בדיוק התקנתי ויסטה ultimat 64bit ואני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך משום שמערכת ההפעלה פשוט לט מזהה את הכרטיס ובנוסף בהתקנה מופיעה לי הודעה שמערכת ההפעלה שלי היא 32 ביט תמונה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by rjjb7,

ברשותי מחשב HTPC 2.4GhZ 512MB עם הארדיסק 80GB של SATA. לאחר כמה קפיצות של החשמל אצלי בבית, המחשב החל לעשות בעיות למיניהם, כמו למשל לא להגיב ללחיצה על כפתור הדלקת המחשב (את זה סידרתי ע"י לחיצות מהירות ללא הפסקה למך דקה-שתיים כדי להפוך את הקוטביות ואכן הצלחתי להדליק אותו לאחר-מכן) בעייה נפוצה אחרת היא שהמחשב לעיתים "נתקע בעלייה" כלומר ממש במסך הפתיחה של הצגת נתוני המחשב עוצר את הטעינה במילה SY (שהיא תחילת המילה SYSTEM), את הבעייה הזו סידרתי ע"י החלפת הסוללה הלוח-אם וכעת המחשב עולה בצורה תקינה (כמעט לחלוטין כי גם כעת הוא ממתין שנייה-שתיים ב-SY אך לא כמו פעם שהיה פשוט נתקע בה..) בעייה אחת נותרה בעינה: לאחר הטעינה של העמוד הראשי - המחשב לא מזהה את ההארדיסק. רק כאשר אני נכנס לב…

9. Started by AmirNadav,

שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by ilan2525,

במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows xp .לאחרונה באשר אני מדליק את המחשב התוכנה מתחילה לעלות ונעצרת בשלב בו היא אמורה לרשום well come . רק אחרי שאני לוחץ על restart המחשב עולה בצורה חלקה . עלי להוסיף כי לאחרונה השתמשתי גם במצב stand by האם זה גרם לבעיה ? ואם כן מהוא הפיתרון ?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by idg83,

יש לי ווינדוס XP. המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא שואל באיזה מצב להעלות אותו (SAFE MODE וכדומה) ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. כולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. נכנסתי ל F8 וגם שם כול האפשרויות לא מאפשרות לי לעשות כלום שוב פעם נתקע אשמח לכל עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  12. שלום, אתמול התקנתי מחשב בשלמות,דרייברים תוכנות וכד' ולאחר מכן רציתי לשמור גיבוי שלו בארד דיסק נייד USB 80GB "2.5 לאחר שהפעלתי את ה-Ghost,המחשב החל לעשות ריסט וניסה להגיע אל חלון הGhost מהדוס אך נתקע ולא המשיך הוא מציג הודעה שאם אני רוצה לחזור אל ה-Win אני צריך לכתוב ghreboot אבל זה לא כל כך עזר,נראה כאילו קבצי ההפעלה נדפקו או משהו..למישהו יש פתרון איך לעלות חזרה את ה-WIN?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by ramtsi,

שלום, המחשב שלי לא מוכן לעשות ריסטרט\להכבות כאשר אני בוחר לעשות זאת מהחלונות, או לאחר התקנה של דרייברים\תוכנות גדולות. מה שקורה זה שאני בוחר ריסטרט לדוגמא וזה סוגר את הכל, מכבה את החלונות ונתקע במסך: "window is shutting down" אני אשמח לעזרה!! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. שלום לכולם יש ברשותי לוח אם דגם ASUS M2N E אני מנסה להתקין את הכ.קול ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שמופיעה לי אשמח לקבל פתרונות לנושא תודה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 14:41:57 אשמח לפתרון...

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  15. קניתי מחשב עם קונרו E6400 ולוח שיאפשר לי לעשות OC לא קטן. זכרונות 2GB 800 ומארז מקורר. אני רוצה להשתוות בביצועים למקינטושים המובילים ואני חושב שזה שדי הצלחתי. העניין הוא שהכרטיס מסך שלי הוא הכי זול שיש כי אני לא משתמש במחשב למשחקים. האם הוא נחוץ לתוכנות גרפיות - הן תלת מימד והן דו מימד?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום רב אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי רק לעריכת וידאו (חובבני-חצי מקצועי) החלטתי על מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 320 גיגה זכרון 4 גיגה ואני מתלבטת לגבי כרטיס מסך חלק אומרים לי שלעריכת וידאו לא חשוב הכרטיס מסך וחלק אומרים שכדאי כרטיס יעודי לעריכת וידאו ושלפינקל יש משהו כזה. אשמח אם תבהירו לי מה נכון ואם אתם יודעים משהו על הכרטיס של פינקל תודה רבה אמא של שגיא

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by אילן771,

שלום, כאשר אני מריצה AD-AWARE או כאשר AVG עושה סריקה, ולדעתי, כל מצב של סריקת המחשב שלי, המחשב נכבה ומאתחל את עצמו. כבר בדקתי את הספק, את חום המעבד, המאווררים עובדים, וכמו כן ניקיתי את כונן C, מלבד זה המחשב עובד בסדר. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכן? תודה, אילנה.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  18. רכשתי לפני כמה ימים את המפרט הבא: מעבד INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח GIGABYTE GA-P55M-UD2 כרטיס מסך GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 זכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT שני כוננים HD103SJ ו - HD502HJ בהתקנה של XP x32 המחשב נתקע בשלב של "Installing devices" ולא מוכן להמשיך. על Win 7 Ultimate x64 המחשב פשוט קופא לפעמים וגם קורס עם מסך כחול. המחשב עבר בדיקת מאמץ עם linx בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2010 בשעה 22:08:38 המצב דומה גם על XP x64.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yotamavi,

אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by 343434david,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ברשותי מחשב מסוג COMPEQ וכשאני מקבל אי מייל עם קובץ מצורף ורצוני רק לפתוח אותו ,המחשב לפעמים לא שואל האם להוריד או לפתוח הוא ישר שואל לאן להוריד את הקובץ. תודה,

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר התקנה של המחשב ועדכון הדרייברים,המחשב מציג בחלק מאפליקציות סימני שאלה כגון אם אני עומד על האיקון של כרטיס המסך ולוחץ קליק ימני אני רואה את כל האופציות בסימני שאלה וגם על האיקון של הכרטיס קול. אפשר להוסיף שהמחשב לא מזהה התקן USB ולאחר בדיקה נראה כי הוא לא מציג אפילו שישנו התקן כזה במנהל ההתקנים. למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  22. יש לי בעייה כזאת: לאחר שהמחשב פועל זמן ממושך (חצי יום בערך) הוא מתחיל לקרטע כשאני מפעיל סרטים וגולש באתרים... ההפרעה מתבטאת בכך שנניח אני מפעיל סרט מסויים, ועובר למצב של FULL SCREEN, אז התמונה נתקעת לכמה שניות (ככל שהמחשב פועל יותר זמן, התמונה נתקעת יותר ויותר). באתר youtube למשל, אני לא יכול לצפות בסרט בצורה חלקה, כל 10 שניות בערך התמונה נתקעת לשניה. כמו כן נניח שאני שומע שירים בwinamp אז לא מעט פעמים כשאני גולש באתרים אז הסאונד מתחיל לקרטע גם הוא. וגם עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת, אז כל 10 שניות בערך הדפדפן קופא לשניה. מה שמוזר פה זה כשאני עושה reboot למחשב אז בהתחלה אין את כל הבעיות האלה, הכל עובד טוב ויפה, אבל שוב, ככל שעובר יותר זמן המחשב מקרטע יותר ויותר. כרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by .nimiking.,

אהלן, המחשב שלי התחיל להיתקע לאחרונה כאשר אני מבצע פעולות פשוטות כמו פתיחת חלון שיחה במסנג'ר, פתיחת טאבים חדשים בדפדפן וכו'... המחשב פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כרגיל. לפעמים גם קורסות לי כל מיני תוכנות ואני חייב לסגור אותן באמצע. המחשב שלי כבר בן 3 וחצי שנים בערך והמעבד AMD Athlon 64 3000+. חבר שלי המליץ לי להשתמש בתוכנה CCleaner אבל זה לא שינה כלום. התקיעות החלו בחודשיים האחרונים +- מה אני יכול לעשות כדי לטפל בבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by __MIKO__,

אני קיבלתי הודעה של המחשב יכבה תוך 60 שניות לצערי לא שמרתי תמונת מסך וזה אחת לכמה שעות קורה כך שלא תפסתי תמונה עדיין. הרצתי חיפוש והסרה וזה לא בלאסטר. גם אין וירוסים. מה הבעיה יכולה להיות?

25. Started by liran_shushu,

ששלום מחשב נייח כשאני בא לשמוע בווידאו אני שומע קול אך לא רואה תמונה מימה זה נובע ??

• 1 תגובה
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.