עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by רן.ט,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??activation key

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by רן.ט,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??activation key

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  3. פעם הצלחתי לעשות את זה דרך אתר, נראה לי של לוג'יטק. עכשיו אני רוצה להתחבר למצלמה שלי ממחשב אחר לא בבית, ואני לא יודע איך. מישהו מכיר תוכנה קלה לשימוש או דרך אתר כלשהו קל לשימוש לעשות את זה ? תודה. עריכה: ראיתי פה בתארד כלשהו, את התוכנה webcamXP.. היא נראית לי מסובכת מדי .

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by p_q,

שלום לכולם יש לי בעייה שאני מנסה להפעיל קבצי קול מאתרים באינטרנט (אני גולש ב- Internet Explorer) אז אני לא שומע כלום, בשאר התוכנות הקול פועל מצויין(כמו WINAMP, WINDOWS MEDIA PLAYER, Quick time) איך פותרים את זה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  5. הכרטיס הוא : ensoniq es1370 audiopci sound card לא מוצא הורדה שלו. אם אפשר לבקש לא להביא לי כל מיני חיפושים שביצעתם ולהגיד מצאנו.. כי את זה גם אני עשיתי.. אבל לא מצאתי הורדה נורמאלית שתפעל. תודה..

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  6. שלום לכולם. עכשיו נכנסתי לאתר של מוזילה ודרכו הורדתי את הגרסא החדשה של פיירפוקס, ה1.5. מהרגע שהתקנתי החלו הבעיות. מצורפת תמונה שתעזור לי לפרט את בעיותי. 1) תמיד, מהרגע שאני מפעיל את הפיירפוקס אני רואה את הדבר הזה בצד, כאשר אני שם עליו את העכבר הוא מגיב(נהיה כחול), אבל חוץ מזה כלום. 2) אם אני מנסה להיכנס לאפשרויות, לא עולה בפני בעצם שום חלון, חוץ מהכפתורים הללו. 3) אין לי פס גלילה בצד וזה די מעצבן. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by Red-men,

שלום לכולם. אני צריך להתקין משחק ובירשותי הקבצים מסוג אלו MDF ו- MDS איך אני יכול לפתוח אותם בלי daemon tools בתודה.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by roc,

התקנתי ZONE ALRAM PRO במקום הSYGATE וכשניסיתי לעדכן אותו הוא רשם שיש עידכון ונתן לי להוריד את הפיירוואל בכללי ללא עדכון,זה אמור להיות ככה? כל עדכון חדש יצא גרסא חדשה?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  9. אחי ואחיותי.... אני רוצה לעשות חריטה(על פרספקס) משהו ממש יפה רק שאני צריך לדעת איך להוציא קווי מתאר מתמונה... וכאן אתם הכהסים לתמונה(תרתי משמע...השנינות......) הממ אז איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  10. אז ככה , השתמשתי ב DAEMON TOOLS 3.47 כבר הרבה זמן . שיצא גירסה 4 כמו חמור התקנתי אותה במקום ראיתי את כול מה שהתווסף איתה אז הסרתי אותה ומשם התחליה הבעיה ההסרה לא הייתה נקייה , נשאר ה SPY שלה ניסיתי להעיף את הכול ולאחר מכן התקנתי את 3.47 שוב. עכשיו הסרתי אותה והיא הוסרה אך עדיין קיים לי הכונן הוירטואלי שלה . איך אני מעיף אותו ? אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. זה מחרפן אותי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by eladbu,

מישהו מוכן להסביר לי מה היא התכנית webcamXP קיבלתי את הגרסה החדשה ביותר עם רשיון חוקי! ואין לי מושג מה היא עושה?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. שמעו אבא שלי ראה סרטון של שמעון פרס בוואלה והיו רואים את זה בצבע כתום כזה עם צבע ירוק מעורב לא מבינים כלום ואני לא יודע מה זה והתקנתי מקודדים מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. יש לי קבצים שאני רוצה לצרוב אותם ל-DVD אבל הוא קורא רק SVCD ולא DIVX. יש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הרגילים מהמחשב ל-SVCD? תודה!

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  15. נורטון עושה לי בעיות, אני מחפש תוכנה אחרת שתבצע את העבודה בצורה הטובה ביותר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  16. ה Outpost Firewall Pro החדש שלי חוסם לי כנראה משהו שהוא לא צריך לחסום.. וזה גורם לאינטרנט שלי להתנתק... העלתי לכם תמונה של ההודעה שמתארת את מה שהסברתי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה.. (אם לא שמתם לב הספק שלי הוא 012Net) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. Started by RazKaziRo,

תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by McHaifa,

קניתי לפני כמה זמן מצלמת רשת וחיברתי אותה היום (חיבור יואסבי) למחשב למטה בצד ימין מופיע לי שהמחשב מזהה את החיבור כמצלמת יואסבי. אבל כשאני מתקין תוכנות או בכלל מנסה איכשהו להפעיל את המצלמה, התוכנות לא מזהות את המצלמה. מישהו יודע מה הבעיה? איך אני גורם לתוכנות לזהות את המצלמה או כל פיתרון? תודה מראש

19. ?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. שלום יש לי סרבר למשחק כלשהו ואני רציתי לדעת איך אני עושה שהוא יופיע בTHE ALL SEEING EYE תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by מהיר^ועצבני,

צריך תוכנה של לקוחות אני יסביר. נגיד אני מכניס שם ואז זה נותן לי את כל הפרטים על הבנאדם.. יענו מישהו שהכנסתי לזיכרון במאגר שלי.. וההפך אם אני מכניס ת.ז אז הוא נותן לי פרטים תודה מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lirik,

יש לי שתיי התקנות XP על המחשב אחת (עברית) התקנתי ללא שום בעיה ובשנייה(אנגלית) יש לי בעייה עם הכרטיס קול (ob על לוח D915GVWB) אני מתקין אותו מהדיסק שקיבלתי עם הלוח ואחריי הפעלה מחדש הוא לא עובד ואני מקבל את ההודעה הבאה microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver ! הידע שלי במחשבים קצת מוגבל אז אוליי מישהו יודע לכוון אותי בערך מה לעשות תודה לכולם בברכה ליריק

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם 3DMark. ברגע שאני פותח אותה, אחרי ההתקנה, אני מקבל את השגיאה הבאה: מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by BandiT,

שלום. יש לי אופיס אקס פי (Office XP) והכל שם באנגלית, כלומר ממשק המשתמש הוא האנגלית. הייתי רוצה להחליף אותו לעברית, משהו יודע איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by Toxicboy,

שלום .. אני מחפש דריבר ל USB ...של לוח האם הזה : PcPartner AP 133AS13/AP 133AAS3/ AP133ABS3/ AP 133AMS3 תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים