עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kikkler,

חיפשתי דרך לשנות את הסקין של ה-ICQ 2003 (בלי לעבור ללייט), ובעוד שנראה שהדרך הכי הגיונית לעשות את זה היא עם ICQ Plus, נראה גם שאנשי ICQ עשו הכל בשביל שלא תצליח למצוא את התוכנה הנ"ל. יש איזו סיבה לכך? ואיפה כן אפשר למצוא אותה?

2. מחפש תוכנה לSMS שאפשר לשלוח לכל הרשתות ואל תגידו לי SMS4ALL בגלל שצריך סיסמה לשלוח לסלקום ורק משתמשי סלקום יכולים לקבל את השרות הזה ואני מאורנג אם יש משהו אחר שאתם מכירים אשמח לשמוע וגם מהיכן ניתן להוריד את זה? תודה גל

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  3. בוקר טוב לכולם. אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו עם תמונות סגנון של movie maker אבל אני ממש לא מסתדר עם תוכנה הזאת. אני צריך להכניס כמה תמונות ולעשות אותם וידאו עם פס קול עם כתוביות איפה שצריך ואפקטים. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום !!! אני לא מצליח לשמוע רינגטונים והסבירו לי שזה קשור לרכיבי JAVA מה עושים??? (יש לי XP והבנתי שיש סכסוך ואין רכיבי JAVA ל XP או משהו כזה) אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by netanel305,

שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. היי, בלי שום סיבה נראית לעין, הנרו נדפק לגמריי. כשאני מכניס דיסק כדי לצרוב לוקח לו הרבה זמן לקלוט אותו, ואחרי הצריבה הארוכה מאוד, לוקח לתוכנה זמן להסגר. מתברר שהדיסק ריק למרות שהייתה הודעה שהצריבה הצליחה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש גרסה אחרת גם כן- היה לי 7 שהתקנתי מחדש ואז התקנתי 8, וזה לא עזר. UNINSTALL בצורה נורמלית לא מצליח לעשות, מציג לי ארור(מחקתי ידנית את תיקיות התוכנה), ואם אני מנסה להעיף ת' ENTRY ב CCLEANER זה אומר זה לא יכול למחוק MSI INSTALLER. אז אני תקוע פה עם נרו דפוק שלא יודע לעשות כלום וגרסה חדשה לא תעבוד. לדיסק שנצרב בנרו לוקח הרבה זמן להטען במחשבים אחרים וגם פה. פרמוט לא בא בחשבון. תעזרו לי, אני אובד עצות.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  7. ראיתי כל מיני יישומים בנפתחים עם שגרת האתחול, וחלק אני לא יודע מה הם בכלל, אז אני לא יודע אם כדאי להוריד אותם או לא. הנה מה שיש: היישומים שאני לא מכיר זה- SOUNDMAN, NvCpl, nwiz, smc, ctfmon, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. מחפש תוכנה למיזוג כוננים ולא partition magic

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by naoriko,

אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  10. שלום רב, מחפש דריוורים ללוח אם מקורי של אינטל. אני רוצה לפרמט ועל הלוח מובנים הכרטיס קול והכרטיס רשת. אני חושש שאחרי ההתקנה הם לא יעבדו. פרטים מדוייקים מאוורסט על הלוח בתמונה הבאה: תודה לכל מי שיעזור. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by Bar1234,

שלום לכולם... מישהו יכול לעזור לי בשאלה הבאה ...??? יש לי ווינאמפ 5.13 (הגירסה האחרונה) ויש בה את הרדיו כפי שאתם בוודאי מכירים..... השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך מקליטים מהרדיו הזה..?? או שיש איזושהי תונכה מסויימת שאפשר להקליט דרכה...... ושהקובץ יהיה MP3....? אני אחרי זה רוצה לצרוב את הקובץ המוקלט.... יעני שזה יהיה טראק.... תודה לכל העוזרים..... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by snirh2,

התקנתי עכשיו את הדפדפן החדש של גוגל והוא נראה נחמד מאוד, אבל יש דבר אחד שמפריע לי. בIE אני רגיל לגלוש בזום של 140% בערך.. יש אפשרות שהכרום "ישמור" את העדפות הזום שלי במקום שאני אצטרך כל פעם מחדש להגדיל ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by ybe,

אני מחפש תוכנה טובה לחיפוש סוסים טרויאנים שאולי נשתלו לי במחשב, מה דעתכם על התוכנה הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by hagay21,

עשיתי restore בתוכנת גוסט אבל ברוב טימטומי שכחתי לגבות saves של משחק כלשהוא יש למישהוא צל של מושג איך ניתן לחזור לאחור או לפחות להציל את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. כאשר אני פותח את קובץ ההתקנה של התוכנה מופיע חלון שגיאה כזה: ובעבר עבד לי ההתקנה של התוכנה על הווינדוס אני משתמש ב ווינדוס XP PRO האם אפשר לסדר את הבעיה הזו?? (זה קורה לי בעוד כמה התקנות..) בתודה manor

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  16. שלום . יש סירטונים שהקלטתי מהטלוויזיה ועכשיו אני רוצה להפוך אותם לסירטוני שאני יוכל לשים כסמלון באווטר ... איך אני הופך סרט רגיל ( קטע קטן הכוונה) לאווטר שהיה לי בצד במשתמש ? מקווה שהבנתם אותי ... תודה רבה ויום טוב .

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by Oak,

שלום יש לי צורב DVD של LG והמחשב לו מזהה אותו בכלל . במנהל התקנים הוא רושם שגיאה :‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏ . ניסיתי להסיר התקנה ולהתקין שוב וזה לא עוזר . במנהל התקנים > כונני DVD תקליטורים הוא רושם את השגיאה הנ"ל לשלושה דברים : 1) HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N 2) QP6945C JGN694P SCSI CdRom Device 3) WNQF KHIR09Y3 SCSI CdRom Device האם יש פתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by CyberSpider,

אני מחפש תוכנה/ סקריפטים בשביל להרים שרת - טראקר ביטורנט. משהו שיעבוד לי על לינוקס (Mandrake+PHP). רצוי חינמי, אבל פתרונות מסחריים יילקחו בחשבון. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. אני לא יודע מה הבעיה, מאז ששמתי את הX1950 PRO הקול מתחיל להשתגע לי. כל פעם (לא יודע מתי, יכול להיות שאני נכנס למשחקים או עושה ריסט, לא בטוח) אני לא מצליח לשמוע קול, והפתרון היחיד הוא REINSTALL של הדרייברים (INTEL AUDIO STUDIO). מה אני עושה מכאן?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. ערכתי קטע וידאו סגרתי אותו כ avi לאחר שלא מצאתי אפשרות לסגור כ divx בתוכנה (פרימיר) עכשיו אני רוצה אותו כ divx מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  21. Started by menahem2009,

עשיתי גוסט למחשב ומאז שום משחק שאני מתקין לא עובד לי הוא רושם לי הודעת שגיאה שווינדוס הפסיק לפעול לפני הגוסט כל המשחקים עבדו רגיל

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה (אם יש כזאת) שתראה לי מה/איזה תוכנות לוקח לי רוחב פס וכמה רוחב פס או במילים אחרות מה מכל התוכנות שפועלות אצלי ברקע מאיט לי הכי הרבה את האינט'

23. Started by Sweet_Tooth,

??

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. שלום לכולם! התחלתי להשתמש בתוכנה הזאת והיא מורידה לי ממש בקצבים גרועים (אבל ממש:2.0kbs) ,אז בקיצור. חבר שלי הראה לי ליפני שבועיים בערך איזשהו מדריך מצויין שמשנים כמה הגדרות בתוכנה ו"הופ" מוריד על 30-40! אז אם למישהו יש מושג איך להגיע למדריך הזה אז כאן המקום לכל התשובות. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. יש לי רמקולים 5.1 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה על לוח אם של EPOX. עכשיו הרמקולים ממוקמים במרחקים שונים בחדר שלי, ולכן רציתי שכל אחד מהם יפעל בעוצמה שונה, כי נגיד הרמקול הימני האחורי שלי נמצא הרבה יותר רחוק מהרמקול האחורי הימני. האם אתם מכירים תוכנה שתאפשר לי להגדיר את יחיס העוצמה בין הרמקולים, או הגדרה של עוצמת כל רמקול בנפרד? המון תודה, ניב..

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.