עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי לכולם אני משתמש במחשב נייד של טושיבה מעבד intel core 2 duo t5250 עם ג'יגה זיכרון אמור להיות נחמד ומהיר במיוחד אם זה לשימוש של אינטרנט בלבד הבעיה שלי היא כזו 1.המחשב עצמו איטי בטירוף שאני לא מצליח להבין למה , לא אינטרנט אלא המחשב 2.אני גולש עם דפדפן של MAXTHON והא היה סבבה ומשום מה הוא נהיה איטי ברמות שבא לי לצרוח 3.שאני מנסה לגלוש עם אינטרנט אקספולורר הוא מציג לי הודה כזו ולא פותח לי דפים Internet Explorer is currently running without add-ons ב ב ק ש ה תעזרו לי לפתור את זה אני יוצא מדעתי תודה

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by RDS,

אהלן, לפני כמה ימים המחשב הפך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. ניסיתי לרוקן קצת מהדיסק, לאחות, אך אף אחד מאלה לא עזר. מיד חשדתי שיש וירוס או מאלוואר כלשהו. הרצתי סריקה בספייבוט, שמצא כמה בעיות, תקן אותן, אך המצב לא השתנה. ניסיתי גם את התוכנה anti malware, גם ללא הצלחה. יש לי אנטיוירוס NODE 32. יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום! עד אחשיו הייתי עם XP SP3 PRO עם המערכת הזאת e6500 2gb ram 8400gs השאר לא משנה המשחקים כמו ריימן 3 היו פועלים חלק,ואחשיו אחרי שהתקנתיי ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט וניכנסתי לריימן3 המשחק קירטע ליפעמים ושהפעלתי את מנהלל במשימות המעבד היה בין 70%-100% למה זה ככה? המעבד שלי טוב יחסית לא? הינה התוצאה שקיבלתי במדד חווית ווינדוס וקיבלתי שם תוצאה מאוד נמוכה ב גרפיקת AERO של שולחן העבודה זה לא נמוך מידי? http://img402.imageshack.us/img402/7315/127200653766.jpg

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  4. המחשב שלי מתוחזק באופן אופטימאלי (אנטי וירוס, פיירוול, וכו'). הכל עובד מהר כפי שצריך. אבל כאשר תוכנת ה - UTTORENT פןעלת (ולא משנה אם מורידה או מעלה או רק פתוחה ללא הורדה והעלאה) המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה. ואני מדגיש - יש NOD32 מעודכן ואין וירוסים. תודה, עמית

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SABONIS,

אז ככה: בזמן האחרון המחשב שלי מאוד מאוד איטי. המחשב שלי הוא פנטיום 4 1.5 GHZ, 768 מגה RAM. היה לי אנטי ווירוס AVG 7 ולאחר שהמחשב נהיה איטי מאוד, החלפתי אותו לנוד 32, ולאחר מכן אתמול החלפתי אותו לKASPERSKY PRO 5.0.838 אנטי ווירוס מצויין, רק הבעיה איתו היא שמאז שהתקנתי אותו אני לא יכול להכנס לאינטרנט (אין לי חייגן, אלא חיבור DHCP, ע"י ROUTER של ECI). ראיתי שהבעייה היא בהגדרות של הKAV וביטלתי את הסעיף שאומר הגנה על הNETWORK, ועדיין הוא לא מתחבר לאינטרנט. מה שעשיתי זה ביטלתי הגנת KAV ואז נכנסתי לאינטרנט, ולאחר מכן החזרתי את KAV והכל פעל. הרצתי תוכנות אנטי ספיי כגון: SPYBOT ו AD AWARE והן לא מצאו כלום. כמו כן יש ברשותי פיירוול של SYGATE. מצורף לוג של HIJACK THIS: Logfile of Hi…

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. מחשב איטי מאוד עשייתי בדיקה בHijackThis והנה התוצאות: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:26:11, on 31/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe C:\WINDOW…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by guyk,

המחשב שלי (מפרט בצד) בזמן האחרון נתקע, זה יכול להיות אפילו בגילגול דף אינטרנט או אפילו בכתיבה בתיבת טקסט. פירמוט היה לפני כמה חודשים, איחוי לפני חודשיים בערך... הטאסק מנג'ר נראה סביר... (אפילו בהעלעת התמונות המחשב נתקע!...) תמונות: מה לעשות?? :s05:

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  8. Started by tood,

שלום רב, מחשב חדש לחלוטין (רכשתי לפני שנה וחצי ונשאר ארוז) p-4 asus p4r800 זיכרון 512 .התקנתי תוכנה לבדיקה freemeter ,אחרי כשעתיים עבודה המחשב נכנס להאטה טוטלית בקושי עובר מלניק אחר.התוכנה מראה cpu 100 וסמן אדום.בכדי להמשיך בגלישה אני חייב לאתחל את המחשב . מה הבעיה ? ומה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. איך יכול להיות שמחשב שכל מה שרץ עליו הוא MSN מנצל 50% מה- CPU מדובר ב- p4 2.0 512 rem פשוט לא יכול להיות :\

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  10. התקנתי אתמול אקספולרר 7 לאחר ההתקנה הוא ביצע אתחול אבל לאחר שהמחשב עלה הוא נתקע רק עם הטפט שלי בלי שום כפתור לחיצה על קונטרול אלט דיליט הביא את שורת הפרוססים שלי SYSTEM IDLE PROCESS תופש משהו כמו 98 אחוז שולחן העבודה לא עולה לי ואין לי דרך להעיף את האקספורר אולי הוא התחיל את הבלאגן מערכת הפעלה XP SP2 זהו אין לי דרך להכנס להוספה הסרה למרות שאני יכול להריץ משימה מתוך הטסט מנג'ר תנו לי כיוון בבקשה לא בא לי להתחיל מהתחלה תודה :s05:

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by yacovmateo,

טוב אז המחשב שלי על הפנים,אני בFF והוא פותח לי מלא חלונות קופצים בכל אתר שיש,מסריקה בAVG יש לי מיליון ואחד וירוסים בתיקייה של הFF הAVG לא מוחק לי כלום ניסיתי גם עם AVAST וAVEIRA אבל שום דבר. ניסיתי עם עוד כמה תוכנות כמו SPYBOT אבל שום דבר לא מועיל והמחשב מלא וירוסים עדיין. יש איזה משהו שיוכל לעזור לי חוץ מפרמוט שזה הדרך האחרונה שאני מעדיף? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by RDS,

טוב אתחיל במפרט: מעבד- AMD 3800X2 זיכרון- 1G 667 כ.מ- 1950PRO אוקי, אז לפני כמה ימים, הורדתי איזה קובץ שירד על מהירות מקסימלית (300) ולפתע, המהירות ירדה בצורה חדה ל-40... מאז מהירות האינטרנט מידרדרת, וכך גם מהירות המחשב... לדפדפן האינטרנט לוקח כמה שניות ארוכות לעלות, ולאתר אינטרנט כמה דקות... זה פשוט בלתי נסבל... ניסיתי לעשות שחזור (אולי איזה תוכנה שהתקנתי או משהו כזה), ולא עזר.. עשיתי סריקה בקספרסקי והתוצאה הייתה דומה.. כך גם עם בדיקת ספייוורים... עשיתי איחוי.. בקיצור כל תהליך אפשרי שעלה על דעתי... מה אתם אומרים? מה יכול היה לגרום לכזה דבר?[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 15:07:18 שכחתי לציין שניסיתי להפעיל את המחשב ללא תוכנות (דרך ה-MSCONFIG) וגם אז המחשב היה איטי..

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by [ViT],

היי, מצאתי מדריכים מציוניים שמלמדים RE, הבעייה היא שמשהו הכניס מלא וירוסים לקבצים, לא מצאתי שום גרסה נורמלית של הקבצים, ואני עדיין רוצה להשתמש בהם, אבל כמובן לא בטוח להריץ את זה על המחשב שלי.... אז אני רוצה להריץ את זה על סביבה מבודדת, איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר? באמצעות איזה תוכנות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ratsond@gmail.com,

קניתי מחשב חדש, התקנתי בו WINDOWS' OFFICE ונורטון - הגירסה הכי מתקדמת. השאלה היא מה עוד צריך להתקין. האם הנורטון הוא מספיק חזק שאפשר לסמוך עליו או שצריך תוכנות נוספות? האם למשל צריך בנוסף להתקין גם AD AWARE? אשמח לקבל תשובה מלאה תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by g1zey,

קניתי מחשב שבוע שעבר .. והרצתי מבחן ב3DMark 06 Basic edition 1.1.0 וקיבלתי 13 אלף.. הכרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4870 512MB @ Catalyst 8.5 driver מעבד : E8400 רציתי לדעת כמה דברים: 1.האם זה בסדר שהמסך שלי נכבה ונדלק מחדש בין CPU TEST 1 ל 2 ואם לא אז מה יכולה להיות הבעיה (בשימוש שוטף במחשב הוא לא נכבה לעולם ..) 2. האם הדרייברים החדשים (8.9) יספקו לי תוצאה יותר גבוהה ? 3. האם זוהי תוצאה סבירה? תודה מראש ושנה טובה =]

16. Started by Zadu,

קניתי מחשב חדש שהוא windows 8.1 64bit ורציתי לדעת את כל הדברים שאני צריך להתקין (דרייברים וכו') ודברים שצריך לעשות. כמו כן רציתי לדעת עוד כמה דברים. הנה הדברים שאני רוצה לשאול + לדעת: 1. לאיזה רכיבים של המחשב יש דרייברים שדורשים התקנה חוץ מהכרטיס מסך? 2. האם אני צריך להוריד את הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של Gigabyte או מהאתר של Nviidia? 2. יש לי SSD אז איזה דברים צריך להגדיר כדי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר? 3. עדכון BIOS זה מסוכן למחשב? אם לא האם זה מומלץ מאוד? 4. כל כמה זמן לנקות את המחשב (חומרתית) והאם יהיה טוב לנקות אותו עם פן? 5. איזה עוד דברים אני צריך על מנת לתחזק את המחשב בצורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by idolux,

טוב, חזרתי לפני כמה ימים מארה"ב ואיתי מחשב חדש: desktop hp pavilion m8100n אני לא זוכר אם קיבלתי דיסק של הלוח אם, או אם איבדתי אותו אבל העובדה הגמורה היא שפשוט אין לי אותו. את המחשב קיבלתי עם מערכת הפעלה ויסטה, והחלטתי לפרמט אותו ולעבור ל XP הישן והטוב. מה שלא צפיתי זה שה XP לא ימצא ולא יתקין את הדרייברים לכרטיס רשת שלי (ethernet 10/100) , כלומר, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט! חיפשתי דרייברים לכרטיס רשת ולא מצאתי, אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאד מאד מאד מאד! הנה קישור למפרט של המחשב: http://computers.pricegrabber.com/desktop/m/39569266/details/ דרך אגב, אין לי מושג איזה לוח אם יש שם, אם זה קשור בכלל... תודה, עידו.

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by dvirdahan,

בס"ד קניתי את המחשב ביום ראשון שעבר והוא כבר עושה לי בעיות אני חייב עזרה!! יש כמה בעיות: 1.הדפדפן נתקע ישר בהפעלה שלו הוא עולה ולא נלחץ כלום אני מנסה ללחוץ והוא עושה צליל של שגיאה...האינטרנט טוב ועם דפדפן אחר זה בסדר עובד טוב.. 2.משחקים לא עולים אני לוחץ זה מראה כאילו נטען אבל לא עולה..הסמן משתנה כאילו הוא חושב ועדיין לא עובד.. 3.לא נכבה כאילו אני לוחץ התחל\כיבוי ואז הוא שומר הגדרות וכל זה אבל שכתוב מעכרת ווינדס מבצעת כיבוי זה פשוט נשאר ככה מלא זמן.. תודה רבה לכולם!!זה דיי דחוף כי ההורים שלי עצבניים כי אחרי הרבה זמן קנינו מחשב והוא כבר עושה בעיות.. עוד משהו יש לי תוכנה כזאת שקיבלתי עם הלוח אם msi DualCoreCenter זה השם וכשהיא נפתחת אז יש ציפצופים והוא אומר לי כאילו המאורר …

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by avi-noams,

התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר שימושים - גרפיקה, שרטוט דו ותלת מימד, עריכת סרטים, מצגות, גלישה, עבודה משרדית. לא למשחקים: זו ההצעה שקיבלתי מKSP: מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 875 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 זכרונות‏ DDR II 800Mhz סה"כ 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 360 כרטיסי מסך‏ Sapphire סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 2 דיסקים קשיחים‏ Western Digital סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 760 צורבים‏ LG סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Coolin…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  20. שלום! היום קיבלתי את המחשב החדש, שאמור להיות מאוד חזק!: מעבד quad 9550 לוח אם ep43 ds3l כרטיס מסך ati hd4850 4 ג'יגה זיכרון 800. התקנתי ויסטה 64, ומשום מה, המחשב עובד דיי לאט, לוקח לו יחסית הרבה זמן לגשת למקומות, הוא לפעמים תקוע מאוד כשאני משתמש בwinrar למשל, או כשאני מתקין תוכנה מסויימת... אני משער שלפחות אחת משתי הסיבות האלה הן הגורמים: 1. ההארד דיסק איטי מדיי ומונע מהמחשב לרוץ 2. הויסטה מקרטע כי הוא לא יציב אני לא מבין, המחשב אמור לטוס!... למה זה קורה??? תודה רבה אשמח לקבל עזרה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by תימני אסלי,

קניתי מחשב חדש ואני מקבל הרבה הודעות שגיאה כשאני נכנס לכל מיני אתרים. מכיוון שהמחשב חדש אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזו לא בעיית חומרה. המליצו לי להתקין אקספלורר7 במקום אקספלורר 6 .התקנתי את האקספלורר 7 וזה לא עזר. האם יכול להיות שזה קשור לביוס?..........האם עידכון הביוס קשור לכל העסק הזה?

22. Started by Yarinnn,

שלום קניתי אתמול מחשב חדש. אחרי שהתקנתי הכול מסתבר שאני לא יכול לשמוע מוזיקה (Itunes,WMP) ובכלל לא שומע קול גם באינטרנט. לעומת זאת כאשר אני עושה בדיקת סאונד בתוכנה אני יכול לשמוע דרך הרמקולים. לוח האם שלי הוא Asus P5GC-MX התקנתי כל מיני קודקים ודירקטX וזה גם לא עזר אשמח לעזרה תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by smulikon,

היי. קיבלתי היום מחשב חדש. התקנתי לו XP. אני לא מצליח לחבר אותו לרשת. יש לי ראוטר של בזק. חיברתי את כבל הרשת אל המחשב ואל הראוטר. הראוטר נראה לי מחובר בצורה תקינה- יש לי 2 מחשבים בבית ישנים שעובדים עליו בלי בעיה- בצורה אלחוטית. את המחשב החדש אני מנסה לחבר עם כבל רשת. מה אני עושה לא נכון?! :o

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן E8400,HD4870 תבקשו עוד פרטים אם צריך.. קיצר כל משחק ששיחקתי בו יוצא לאחר זמן מסויים עם הודעת שגיאה שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית הדבר קורה לעיתים דחופות ביותר במשחק CALL OF DUTY זה גם קרה לי בזמן בדיקת 3DMARK06 .. וזה גם קרה לי כשסתם גלשתי באינטרנט , ופתאום כל האקספלורר התרסק לי גם קיבלתי כמה מסכים כחולים עם שגיאה שקשורה לתוכנה.. אז לאדע אני יכול פשוט לעשות פירמוט , אבל אם מישהוא מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות כדיי לחסוף לי את הטרחה אני אודה לו.. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by zilkanir,

המחשב עובד מצוין עם ויסטה אולטימייט אך לעיתים (רחוקות) מופיעה בעיית המסך הכחול וצריך לעשות ריסט למחשב. הבעייה שהוא רושם היא: Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה יכולה להיות הבעייה? בכל אופן בעיית חומרה אני חושב שזה לא.. אול י מישהו עוד נתקל ספציפית בבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.