עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by t_eliran,

רציתי להתעייץ אתכם לגביי תוכנות אבטחה (אנטיוירוס+פיירוול) מה לדעתכם התוכונות הכי טובות, תוכנה שהיא שתיהם ביחד כמו norton secuirty או פיירוול של חברה שונה מהאנטיוירוס זה לא משנה לי. היא צריכה להיות תוכנה מבחינת רמת האבטחה שלה (חוזק הפיירוול, איתור ומחיקת ווירוסים) וגם כמה "כוח" היא לוקחת מהמחשב ככה שהיא רצה בTESKBAR ובקושי מרגישים אותה. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by dvvon,

שלום לכולם אחרי שהורדתי קובץ מהטורנט לית' אז הוא מב'ש ממני סיסמא וגם כשנאי מכניס סימסמא מהקובץ סיסמאות סנ לא עוזר מחכה לתשובה תודה לכל העוזרים :bash

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by mostwanted,

רציתי רק לדעת מה זה הסימן הזה ומה הקספרסקי רוצה ממני [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  4. Started by ydyehuda,

שלום למומחים נעלמו לי כל השדות שיושבים על המסך כגון שכבות, צבע וכו-כיצד מחזירים אותם? תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by galz,

יש כזאת תוכנה? חיפשתי דיי הרבה ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. שלום! החלטתי להתקין את הפיירוול החינמי של סיגייט, ואני נתקל בבעיה של התחברות למחשב עליו מותקן הפיירוול ממחשב אחר ברשת הביתית. ניסיתי לשחק בהגדרות (בחרתי את תחום הרשת ואישרתי את כל התנועות ביניהם), אבל ללא הצלחה. מהמחשב עליו מותקן הפיירוול אין בעיה להתחבר למחשבים אחרים ברשת (בהם לא מותקן פיירוול). אם מישה יוכל לפתור לי את הבעיה אני אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by nehmia,

או בקיצור סבבה DC++

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  8. שלום. איבדתי את הדריביים של הכרטיס מסך וכל מה שקשור היה לי דיסק שהייתי מתקין מימנו הוא מתאים לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX אני ממש לא יודע להתעסק עם דברים אחרים יש דרך חוקית להשיג את כל הדרייבים שאני צריך לכרטיס מסך שלי כמו שפעם הייתי מתקין מימנו?

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  9. אהלן אז ככה, במחשב הישן (P-3 800MHZ) שהייתי פותח סרט של 700 מגה לדוגמא בעזרת WINRAR זה היה לוקח בסביבות 1:30-2:00 דקות. החלפתי מחשב (P-4 3GHZ) ומאז פתיחה של סרט של 700 מגה לוקח יותר מ-10 דקות .. שלא נדבר על פתיחה של DVD שלוקח שעה והיה כמה פעמים שהרבה יותר.. התקנתי את הגירסה הכי חדשה של WINRAR - 3.51 וזה עדיין עם אותה הבעיה .. למישהו יש רעיון ? המחשב הוא: P-4 3.0GHZ 64bit 512mb DDR2 533MHZ MSI NEO 925XE Platinum HD WD 120\160GB 7200RPM ULTRA-ATA תודה! איציק

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by Green,

שלום אני לא בטוח אם זה מקובל או לא אבל אני צריך עזרה מאחד החברה המקצועים פה יש לי ציור שמאוד יקר ללבי שסרקתי למחשב ואני צריך מישהו שיודע לעבוד עם תוכנה גראפית כלשהי בשהיל לסדר לי אותה לחבר אותה לישר ולשמור על האיכות של התמונה אני אתן יותר פרטים על התמונה למי שיוכל לעזור לי תודה..

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. יש לי כמה קבצים שאני רוצה לאחד לקובץ אחד חלקם RAR וחלקם לא כיצד מאחדים את כולם באיחוד עולה לי הודעת שגיאה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by dor7,

כל הזמן עולות לי פרסומות וגם יש כל מני פירסומים על הדפדפן שלי : http://img458.imageshack.us/img458/7500/gfjh1ep.jpg כל מה שמסומן הירוק זה פרסומות למקום מסויים, איך אני נפתר מיזה? עשיתי סריקה עם האנטי וירוס ועם spyware doctor

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  13. אתם משתמשים בגירסא האחרונה? ואם כן, מחקתם לגמרי את ה NET LIMITER או שהצלחתם לסגור אותו איכשהו? כי הגירסא האחרונה של סבבה דיסי לא מוכן לפעול עם NET LIMITER, וגם שאני סוגר אותו ידנית הדיסי עדיין מודיע שהנטלימיטר פתוח.

14. Started by אלפקה סורית,

האם אתם משתמשים בביטורנט? אם כן, באיזה קליינט? כי משום מה כל קליינט נורמלי (אזורוס, ABC וכו..) שניסיתי, פשוט לא מסתדר עם ה NOD32 שלי. (גורם לעצירה בהורדה, והקפצת ה CPU USES ל 100 אחוז).

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Mor Abergel,

איזו תוכנה תוריד לי מהר?....ותשמור לי את היעד (קישור) של הלינק להורדה...גם אם אני יפסיק אותה באמצע..??????? תוכנה וגירסא ואיפה אני יכול להשיג אותה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by The Ball,

התחדשתי היום ב nec 3550, ואני מחפש לו תוכנות... אני מתכוון להשתמש בנרו, אבל שמעתי שיש גם תוכנות טובות כמו למשל dvd shrink. עם מה אתם עובדים ועל מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by tommy_g,

שלום חברים! כאשר אני מקליד בדפדפן (IE) שלי כתובת שגויה של אתר אינטרנט, הוא לא נותן לי - THE PAGE CANNOT BE FOUND, אלא שולח אותי למנוע החיפוש של YAHOO בניגוד לרצוני, ושם מחפש את האתר.. איך אני מבטל את הדבר המציק הזה? תודה מראש תומר

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  18. Started by rafi_h,

האם יש אפשרות לשחזר מקובץ SWF את קובץ הפלאש המקורי FLA?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  19. הם מופיעים לי בצבעים של ירוק עצום וצהוב במקום הצבעים של הסרט... וכשאני סוגר את הקובץ, נוצר קובץ טקטס בתקייה שלו בשם dxva_sig. הקובץ טקטס ריק. מה לעזעזל?! יש לי קודק פאק קיי-לייט 6.5 הכי חדש...

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. התקנתי לפני כמה זמן תוכנת פקס, הסרתי אותה ומתברר שנשארה האפשרות להדפיס אליה בword ז"א, ללחיצת cntl-p מופיעה רשימת מדפסות שהתוכנה הזו נמצאת בהן. אני רוצה להעיף את זה. מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. Started by aldema,

יש לי במחשב את הסרט החדש CHICKEN LITTLE וכשאני פותח אותו הוא מראה לי את הסאונד ולא את הוידיאו... גם בעיה נוספת היא שאני מפעיל את הפרקים של"אבודים" הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE... מה לעשות?? יש לי קודקים של K-LITE 2.63...

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע מה קרה.... רגע אחד אני סתם גולש באינטרנט ואז כשאני בא להיכנס למשחק אני רואה שקובץ הEXE שלו נעלם.... וזה קרה כמעט בכל תוכנה על המחשב! מה קורה פה??? אני צריך להתקין הכל מחדש עכשיו?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by dvvon,

שלום לכולם א.רציתי המלצה לפיירול שלא יגזול לי הרבה זיכרון שיהיה קל לשימוש ושהיה משהו רצחני היה לי את הפיירול של מקאפי והוא גזל המון זיכרון עוד אחד סיגפט משהו כזה וקריו שהוא היה נחמד אז תודה רבה לכם ב.במחשב שלי יש שני משתמשים (הכוונה כשאני מפעיל את המחשב אז יש לי שני בחירות של משתמשים) אז רציתי לדעת אם זה מאיט לי את המחשב... ג. תודה על העזרה ד.עשיתי עכשיו חיפוש אז מכיוון שאני לא יכול למחוק הודעה אז סליחה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by kinggil,

אני לא מצליח לצרוב והכל בגלל הדבר שמסומן באדום. http://img228.imageshack.us/img228/5523/untitled5gf.jpg Image recorder מזה בכלל? כיצד לשנות זאת???

• 4 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים