תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא בתמונה המצורפת יש המון קבצים ב DIR של תוכנה... מישהו יודע איזה מהם מפעיל סריקה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי כולם הבעיה: יום אחד, לפני שעות רבות, עדכנתי את המסנג'ר שלי(YAHOO), ופתאום FIREFOX התחיל להוביל אותי לדף חיפוש של יאהו במקום לאתרים שאני צריך ( לדוגמא אם פעם רשמתי xkcd והוא הגיע ל www.xkcd.com, עכשיו הוא מגיע לדף של תוצאות החיפוש "xkcd' בyahoo search. פתרון אפשרי?: כנראה אני צריך להחזיר את מנוע החיפוש בחזרה ל"יותר מזל משכל" של גוגל או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. עזרה בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הפיירול Kerio החינמי מהאינטרנט והוא חוסם את האינטרנט...מה לעשות? נ.ב: יש לי אנטי-וירוס NOD32 ומערכת Windows XP Home Edition.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כנראה שבהגדרות צריבה מוגדר אצלך לצרוב לדיסק הקשיח במקום לצורב. אם יש לך Nero 6 אז ב-Toolbar למעלה יש חלון שבו אפשר לבחור לאן לצרוב. תפתח אותו ותסמן את הצורב שלך. אם הצורב שלך לא מופיע שם כנראה שה-Nero לא מזהה אותו. (אם זה Nero 5.x אז בשביל לבחור את הצורב צריך להיכנס לאחד התפריטים ולבחור שם Select CD-Writer או משהו כזה).
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איך צורבים בנרו מוזיקה בלי ההפסקה של 3 שניות בין שיר לשיר?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
דיברתי עם שירות הלקוחות של מיקרוסופט , אולי זה תוכנה צד ג' מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תוכנה שהיא build אני יכול להתקין אותה על המחשב במידה והיא לא הייתה מותקנת לעולם אצלי במחשב הכוונה שלי האם אני חייב להתקין גירסה אחת לפני שהיא מלאה ואז להתקין את הbuild או שאני יוכל להתקין את הגירסת build בלי קשר
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איך מאשרים שהוא ישאיר את הקבצים ? אני לוחץ DENY ACCESS ו IGNORE וזה לא עוזר כל פעם הוא מתריע מחדש.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית... האינטרנט והשיתוף מדפסות עובד מצוין אבל שיתוף קבצים לא... הנורטון אינטרנט סקיוריטי חוסם את זה ורק עם אני מבטל אות ואני יכול להעביר קבצים... מישהו יודע איפה בהגדרות אני אומר לו לאשר את הרשת?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בקיצור יש לי את הלוח הזה ואני לא מצליח להוריד דריבר מתאים לכרטיס רשת שעליו , מהאתר של אביט כל הזמן נתקעת ההורדה והיא זוחלת שם, יש להם סרברים איומים. אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד ומה להוריד בדיוק שיגיד לי פה . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שבת שלום לפורום היקר, הורדתי סרט מהאינטרנט ויש לי את התרגום התואם לו..אני רוצה לדעת איך אני יכול להפעיל את הסרט והתרגום המצורף לו? (לא לצמיתות) תודה רבה! נ.ב יש לי XP 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הכותרת ממש לא מובנת אני יודע.. אני רוצה לשנות מידע מסויים (לדוגמא אלבום, או סגנון), של כמות גדולה של קבצי MP3 במכה... יש את האפשרות הזאת בתוך המדיה פלייר10, אבל היא אף פעם לא עובדת כמו שצריך... אני צריך תוכנה כמה שיותר קלילה וכמה שיותר מוצלחת. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שיכולה להקליד פקודות קול ישירות לוורד,עם מיקרופון ותומכת בעברית. העיניין הוא שאני לא יודע אם קיימת תוכנה כזו בכלל... זה לבן-דוד
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
היום הדלקתי תמחשב ורציתי להיכנס לדפדפן ,פתאום אני רואה זה פעל איטי רצח ואחרי כמה זמן בכלל לא עולה הבעיה רק בדפדפן ולא בICQ ומשחקי רשת . עכשיו יש לי ראוטר ובמחשב השני הדפדפן פועל והכל כרגל . אז אני יודע שזה וירוס או משהו .... יש לי Spy Sweeper וNOD32 וזה לא מוצא שום וירוס איזה תוכנה יכול לעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור וירצה לעזור.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
windows xp. לאחר הדלקה אני מפעיל את volume control באמצעות אייקון של realtek hd שכבר נמצא בשורת המשימות. עצמת הקול נמצאת במינימום ובמצב MUTE. אני מעלה עצמה למכסימום ומוציא ממצב NUTE. הכל תקין עד לכיבוי והדלקה מחדש. שוב צריך לחזור על כל הריטואל מחדש. נכנסתי להגדרות > בקרה > שמע וניסיתי להפסיק ולהפעיל מחדש את הצגת בקרת עוצמה - אך ללא הועיל. מה לחפש? יש מקום ברגיסטרי ששולט באיתחול בקרת עצמה? האם ייתכן ותוכנה כלשהיא בזמן האיתחול גורמת לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה טובה שאיתה אפשר לצרוב מוזיקה עדיף גם שתהיה חינמית.. *בבקשה לא להמליץ על NERO תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בוקר טוב...קיבלתי מחשב נייד במתנה של ASUS DUO T2370 עם 2 גיגה ראם זכרון ודיסק קשיח 160 גיגה על המחשב כתוב Pro 50 Series והדיסק כתוב עליו F5 NOTEBOOK SERIES עכשיו התקינו לי בחו"ל ווינדוס ויסטה ואני לא כל כך אוהב אותו אני הולך להתקין לי WINDOWS XP עכשיו קיבלתי דיסקים עם דרייברים של המחשב אבל כתוב עליהם הכל this disc supports windows vista 32-bit only עכשיו כשאני ירצה להתקין דרייברים על WINDOWS XP מאיפה אני אמור להשיג את הדרייברים בשבילהם ? או שיהיה אפשר להשתמש עם הדיסק הזה גם ב XP עכשיו מצאתי אתר של הדרייברים אבל למטה כתוב OS Compatibility Windows Vista * Windows XP driver is not available תראו : http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2106&l1=5&…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
קטנות יותר. גם כשלוחצים על F11 זה עדיין בגודל אמיתי ולא נפרס. יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי צורה מיוחדת שאני מסדר בה את החלונות על המסכים אצלי בעבודה, ונשבר לי ה... לעשות את זה ידני כל הזמן. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה אוטומטית? כלומר חוץ מ auto-it, יש משהו ספציפי לחלונות של תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אז ככה, שכחתי את הסיסמא למס' האי סי קיו הקבוע שלי.. שיניתי את הסיסמא לסיסמא יחסית מסובכת ואז שכחתי אותה... כן מטומטם. אז ככה, בתוך האי סי קיו בפרטים היה רשום האימייל שלי אך כשניסיתי לעשות שיחזור זה לא הצליח ואמר שאין שום אימייל בפרטים.. דרך מרכז העזרה של האי סי קיו! אבל גם עכשיו, כשאני נכנס מאי סי קיו חדש שפתחתי ומחפש את האי סי קיו הקודם שלי אז בפרטים של אותו אי סי קיו כתוב האימייל האמיתי שלי. יש אימייל לשירות התמיכה של האי סי קיו? אני פשוט אכתוב להם משהו קצר שפשוט ישלחו את הסיסמא לאימייל שרשום שם. כדי להוכיח שאני לא פורץ כביכול למס'/משתמש לא שלי... אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אני מחפש משהו לא מסובך כמו Ejay במיוחד לטראנסים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פיצלתי באמצעות התוכנה hjsplit קובץ ששוקל כ-6 ג'יגה ל-2 חלקים וצרבתי על 2 דיסקים של DVD . ניתן לחבר קבצים אלו באמצעות התוכנה הנ"ל ובתנאי שהם יהיו באותה תיקייה . הבעיה היא שאיני יכול להעתיק מהדיסק למחשב חלק 1 מתוך ה-2 . ישנה דרך לחבר קבצים אלו מבלי להעתיקם למחשב? יש לציין שיש לי 2 כוננים של DVD במחשב .
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-