עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי לראשונה WIN7 ובנוסף, התקנתי גם פיירפוקס עכשיו הבעיה שלי היא שעברית, כל הפונטים בשורת הכתובות, שורת החיפוש והטאבים, פשוט קטנים עד בלתי נקראים באנגלית לעומת זאת הפונט בגודל נורמלי לחלוטין מצורפת תמונה להדגמה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. Started by assaf990,

הסרגל כלים מובנה ב FF 3.05 HEB יש בו: נצפה תדיר התחל כאן כותרות אחרונות איך מסירים?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. שלום לכל , עד לפני שהתקנתי ויסטה הייתה תמיד משתמש בתוכנה של deamon tool כדי להתקין קבצי iso וכ"ו עכשיו אני לא מצליח למצוא deamon tool שיעבוד כמו שצריך בויסטה 64 bit , מישהו יכול להגיד לי אם יש deamon tool שמתאים לויסטה 64 ? או יש תוכנות עדיפות שיעבדו אצלי על ויסטה 64? אם כן אז אילו? תודה.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by elior021,

חברה אני צריך עזרה אני שומר סרטון שערכתי ב בmovie maker ואני לא מצליח לשמור אותו כל רגע האחוזים עולים במקום לרדת

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by Force,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהפעלת ה-JAVA. אני זקוק ל-JAVA VM כלומר (virtual machine), אני מוריד את הגרסא מהאתר שלהם שהיא גירסא 6 עדכון 12 אך עדיין הבעיה שלי לא נפתרת. אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי קישור להתקנת JAVA VM .

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by ag43,

יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. Started by harur,

איך אני עובר ב OUTLOOK בין המצב הנוכחי, למצב הרצוי בו אני רוצה להשתמש? אני רוצה לראות את המייל שאני מקבל בצורה הזו ראו תמונה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by TripMan,

פתאום אתמול השורה שמתחת לשורת כתובות החליפה את צבעה[תמיד היה לי סקין ואתמול פתאום זה הפך לתכלת בוהק כזה] ומאז אני לא יכול לראות אתרים, כל אתר שאני נכנס אליו זה מראה לי קודים כאלה, כמו לדוגמא בכניסה לHW,GAMER http://img717.imageshack.us/img717/4968/14152050.png ד"א מה שמוזר זה, שבאתרים אחרים כגון ONE,GMAIL,YNET וכו ' אין ת'בעיה הזאת אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. לא יכול לפתוח קבצי מדיה ב-Gmail אלר רק אחר הורדה ושמירה, אשמח לשמוע עצה - תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לשמור את היסטוריית הICQ שלי במחשב ואני לא יודע היכן זה נשמר במחשב למישהו יש מושג? :s05: תודה ויום טוב

11. Started by elad-k1,

שלום.. אני צריך תדרייבר של הכרטיס מסך הזה בבקשה geforce 6200 agp 256 mb inno 3d תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. תוכנת DateOnTray עולה אצלי עם העלאת המערכת. משום מה לפעמים הסמלון שלה(שמראה התאריך) לא מופיע בסרגל למטה בצד ימין ליד הסמלון של תוכנת AVG, למרות שאני רואה אותה קיימת בפרוססים במנהל יישומים. כשזה קורה אני מעיף אותה ומעלה אותה ואז הכל בסדר... בעבר התקנתי אותה מחדש, לא עזר. בהעלאה עולה אצלי מלבד הנ"ל, האאוט-לוק אקספרס. מערכת xp/sp2. תודה!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. כרגע יש לי במחשב את האנטיוירוס נוד 32. מחר נגמרת לי גרסת הניסיון . אם אני אסיר את האנטיוירוס ואנסה להתקין אותו שוב , התוכנה תזהה שזה היה מותקן בעבר במחשב ולא תיתן לי ... איך התוכנה יודעת את זה? מה צריך למחוק\לשנות כדי שאני אוכל שוב להתקין את הגירסה הניסיונית?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, אני רואה סרטי HD באיכות 720P ע"ג לפטופ עם התוכנה מדיה פלייר קלאסיק בגרסתה האחרונה ובסצנות מסוימות - בעיקר חשוכות, מופיע לי מעין שלג עדין, אני לא משתמש באף קודק חיצוני והדרייבר של כרטיס המסך עדכני, אודה לעזרתכם!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. אני אשמח לקבל המלצות... היה לי עד עכשיו נורטון החבילה השלמה, אני מחפש גם משהו כזה עד שהיא פגה תוקף מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by Oranl,

היי, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב כשהייעוד הוא הרצת תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB ו-ANSYS. האם יש לתוכנות האלה תמיכה בריבוי ליבות? כמה RAM כדאי? אלה תוכנות כבדות ואני מוכן להשקיע כדי שהן תרוצנה חלק..

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by masterseeker,

שאני מחובר לאינטרנט ואני מנסה להיכנס לאקספלורר הוא מראה לי כאילו אני מנותק אבל שאני משתמש בתוכנה אחרת כמו FIREFOX זה עובד בלי שום בעיה ?

18. אני מנסה להכנס למשתמש ספציפי ואני לא יכול, הוא אומר לי ש the service is temoraily unavailable אבל שאני מנסה להכנס לחשבון אחר הוא נכנס בלי בעיה, גם מאותו הדומיין מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: מהפלאפון אני כן מצליח להתחבר, מהמחשב עדיין לא

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by MadManiii,

אז הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מריץ את תוכנת האנטי רוגלות lavasoft- ad aware, הוא ניתקע על מקטע מסוים בזמן הסריקה ופשוט ממשיך לסרוק "על ניוטרל". הקטע שעליו הוא ניתקע הוא C:\windows\system32\taskeng.exe כבר הורדתי את התוכנה מחדש והתקנתי אותו אבל הבעיה המשיכה, יש לכם רעיון?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by lilian,

האם קיימת תכנה שעולה דרך ה- BIOS ומאבחנת תקלות חומרה ?

21. לכרטיס קול שלי שמתאים לוינדוס 7 .הכרטיס שלי זה מדגם -(Cirrus Logic (Crystal Cirrus Logic CS4281 Audio Accelerator בדקתי באתר החברה וגילתי לתדהמתי שהם אינם תומכים יותר במוצרי האודיאו שלהם יותר מה לעשות ?? :s05:

22. כחלק מפרוייקט על מלון באקסס שאני עושה יש טופס חדרים, שבו יש כפתור "השכר חדר" - כשאני לוחץ על הכפתור טופס השכרות נפתח - וקוד החדר עובר אוטמטית לטופס השכרות. בטופס חדרים של ערך שנקרא "ניתן להשכרה" (yes/no), כעת כל החדרים שלי עם הערך true, 1. איך אני עושה, שכשאני לוחץ על "השכר חדר" (הכפתור שציינתי מקודם) הערך עובר אוטומטית לfalse (כי החדר כבר לא ניתן להשכרה). 2. איך אני עושה, שאם החדר לא ניתן להשכרה (הערך בfalse) אז לא ניתן להמשיך לטופס הבא, או שקופצת לי הודעה שגיאה כלשהיא (החדר כבר תפוס). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by eity,

שלום אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן דרייבר לכרטיס טלוויזיה שלי ואני לא מוצא אם מישהו יכול בבקשה להביא לי תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by DarkIDevil,

שלום יש לי בעיה כשאני רואה סרטונים ביוטיוב, אז כשאני מגדיל הסרט לא זז, יענו הקול כן אבל תמונה נעצרת על מה שהגדלתי, גם המד של הזמן לא זז והתקנתי את כל הפליירס של אדובי....? אני מרגיש מיואש אני אודה מאוד אם תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים