עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by swg,

^ כמה קבצים (בהורדה) מראים חץ אדום במקום חץ ירוק, אך הסטטוס שלהן הוא DOWNLOAD בפירוט למטה (כשאני מצביע עליהם) מופיעה השגיאה הבאה (בשורה של הטרקר סטטוס) Failure: Sorry, 3 active torrents are enough!! זה לפעמים (זה קורה כבר מס' ימים) משתנה מירוק לאדום (וההפך) כשאני פותח וסוגר את התוכנה קבצים חדשים שאני מוסיף להורדה הופכים מיד לאדומים, אך הסטטוס שלהם DOWNLOAD הם פשוט לא זזים מבחינת קצב הורדה (0!) מחכה לעזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by singera,

כמו כן בועית וידאו אני לא יכול להפעיל מצלמה רק בשיחה רגילה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by shai87,

מחשב חדש עם לוח ASUS P5QL-E התקנתי את הדרייברים מהדיסק+ דרייברים מהאתר של החברה מה שמוזר הוא שבמנגר דיוויס הוא מזהה אודיו אבל חלקית כמו בתמונות מה אפשר לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by בזיק,

יש לי את הmedia player classic. אני מדגיש- זו תוכנת הקוד הפתוח, לא זאת של ווינדוס אני רואה שיש לה אפשרות לsubtitles. מה זה בדיוק? האם זה אומר שאפשר להריץ סרטים עם קובץ נפרד של כתוביות כמו שאפשר עם הנגן של ווינדוס? או משהו אחר? בכל מקרה איך משתמשים באפשרות הזו?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by sashakrik,

כאשר אני לוחץ על X באיסיקיו 7 אז האייקון שלו מופיע גם בשורת המשימות וגם ב- TRAY. איך אני מגדיר שמתי שאני לוחץ X האייקון יופיע רק ב- TRAY כמו שהיה בחלונות ויסטה ו- XP

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by ranyr,

primenet error:12031 מה זה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. יש אופציה כזאת שמובנת במסנג'ר או שדרושה תוכנה נוספת לשם כך ?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. יש לי צורה מיוחדת שאני מסדר בה את החלונות על המסכים אצלי בעבודה, ונשבר לי ה... לעשות את זה ידני כל הזמן. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה אוטומטית? כלומר חוץ מ auto-it, יש משהו ספציפי לחלונות של תוכנה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה שתבצע עבורי את הפעולה המתוארת.. אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנה שמסוגלת לעשות את זה, מרוב התוכנות בשוק אני לא יודע מהי התוכנה האופטימלית, ולא רוצה לקנות סתם תוכנה ולאחר מכן לגלות שהיא עושה רק "חצי" עבודה... תודה רבה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by zzrxox,

היי, כמו שרשמתי בכותרת,האם יש תוכנה שנחשבת לטובה ביותר, או שאתם יכולים להמליץ על 2-3 תוכנות ואני כבר אבדוק אותן לעומק. תודה.

11. יש לי מלאאאא הודעות בדואר האלקטרוני של ההורים שלי ושלי ואני רוצה לגבות אותם כי אני מחר מפרמט את המחשב איך אני מגבה אותם איפה כל ההודעות שמורות לי? באיזה תקייה הם נמצאים שממנה אני יכול לקחת אותם???

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by emailaya,

היי בניגוד לפעמים קודמות, מכיוון שמדובר בגירסה חשובה הכוללת המון חידושים ותיקונים, החלטתי להודיע גם על שיחרור בטא (פתוחה לקהל הרחב כמובן) של תוכנת הדואר emailaya רשימת השינויים: * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת מכתב גדול יותר * כשמגיעה שיחה חדשה האייקון ליד ה…

13. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני מעוניין ליצור דיסק גיבוי של xp (דרך צריבה מן הסתם), אז בקיצור ניסיתי ליצרוב אותו כבר מספר פעמים והוא וכשבדקתי אותו אצלי במחשב ה-boot האוטומטי לא עובד . :'( אז אם למישהו יש מושג איך צורבים אותו ושה-boot יעבוד בו אז זה המקום והזמן. נ.ב: הדיסק הוא לשימוש עצמי בילבד ולא לשון שימושים אחרים, והסיבה שאני צורב אותו היא שהדיסק המקורי מתחיל להישחק. אז תודה מראש ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. יש לי אותו על דיסק, ואני יכול לראות אותו ב DVD כ VCD אבל אני רוצה להעתיק אותו למחשב, קודם כל כנראה שהדיסק פגום מכיוון שהוא לא נותן לי את האפשרות הזאת, שני כל ניסיתי לעשות IMAGE של הדיסק ל HD ואז לפתוח אותו וזה עבד, אבל כשאני צופה בסרט מהמחשב אני רואה הרוב ירוק עם המון המון שיבושים שאי אפשר לצפות בקליפ. אני ניסתי גם להמיר אותו אבל בגלל שהוא פורמט DAT זה לא נותן לי. יש הצעות בקשה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by davidcohen,

אהלן, אפשר בבקשה את שם הגירסה הכי חדשה של האנטיוירוס NOD32 ? כאילו עם המספרים...יענו כמו זה : 3.2.1.59 תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by yanivganor,

אני מנסה לקרוא קיבצי RAM (מוסיקה) ואף PLAYER שיש לי לא מצליח לקרוא אותו. לא MEDIA PLAYER לא QUICK TIME לא REAL PLAYER עזרה בבקשה ... :s05:

17. יש לי מחשב ACER, ASPIRE 5315 למי שמכיר הבעיה היא שקיבלתי אותו עם ויסטה מובנה אני רוצה להתקין לו XP הבעיה שהיצרנית לא נותנת דרייברים ותמיכה עבור אקס פי אלא רק עבור ויסטה! זה מציק אני חייב XP, אם מישהו ניתקל בזה בעבר או שיש לו פיתרון למצוא דרייברים אני מאוד אשמח. תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by gman18,

יש לי קובץ PSD עם שכבת רקע שלא משתנה ו-30 שכבות של טקסט עם טקסט שונה בכל אחת. אני צריך לשמור 30 jpegים עם הרקע הזה וטקסט שונה בכל jpeg. ושכל jpeg יהיה בשם אחר (למשל 01,02,...) איך אני עושה את זה בלי להסתיר כל פעם את השכבת טקסט הקודמת, לבחור שכבה חדשה ולשמור בשם שונה? ניסיתי לעשות את זה עם actions וזה לא ממש הצליח... אם הבנתם בבקשה תעזרו...תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by tomergt9,

שלום, אני משתמש בתוכנה הרבה פעמיים אבל לאחר שלא נגעתי בא בסביבות שבועיים, כנראה הייתה בעייה כל פעם שאני נכנס לאחת מאפשרויות בתוכנה קופצת לי ההודעה הבא להוריד רווחים - בכל מיקרה התמונה מצורפת. http:/ /u p 3 5 3 . s i z .c o .i l/ up 1 /lwyrmgtzhkzr.png אני ממש צריך עזרה כי הבעייה לא נפתרה למרות שפירמטתי את המחשב. [attachment deleted by admin]

20. יש לי מין סרגל כלים מעצבן שלא יורד הורדתי יותר מתוכנה אחת בשביל להוריד את הסרגל ואף אחת לא הצליחה ניסיתי עם הוספה\הסרה עם לא עבד חפשתי את התיקייה של הסרגל הזה לא מצאתי אני כבר לא יודע מה לעשות????

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. סליחה הרצתי חיפוש אחרי ומצאתי את התשובה... שאי אפשר עם מודם cable\adsl ....

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by אליאור27,

תראו בכל סוגי הדפדפנים יש בעיות(IX7 וMF) 1.בדפים הכל מבולגן 2.הפונט שונה ממה שהוא אמור להיות 3.אני לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים שפעם יכולתי. 4.חלק מהתמונות או אייקונים הפכו לאיקס אדום כזה. 5.ב-YOUTUBE חלק המסירטונים אומרים לי שאני צריך FLASH או הסרטון נמחק או בגלל הבלגן שבדף האינטרנט אין בכלל חלון עם הסרטון 6.אתרים מתחילים להיתקע ואני נאלץ לסגור אותם זה כבר כמה ימים בבקשה תעזרו לי

23. Started by bennash,

יש לי נורטון של סימנטק עכשיו החלונות 7 ביתית מזהה לי רק את חומת האש והאנטי וירוס אבל לא את הגיבוי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Drek Boy,

היי הורדתי מהABC (ביטורנט) פרקים של סאוספארק ואני לא מצליח לראות אותם. ניסיתי מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק וקויקטיים פלייר וכולם לא יכולים להראות את הוידאו אבל המדיה פלייר יכול לפחות להשמיע את האודיו. הקובץ הוא south.park.907.dsr-loki.[bT].avi מישהו יכול להביא לי קודק או תוכנה שאני אוכל לראות איתה את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by rani,

איך אפשר לעשות תמונה מונפשת במסנג'ר במקום רגילה? :s05: תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים