תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי על מחשב XP PRO 64 המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 הלוח אם הוא GIGABYTE NF-CK804 NFORCE 4 ניסיתי להוריד מפה , כנראה שלא קלעתי על המתאים HELP ME נ.ב אני מקבל מן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ שהוא לא מוצא את הנתיב שלו , אני גם לא יכול להגדיר למחשב ההוא IP כנראה בגלל הדרייברים ולעדכן באינטרנט :\
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את החץ הירוק הזה של ווינדוס מדיה פלייר שנותן לך תמיכה בכתוביות? אני לא זוכר מאיפה הבאתי את זה אבל זה נעלם לי.... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך שמות ספרים. הטובים בתחום. אני אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי טפסים לשני טיפולים, טופס אחד שאני ממלא פעם בשבוע וטופס שני שאני ממלא פעם בחודש. עכשיו החלטתי במקום למלא אותם ביד כול פעם לסרוק אותם ולהכניס אותם כתמונה לאקסס ככה שאני ימלא את הטופסים במחשב ואז ימקם את הפרטים שהכנסתי לטבלה בעזרת תיבות רשימה(בכול תיבה יש שאילתה שתציג לי רק את הנתון שאני צריך באותו רגע למשל את השם של מבצע הטיפול תאריך הטיפול ת.ז וכו') וככה אני יוכל להוציא דו"ח מסודר לכול הטיפולים מבלי לעבור בין מליון דפים. עכשיו בטופס של פעם בשבוע בצעתי הכול ככה וזה עובד לי מצוין. הבעיה היא בטופס של פעם בחודש כנראה בגלל הנתונים הרבים שיש למלא אני מקבל שגיאות שאני פותח יותר מדי טבלאות.ברגע שאני מוחק כמה מתיבות הרשימה בטופס אין לי יותר את השגיאה הזאת ככה שזה מגיע בג…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות 7 אני מנסה דרך מדיה פלייר לנגן אתרי MMS אם זה עוזר או לא התקנתי SHARK007 הרבה אתרים אני מקבל את השגיאה הזאת ויש אתרים מעטים שכן מנגנים MMS ידוע לי שהודעה זאת יכולה לבוא בגלל שהשרת למטה מה אני יכול לעשות כדי לנגן אתרים שהשרת שלהם למעלה תודה שרון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אמרו לי שהתוכנה תעבוד על מעבדי פנטיום והמעבד שלי לא פנטיום.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את הלוח-אם gigabyte ga-ma790gpt-ud3h . עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי לו את הדרייברים של ה-chipset, שהורדתי מהאתר של gigabyte. נכנסתי למנהל ההתקנים, לרשימה של 'בקרי ATA/ATAPI של IDE' , בכדי לבדוק שאכן הותקנו הדרייברים של ה-chipset. אך משום מה הדרייברים שם מופיעים כ-standard. איך אני מעדכן את הדרייברים של ה-chipset?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני עובר ב OUTLOOK בין המצב הנוכחי, למצב הרצוי בו אני רוצה להשתמש? אני רוצה לראות את המייל שאני מקבל בצורה הזו ראו תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
צרבתי קבצים באפשרות multisession עכשיו אני רוצה לסגור את הדיסק כדי שאפשר יהיה לקרוא את הקבצים לא ברור לי איך עושים את זה...
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי דונגל ואני לא מצליח להתחבר מהפלאפון למחשב כשלט רחוק אני מצליח רק מה מחשב לפלאון אז אני מחפש תוכנה שתפעיל לי את הBT של החשב כל הזמן ואני יוכל להתחבר איתה למחשב מתי שאני רוצה בלי צורך לגעת בעכבר כלל!! משהו יכול לעזור לי?? יש לי SE W800I!! תודה!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ביקשתי מהמדיה סנטר להקליט בשבילי סדרה מסויימת, ועכשיו אחרי שהסדרה הסתיימה, המדיה הסנטר מתעקש להקליט גם את כל השידורים החוזרים של הסדרה (מחקתי את כל הפרקים המקוריים אחרי שצפיתי בהם). איך אני אומר לו להפסיק להקליט את הסדרה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מנקה את ההיסטוריה, מוחק קבצים זמניים וקבצי Cookies, אבל עדיין יש אתרים שמופיעים לי ב Address Bar ויש עדיין סיסמאות, ומילות חיפוש שהמחשב משלים לבד. איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, האימיול במחשב אחר ברשת על LOW ID ואני לא מצליח לשנות את זה, יש הצעות? תודה, אלי.
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי פליסטיישן 2 עם גו'ק והורדתי midnight club 3 DUB ואני לא יודע איך לצרוב אותו עם מישהו יודע על תוכנה לצריבת משחקים לפליסטיישן בבקשה שיגיב. ויש לי צורב דיוידי תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להפעלת image של DVD בvista ultimate 64bit עדיף ביותר חינמית אבל אפשר שגם לא.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות עם יש לי רכיב מסוים איך אני משנה לו את מספרי הרגלים לפי מה שאני רוצה ואיך עושים VCC ו GND נורמליים?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
לאחר פירמוט של מחשב די חדש והתקנת MUI ודריברים יש כמה בעיות . . . ה-MUI אמור להפוך את הכל לעברית, משום מה הדבר היחיד שהוא עשה זה להעביר את כל הסמלים ואת ה"התחל" לימין (אבל עדיין כתוב Start), שהמחשב עולה רשום Wellcome ולא "ברוך הבא" והוא בעצם כמעט ולא שינה עוד שום דבר חוץ מכמה דברים בלוח הבקרה, שגם שם השמות הם עדיין באנגלית והתפריטים גם באנגלית אבל יש רק כמה דברים שהוא שינה להם את השם לעברית. אבל אני יכול לכתוב בעברית. מה הבעיה? זאת לא פעם ראשונה שאני מתקין MUI וזה תמיד עובד, למה עכשיו לא ? מה שכן, ה-MUI זה דיסק צרוב שצרבתי לפני כמה ימים וזאת הפעם הראשונה שהשתמשתי בדיסק הזה. אולי ה-MUI דפוק ? בעיה נוספת . . . אין קול. התקנתי את כל הדריברים שצריך, בדקתי במנהל ההתקנים ורשום …
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאנשים אמרו שהוא טרויין מוצפן. בנתיים שום תוכנה לא עלתה על זה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שישמעו בשני הרמקולים אותו דבר (אל תשאלו למה) עכשיו כל קבצי המוזיקה שלי הם בסטריאו. איך אני מגדיר לWINAMP לנגן אותם במונו מבלי לשנות את הקובץ תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הותקפתי השבוע מאתר שחטף לי את דף הבית בצורה מעצבנת (כמובן שנפתרתי ממנו) ובדרך שהוא חטף לי את דף הבית הוא גם העלים לי את האייקון הזה שיש לנורטון אנטי וירוס איפה שנימצא ה Address Bar, איך אני מחזיר אותו? יש איזו דרך ידנית או משהו דומה? בשביל לחסוך בשאלות, אני לא יכול לסמן אותו כשאני לוחץ קליק ימני על ה Address Bar... לא רשום לי שם Noton Anti Virus ביחד עם איפה שרשום Address Bar וLinks וכל שאר הבלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שתי מחשבים וכל מחשב מחובר לאינטרנט משלו בלי רשת בלי חוטים בלי כלום לכל אחד יש מודם רק למחשב אחד יש מדפסת שמחוברת אליו רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יוכל ללחוץ במחשב על הדפס בוורד וזה ישלח לבד למדפסת וידפיס בלי תוכנה לשליטה מרחוק ובלי שום כבלים אם מישהו מכיר שישלח תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-