תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ אחרי כמה שניות של שיחה המצלמות של כולם מפסיקות לעבוד ואף אחד לא רואה אף אחד, ורק שומעים אחד את השני.. משהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
-
כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאנשים אמרו שהוא טרויין מוצפן. בנתיים שום תוכנה לא עלתה על זה.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה תוכנה של kaspersky הכי טובה? דחוף.. יש לי במחשב הרבה ווירוסים! איזה תוכנה של kaspersky ANTI VIRUS הכי טובה? מה הגירסה? כי אמרו לי שייש גרסואות של התוכנה אזות שאי לא טובה! הPRO של kaspersky יותר טובה מי הרגילה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי 25 וירוסים של adware על המחשב... אין לי מושג איך הם הגיעו.. בכל מקרה... 2 מהם רצים בצורה קבועה על המחשב.. ניסיתי להוריד אותם בmsconfig ואחרי שניה זה מחזיר אותם.. ניסיתי לעשות end task והם פשוט נפתחו אוטומטית מחדש- אז מן הסתם שלמחוק אותם ידנית אי אפשר. סרקתי באנטי וירוס והוא מצא את כולם (אני ידעתי רק על איזה 2, הוא מצא 25) ואז ניסיתי למחוק אותם דרך האנטי וירוס והוא כתב לי על כולם delete failed יש למישהו מושג איך אני יכול למחוק אותם?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות עם יש לי רכיב מסוים איך אני משנה לו את מספרי הרגלים לפי מה שאני רוצה ואיך עושים VCC ו GND נורמליים?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פורמט ואני לא רוצה שכל ה BOOKMARKS ימחקו לי אז אני רוצה לגבות את זה ואחרי זה להעלות לתוכנה בחזרה , איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב ככה שאני מפעיל אותה הכול טוב ויפה והיא עובד יפה מאוד מורידה על מהיריות גדולות אבל הבעיה היחידה היא שאחרי שעתיים ככה משהו כזה שהיא עובדת היא פתאום עושה לי את ההודעת שגיעה הזאת שצריך לרשום לשלוח לא לשלוח (בטוח כולם מכירים את ההודעת הזאת) ואז היא מפסיקה לעבוד ואני לא ידוע למה אצל חברים שלי היא לא עושה ככה ואני מאמין שגם אצלכם אז עם יש לכם איזה פיתרון משהו בישבילי כדי שהיא לא תתנקת כול איזה שעתיים כדי שאני יוכל להוריד ברציפות זה מאוד יעזור לי תודה רבה אנשים ??? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש עורך דפי אינטרנט ויזואלי אין לי ידע בכתיבת קוד HTML , ואין כל כוונה ללמוד כתיבת שורות קוד אני עבדתי עם פרונטפייג' שהוא לא רע. האם יש למישהו המלצה טובה יותר, כמובן עדיפות לתוכנות חינם תודה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
הביאו לי סרט מקודד ב XVID כאשר אני מנסה לקודד אותו לשיטה אחרת כמו DIVX4 או MPG לדוגמה . אין תאום בין התמונה לפס קול או שהוא מפסיק ולמסים את תהליך הקידוד וזה קרה לי במספר סרטים אילו פתרונות אתם מציאים לבעיה זות? תוכנות או כל דבר אחר תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה גירסא 0.29a, והיא עובדת אצלי בלי בעיות. היום נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט והפעלתי את המחשב מחדש וכמובן גם את המיול. להפתעתי הרבה כאשר נגשתי ללשונית שבה נראים הקבצים שמורדים, ראיתי שיש שם רק שני קבצים במקום כל העשרה שהיו מקודם. כאשר הסתכלתי למטה בלוג, ראיתי שהוא רשם לכל הקבצים החסרים הודה בנוסח: (Error: Invalid part.met fileversion! (009.part.met => (null מה אני עושה? אין מנגנון בתוכנה לשחזור? חברים אני ממש צריך עזרה כי אין לי כח להתחיל להוריד הכל מהתחלה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני צריך לינק לתוכנה the all seeing eye... תודה לכל העוזרים!. ;D
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להפיכת קבצי פונטים fon לקבצי ttf קבצי הfon הם פונטים ישנים וttf הם פונטים סטנדרטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להפריד קובץ פלאש מהתמונות נראות במצגת. האם יש תוכנה כזו או שאולי אפשר לבצע זאת ידנית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחרי שהNORTON עשה לי מלא בעיות הסרתי אותו דרך הסרת תוכניות, אבל עכשיו הNorton Protected Recycle Bin עדיין נמצא ושאני לוחץ פעמיים על סל המחזור זה כותב שזה לא נמצא.. וגם כל פעם שאני מדליק את המחשב יש תפריט כזה של SYMANTEC עם 2 אפשרויות BOOT שגם לא ירד אחרי ההסרה... WTF?? איך אני מעיף את זה לגמרי..
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי (Gnome) המליץ לי על האתר, מקווה להנות פה ולבעיה: יש לי WinXP וOffice XP, ויש בעיה עם המילון העברי באופיס - הוא פשוט לא עובד! כל פעם שאני מנסה להפעיל את בדיקת האיות על טקסט עברי הוא נותן לי הודעה שחסרים לו שני קבצי DLL (תמונה מצורפת). בדיקה מהירה מגלה שהקבצים האלו כן קיימים באותה תיקייה, אבל הוא לא מזהה אותם... הווינדוז אמנם באנגלית אך כל האפשרויות מסודרות לתמיכה מלאה בעברית ואין לי בעיה עם העברית בשום מקום אחר. כבר התקנתי מחדש את האופיס, כאש כל האפשרויות בהתקנה מסומנות, וזה לא עזר... יש לכם רעיונות? ??? כי לי כבר אין מושג...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הם נמצאים בספריה windows\system32 (מדובר בwin xp) הם כל הזמן מופיעים ב"תהליכים" ולאחרונה גיליתי בהם וירוס ולכן נאלצתי למחוק אותם. לא נראה שיש השפעה על פעולת המחשב, למישהו יש מושג למה הם משמשים?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תגידו יש אפשרות לשנות גודל כתוביות בתוכנה MicroDVD ......? אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל בכל מקרה תנסו לעזור ;D תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מהלימודים תוכנת גרפיקה אך היא הגיעה למחשב שלי כקובץ uif איך פותחים את זה?? כשאני אומר לו לפתוח לי את זה כ-rar אז הוא עושה חילוץ כלשהוא ובתוך הראר יש קובץ אחד שגם אי אפשר לפתוח אותו מה עושים עם הקובץ הזה?? לעשות rename ולרשום במקום UIF לרשום EXE? לא נראה לי שזה יעזור ואני חושש שזה יהרוס את הקובץ היה לי את התוכנה ULTRAISO אבל לא אהבתי אותה ומחקתי אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ראיתי שיצא Internet Explorer 8 בטא איך אני לא שמעתי על זה עדין? http://filehippo.com/download_internet_explorer/
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר ל-icq6 והכל בסדר (מבחינת מסירת הודעות). הבעיה היא שאי אפשר למצוא אותי גם אם רושמים את השם המלא שלי (ותאמינו לי שאני יודע איך לחפש). יכול להיות שהבעיה נוצרה בגלל שפעם הייתי רשום רק בשם הפרטי שלי, אבל הקטע זה שגם שעשיתי חשבון חדש שיש בו גם את השם הפרטי וגם את שם המשפחה שלי זה בכל זאת ממשיך להתעלם ולא מוצא אותי בחיפוש לפי השם. אפשר למצוא אותי רק אם רושמים את המספר שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המורה שלי שלח לי מאמרים הקבצים אמרוים להיות בקבצי TXT עכשיו הם נשלחו לי כקובץ pdf כמובן שהקובץ עצמו לא נפתח לי! שיניתי אותו לקובץ txt וזה גם לא נפתח לי זה רושם לי שגיעה וסוגר לי אותו איך אני פותח את זה?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-