תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כול קובץ שאני מנסה לפתוח בפורמט ווינזיפ אני לא מצליח! הוא אומר לי משהו על cab format מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה עיצבתי אתר בפוטושופ ואני רוצה ליצור מעיין פריימים כאלה שברגע שילחצו על כפתור יופיע טקסט וברגע שתלחץ על כפתור אחד יופיע טקסט אחר במקום הטקסט ההוא.. עכשיו רציתי לדעת אם איפשר לעשות את זה באימג' רדי בכלל? ודרך אגב בלי עצות של רולאובר כי זה קקי אי אפשר עם זה ניסיתי..
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אתמול לפני שהלכתי לישון גלשתי בfirefox והכל היה טוב ויפה, הבוקר שקמתי , לפתע כל ה bookmarks והכל התאפס לי, כאילו נמחק ! זה כאילו שה firefox הותקן מחדש או משהו . איך אני יכול לשחזר את כל ה bookmark ושאר הדברים ? לא מובן לי איך בכלל זה קרה ! אף אחד לא נגע במחשב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הותקפתי השבוע מאתר שחטף לי את דף הבית בצורה מעצבנת (כמובן שנפתרתי ממנו) ובדרך שהוא חטף לי את דף הבית הוא גם העלים לי את האייקון הזה שיש לנורטון אנטי וירוס איפה שנימצא ה Address Bar, איך אני מחזיר אותו? יש איזו דרך ידנית או משהו דומה? בשביל לחסוך בשאלות, אני לא יכול לסמן אותו כשאני לוחץ קליק ימני על ה Address Bar... לא רשום לי שם Noton Anti Virus ביחד עם איפה שרשום Address Bar וLinks וכל שאר הבלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל לנהל את המלאי ואת זמן העבודה תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
טוב אז אני בין האנשים הבודדים שלא אוהבים את אקספלורר.. ובמקביל גם לא אוהב את פיירפוקס... אני משתמש ב Mozilla 1.7.13 כבר כל כך הרבה זמן.. ומחכה ליום שיוציאו לו איזה עידכון או שיפור או משהו... או כלום לא קורה כבר מלא זמן... מישו יודע למה זה? הם פרשו ממנו סופית?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי במחשב חבילת האבטחה של Kaspersky גרסא 6... כל פעם שהיא פותחת את האימיול זה לא מספיק להיפתח וכבר עושה לה ריסרט..ניסינו כמה פעמים...וזה קורה בדיוק מאז שהתקנתי את הקספרסקי מה עושים? הילדה רוצה אימיול
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מערכת הפעלה server 2003 על מכונה בוירטואל פיסי והבעיה היא שהעכבר זז מאוד לאט ונתקע כל הזמן ניסיתי להוסיף זיכרון ולשחק ברזולוציה אבל זה לא עזר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך מאשרים שהוא ישאיר את הקבצים ? אני לוחץ DENY ACCESS ו IGNORE וזה לא עוזר כל פעם הוא מתריע מחדש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני יום-יומיים העלתי שאלה בקשר לCPU גבוה במחשב אמרתם לי שזה סוס טרויאני פירמטתי את המחשב והבעיה נשארה איזה עוד אפשרויות יש לבעיות CPU גבוה? תודה מראש אם תצתרכו עוד פרטים תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מנסה להגביר את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך 8800GT דרך nvidia system tools 6.0.6 אני מנסה להגדיר שכהטמפרטורה של הכרטיס עולה מעל ה70 מעלות אז הוא יגביר את המהירות של המאוורר והוא נותן לי רק שורה CPU CORE http://img338.imageshack.us/img338/6339/12719720504.jpg
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני משתף תמונות דרך פיקסה. היתרון שלה (או של האתר בעצם) נפח איחסון גדול, יכולת לשתף רק עם מי שאני רוצה (אנשים חייבים להשתמש בססמת האימייל שלהם כדי להיכנס). החיסרון - שנדרש חשבון בג'ימייל כדי לראות את התמונות ולא לכל המכרים שלי יש ג'ימייל. חוץ מזה שזה מעצבן שמנסים לכפות עלי צורת שימוש. אז: יש תוכנה/אתר לשיתוף עם היתרונות הנ"ל, שמאפשר שיתוף אם מי שארצה ללא תנאי?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שמגבילה את זמן השימוש לאינטרנט- נגיד אני קובע שכל יום המשתמש יוכל לגלוש ולדבר בהודעות מיידיות שעתיים בלבד, ואחרי שהוא גלש שעתיים התוכנה תחסום את הגישה לאינטרנט עם סיסמא. מדובר באינטרנט ברשת ככה שזה לא יכול לנתק את החיבור- זה צריך לנטרל את הרשת. מישהו מכיר תוכנה כזו? אני זוכר שבימים שהיה אינטרנט 56K אז היה תוכנה כזאת שקראו לה ביילי אני חושב. אני ממש ישמח לעזרה- תודה!
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תמונה שצולמה בחושך (עם הפלאפון) הפלאפון רואים אותה ממש טוב אבל במחשב לא. יש איזו תוכנה פשוטה וקלה שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בקיצור יש לי את הלוח הזה ואני לא מצליח להוריד דריבר מתאים לכרטיס רשת שעליו , מהאתר של אביט כל הזמן נתקעת ההורדה והיא זוחלת שם, יש להם סרברים איומים. אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד ומה להוריד בדיוק שיגיד לי פה . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
מחשב איטי מאוד עשייתי בדיקה בHijackThis והנה התוצאות: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:26:11, on 31/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe C:\WINDOW…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
פתחתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אין שם תגובות.. אולי מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 מקלדות למחשב ולהשתמש בשתיהן בו זמנית במשחק PRO 8 נניח.. יש לי מקלדת אחת אלחוטית שמחוברת עם שבב USB כזה, ועוד אחת רגילה עם כאבל. יש משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה typography tutorial פשוט וטוב לפוטושופ ?? אני רוצה לנסות לעשות איזה פוסטר קטן ...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתציג לי שעון חצוני שלא ישאב לי את המערכת!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, הורדתי דרייבר לכרטיס קול שלי. http://img526.imageshack.us/img526/6715/66616174.jpg השם שלו זה ConexantHDAudio 221 ושאני מנסה להתקין זה עושה לי תשגיאה הבאה: http://img441.imageshack.us/img441/1122/dsfdsp.jpg מה לעשות? בבקשה תעזרו זה די דחוף.
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב לא זז הוא איטי וגם האינטרנט שלי זז לאט ואני לא יכול עוד מה אפשר לעשות סרקתי וירוסים וגם ספיי ואר
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-