תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום.. לפני כשבועיים נשרף לי ההארד דיסק והחלטתי לקנות הארד דיסק חדש עם נפח של 160 גיגה.. אתמול הורדתי את התוכנה HDDlife Pro והיא מציגה לי Worktime של 4 שנים ! מה זה אומר?! האם זה הגיוני? כמו כן יש לציין שה-HEALTH STATUS וה-Performance שניהם עם 69%.. אשמח לקבל עזרה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום. אתמול מחקתי מהמחשב כל מיני תכנות וכנראה שמחקתי איזה תוכנה להשמעת קול או משהו כבר אין לי קול במחשב. אני מנסה לראות "אבודים" והלך הקול. מה אני יכולה לעשות לתקן? ? ?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
Mov [si+di],dl אני לא מצליח להריץ את זה , זה מראה לי שגיאה dosbox תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתמול הוא כתב לי שמקסימום הלימיט שלי להוריד זה 3, אז שיניתי. מיד לאחר מכן הוא רושם ש-20 טורנטים זה די והותר, אבל אני מוריד טורנט אחד בלבד ולפני זה הורדתי רק טורנט אחד. הרטיו שלי גדול מ-1 ואני לא מבין מה הבעיה פה. תודה על כל עזרה שמקבלת.
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב כשיש כל מיני לינקים של ג'אוהסקריפט (אין לי משוג ממש מה זה אניר ק ידוע שזה קשור לג'אוהסקריפט) אז זה לא עובד לי המחשב עושה מן צפצוף מוזר כשאני לוחץ על לינק כזה (צפצוף שבא מהמחשב עצמו ,לא ששומעים ברמקולים) פתחתי פה פעם אשכול לגבי זה ולא הבנתי כל כך תהסברים שנתנו לי שמה וגם חסמו לי תאשכול הקודם ככה שאני בעצם לא יכול להקפיץ אותו או משהו כזה אז, תודה מראש לעוזרים.. נ.ב שכחתי לציין שזה רק באקספלורר קורה נ.ב 2 חחח דוגמה למקום שלא עובד לי הלינק: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1398,00.html נכון יש שמה כל מיני משחקי אונליין, אז כשאני לוחץ על "שחקו עכשיו" קורה לי המש אמרתי, הצפצוף הזה במחשב ואח"כ פשוט אין תגובה לא פותח כלום..
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי הפכתי קובץ AVI לפורמט DVD וכולל את כל הקבצים הנלווים, אני מחפש בבקשה תוכנה שיוצרת את הקובץ שעושה פרקים לעחר שצורבים. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך מפעילים קובץ כתוביות במדיה פלייר 9 ?
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה ההמלצה הכי חמה (ועובדת) לתוכנה שאפשר לעשות שחזור לפרטיטישן שנמחק ומעליו נוצר חדש ופורמט תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
היי חברים אני מקווה שיש פה מישהו שעובד ומכיר את מקס, אני משתמש ב 2009 ויש לי בעיה חמורה . לאחרונה יש לי בעיה שאני בכלל לא יכול לעבוד על המקס שהוא כל כמה שניות/דקות קורס, אני עובד עכשיו על דגם של מרכבה ואני בונה את הזחל וכל הזמן מקסד קורס, יש לי מחשב חדש חודש אצלי והוא מכונה חזקה אז ככה שאין אפשרות של מערכת חלשה, אני לפני שאני מנסה להתקין אותו מחדש ולקוות שהבעיה תיפתר אני מקווה למצוא פתרון כלשהו יותר מעשי מאשר למחוק ולהתקין מחדש ולקוות לטוב. השגיאה קוראת סתם בעבודה עם המקס לא בראנד או משהו כזה , מה ששמתי לב שהמקס צורך אצלי המון זיכרון ומגיע גם ל 3+ גיגה , המערכת היא ויסטרה 64 ביט עם מקס 2009 64 ביט , 5 גיגה ראם ומעבד Q6600 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות Activate ל Office 2013 עם Microsoft Toolkit 2.5.2, מערכת ההפעלה שלי היא windows 8.1 הtoolkit רץ הרבה זמן ובסוף מוציא את ההודעה: ---------------------------------------- Installing Any Matching Volume Keys. ---------------------------------------- Attempting To Activate Microsoft Office Attempting to Activate OfficeProPlusVL_KMS_Client Attempting to Activate OfficeVisioProVL_KMS_Client ממה שראיתי באינטרנט צריך לבצע הסרה של מתאמי רשת: TAP ו ISATAP ואז זה אמור לפעול. אמנם עשיתי את ההסרה הזאת אבל עדיין אני מקבל את אותה ההודעה שלמעלה. בנוסף ראיתי שיש איזשהי בעיה עם גרסאת ה Office, צריך שהיא תהיה VL ולא Retail. בדקתי אצלי והיא VL. יש רעיונות אחרים?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני עומד לפרמט את מחשבי. ורשמתי לי תוכנות שאני אצטרך להתקין לאחר הפרמוט,אבל אני מרגיש ששכחתי כמה תוכנות חשובות. אשמח אם תוכלו לעזור לי ע"י כך שתרשמו מס' תוכנות מומלצות\שימושיות\חשובות שאשים לאחר הפירמוט. תודה רבה. וחג עצמאות שמח לכולם.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כוננים של 80 גיגה ב2 מחשבים שונים, אחד אצלי, השני אצל אחותי. מה שאצלי הוא IDE ואצל אחותי הוא SATA, אני רוצה להחליף את הכוננים אבל אני לא רוצה שהיא תרגיש - ז"א אני רוצה לגבות את _כל_ המידע שלה ולהעביר אותו לכונן שלי (שאני אחבר למחשב שלה). רציתי לדעת איך כדאי לבצע את זה - * אימג מהכונן - זה נראה לי הכי מהיר אבל יש לי כמה בעיות - 1, עם איזו תוכנה? 2, הוינדוס יעלה אחרי זה? (כי למשל אם מחליפים לוח\מעבד אז צריך להתקין את הוינדוס שוב) 3, איך אני אוכל לשים את הגיבוי על הכונן? *בעזרת תוכנה כלשהיא, גיבוי קבצים ידנית ואז רק להתקין XP ולשים את הגיבוי בצורה כלשהיא *משהו אחר? תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו ששוקל 150MB והוא גדול מדי לYOUTUBE רציתי לשאול אם יש מביניכם משהו שיכול להסביר לי איך לכווץ את הסרטון משמעותית גם אם זה אומר שתיתכן פגיעה באיכות הצפייה תודה ושבוע טוב[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 14:16:44 אני מצטער אבל יש אולי משהו שלא עשיתי טוב שבגללו לא עניתם לי על השאלה אם כן אני יתקן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני קבצים MDF וMDS / רציתי לפתוח את הקובץ MDS עם SEAMON TOOLS וקיבלתי את ההודעה INVALID IMAGE FILE ניסיתי עם התוכנה אלכוהול וקיבלתי תוצאה זהה. עכשיוהשאלה הראשונה שלי האם יש דרכים לפתור את הבעיה?? וגם האם יש תוכנה כלשהי לייצור קבצי MDS בהתאם לקובץ MDF שקיים ברשותי? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
למה שאני לוחץ על SHOW DESKTOP גם האייקונים של התוכנה נעלמים ?!!? מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 סרטים CD1 וCD2 ל קובץ אחד גדול מבלי לפגוע באיכות של הסרט. רק להדביק בלי לקודד
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעולה http://fernandoacorreia.wordpress.com/2008/09/05/delicious-in-google-chrome/
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
יש לי רשת ביתית... ובמחשב השני...מותקן נורטון אינטרנט סיקיוריטי... וכאשר הפיירול מופעל.. המסנגר לא מתחבר... ושהפיירול מכובה הוא כן מתחבר אז לפי מה שהבנתי צריך לפתוח את הפורט של התוכנה אז אם מישהו יודע מה הפורט...הודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שאני נכנס לחלק מהאתרים אחרי כמה דקות מופיע לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם הקובץ mshtml.dll והאתר נסגר.. אך פותרים את זה תודה......
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות איחוי לכוננים האם זה שווה המאמץ? ואם כן באיזו תוכנה להשתמש? קראתי המלצה מ ynet על ה Defraggler אבל יש בחיסרון שהיא לא מטפלת בקבצי מערכת האם זה קריטי? ובבקשה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה כלשהי
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח לראות שום סרט במחשב..רק לשמוע . התקנתי מחדש דריבר שאולי יעזור לי וזה לא צלח.. התקנתי מקודדים בלי סוף ושום דבר לא עוזר.. אני אתן לכם פירוט לכרטיס מסך ולעוד דריבר של התצוגה.. intel 8294G Express chipset family ו.. NVIDIA Geforce 6200 LE כשאני בדקתי במאפיני ה- intel 8294G Express chipset family אז זה אומר לי כך : Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אם צריך לדעת,אז הלוח אם שלי הוא DELL.. תנסו לעזור אני כבר מיואש..
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, אתר חדש עומד לעלות, ואני מחפש מאיפה לקנות תמונות עיצוב (רקעים, וכו') . אם יש אתרים חינמיים = בכלל פצצה. תוכן האתר הימורים. אשמח לתשובות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-