עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by THDURRR,

שלום אז ככה, שכחתי את הסיסמא למס' האי סי קיו הקבוע שלי.. שיניתי את הסיסמא לסיסמא יחסית מסובכת ואז שכחתי אותה... כן מטומטם. אז ככה, בתוך האי סי קיו בפרטים היה רשום האימייל שלי אך כשניסיתי לעשות שיחזור זה לא הצליח ואמר שאין שום אימייל בפרטים.. דרך מרכז העזרה של האי סי קיו! אבל גם עכשיו, כשאני נכנס מאי סי קיו חדש שפתחתי ומחפש את האי סי קיו הקודם שלי אז בפרטים של אותו אי סי קיו כתוב האימייל האמיתי שלי. יש אימייל לשירות התמיכה של האי סי קיו? אני פשוט אכתוב להם משהו קצר שפשוט ישלחו את הסיסמא לאימייל שרשום שם. כדי להוכיח שאני לא פורץ כביכול למס'/משתמש לא שלי... אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום לאחר שהרכבתי את המחשב מעונין לבדוק עם הרכיבים באמת עובדים כראוי שזה המעבד כרטיס המסך דיסקים קשיחים וזכרונות. אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב והצלחתי להפעיל כל דבר שרציתי עם זה סרטים מוזיקה משחקים . סתם להסיר דאגה מליבי. המערכת שלי זה : מעבד i7 920 לוח אם x58a-ud3r זכרונות 6gb של patriot ברטיס מסך של gigabyte 9800 1gb ושני דיסקים קשיחים של wd אחד בנפח של 1t למערכת ההפעלה מהסדרה השחוקה ויוד אחד 2t מהסדרה הירוקה זהו.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אהלן. אסביר את השאלה שלי. ערכתי שעה של מוזיקה עם מיקסים - העניין הוא שהכל בקובץ MP3 אחד של שעה, כך שזה בעצם כמו שיר אחד ארוך ... האם לדעתכם יש אפשרות ליצור בזמן הצריבה איזשהם מצייני מקום או אינדקס כך שהמאזין שיחזיק את הדיסק יוכל לעבור לשיר מס' 2 , שיר 3 וכו' ? אשמח לקבל עיצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. Started by edoson,

VIRTUAL DUB וגם WINDOWS MEDIA PLAYER לא נותנות את הפונ'ציות המתאימות... כל שאני צריך זה אפשרות לסובב את הסרטים שלי 90 ולפעמים 180 מעלות... כל הסרטים שעשיתי במצלמה הדיגיטלית שלי לצערי כמעט בלתי ניתנים לצפייה... ואני לא מוצא דרך לסובב אותם למרות שזוהי אמורה להיות פונקציה מאוד פשוטה. מישהו יכול להאיר את עיניי? ועוד בקשה האם יש תוכנה בא אפשר להוסיף בהירות לסרט כמו בתוכנות עריכת תמונה פשוטות? תודה לכל המשיבים 8)

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  5. מישהו ניסה כבר להתקין את 2005 norton internet security ???????? עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by goldeye,

אממ התקנתי היום את האיטיונס 7 ופתאום שמתי לב שהשירים שלי ניהיו מגמגמים. בדקתי רמקולים אחרים ותכונות אחרות. הבעיה זה הITUNES - יש פתרון ואם לא איפה יש גרסאות ישנות של ITUNES?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by smulikon,

יש לי דפדפן פיירפוקס ועד עכשיו הכל היה בסדר והוא זכר את כל הסיסמאות של גימייל למשל ושל הפייסבוק. לפני שבוע הוא התחיל להיות בעייתי והפסיק לזכור. גם כשאני מסמן לו לזכור סיסמא הוא תמיד מבקש אותה שוב כשאני מתחבר לאתר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. בעקרון סוג של יומן שמקפיץ התראות לפגישות במרווח זמן הנתון להחלטת המשתמש, שניתן ליצור בה מערכת שעות ולהכניס בה יעדים ודד ליינים וכו' עדיף גרפי כמה שיותר, חינמית או עולה כסף... אשמח להצעות, תודה, עידו.

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Kidney_stonE,

איזה שוק... כנראה שזה היה לפני כמה חודשים, ביולי... מוזר, אני זוכר שלפני כמה שבועות עדיין היה אתר עצמאי של sysinternals.com הכתבה http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/002432.html האתר החדש המיקרוסופטי : http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx ת.נ.צ.ב.ה אני רק מקווה ששני הגאונים האלה ימשיכו ליצור עזרים גאוניים, לא משנה איפה הם עובדים...

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by dror_gh,

יש לי בעיה. אני משתמש ב KETAMINE וזה עובד לי מעולה. נתתי לחבר שלי להתקין אותה והוא התקין (בלי KAD - כמוני) וגם בדקתי איתו שהפורטים פתוחים דרך האתר והכל טוב. הפורטים בסדר גמור והכל טוב. שהוא מנסה להתחבר לSERVER מסוים זה רושם לו : the server appers to be dead וזה רושם את זה על כל הסרברים. מישהו יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. הבעייה שלי היא כזו: נניח שיש לי 100 שירים שהורדתי מהאינטרנט. מכיוון שאני רוצה לראות איזה שירים ירדו ובאיזה שירים מתוכם אני מעוניין אני מסמן את כולם ואז מפעיל את המדיה פלייר. נניח שאני שומע את שיר מס' 1 והוא לא מוצא חן בעיניי. לשם כך אני צריך לסגור את הנגן ולגשת לתיקייה ואז למחוק את הקובץ ואז שוב לסמן את כל השירים ולהפעיל שוב את המדיה פלייר. כלומר אין לי אופציה למחוק את הקובץ הבלתי רצוי מתוך רשימת ההשמעה. יוצא מתוך זה שאם יש לי בין ה-100 שירים 50 שירים שאני לא מעוניין בהם אני צריך להפעיל ולסגור את הנגן 50 פעם. אם השירים היו מסומנים במס' סידוריים אז הייתי יכול לרשום בצד את השמות של הקבצים ואז להיכנס פעם אחת לתיקייה ולמחוק את הקבצים הבלתי רצויים. הבעיה שלכל קובץ יש שם ארוך …

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  12. המייל של hotmail.com נותן תיבת דואר של 2 מגה אבל נוצרה לי בעיה עם השפה הכל הופך לג'יבריש וברגע שאני מנסה ב:"קידוד"את שאר השפות בעברית עברית של דוס וינדוס וכ'ו עדיין זה לא עוזר מה לעשות אי אפשר ככה לקרוא הודעות וזה מחזיר מיילים שנשלחו שנכתבו בעברית ומה שהיה כתוב במכתב בעברית זה מראה אותו בג'יבריש מקבש עזרה מה לעושת תודה.אריה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by gman18,

יש לי קובץ PSD עם שכבת רקע שלא משתנה ו-30 שכבות של טקסט עם טקסט שונה בכל אחת. אני צריך לשמור 30 jpegים עם הרקע הזה וטקסט שונה בכל jpeg. ושכל jpeg יהיה בשם אחר (למשל 01,02,...) איך אני עושה את זה בלי להסתיר כל פעם את השכבת טקסט הקודמת, לבחור שכבה חדשה ולשמור בשם שונה? ניסיתי לעשות את זה עם actions וזה לא ממש הצליח... אם הבנתם בבקשה תעזרו...תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. ברגע שאני רואה סירטון ב YNET / MAKOהכל בסדר אך כאשר אני מגדיל את הסירטון על כל המסך הכל הופך לשחור באתרים אחרים אין בעיה הכרטיס מסך הוא onboard

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Bvlgari,

שבת שלום. יש לאחותי איזה פרוייקט קטן לעשות בעבודה. יש לה סרט שהיא צריכה לקחת ממנו קטעים נבחרים! הבנתי ש-Movie Maker יכול לעזור לי. נכון? עכשיו אני מנסה להעלות את הסרט לתוכנה והוא פשוט לא נפתח הוא רושם שגיאה כלשהיא ולא הבנתי בדיוק.. בבקשה תעזרו לי. שבת שלום וכל טוב

16. יש לי כמה חשבונות אימייל ואני רוצה ש2 מהם הוא יבדוק קודם איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. לא בכל המשחקים יש אפשרות לא להפעיל מסך מלא. יש אולי תוכנה שעושה זאת?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי בעייה בדפדפן firefox 2.0.0.14 מתי כשאני לוחץ לפתוח את הדפדפן אז הדפדפן נפתח ופותח לי אותו במסך לבן כולו, וניסיתי גם למחוק הוא ולהתקין מחדש ולא עובד..!! :-[ מה אתם ממלצאים לי לעשות.??? תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by BigMs,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה XP SP2 הכל הלך חלק אבל אני לא יכול לכתוב בעברית באתרים לדוגמה בגוגל או אפילו את ההודעה הזאת אני כותב ב NotePad ואז מעתיק/מדBיק לפורום. אני מאמין שזה משהו עם הפונטים. איך אני מסדר את הבעיה ??? תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by interseptor,

שלום, צילמתי בפלאפון שלי מספר קטעי וידאו (Nokia 6288) שנשמרו בפורמט 3GP (או שזה 3GPP?) ואני רוצה לשנות להם תפורמט על מנת שאני יוכל לערוך אותם בSONY VEGAS... מישהו אולי מכיר תוכנה כלשהיא שיכולה לשנות את הפורמט? 3gp->AVI/WMV/MOV וכו'... תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. לא מופיע בהסרה וגם בתוך התיקיה אין אפשרות

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by dd7,

אפשר בבקשה רעיון ללוגו לחברה שמייצרת מיטות דוגמאות יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by xtract1,

יש לי סבבה לייט מי שמכיר שזה כמו קאזה רק אחת מהגרסאות הקימות של קאזה. בכל מקרה שאני לוחץ על האיקון לפתוח נפתח לי חלון כמו בתמונה. לפי מה שהבנתי זה קשור ברג'סטרי אז בקשתי היא רק מי שיודע מה לעשות שיהיה בטוח כי רג'סטרי זה לא משחק. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  25. 1. יש מוזילה 2.0 בעברית? 2. איך אני מוריד במוזילה 2.0 תוספים? 3. איזה תוספים יש ? יש מצב לרשימה ? 4. תודה למי שיעזור =]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים