עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה להפעלת image של DVD בvista ultimate 64bit עדיף ביותר חינמית אבל אפשר שגם לא.

2. יש לי הארד דיסק שהשמיע תקתוקים ועכשיו הוא עובד מאוד איטי והוא על סף מוות... הבאתי הארד דיסק חדש ורציתי לדעת א. אך אפשר לפרמט אותו (250 גיגה). בלי הווינדוס אקס הפי ודבר שניאך אני מעביר את כל המידע מהארד דיסק הישן לחדש . תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אתמול לפני שהלכתי לישון גלשתי בfirefox והכל היה טוב ויפה, הבוקר שקמתי , לפתע כל ה bookmarks והכל התאפס לי, כאילו נמחק ! זה כאילו שה firefox הותקן מחדש או משהו . איך אני יכול לשחזר את כל ה bookmark ושאר הדברים ? לא מובן לי איך בכלל זה קרה ! אף אחד לא נגע במחשב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. Started by Guy950,

יש לי אייפוד ואני לצערי משתמש בתוכנה iTunes שהיא באמת מחורבנת. בכ"מ לא משנה אם היא נוחה או לא נוחה, ההארד דיסק שלי חולק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה שהווינדוס מותקן עליו ומחיצה שניה מה שנותר מ500 ג'יגה. אין לי הרבה מקום במחיצה הראשית בגלל הווינדוס הזללן, אז אני משתדל להתקין את הכל במחיצה השניה, במהלך ההתקנה של הiTunes הגדרתי שהתוכנה תותקן במחיצה השניה (E:\iTunes) ושם התוכנה הותקנה, הבעיה היא שאת הספריה הiTunes מתקין במחיצה הראשית תחת התיקיות של המוסיקה\תמונות\סרטים. אני לא רוצה שזה יקרה! כל שיר שהתוכנה הזאת ממירה היא מעתיקה למחיצה הראשית וזה רק אוכל לי את כל הזיכרון במחיצה הראשית! איך אני מעביר את הספריות של הiTunes למחיצה השניה ודואג שזה לא יחזור? בהגדרות של הiTunes הג…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by darkman,

יש לי כמה שאלות עם יש לי רכיב מסוים איך אני משנה לו את מספרי הרגלים לפי מה שאני רוצה ואיך עושים VCC ו GND נורמליים?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by dorman2,

אני משתמש כיום ב nero express 6. הזמן שלוקח לתוכנה להכין את הקבצים בפורמט DVD הוא גדול באופן משמעותי מהזמן של הצריבה בפועל. האם יש פיתרון לבעייה? פעולת ההכנה, אגב, נקראת transcoding.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. שלום וחג שמח. אני צריך בבקשה לדעת איך לנטרל\למחוק את הNorton Internet Secuirty הוא עושה לי בעיות וחוסם לי יותר מדי דברים . תודה מראש D:

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by amisha,

יש תוכנה כזו שתיתן לי מידע ( רזולוציה מקודד פריים רייט שיטת שידור וכו' ...) ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by RayZ,

ערכתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005 והנה התוצאות,צריך עזרה אם טוב: מעבד,משתווה ל: Intel Pentium 4-C 3Ghz 512l2 לוח אם משתווה ל: בעיקר,נע בין ה: nVIDIA nForce 2 2xPC2700U CL2.5 DDR ל VIA KT333 PC2700U CL2.5 DDR זיכרון משתווה ל: SiS 645DX PC2700U CL2 DDR (לא יודע איך זה קשור,אבל יעזור כנראה)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by I.G.E,

יש תוכנה כלשהי שמסוגלת לצרוב ללא Windows שיכולה לעבוד ישר מדיסק BOOT או משהו כזה...? ז"א דרך ה-DOS, אם כן - מאיזה אתר אפשר להוריד אותה? תודה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by moris,

שלום לכולם! אני מנסה לצרוב בנרו 6 קבצים שמשקלם 4.74 ג'יגה. הענין הוא בנרו כתוב עד 4500 ג'יגה (דיסק DVD) הנרו מראה כבר צבע ארום ולא מאפשר לי צריבה. א) איני מבין מדוע ,הרי התיקייה 4.74 ג'יגה? ב) דיסק של DVD הוא הרי 4.7 ג'יגה,מדוע בנרו 4500? האם ניתן להגדיל זאת? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  12. הותקפתי השבוע מאתר שחטף לי את דף הבית בצורה מעצבנת (כמובן שנפתרתי ממנו) ובדרך שהוא חטף לי את דף הבית הוא גם העלים לי את האייקון הזה שיש לנורטון אנטי וירוס איפה שנימצא ה Address Bar, איך אני מחזיר אותו? יש איזו דרך ידנית או משהו דומה? בשביל לחסוך בשאלות, אני לא יכול לסמן אותו כשאני לוחץ קליק ימני על ה Address Bar... לא רשום לי שם Noton Anti Virus ביחד עם איפה שרשום Address Bar וLinks וכל שאר הבלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. שלום נתקלתי בבעיה במספר תוכנות שאני מנסה לפתוח במחשב כשבכל פעם אני מקבל הודעה דומה שאני מנסה להפעיל את התוכנות: http://img510.imageshack.us/my.php?image=qpwnhe0.jpg מה בעצם הבעיה? אולי חסר לי איזה תוסף במחשב שפותח את התוכנות האלו? תודה לעוזרים ושנה טובה

14. Started by slim_shady,

אני יודע, הנושא הזה טחון אבל לא איכפת לי... אני רוצה לשאול איזה אני וירוס יש לכם ומה טוב בו? תפרטו אם הוא הרבה וירוסים, מצליח להתמודד איתם, איך העידכון, לוקח הרבה משעבים...? אם שחכתי איזה חברות גדולות אחרות אז תזכירו לי אני יוסיף... פשוט אני עם נורטון בעעעעע והוא לוקח פול משאבים, מפריע בטירוף!!, העידכון בסדר, הסיריקת וירוסים שעה... ואחריי כל זה היית מצפה שהוא יתקן אבל גם זה לא... הוא לא מצליח לתקן כלום, אחרי הסריקה יש 5 וירוסים ואחריי הטיפול של נורטון 5 וירוסים... אז אני לא מצביע נורטון כי אני לא ממליץ עליו לאף אחד, מה יש לכם להגיד?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  15. אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 07:47:03 .

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by yaky,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה. איך אני צורב קובץ NRG ? יש לי תוכנת צריבה איזי קריאטור. והאם אפשר לצרוב את זה בתוכנת צריבה של ה XP ? בתודה איציק

17. Started by asi206,

כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. התקנתי לאחותי במחשב חבילת האבטחה של Kaspersky גרסא 6... כל פעם שהיא פותחת את האימיול זה לא מספיק להיפתח וכבר עושה לה ריסרט..ניסינו כמה פעמים...וזה קורה בדיוק מאז שהתקנתי את הקספרסקי מה עושים? הילדה רוצה אימיול

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Vidati,

השאלה ^... FRAPS משום מה מקליט לי באיזה 3-6 FPS לשנייה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, ובכל פעם שאני מנסה לצפות בסרטים, ישנם קיטועים בקול מדי פעם (לא כל הזמן), למעשה כל דקה בערך יש קיטועים למשך 10 שניות. זה מאוד מפריע, מן הסתם. לסרטים שאני מנסה לצפות בהם יש Audio Stream של MP3 (עם AC3 אין לי בעיות). ניסיתי כל מני Codec-ים של MP3, בין היתר של Fraunhofer ו-FFD, אך התופעה נשארת. למעשה, ניסיתי להסיר את כל הקודקים של הוידאו על מנת לראות אם יש קשר בין הקודק של הוידאו לבעייה, אך אפילו כשאין שום תצוגה של וידאו, התופעה קיימת. מעולם לא הייתה לי התופעה הזו, ואני לא מצליח לגלות מה גורם לה. ניסיתי גם להוריד את ה-Hardware acceleration ב-WMP, אבל זה לא עזר. גם ניסיתי כמה נגנים אחרים, ביניהם BSPlayer המעולה, והתופעה נראית לא קשורה לאיזה נגן א…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. TRACKER DOESNT REGISTRED WITH THIS TORRENT???? מה זה אומר? אני לא יכול להמשיך להוריד.... האם זה כמו שהתרקר אופליין וזה יחזור אחרי זמן מסוים או שזה הלך ולא יחזור??? מה עושים? תודה לעוזרים!!! כמובן שאני לא מוריד דברים לא חוקיים (רק תוכנות ניסיון)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by מגדל,

http://img164.imagevenue.com/img.php?image=37507_Patrick_123_699lo.jpg איך יצא?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה אם האמיול כול פעם שאני מפעיל את האמיול בלילה אז אני קם למחורת והוא עובר לי שרת זה ממש מעצבן שהוא לא נמצא על שרת אחד כי אז כול פעם התוכנה מנסה לחפש יוזרים אחרים ואז המהירות איטית דרך אגב יש לי פייר וואל של Norton Personal Firewall מקווה שתעזרו????

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by RonenIL,

לפי קריאה בפורום שמתי לב שזוהי התוכנה אנטי וירוס המומלצת ביותר ( תקנו אותי עם אני טועה ) רציתי לדעת איזה גירסה של התוכנה היא הכי מעודכנת וטובה ? והשאלה השנייה היא : אם אני קונה את הגרסה המלאה של קרספרסקי , האם אני צריך גם תוכנת ספייור? אם כן ? איזו תוכנה היא הכי יעילה וטובה שלא לוקחת יותר מידי משאבים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  25. אני מנסה להגביר את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך 8800GT דרך nvidia system tools 6.0.6 אני מנסה להגדיר שכהטמפרטורה של הכרטיס עולה מעל ה70 מעלות אז הוא יגביר את המהירות של המאוורר והוא נותן לי רק שורה CPU CORE http://img338.imageshack.us/img338/6339/12719720504.jpg

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים