עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kiddo,

אנשים, אני לא כל כך סגורה על איך למחוק את ההיסטוריה של ה Auto fill, אבל משהו ספציפי ולא את כל מה שיש... HELP!!!!! :s05:

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by jan_p,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by blitz,

זה אמור להיות מסמך עם רישיון לתוכנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by geebor,

שלום, לפני כמה שבועות המליצו לי פורום על tirminal. בימים האחרונים המחשב שלי מוכה סוסים טרויאנים, שלאחר ניקוי שלם של המחשב חוזרים עם התחברות לאינטרנט. האם יש מצב שטירמינל זה כולרע שהשאירה פריצה לחארות למיניהם? (אגב, הסרתי אותה עוד לפני התקפות הטרויאנים)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. לדוגמא בתמונה המצורפת יש המון קבצים ב DIR של תוכנה... מישהו יודע איזה מהם מפעיל סריקה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. היי, השאלה בכותרת + המשך:לפעילותה התקינה של מערכת ההפעלה,ו/או בכלל לנזק כלשהו? תודה רבה מאוד מראש... .

7. Started by shai82,

שלום לכולם אחרי שהסרתי את IE7 וחזרתי ל6 אני לא מצליח להיכנס לאף אתר חוץ מוואלה. עשיתי איפוס לכל ההגדרות, מחקתי קוקיז וקבצים זמניים. כמו כן שחזור מערכת לכמה ימים אחורה לא עזר. חשוב לציין שבפיירפוקס ניתן לגלוש. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by RayZ,

ערכתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005 והנה התוצאות,צריך עזרה אם טוב: מעבד,משתווה ל: Intel Pentium 4-C 3Ghz 512l2 לוח אם משתווה ל: בעיקר,נע בין ה: nVIDIA nForce 2 2xPC2700U CL2.5 DDR ל VIA KT333 PC2700U CL2.5 DDR זיכרון משתווה ל: SiS 645DX PC2700U CL2 DDR (לא יודע איך זה קשור,אבל יעזור כנראה)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by zurkin1232,

אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנה איכותית להמרה בין קבצי 3GP ל-AVI. עדיף משהו חינמי כמובן. למישהו יש המלצות? מצאתי כל מיני תוכנות בגרסת דמו, שמגבילות את זמן הסרט.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. יש לי וינדוס ויסטה ... זה עושה לי שאני נכנס לוח בקרה -> מרכז האבטחה, זה אומר לי שהוא לא מוצא שום אנטי וירוס על המחשב .. כאילו שאין לי שום תוכנת אנטי וירוס על המחשב .. אבל יש לי מותקנת את ה NOD32 וניסתי גם KASPERSKY וגם לא קולט אותו .. בבקשה תעזרו לי .

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. : זה הplug: http://www.cult3d.com/download/viewer/win_mozilla.asp תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. צריך המלצה לתוכנה הממירה Avi to Gif. אם היא תוכל להמיר גם פורמטים אחרים של וידאו ל- Gif זה יהיה עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by גליל,

ניסיתי להריץ את הקבצים הנ"ל ב- mediya player של xp ולא הצלחתי לראות תמונה אלה רק לשמוע קול אני חושב שאולי זה בגלל ההתקנות של כרטיס הטלויזיה שלי ( terratec) או אולי הגדרות לא נכונות לכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce2 Ti אשמח לקבל עצה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by asagoren,

[אני מקווה שזה המקום לשאול] בהתחלה היה עובד לי על מהירות מקסימלית [1.5=192KB] עכשיו הוא לא עובר לי את ה80 כבר שבועיים ואני מוריד קבצים טובים עם הרבה מקורות ממיני נובה ופיירט ביי וקבצים שאמורים לרדת מהר אבל הוא פתאום לא עובר את ה 80.. למה? והאם יש משהו לעשות בעניין? :s05: [אין הגבלת מהירות דרך התוכנה -בדקתי]

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by Idan-h,

נכון כשלוחצים על לינק בפיירפוקס, אז הא נפתח בחלון חדש. יש דרך לקבוע לו שזה יפתח בלשונית חדשה? ניסיתי באפשרויות ולא הצלחתי. תודה

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  16. TRACKER DOESNT REGISTRED WITH THIS TORRENT???? מה זה אומר? אני לא יכול להמשיך להוריד.... האם זה כמו שהתרקר אופליין וזה יחזור אחרי זמן מסוים או שזה הלך ולא יחזור??? מה עושים? תודה לעוזרים!!! כמובן שאני לא מוריד דברים לא חוקיים (רק תוכנות ניסיון)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. אני אחרי פירמוט כי לא הצלחתי בשום דרך להיפטר מזה אך שאתה פותח את האקספלור נפתח כזה tool bar ועוד משהו וזה משנה לך כל פעם את דף הבית מה שלא ניסיתי לקפוץ 90 פעם על הריצפה לרוץ 5000 כלום כלום . אז אנשים ? אך אפשר להתקין את הדבר הזה שאני יכל לשנות שמות במסנגר מבלי הפרוסמות משהו כמו איסיקיו לייט תודה !

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  18. אני צריך לצרוב דיסק שאחד הקבצים יותר גדול מ 2 גיגה , אני צריך לצרוב את זה כבוט , כאשר אני מנסה לצרוב אותו זה כותב לי הודעת שגיאה שאי אפשר לצרוב את זה כי הקובץ הוא מעל 2 גיגה איך אני עושה בנרו שאאני אוכל לצרוב אותו בכל זאת כבוט תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by SpLAsH,

אני מתכוון לפרמט עוד ממש מעט ואני לא מוצא ברשת איזכורים לגבי גיבוי ההיסטורי והחזרתו עם ההתקנה מחדש מישהו יודע איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. Started by Vidati,

NERO מגביל אותי בצריבה וכותב שאני לא יכול לצרוב קובץ שגדול יותר מ2GB... איך אפשר לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. התקנתי בבוקר CRYSIS וCOD החדש ושיחקתי בCRYSIS ולא היה לי שום בעיה ואחרי זה שיחקתי בCALL OF DUTY וגם לא הייתה שום בעיה ואחרי כמה שעות ניסיתי שוב להכנס לCOD ופתאום ראיתי את התפריט של המשחק בצבעים מוזרים מאוד, הכל אפור ואי אפשר להבין שום דבר. ואחרי כמה שניות זה זרק אותי לווינדאוס והיה לי ''התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית'' אחרי זה כל משחק שניסיתי לפתוח ישר קיבלתי ''התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית'' גם CRYSIS גם COD גם FAR CRY 2 עשיתי ריסטרט ולא עזר אפילו עשיתי שחזור מערכת להיום בבוקר שהכל עבד, וזה גם לא עזר.[br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:26:09 זה מה שאני רואה בCRYSIShttp://img89.imageshack.us/my.php?image=crysistd7.jpg

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  22. אני לא מצליח להתקין קבצי מערכת במחשב ולמחוק קבצים מהכונן D (להתקין אני מצליח בכונן d) המחשב אומר לי שאין לי הרשאה של מנהל (משהו כזה) ואני צריך לפנות למי שיש לו מה לעשות? תודה לכל עוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. Started by שי345,

שבת שלום לפורום היקר, הורדתי סרט מהאינטרנט ויש לי את התרגום התואם לו..אני רוצה לדעת איך אני יכול להפעיל את הסרט והתרגום המצורף לו? (לא לצמיתות) תודה רבה! נ.ב יש לי XP 64 ביט

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  24. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שתציג לי שעון חצוני שלא ישאב לי את המערכת!

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  25. כל פעם שאני מכניס קישור הוא בצבע צהוב עם קו תחתי. אני אני משנה את זה? (ללחוץ על עיצוב הפונט זה לא משפיע, כי זה לא טקסט רגיל מסתבר)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים