עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^^ תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by O.G.D 2k5,

שלום הכנתי פרוייקט עם איזה 60 פריימים ואני לא מצליח לשמור אותו כ-GIF בImage Ready ואני ניסיתי גם על אופטימייזד אבל כנראה כיוונתי את זה באפשורויות לא נגון או משהו. מישהו יכול להסביר לי איך???

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. צרבתי DVD עם DVD Decrypter, אחרי הצריבה הוצאתי את הדיסק מהכונן והכנסתי אותו שוב, המחשב לא זיהה אותו ואמר שאו שהוא Corrupted או שהוא לא מותאם ל - Windows. בסלון הDVD הצרוב עובד טוב מאוד. מה יכולה להיות הבעיה ??! בדרך כלל נתקלים בבעיות הפוכות ( שזה לא פועל בסלון אבל כן פועל במחשב ) ... האם לצרוב שוב ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by RayZ,

ערכתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005 והנה התוצאות,צריך עזרה אם טוב: מעבד,משתווה ל: Intel Pentium 4-C 3Ghz 512l2 לוח אם משתווה ל: בעיקר,נע בין ה: nVIDIA nForce 2 2xPC2700U CL2.5 DDR ל VIA KT333 PC2700U CL2.5 DDR זיכרון משתווה ל: SiS 645DX PC2700U CL2 DDR (לא יודע איך זה קשור,אבל יעזור כנראה)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by shmoolm,

אז זה מתחיל ככה.... כשאני מנסה להיכנס לאתר gamer.. אני מקבל הודעה כזאת Err: Object expected Url:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 Line:12 עכשיו זה קורה משהו כמו 3 פעמים ואז נכנס לאתר.. הבעיה היא כשאני כבר באתר לא משנה לאן אני נכנס משם ... אני כאילו מגיע לדף ריק! לא רואה שום תוכן באף מקום, לא בפורומים ולא בכתבות בקיצור בכלום... הבעיה קוראת רק באתר הזה . מישהו יודע מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by rollita,

לפני מס' דקות הופיע לי הסמן של עידכונים זמינים בפיירפוקס. הופיעו לי שני עידכונים, שידרוג לתוסף שאני משתמש בו ועידכון שני קריטי. התקנתי את זה הקריטי, שבמהלך ההתקנה יש לצאת מפיירפוקס והקובץ Firefox Setup 1.0.3 מורד ומותקן. שמתי לב דקות אח"כ להודעה בדבר פריצת אבטחה בפיירפוקס באתר. איך אני מוודא שאני מוגן? הבנתי שלא שוחרר עידכון, מה שרק מעלה בי חשד כי בעידכונים נאמר שיש עידכון אבטחה קריטי.... יש לי אתרים וסיסמאות שאני לא יכול להרשות לעצמי שיגנבו. תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. תודה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by orsadan,

עשיתי חיפוש קטן והבנתי שזה הפורום המתאים בשביל לשאול בקשר לתוצאה ב 3Dmark , אם לא תעבירו לאן שצריך אז ככה, התוצאה : 4906 http://img230.echo.cx/img230/4559/3dmark05a6cb.jpg מערכת: AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Asus ATi Radeon AX800PRO-TD 256MB A-DATA 1024MB PC 3200 DDR 400-512x2 Samsung 120GB 7200 rpm ATA133 HDD איך התוצאה ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לתת קצת חיים לוינדואס XP PRO שלי אני לא מדבר על רקעים וכאלה! אני מחפש תוכנה שעושה פיידים על חלונות בגרירה או שמכניסה ומוציאה חלונות לא בדרך המסורתית! אני יודע שיש כזה משהו שמגיע עם הדרייברים של נ-וידיה אבל נו מה לעשות אני תקוע עם 9800 פרו! ידוע לי כי יש תוכנה של ATI שתומכת הזה אבל יש שם עוד ים של דברים שאני לא צריך! האם יש תוכנת צד שלישי שזה ייעודה? ועוד שאלה אני מחפש שיופיע לי מזג האוויר בשורת המשימות או משהו ועדיף כמובן בחינם!יש?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. לא מופיע בהסרה וגם בתוך התיקיה אין אפשרות

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by tomash501,

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  12. קניתי צורב דיוידי של NEC 3520a ורציתי לדעת באיזה תוכנה אני אמור להשתמש (עדיף של נרו) בשביל להתחיל לצרוב איתו? אני משתמש בנרו 5 והוא כל כך ישן עד שהוא לא מסוגל לזהות את הצורב דיוידי, יש גירסא של נרו שאתם ממליצים עליה שתעבוד טוב עם הצורב? אה ועוד שאלה שלגמרי לא קשורה... כשמתקינים את הווינאמפ, מה אומר הקריין בקובץ דמו הזה שמגיע עם התוכנה?!

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by sharkk,

סתם משהוא נחמד שהכנתי... אם יש לכם הצעות מה להכין, תזרקו... התמונה הזאת , הרינדור שלה הרג לי את המחשב. אני עם מחשב ישן פנטיום 3 .... איזה 5-6 דקות רינדור ככה... הייתי חייב לשנות את המטיריאל...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by ShayGTi,

האקספלורר בכלל, מלא דברים פתאום לא עובדים, כל מיני תפריטים וכאלה. למשל הפורומים של תפוז לא נפתחים לי בכלל אני רואה רק את הכותרת אבל הפורום לא נפתח. לא עשיתי כלום פשוט זה קרה ככה באמצע הגלישה...ממש מוזר...

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by booster,

שלום לכולם. אני מחפש מדריך בעיברית לאלכוהול 120 תודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by rafiei,

שלום. אני משתמש בתוכנת PINNACLE 9 אשר הבנתי שמקבלת סרטוני AVI בקצב של 25000FPS בלבד. במצלמה הדיגיטלית שלי צילמתי סרטונים ב NTSC בקצב של 29 או 15FPS .לא זוכר, אך בכל מקרה הוא לא מקבל את הסרטונים האלו. מישהו יודע כיצד אני יכול לבצע את ההמרה כך שתתאים לתוכנה? או שאולי ניתן לשנות בתוכנה מ PAL ל NTSC ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by DeadByDawn,

מישהו משתמש בה (2006!) ויכול להגיד איך היא??? אני קונה אותה בערך בעוד שעתיים ו54 דקות.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  18. ברצוני להפוך קובץ Avi (בפורמט Divx או Xvid) לפורמט DVD. המלצות? נרו 7 יודעת לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. היי האם למישהו יש מושג כיצד ניתן להסתיר את איקון התוכנה/הסרביס של תוכנת VNC ? וכמובן שהתוכנה תמשיך להיות פעילה. תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. Started by edoson,

יש לי סרט ישן נושן בפורמט WMV, ואני רוצה לצרוב עליו כתוביות שהכנתי, אבל וירטואל דאב לא יכולה לעשות את העבודה... גם גרסא 1.3 לא עובדת, יש אפשרוות אחרת? אם אין ברירה אפילו להמיר את הקובץ ל-AVI ללא כתוביות, יש אפשרות?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by ForresT,

כול קובץ שאני מנסה לפתוח בפורמט ווינזיפ אני לא מצליח! הוא אומר לי משהו על cab format מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by יואל,

ברשותי מערכת הפעלה XP, משתמש ב OPENOFFICE וכן ב GMAIL. כשמקבל קובץ תמונות במייל התמונות לא נפתחות, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי אני מתכנן מודינג ואני צריך תוכנה שאוכל לסרטט איתה מידות את המחשב מיקום של מאוורים אורות וכדומה...

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  24. אני משתמש בגירסה שכל האותיות הפוכות בעברית... יצא כבר חדשה ומשופרת?

25. Started by SAOD,

מחפש תוכנה ללכידת תמונות במשחקים שלא תומכים. לא בא לי ללחוץ PRINT SCREEN ולצאת כל רגע כמו טמבל... נחמד אם יהיה אפשרות בחירה באיכות התמונה (במידה ולא שתצלם באיכות גבוהה) שם רץ וכו'.. תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים