תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
היי מישהו יודע איפה אני מגדיר ב nero צריבה על דיסק של 8.5GB ? ניסיתי פשוט להכניס את הדיסק ולצרוב אבל זה מוגדר על דיסק של 4.7GB . איפה מגדירים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הסרטונים בשרת שעד עכשיו נפתחו עם המדיה פלייר הרגיל התחילו להפתח עם המדיה פלייר קלאסיק והם לא עובדים... זה רק בפיירפוקס ככה.. מה לעשות? ניסיתי עם media player connectivity וזה לא עזר!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני צריך דריברים ללוח אם מסוג asus A7N8X-X אני חיפשתי כמעט שעה ולא מצאתי אני צריך בעיקרון של . אינטרנט סאונד ועם יש של כל השאר אשמח לקבל :]
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה ITUNES בקטגורית ITUNES STORE לקנות איזה משחקון... עכשיו אין שלא ניסיתי אם זה PAYPAL או כרטיס אשראי התוכנה תמיד נותנת לי הודעה שהמדינה של הכרטיס למדינה שבחנות לא תואמות.... והקטע שאי אפשר לשנות את המדינה לישראל כי היא פשוט לא ברשימה זה נכון?אף אחד קנה משהו בITUNES לאייפוד שלו?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני מס' דקות הופיע לי הסמן של עידכונים זמינים בפיירפוקס. הופיעו לי שני עידכונים, שידרוג לתוסף שאני משתמש בו ועידכון שני קריטי. התקנתי את זה הקריטי, שבמהלך ההתקנה יש לצאת מפיירפוקס והקובץ Firefox Setup 1.0.3 מורד ומותקן. שמתי לב דקות אח"כ להודעה בדבר פריצת אבטחה בפיירפוקס באתר. איך אני מוודא שאני מוגן? הבנתי שלא שוחרר עידכון, מה שרק מעלה בי חשד כי בעידכונים נאמר שיש עידכון אבטחה קריטי.... יש לי אתרים וסיסמאות שאני לא יכול להרשות לעצמי שיגנבו. תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מניח שמכירים פה את Metacafe ואולי מישהו נתקל ופתר את בעיית התצוגה של קובצי ה-AVI בתוכנה כפי שמתואר בכותרת. ניסיתי כל מיני גירסאות כולל האחרונה, יש לי FFDSHOW האחרון ובצפייה בקבצים מחוץ לתוכנה הם נראים בסדר גמור. לא עוזרים בפורומים של Metacafe וחשבתי שאולי פה יהיה למישהו איזה רעיון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אפשר דרייברים ללוח אם GA-8VM800PMD-775(של Giga-bayte) לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי סבבה לייט מי שמכיר שזה כמו קאזה רק אחת מהגרסאות הקימות של קאזה. בכל מקרה שאני לוחץ על האיקון לפתוח נפתח לי חלון כמו בתמונה. לפי מה שהבנתי זה קשור ברג'סטרי אז בקשתי היא רק מי שיודע מה לעשות שיהיה בטוח כי רג'סטרי זה לא משחק. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נפל לי המחשב באמצע רינדור, שהוא עלה אח"כ קפצה לי הודעה שנשארו 7 ימים לרשיון. הסרתי את התכנה והתקנתי מחדש אבל הבעייה נשארה ועכשיו אני לא יכול להתקין את התכנה כי אין לי רשיון- יש למישהו פתרון לעניין???
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי 8800GT וקבעתי שהקצב רענון מסך יהיה 85hz אבל שאני נכנס למשחקים הקצב רענון יורד לאיזה 60, ניסיתי ובלוח בקרה של nvidia להגדיר אבל גם שם מצאתי להגדיר רגיל ולא מצאתי איך להגדיר שהקצב ריענון יהיה גם למשחקים\3D . מה עושים ? איך אני מגדיר שיהיה 85HZ גם במשחקים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
:'( לעזאזל....400 אנשים היו לי שם...סעמק אחרי שבועיים שלא היה לי מחשב מישהו החליט לקחת לי דווקא את הססמא מהאייסי שלי.. מישהו יודע איך אפשר לקחת את האייסי שלי בחזרה? רק להחזיר אליי את כל האנשים האלו זה כאילו לעשות בצפר עוד פעם... ]=
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש מספר תוכנות שאני בודק דרך קבע באתר הרשמי שלהם כל שבוע - שבועיים, כדי לראות אם יצא עדכון בין השאר : - Winamp - HijackThis - DVDDecrypter - DVDShrink - Skype - Firefox וכו'.... פעם באתר Techno.co.il ( לפני שהוא שבק חיים ועדכונים ), היה כל שבוע מעיין "מצעד" של כל הגירסאות החדשות של תוכנות שיצאו באותו שבוע ( בין אם חינמיות ובין אם לא - אבל בעיקר החינמיות ) אבל עכשיו שהאתר ההוא מת, אין עוד אתר עם עדכונים כאלה מרוכזים, ואני נאלץ להיכנס לכל האתרים לבדוק. יש מקום שמרכז את זה ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
כאשר אני צופה בסרט עם כתוביות בעזרת VOBSUB וMEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות נראות בסדר גמור. אבל כאשר אני מגדיל למסך מלא הכתוביות נהיות מטושטשות, כאילו הם גדלו עם הרזולוציה של הסרט... איך אני מסדר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1 אני צריך לדעת איך אני מכניס פונק' ומקבל את הגרף שלה (אפשר גם קיצון ואסימפטוטות ?ואם כן אז איך) 2 איך אני מחשב גבולות
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה ולא כבדה מידי שאפשר ליראות איתה תמונות? חוץ מACDSee? תוכנה שתראה לי כמה פיקסלים יש לתמונה, שיהיה אפשר לעבור תמונה בלחצית כפתור ועוד כל מיני דברים קטנים... אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור, תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי את הלוח-אם gigabyte ga-ma790gpt-ud3h . עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי לו את הדרייברים של ה-chipset, שהורדתי מהאתר של gigabyte. נכנסתי למנהל ההתקנים, לרשימה של 'בקרי ATA/ATAPI של IDE' , בכדי לבדוק שאכן הותקנו הדרייברים של ה-chipset. אך משום מה הדרייברים שם מופיעים כ-standard. איך אני מעדכן את הדרייברים של ה-chipset?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת צריבה פשוטה ואמינה, לא כבדה . צריכה להיות תמיכה לווינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
למה זה קורה והאם יש דרך לשנות את זה? ואם זה כבר פותח כונן אז למה לא את הצורב?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
גם אתם כל הזמן צריכים לשנות את המנוע ל IE, כי הדפים לא נראים כמו שצריך? איך מסדרים את זה? יש לי מלא מלא אתרים כאלה שאני צריך כל פעם לבחור שיוצגו כ IE. תודה...
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בזמן האחרון, במחשבי החדש (בן כמה חודשים) לעיתים פתאום המחשב מתחיל להתקע לגמרי לכמה שניות ומשתחרר, נתקע.. ומשתחרר וכן הלאה. הסתכלתי במנהל משימות והבחנתי בכך שבכל פעם שהוא נתקע ואחר כך משתחרר, ה-CPU USED מופיע 50 אחוז, ואז בזמן שהמחשב "חופשי" הוא כרגיל 1-0 אחוז. אני לא בטוח בנוגע לוירוס שתקף את המחשב, מכיוון שזה לא בעיה תמידית.. זה פשוט קורה מידי פעם. אחרי הפעלה מחדש של המחשב הבעיה מסתדרת (אך עלולה לחזור שנית). מה לדעתכם הבעיה ומה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש איזה משהו (אולי RSS כלשהו) אבל שאיך שיש איזה משהו חדש באתר טורנט מסויים אז תקפוץ לי תזכורת,לא שאני אצטרך לבדוק בעצמי אלא משהו שיקפוץ לי ויתפוס את צומת ליבי. יש משהו כזה ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי emule 0.49d גירסא מעודכנת עם שרתים חדשים לאחרונה יש לי בעיה שהשרתי מתנקתים לי המון ואקדמליה לפעמים נופל גם ולפעמים השרתי עובדים עם חומת אש כאילו החמור עם מסכה יש לי ראוטר אבל פתחתי את הפורטים ככה שלא אמורה להיות בעיה כי הוא לפעמים מתחבר
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-