עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. TRACKER DOESNT REGISTRED WITH THIS TORRENT???? מה זה אומר? אני לא יכול להמשיך להוריד.... האם זה כמו שהתרקר אופליין וזה יחזור אחרי זמן מסוים או שזה הלך ולא יחזור??? מה עושים? תודה לעוזרים!!! כמובן שאני לא מוריד דברים לא חוקיים (רק תוכנות ניסיון)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. יש לי כמה חשבונות אימייל ואני רוצה ש2 מהם הוא יבדוק קודם איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by dvido,

הורדתי סרט דרך תוכנת האימיול. כשאני מנסה לראות אותו, הוא מוציא הודעת שגיאה על התוכנה שאיתה אני פותח אותו (ניסיתי 3 תוכנות שונות) וסוגר אותה ואח"כ רושם שאין דיסק ב D (הסידירום שלי) ואני לא מבין מה הקשר כי הסרט נמצא על ההארד דיסק ואין לו שום קשר לסידירום. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by TimoTy,

אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל לנהל את המלאי ואת זמן העבודה תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. Started by ccc,

1.אני יודע שאפשר באתר שלהם ללחוץ INSTALL NOW אבל יש אתרים שאין את זה ונותנים לך להוריד RAR של הסקין, איך אני מוסיף אותו בצורה הזו? 2. תנו המלצה לפלאג שימושי 3. איך עושים UNLOCK לכל העסק שאני יוכל לגרור את הגוגל באר הקטנצ'יק שבא איתו טיפה למעלה 4. עוד המלצות כלליות לשימוש בדפדפן הזה. תודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. היי, כמה שאלות שקשורות לסרטים וצריבה: 1. יש לי NERO 6 ULTRA. ישנה אפשרות, אם אני לא טועה לצרוב סרטים בפומרט SVCD? אני לא כ"כ מבין בפורמט הזה, אבל לא נראה לי הגיוני שקובץ של 700 מ"ב יתפוס בערך 600 מ"ב על הדיסק כשאני בוחר לצרוב אותו כקובץ SVCD? 2. אם לא, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר קבצים ל SVCD? 3. באיזה פורמטים תומכים רוב ה די וי די היום (מלבד MPEG ו VCD/SVCD) תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  7. היי אני בעל מינידיסק SONY MZ-N707 מזה זמן רב. לצערי, איבדתי את הדיסק עם התוכנה שאיתה העברתי שירים מהמחשב למינידיסק. עוד יומיים אני נוסע לנסיעה ארוכה מאוד ואני חייב להעביר מספר לא קטן של שירים. לא הצלחתי למצוא את התוכנה שלמיטב זכרוני נקראת SONY NET MD, אפילו לא באתר הרשמי של סוני אך זמני קצר. אם למישהו יש לינק לתוכנה זה באמת דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . התקנתי את הגרסה האחרונה , 3 , סופית , להתנסות , ונתקלתי בבעיה מרגיזה , שאין לי מושג איך לסדר אותה . הצמדת טקסט לימין , במהלך כתיבה בעברית . למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? נלחמתי בה בערך שעה , אך ללא הצלחה . אולי אני פשוט לא רואה איזו אופציה או משהו , זה מטריף אותי . תודה .

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני מעוניין ליצור דיסק גיבוי של xp (דרך צריבה מן הסתם), אז בקיצור ניסיתי ליצרוב אותו כבר מספר פעמים והוא וכשבדקתי אותו אצלי במחשב ה-boot האוטומטי לא עובד . :'( אז אם למישהו יש מושג איך צורבים אותו ושה-boot יעבוד בו אז זה המקום והזמן. נ.ב: הדיסק הוא לשימוש עצמי בילבד ולא לשון שימושים אחרים, והסיבה שאני צורב אותו היא שהדיסק המקורי מתחיל להישחק. אז תודה מראש ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. Started by sirexrv,

לאחר שהתקנתי Nero 8.3.13.0 המחשב הנייד (טושיבה) התחיל לעשות בעיות כגון: איטויות, תקיעות, בעיות כיבוי ולאחר צריבה אחת הוא לא עלה. איך אני יודע שזה הנרו? כי אחרי שהסרתי, המחשב הפסיק לעשות בעיות... יודעים על הבעייה? או יש גרסה אחרת (לא חובה של נרו) שאפשר להתקין ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. אני מנסה להגביר את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך 8800GT דרך nvidia system tools 6.0.6 אני מנסה להגדיר שכהטמפרטורה של הכרטיס עולה מעל ה70 מעלות אז הוא יגביר את המהירות של המאוורר והוא נותן לי רק שורה CPU CORE http://img338.imageshack.us/img338/6339/12719720504.jpg

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by oren500,

הכנתי עבודה בוורד שכוללת מספר פיסקאות בכל עמוד. אני מעוניין לתת לכל פיסקה מספר אבל בצורה כזו שהמספר יהיה מצד ימין של כל פיסקה ולא ידחף שמאלה את השורה שבה אני רוצה לסמן את מספר הפיסקה כי אז השורה השנייה שבפיסקה לא תהיה בדיוק מתחת לשורה הראשונה ואז זה לא ייצא יפה. מכיוון שיש לי 200 עמודים זה לא יהיה מעשי לעשות את זה בצורה ידנית כי ברגע שאני ממספר את השורה הראשונה בכל פיסקה אני צריך להזיז את כל השורות שמתחת לכל פיסקה. האם יש איזה דרך קלה לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. היי, הורדתי דרייבר לכרטיס קול שלי. http://img526.imageshack.us/img526/6715/66616174.jpg השם שלו זה ConexantHDAudio 221 ושאני מנסה להתקין זה עושה לי תשגיאה הבאה: http://img441.imageshack.us/img441/1122/dsfdsp.jpg מה לעשות? בבקשה תעזרו זה די דחוף.

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  14. שלום רב, אודה על עזרה: בעת נסיון לפתוח מיילים, או לשלוח מיילים מופיעה הודעה: there was an error opening this message, an error has occurred. את הקבצים המצורפים ניתן לראות ואף לשמור אותם במקום אחר ולצפות בהם, וכן ניתן להכנס לקישורים המופיעים במיילים (בחלון הצפיה המקדים). כמו כן הcontact נעלם. אשמח לעזרתכם בפתרון הבעיה.

15. בדפדפן מקסטון, הכל טוב ויפה עד שאני יוצא מאתר מסויים והדפדפן פשוט נתקע המון פעמים. אותו דבר בתוכנה כמו אימיול, בזמן עלייתה הוא טוען שעה ואחרי שנכנס נתקע. לא בדקתי או לא נתקלתי בעוד תוכנות ויישומים, פשוט שני אלה בקבע עושים לי צרות. רציתי לדעת ממה נובעת הבעיה, איך אפשר לבדוק או לתקן את זה? זה מעיק.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by meravg,

קניתי מצלמת אינטרנט וכשאני מדברת שיחת וידאו עם קול לא שומעים אותי ולא רואים אותי המקרופון מכוון לפול עוצמה, אני רואה את עצמי במצלמה ואת מי שאני מדברת איתו אבל לא אותי מה לעשות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by orengore2,

שלום חברה אחי שלי התקין את התוכנה ותמיד כשהוא מתקין אותה יש לי בעיות. יוצא לי ממשחקים, נותן שגיאות כשאני גולש וכדו' ומבקש DEBUG איך אפשר למנוע מהתוכנה לבדוק לי כל דבר ולהפסיק להציק לי כשאני משחק קרייסיס? תודה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by oDot,

שלום, קניתי לאחורנה פלאג PARALLEL למחשב שמתחבר כPCI לאחר שהONBOARD כשל. חיברת והתקנתי דרייבים, הכל טוב ויפה, חוץ מהבעיה - אי אפשר להדפיס דרך LPT1. אני מריץ חשבשבת בVIRTUAL PC 2004, והVPC לא מזהה PHYSICAL LPT1, ככה שגם את בפלאג של החשבשבת אי אפשר להשתמש. אם אני מגדיר את זה בתור LPT2 זה עובד ומדפיס, אבל אני חייב שזה יהיה LPT1 - גם בגלל הVPC וגם בגלל שיש לי עוד תוכנה ישנה שמשתמשת בזה. אשמח לעזרה.. תודה רבה נ.ב, אני מריץ WIN 2000

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by adirss,

שלום יש לי emule 0.49d גירסא מעודכנת עם שרתים חדשים לאחרונה יש לי בעיה שהשרתי מתנקתים לי המון ואקדמליה לפעמים נופל גם ולפעמים השרתי עובדים עם חומת אש כאילו החמור עם מסכה יש לי ראוטר אבל פתחתי את הפורטים ככה שלא אמורה להיות בעיה כי הוא לפעמים מתחבר

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by refael11,

אחרי פירמוט הותקן לי מהאימג' באופן אוטומטי אקספלורר 8 באנגלית הורדתי את הגירסה שלו בעברית ואז הוא מציג שגיאה קיימת אצלך גירסה מתקדמת יותר ואז אי אפשר להתקין את זה יש דרך להפוך את זה לעברית? ובנוסף אני לא מוצא את ההתקנה שלו בהוספה והסרה של תוכניות תודה לכולם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by coorva,

שלום רב אני צריך בבקשה עזרה בקישור לדרייבר לחלונות 7 לכרטיס קול CREATIVE SB LIVE! כל מה שאני מוצא באינטרנט לא מצליח למצוא את הכרטיס וההתקנה נכשלת. תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. טוב אז אני בין האנשים הבודדים שלא אוהבים את אקספלורר.. ובמקביל גם לא אוהב את פיירפוקס... אני משתמש ב Mozilla 1.7.13 כבר כל כך הרבה זמן.. ומחכה ליום שיוציאו לו איזה עידכון או שיפור או משהו... או כלום לא קורה כבר מלא זמן... מישו יודע למה זה? הם פרשו ממנו סופית?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by shahar07,

בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ? * אין לי דיסק התקנה של הלוח * לא הצלחתי למצוא את הדרייברים של היצרן באתר שלו בבקשה עזרה אני תקוע עם זה כבר שבועיים

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  24. הורדתי והתקנתי על המחשב החדש, כשאני מכניס DVD וקורא אותו במדיה פלייר אני מקבל סיגנל משובש - הערוץ האדום של המסך משוכפל, כלומר בנוסף למסך כמו שהוא אמור להיראות אני רואה תוספת של הערוץ האדום בטייה של כמה ס"מ ימינה. כשאני מנגן DVD בNero Showtime זה לא קורה. אבל שם אני גם לא יכול לקרוא כתוביות בעברית (או כל שפה אחרת חוץ מאנגלית). השתמשתי בחבילה הזאת במחשבים הקודמים שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? ואם אפשר לקבל המלצות על חבילות אחרות זה יהיה נחמד. תודה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by rotman,

שלום , אני רוצה להעתיק את כל הסמיילים ששמרתי במסנג'ר אחד לשני... איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים