תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי Kaspersky A-V 6.0. מבחינת הגנה הוא עושה את העובדה נאמנה (חוסם דברים ש- NOD32 לא חסם), אבל מצד שני - הוא כל הזמן מאט לי את המחשב. בחלון הראשי, תחת Statistics, הוא סריקה שוטפת כל הזמן, וכל הזמן נוספים קבלים ל- Total Scanned, כל פעם מחדש כשתוכנה נפתחת או כשמחשב עולה. אני חייב להפסיק את זה. יש עצות? עוד משהו קטן - אני מחפש תוכנה שמאזכרת לך דברים, לעשות פעם בשבוע \ פעם בחודש - היא תרוץ כל הזמן ברקע, אך פעם בשבוע (או אחרת) קופץ חלון קטן שמאזכר לך לעשות משהו. אם היא יכולה לנהל משימות זה גם טוב. מכיוון שאני רוצה שהיא תרוץ כל הזמן ברקע, אני מעדיף שהיא תהיה קלה כמה שיותר (שואף לפחות מ- 3 מ''ב). תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני יום-יומיים העלתי שאלה בקשר לCPU גבוה במחשב אמרתם לי שזה סוס טרויאני פירמטתי את המחשב והבעיה נשארה איזה עוד אפשרויות יש לבעיות CPU גבוה? תודה מראש אם תצתרכו עוד פרטים תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
פעם אחרונה שנגעתי שם לא יכולתי לראות סירטונים באתרים אז בנתיים ביטלתי רק את ה-ICQ מה עוד אפשר לבטל שם ? תדוה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום התחדשתי בשני דיסקים 0.5TB כל אחד. חשוב לי לבדוק שאין להם שום פגם. בעבר המליצו לי על mhdd, אך אני די חושש לעבוד איתה, כי כבר יש לי הרבה מידע על הדיסקים קשיחים. בכל אופן די הסתבכתי עם התכנה. מבקש המלצה לתכנה קלה לתפעול שתבדוק לי את הדיסק קשיח. או לחילופין הסבר על תפעול תכנת הmhdd. תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת, כמו כן שום תוספת/קודק מהאתר של וינאמפ לא עוזר.... מה שקורה בפועל זה שהתוכנה עצמה אחרי התקנת ה"תוספת" הופכת לרוסית, אבל שמות של השירים נשארים כ-"? ? ? ?". מה עליי לעשות? האם יש פתרון לבעיה שאני לא יודע? אגב, אצלי מותקן XP באנגלית וכל השפות נתמכות ב100%. בXP עצמו ניתן לקרוא את שמות השירים ללא בעיה... הבעיה היא רק בוינאמפ. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קיבלתי במחשב את הוירוס הזה. מנטרל לי את האנטי ווירוס. שיחזור לא נותן לעשות. התקנה חדשה של אנטי ווירוס לא מאפשר. סריקה אונליין של אנטי ווירוס לא נותן. בקיצור נועל כול אפשרות של הסרה . משהוא נתקל בפתרון יצירתי :bash:
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להקליט או לקבוע מראש מתי להתחיל להקליט,כמובן שמדובר במצלמת אינטרנט שיש לי של מיקרוסופט. ללא הגבלה של זמן או גודל וכמובן שתהיה איכות הקלטה טובה,מערכת הפעלה המותקנת אצלי היא ויסטה. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עד אתמול מיד אחרי שורת החיפוש הופיעו הלחצנים שהוספתי. פתאום הסדר השתנה ומיד לאחר שורת החיפוש מופיעים לחצני השירות כגון הכוכב להוספת סימניות,לחצן הדגשה, אפשרויות ורק אחר כך יש את הקיצורים שהוספתי. זה מעצבן כי סידרתי אותם באופן כזה שהם יופיעו על המסך, ועכשיו הם מסתתרים בצד שמאל וצריך ללחוץ על החיצים הקטנים כדי שהם יתגלו ואפשר יהיה ללחוץ עליהם. יודעים משהו? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אולי מיהוא יודע על תוכנה שיודעת לחלק דיסק DVD לכמה דיסקים CD?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן , אני יודע להכין את כל מה שרציתי להכין בתוכנה וסיימתי הכל הבוס שלי הציב לי דד לין שלוחץ אותי . אני אמור להגיש לו את הקליפים כמה שיותר מהר . אני עובד בטלויזיה קהילתית . השאלה שלי היא כזאת סיימתי את הקליפ אך איני יכול לייצא אותו לפורמט של קוויק טיים שהבנתי שנמצא כרגע ברמה הכי נוחה וטובה בשביל יצוא קליפ שאני מנסה לייצא לפורמט אחר האיכות לא מספיקה וכייוון שעדיין לא הצלחתי ליצא לקויק טיים איני יודע היכן אני עובד . ההודעה שמופיעה לי היא ( creating movie bad parameter (50 מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159709.0 והמליצו לי בו, לא להשתמש בקאזה - אז במה כן? ואני מקווה מאד שלא תגידו אמיול.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני צריך די בדחיפות תוכנה חינמית שתמיר לי קובץ pptx לקובץ avi ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות אבל הגירסאות החינמיות שלהן משאירות את הלוגו של התוכנה על הסרט שנוצר מישהו מכר תוכנה שממירה ולא משאירה לוגו?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה לאימלים Microsoft Office Outlook 2003 ואני רוצה לשמור את כל האימלים הכול הכול גם את ה לוח שנה בקיצור ממש את כול התוכנה כדי לעביר למחשב אחר..... או לפרמט למשל..... איך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי אני ניסתי את האפשרות של היבוא והיצוא אבל לא ניראה לי שזה עובד. אולי מישהו יכול להסביר לי שזה יעבוד..... תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זאת בעיה דיי רצינית שאני מקווה שמישהו כאן יודע. יש לי מספר ICQ שיום בהיר אחד החליט שהססמא שלי לא נכונה. כל פעם שאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל שגיאת ססמא למרות שאני בטוח שהססמא שלי נכונה. ניסיתי בכל זאת להפעיל את התוכנה שמראה את הססמאות של מספרי האי סי קיו שנמצאים במחשב והפלא ופלא במחשבים אחרים היא עובדת ואצלי היא לא מצליחה להראות את הססמא. באתר של ICQ2GO גם איאפשר להכנס עם הססמא שזה אומר שזה שונה אצלם בשרת ולא בעיה אצלי במחשב. אין לי כתובת דואר במספר אי סי קיו הזה ככה שאני לא יכול להשתמש בשחזור הססמא באתר שלהם. השאלה שלי האם אני יכול לפחות לגלות את מספרי הICQ של האנשים שברשימה שלי מהקבצים של התוכנה שנמצאים במחשב שלי? אני יודע שרשימת אנשי הקשר נשמרת בשרתים של הICQ אבל ההסט…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם למישהוא יש? או אולי שמע כמו כן האם יש למישהו windows 2000 professional SP4 integrated מקורי באנגלית? uלא שאתם הכנתם בתודה מראש GROVE
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התוכנה Xfire עושה לי בעיות כל כמה זמן היא מתנתקת ואז מתחברת מחדש מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום לאחר שהרכבתי את המחשב מעונין לבדוק עם הרכיבים באמת עובדים כראוי שזה המעבד כרטיס המסך דיסקים קשיחים וזכרונות. אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב והצלחתי להפעיל כל דבר שרציתי עם זה סרטים מוזיקה משחקים . סתם להסיר דאגה מליבי. המערכת שלי זה : מעבד i7 920 לוח אם x58a-ud3r זכרונות 6gb של patriot ברטיס מסך של gigabyte 9800 1gb ושני דיסקים קשיחים של wd אחד בנפח של 1t למערכת ההפעלה מהסדרה השחוקה ויוד אחד 2t מהסדרה הירוקה זהו.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
במנהל התקנים רשום לי שחסר ההתקנה של הUSB התקנתי מחדש תדריברים וכלום לא עוזר פרמטתי שוב את המחשב הורדתי דרבים עדכניים של הלוח 965P s-3 של ג'יגה בייט הכל מותקן חוץ מהUSB המצלמה לא פועלת לי השלט של לוג'יטק עם חיבור usb לא פועל העכבר והמקלדת עם כניסת USB כן עובדים מה זה אומר שהUSB בלוח הלכו או מה?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איזה שוק... כנראה שזה היה לפני כמה חודשים, ביולי... מוזר, אני זוכר שלפני כמה שבועות עדיין היה אתר עצמאי של sysinternals.com הכתבה http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/002432.html האתר החדש המיקרוסופטי : http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx ת.נ.צ.ב.ה אני רק מקווה ששני הגאונים האלה ימשיכו ליצור עזרים גאוניים, לא משנה איפה הם עובדים...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: נניח שיש לי 100 שירים שהורדתי מהאינטרנט. מכיוון שאני רוצה לראות איזה שירים ירדו ובאיזה שירים מתוכם אני מעוניין אני מסמן את כולם ואז מפעיל את המדיה פלייר. נניח שאני שומע את שיר מס' 1 והוא לא מוצא חן בעיניי. לשם כך אני צריך לסגור את הנגן ולגשת לתיקייה ואז למחוק את הקובץ ואז שוב לסמן את כל השירים ולהפעיל שוב את המדיה פלייר. כלומר אין לי אופציה למחוק את הקובץ הבלתי רצוי מתוך רשימת ההשמעה. יוצא מתוך זה שאם יש לי בין ה-100 שירים 50 שירים שאני לא מעוניין בהם אני צריך להפעיל ולסגור את הנגן 50 פעם. אם השירים היו מסומנים במס' סידוריים אז הייתי יכול לרשום בצד את השמות של הקבצים ואז להיכנס פעם אחת לתיקייה ולמחוק את הקבצים הבלתי רצויים. הבעיה שלכל קובץ יש שם ארוך …
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
משום מה אין לי אפשרות לקבל או לשלוח הודעות במסנג'ר של מייקרוסופט ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש כמה פעמים ולא עזר הוא כותב לי שאין אפשרות ליצור קשר עם המכותבים שלי ושאולי ארצה לנסות מאוחר יותר יש למישהו מושג איך מתקנים את זה? שמעתי שיש תולעת/וירוס במנג'ר, האם זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת קצת מידע באופן כללי והמלצה לתוכנה מתאימה? מדובר בlightscribe החדש של אסוס תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ACER, ASPIRE 5315 למי שמכיר הבעיה היא שקיבלתי אותו עם ויסטה מובנה אני רוצה להתקין לו XP הבעיה שהיצרנית לא נותנת דרייברים ותמיכה עבור אקס פי אלא רק עבור ויסטה! זה מציק אני חייב XP, אם מישהו ניתקל בזה בעבר או שיש לו פיתרון למצוא דרייברים אני מאוד אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-