תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קודם כל הם בתוך ספריית ה system32 לדוגמא הקובץ הבא : detected: malware not-virus:Hoax.Win32.Renos.dk File: C:\WINDOWS\system32\users32.exe/UPX הוא לא יודע לנקות אז זה, מה למחוק את זה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש עורך דפי אינטרנט ויזואלי אין לי ידע בכתיבת קוד HTML , ואין כל כוונה ללמוד כתיבת שורות קוד אני עבדתי עם פרונטפייג' שהוא לא רע. האם יש למישהו המלצה טובה יותר, כמובן עדיפות לתוכנות חינם תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
האם אפשר להפוך את המוזיקה בתוכנה GUITAR PRO 3 לקובץ מידי רגיל?? אם כן איך?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחפש תוכנת ניטור ש... א. מזהה את כל רכיבי החומרה במחשב. ב. מודדת ביצועים ונותנת טיפים לפעולות לגבי תחזוקה (כל זה רצוי לא חובה). ג. פשוטה להתקנה ותפעול (עבור משתמש לא מנוסה!). ד. חינמית או דמו שעדיין מאפשר מספיק אופציות (עדיף תוכנה שנמצאת בהורדות פה באתר). ה. הכי חשוב תיצור פלט לקובץ טקסט (TXT , RTF , DOC וכדומה) כדי שמשתמש יוכל לשלוח לי אותו במייל. כאמור אני ראיתי את התוכנות שיש פה להורדה באתר אבל איני יודע איזו תוכנה עונה על דרישות אלו? תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס Nod32 מעודכן וסיטייג פרסונל פירוול מעודכן הם טובים ? ואם לא אז מה מומלץ ? תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני בא להפעיל ת'סרט ועלה לי השגיאה הזאת לפניי כמה ימים זה פעל
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 07:47:03 .
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני פותח את האדובי פרימייר שלי וכל פעם שאני עורך משהו אז קובץ התמונה בסדר אבל האודיו תמיד הופך לOFFLINE בניגוד לאימג' שהם תמיד ONLINE.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? תודה.זה חשוב מאוד.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש אפשרות רק לNEXT שברגע שאתה לוחץ שם כל הווינדוס הישן עובר לתיקייה windows.old ויש אפשרות פירמוט שלא נשארת התיקייה הזאת השאלה שלי היא מה עדיף? הרי מצד אחד זה מעביר הכל לתיקייה windows.old אבל זה לא פירמוט? מה מנקה יותר טוב תמערכת והאם יש עוד הבדל חוץ מזה שהתוכן הישן עובר ל windows.old? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
דיברתי עם שירות הלקוחות של מיקרוסופט , אולי זה תוכנה צד ג' מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3341509,00.html
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אפשר להוריד מדריך [חינם] לגירסה האחרונה של פוטושופ בעברית מהאתר www. itsuvgraphi.com
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
התקנתי לראשונה WIN7 ובנוסף, התקנתי גם פיירפוקס עכשיו הבעיה שלי היא שעברית, כל הפונטים בשורת הכתובות, שורת החיפוש והטאבים, פשוט קטנים עד בלתי נקראים באנגלית לעומת זאת הפונט בגודל נורמלי לחלוטין מצורפת תמונה להדגמה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום חברה אחי שלי התקין את התוכנה ותמיד כשהוא מתקין אותה יש לי בעיות. יוצא לי ממשחקים, נותן שגיאות כשאני גולש וכדו' ומבקש DEBUG איך אפשר למנוע מהתוכנה לבדוק לי כל דבר ולהפסיק להציק לי כשאני משחק קרייסיס? תודה
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לפי קריאה בפורום שמתי לב שזוהי התוכנה אנטי וירוס המומלצת ביותר ( תקנו אותי עם אני טועה ) רציתי לדעת איזה גירסה של התוכנה היא הכי מעודכנת וטובה ? והשאלה השנייה היא : אם אני קונה את הגרסה המלאה של קרספרסקי , האם אני צריך גם תוכנת ספייור? אם כן ? איזו תוכנה היא הכי יעילה וטובה שלא לוקחת יותר מידי משאבים. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עברתי מפלאש MX לאילוסטריטר CS2 כי שמתי לב שכולם משתמשים רק בה לציור, היא באמת קצת יותר נוחה. אז יש לי שאלה, איך אני צובע את הרקע? ה"דלי צבע החיי" ( ) צובע רק בין הקווים, נכון? אז איך אני צובע רקע? ועוד שאלה, יש דרך להחליק קווים אוטומטית כמו בפלאש? זאת אומרת נגיד יש לי קוו עם כמה פינות או שהוא עקום בצורה חדה, להפוך אותו לעגול וחלק יותר. יש כלי כזה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
פעם אחרונה שנגעתי שם לא יכולתי לראות סירטונים באתרים אז בנתיים ביטלתי רק את ה-ICQ מה עוד אפשר לבטל שם ? תדוה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום התחדשתי בשני דיסקים 0.5TB כל אחד. חשוב לי לבדוק שאין להם שום פגם. בעבר המליצו לי על mhdd, אך אני די חושש לעבוד איתה, כי כבר יש לי הרבה מידע על הדיסקים קשיחים. בכל אופן די הסתבכתי עם התכנה. מבקש המלצה לתכנה קלה לתפעול שתבדוק לי את הדיסק קשיח. או לחילופין הסבר על תפעול תכנת הmhdd. תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס+פיירוול שהם יעילים ולא מאיטים את המחשב בצורה דרסטית! אך שיהיו טובים יעילים ושיחסל את כל המטרידים למיניהם... תודהרבה!
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה win xp שהותקנה לפני כחודש השבוע המסך הפסיק להגיב לי למרות שהמחשב נדלק ההחלפתי ספק וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל משום מה נוצרה בעיה חדשה שהמחשב מתחיל בטעינת המערכת הפעלה הוא מגיע לקו הזה שרץ ונתקע ולא מגיב יותר בדקתי את הזיכרון והוא תקין בדקתי ספק תקין החלפתי דיסק קשיח וניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה ובזמן זיהוי הדיסק הקשיח לפני הפרמוט הוא נתקע שם אשמח לקבל עצות או פתרום לבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אולי מיהוא יודע על תוכנה שיודעת לחלק דיסק DVD לכמה דיסקים CD?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=406543&sid=127 בסןף החודש זה כנראה יצא סופי(כרגע זה "מועבר לייצור") מעניין כמה באגים עוד יהיו בזה...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
התקנתי אותו ואני רגיל תמיד להקיש את שם האתר וללחוץ קונטרול ואנטר כילו נגיד עכיו אני רושם hwzone ולוחץ קונטרול ואנטר אבל באקספלורר 7 עם אני לוחץ ככה זה נותן לי סיומת com יש למישו מושג איך אני הופך את זה לסיומת co.il ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את תקיית התמונות לפי תצוגה של סרט צילום מופיעות לי התמונות בצורה מוזרה. ברגע שאני לוחץ על תמונה כדי לראות תצוגה מקדימה, מופיעה לי תמונה אחרת מהתיקייה, כך שכל התקייה מבולגנת ולא תואמת את שם הקובץ לתמונה...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-