תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי! הורדתי עם emule קובץ עם סיומת RAR. אחרי שהוא ירד ניסיתי לפתוח אותו, אבל לא הצלחתי. אח"כ שמתי לב שב-COMMENTS לגביו ב-EMULE בלשונית GENERAL רשום ב-TYPE: MPEG Audio (Verified) - Invalid file extension: RAR לכן ניסיתי לשנות לשנות את הסוג של הקובץ ל-MP3 - אבל גם אז הוא לא רץ. למישהו יש מושג מה הטיפס הנכון? או תוכנה שתוכל להגיד לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום כשאני פותח תיקייה בשולחן עבודה בשם חדשים ואני שם בה קבצים מה שזה לא יהיה ואני נכנס אליה אח"כ מופיע לי חלון של שגיאה ואז אני עושה אל תשלח דו"ח שגיאה..אם אני פותח תיקייה בכל שם אחר אז זה לא קורה.. מדובר בWIN XP למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב אני מחפש משהו לא מסובך כמו Ejay במיוחד לטראנסים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
במנהל התקנים רשום לי שחסר ההתקנה של הUSB התקנתי מחדש תדריברים וכלום לא עוזר פרמטתי שוב את המחשב הורדתי דרבים עדכניים של הלוח 965P s-3 של ג'יגה בייט הכל מותקן חוץ מהUSB המצלמה לא פועלת לי השלט של לוג'יטק עם חיבור usb לא פועל העכבר והמקלדת עם כניסת USB כן עובדים מה זה אומר שהUSB בלוח הלכו או מה?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פיצלתי באמצעות התוכנה hjsplit קובץ ששוקל כ-6 ג'יגה ל-2 חלקים וצרבתי על 2 דיסקים של DVD . ניתן לחבר קבצים אלו באמצעות התוכנה הנ"ל ובתנאי שהם יהיו באותה תיקייה . הבעיה היא שאיני יכול להעתיק מהדיסק למחשב חלק 1 מתוך ה-2 . ישנה דרך לחבר קבצים אלו מבלי להעתיקם למחשב? יש לציין שיש לי 2 כוננים של DVD במחשב .
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
או שהבפר טוען 20 שנה או שהוא בכלל לא זז. למשהו יש רעיון מה לעשות :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לפרמט הבעייה שאיבדתי חלק גדול מהדיסקים עם הדרייורים של כל החומרה עכשיו מצאתי תוכנה בשם aida32 והיא מוצאת כל הדרייורים במחשב שלי השאלה שלי זה שעם אני ייגבה הכל שם וייצרוב את זה זה יהיה תקין על מחשב מפורמט?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני רק נוגע עם העכבר בקובץ AVI, אפילו סתם פרק של FAMILY GUY מופיעה לי ההודעה ש WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, מה אני יכול לעשות עם זה? לשדרג את המקודד XVID? ניסיתי... לא עוזר... צירפתי תמונה של הההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כי זה שירות שניתם כמעט בכל פוטו צילום
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריביר לUSB ? כנראה שהדיסק פגום
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
1.התקנתי לפני 4 חודשים nod32 גרסא 2.7 . 2. לאחרונה יצאה גרסא 3.0.642 3. האם ניתן להתקין את הגרסא החדשה על ה nod32 גרסא 2.7 ? או שהתקנת גרסא חדשה מחייבת הסרת גרסא 2.7 וקניית רשיון מחדש ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, בגדול, השאלה בכותרת. וידאו מאתרים שונים עובד רק במצב של מסך מלא, קצת מציק.. קורה גם ב-FF וגם באקספלורר. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הורדתי סרט דרך תוכנת האימיול. כשאני מנסה לראות אותו, הוא מוציא הודעת שגיאה על התוכנה שאיתה אני פותח אותו (ניסיתי 3 תוכנות שונות) וסוגר אותה ואח"כ רושם שאין דיסק ב D (הסידירום שלי) ואני לא מבין מה הקשר כי הסרט נמצא על ההארד דיסק ואין לו שום קשר לסידירום. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה שהתחילה היום שפתאום הקספרסקי לא מוכן לעלות חשבתי אולי זה וירוס שניטרל אותו אז סרקתי את ה HD בעזרת BOOT DISC של F-PROT ושל MCAFEE שניהם מעודכנים לתחילת החודש (זאת אומרת שדיי מעודכן) והם לא מצאו כלום חשבתי אולי זה SPYWARE או משהו כזה אבל יש לי AD-AWARE SPYBOT ו WINDOWS DEFENDER מותקנים בקיצור הרצתי את שלושתם והתוצאות הם אפשרי לראות כאן גם את תוצאות הסריקה של ADAWARE ו SPYBOT וגם את העובדה ש KASPERSKY לא מוכן לעלות ו DEFENDER לא מוכן להתעדכן חוץ מזה יש את התהליך exmodulbk.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ואין לי מושג מה זה וזה גם התחיל היום אז אולי זה קשור... נ.ב. הקספרסקי חוקי לחלוטין זה לא הבעייה וגם ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי outlook express 6 עם XP. אתמול מחקתי את רוב הרבצים ב inbox וגם רוקנתי לחלוטין את תיקיית ה deleted items. עם זאת, קבצי ה-dbx נותרו בגודל של מאות מגה, כולל הקובץ deleted items.dbx - שזה קצת מוזר כיוון שאין לי אפילו הודעה אחת בתיקייה הזאת. בנוסף, כאשר אני נכנס ל- maitenance ואז clean up הוא כותב total size - 0. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אשמח לעצתכם - אני זקוק לתוכנה לגבות את הדיסק הקשיח שלי. כמובן אני רוצה תוכנה שתגבה רק את החומר ולא את מע' ההפעלה, למשל. האם קיימת תוכנה כזו, רצוי חינמית ואם כן , איזו והאם היא נוחה לשימוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התוכנות שיש במדור ההורדות הם מתאריכים ישנים ואני לא יודע אם זה אמור לעבוד? אין באופציות לסימון ב-PRIME95 AMD 64 3000 אז מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
"קניתי" ;D את התוכנה ולא בטוח אם עלי להתקין אותה.... כי כמו בהרבה דברים חדש לא בהכרך יותר טוב... אז בבקשה שתפו אותי עם מחשבותיכם בנושא.......... תודה לעוזרים. עריכה: כן חחחח.... ;D ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי:] אני צריכה תוכנה שבה אפשר לאחד 2 קבצי מוזיקה (שירים נניח,מדיה פלייר) ולהפוך אותם לקובץ אחד שבו 2 הקבצים מושמעים בו זמנית. בידיוק כמו בתוכנה של windows media player שאפשר להוסיף שיר על גבי סרטון, רק שאני צריכה שיר על שיר. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת שיתוף טובה שתאפשר הורדה שמהירות סבירה אבל מבלי שצטרך לפתוח לה פורטים בראווטר. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברה אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות שם שינוי מלא של התמונה והדפסה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה להכין כל מני קליפים כאלו שמשלבים תמונות וקטעי וידאו עם מוזיקה ברקע ואני לא מוצא שם של תוכנה שעושה את זה. הויסטה יש תוכנה שעושה משהו דומה. תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה : (עד לא ממזמן חשבתי שזה מספיק?) יש לי את הפירוול של WIN XP סרבס פאק 2 ,האם הוא מספיק טוב או שיש מקום לשים פירוול אחר :s05:
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,דוד שלי קנה לי ליום ההולדת את Kaspersky (היה לי יום הולדת לפני חודש,אבל הוא גר בחו''ל,אז הביא לי היום),ובעיקרון איך האנטי-וירוס? טוב או שיהיה לי מלא וירוסים?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-