תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני נתקל בבעיה שכשאר התוכנה S&M מגיעה לשלב שבו נפתח חלון בצד ימין שכתוב עליו VGA HEATING, התוכנה קורסת. זה לא נראה לי קשור לOC, מפני שעפ"י מיטב הבנתי זה בכלל קשור לכרטיס מסך... למישהו עוד זה קורה? איך פותרים זאת?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף גי'גה בייט לכונן c מכונן d כי אין לי שם מקום ובכונן d יש לי עוד 20 גי'גה פנוי איך אני עושה את זה ?????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות באמצעות Access טופס שיזין 4 פרמטרים למסד נתונים- 3 ע"י המשתמש, ואחד אוטומטי (תאריך). נתקלתי בשתי בעיות- 1. אני לא יודע איך לגרום לטופס להזין אוטומטית את התאריך של יום ההזנה. 2. בכל הפעלה מחדש של הטופס, ההזנה מתחילה מחדש בטבלה, כלומר הטופס מזין את השורה הראשונה במקום להזין את השורה הפנויה הראשונה. מסד הנתונים לא צריך להיות חסוי, אך אסור שישתנה תוכנו לעולם, והוא רק יגדל ויגדל כשיוזן חומר חדש באמצעות הטופס. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת קטלוג מכירות שיאפשר לי לשים שם תמונות לכול פריט אם יש למישהו תוכנה להמלצה שתהיה פשוטה לתיפעול תודה לכול העוזרים :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
נראה לי שהגעתי למקום הנכון קודם כול זה לא ווארז! יש לי סרטון על המחשב שאני רוצה לשלוח לכמה אנשים ואני רוצה שהם יורידו אותו דרך ביטורנט...אריך אני יכול להפוך אותו לקובץ torrent שם יוכלו להוריד? תודה מראש אם זה לא הפורום הנכון אז להעביר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היייי תגידו מישו יודע איך אני עושה במקס גדר כזאת לא גדר עמודים כזאת אלא גדר גדר משו יפה.... 2. יש את החומר של הבטון שמגיע עם התוכנה איך אני גורם לו להיות בצורה של לבנים? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הרצתי בלילה את הקספרסקי לסריקה נגד וירוסים, עכשיו קמתי וראיתי שהקספרסקי סיים אז פשוט עשיתי פרוסס לכל מה שהוא מצא בתור וירוסים ספייווארים וכ'ו... וכניראה שבניהם היה גם המועדפים שלי בהיו בפיירפוס (יכול להיות?!) ועכשיו אין לי מועדפים... אני לא בטוח שזה בגלל הקספרסקי כי פעם אחרת שסרקתי וירוסים ועשיתי פרוסס להכל המועדפים נשארו לי איך ניתן להחזיר את המועדפים לשם? או שזאת בעיה שקיימת בפיירפוקס שמידי פעם הוא מחליט להעלים את המועדפים משם?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי NOD32 ואני לא רוצה לסמוך על ה-firewall של הווינדוס. איזה firewall כדאי לי לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני ביצעתי את מה שכתוב בסטיקי על הhosts אבל יש לפייר פוקס דף שגיאה מעצבן שמושך יותר מידיי את העיניים. יש אפשרות להפוך אותו לדף לבן או שקוף??
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אבל הוא רק מזהה כניסה של חומרה מבלי לאפשר לי לעבוד איתה. אני צריך דרייבר או מה? אם כן- אנא קשרו אותי לאתר הרלוונטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הורדתי לא מיזמן גירסת ניסיון ומאוד אהבתי תאנטי וירוס הזה אז החלטתי ליקנות במיקרה שהמחיר זול ומוכרים אותו בארץ ואני כמובן מיתכוון לעותק מקורי כי לא תמיד צריך לישתמש בפרד ודרך אגב אני יודע שאפשר ליקנות מהאינטרנט אבל אין לי ויזה שמאפשרת לי ליקנות מיחול ואני לא בוטח בקניה דרך מחשב ביתי(אני תמיד מוצא תוכנות ריגול במחשב שלי) בקיצור מה המחיר? איפה אפשר ליקנות? וכל כמה זמן ניגמר התוקף של העידכונים?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה צריך לעשות שהוא יהיה פעיל
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
תוכנה כבדה שלדעתי לא עושה הרבה.. על איזה תוכנות אתם ממליצים? מנסיון אישי ו/או מביקורות שקראתם?
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. ידוע לי שיש קבצים שנישמרים אחרי שמוחקים את הקוקיז&HISTORY& ושאר ירקות במאפיינים של הIE עדיין נישארים לפעמים כתובת/קבצים על ההארדיסק מישהו יודע איך אני יכול בוודאות להסיר את כל הקבצים אחרי הגלישה ולא רק לעשות מחק עוגיות קבצים זמנים והיסטורי כי יש קבצים שנישארים ותמונות מהאתרים קצת עזרה כאן? תוכנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים חברת "pc-tools" שיחררה גירסה חדשה[5.1] למנקה הרג'יסטרי שלה הלו הואא Registry Mechanic לרשימת התיקונים והשיפורים[?] יש ליבדוק פה:http://www.pctools.com/registry-mechanic/# תורידו! ושוב pc-tools שיחקה אותה בגדול! לדעתי אתם חברה נאמבר 1!!!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת חום של הכרטיס מסך בבקשה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי סרטון במחשב שהעברתי אותו לקיבצי BMP (כ 200 קבצים\תמונות) איזה תוכנה יכולה לעזור לי לעשות אנימציה מכל הקבצים האלה בדרך הקלה ביותר?? ויש לי את הקובץ של הסרטון שהוא ב AVI אפשר לעשות איתו משהו ולהפוך אותו גם ל GIF??? נ.ב הקבצים מסודרים לפי מספרים כמו: 0.bmp 1.bmp 2.bmp 3.bmp
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום, היכן אני יכול להשיג דרייברים לכרטיס קול+USB שנמצא על הלוח P4M266/A-823X. אין לי את הדיסק שהגיע עם הלוח, לכן אני צריך מקור אחר שאני אוכל להתקין ממנו את הדרייברים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לה עינייים חומות
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל סרט שעל המחשב שלי, אך ברגע שאני נוגע בו עם הסמן של העכבר הוא פשוט מאתחל לי את כל האקספלורר.מישהו מכיר את הבעיה? :-\
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
האם אפשר לשמור תמונות של פלאש במחשב?? תוכנה אולי? או משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ברקע מופיע כיתוב של איזה שטות של ספייוור. הקטע הוא שאני לא יכול להחליף, את הרקע (זה נעל אותו איכשהוא) ולא הצלחתי למנוע מהPROCESS שגורם לזה להופיע להיעלם. מחקתי הרבה זבל עם HIJACKTHIS, ADAWARE וSPY SWEEPER ואפילו סידרתי הרבה דברים עם LSPFIX, וזה הדבר היחידי שנשאר ולא הצלחתי להעיף אותו. למישהו יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. רציתי גם לדעת אם ניתן לשים רקעים בתוכנה ?? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
פעם היה לי "יוזר" בfirefox אבל הייתה איתו בעיה אז החלפתי אותו וכל האתרים במועדפים והשמירות נעלמו לי....עכשיו הוא נעלם שוב. יש דרך להחזיר את זה כי נעלמו לי מלא אתרים
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-