עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבנתי שזו תוכנה שנותנת חיים למיילים בתוספת של כל מיני אנימציות וכו'... השאלה שלי היא כזאת: לי יש מייל בנענע, וסינכרנתי אותו עם האאוטלוק של המחשב, האם עדיין אני יכול להלביש את התוכנה על האאוטלוק ולהינות מכל האפשרויות או שני צריך לבטל את הסינכרון ואז להתקין את התוכנה, אבל זה אומר שלא אוכל להשתמש יותר גם באאוטלוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. שלום יש למישהו שאני מכיר את המחשב הזה: http://www.siz.co.il/my.php?i=wzki3zmovzdh.jpg הדגם של הלוח אם כפי שכתוב על פי הדוח ששלחתי בתמונה מהתוכנה EVEREST Home Edition הוא:Intel Brookdale-G i845G כל שאר המידע בתמונה חפשתי המון באינטרנט את הדרייברים ואני לא מוצא... בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים... אשמח לקבל דרייברים אני כבר לא יודע איפה לחפש שבת שלום

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. במנהל התקנים רשום לי שחסר ההתקנה של הUSB התקנתי מחדש תדריברים וכלום לא עוזר פרמטתי שוב את המחשב הורדתי דרבים עדכניים של הלוח 965P s-3 של ג'יגה בייט הכל מותקן חוץ מהUSB המצלמה לא פועלת לי השלט של לוג'יטק עם חיבור usb לא פועל העכבר והמקלדת עם כניסת USB כן עובדים מה זה אומר שהUSB בלוח הלכו או מה?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by shmolik2k,

יש לי כרטיס טלוויזיה שפועל ב32BIT...המעבד שלי הוא Q6600 (64BIT). אני מפעיל וויסטה ואני לא מוצא שם את מה שהיה בXP, "אשף תאימות תוכניות". האם אשף זה קיים בויסטה?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. כרגע יש לי במחשב את האנטיוירוס נוד 32. מחר נגמרת לי גרסת הניסיון . אם אני אסיר את האנטיוירוס ואנסה להתקין אותו שוב , התוכנה תזהה שזה היה מותקן בעבר במחשב ולא תיתן לי ... איך התוכנה יודעת את זה? מה צריך למחוק\לשנות כדי שאני אוכל שוב להתקין את הגירסה הניסיונית?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by ovadiadn,

אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. היי לכולם!! פירמטתי את המחשב אתמול והתקנתי מחדש את windows live mail כבר הרבה זמן שאני משתמשת בתוכנה הזו למיילים שלי, לשני החשבונות. אבל משום מה שהתקנתי אתמול נתקלתי בבעיה, אני לא מצליחה לראות את התכולה של המיילים ולא את הקבצים המצורפים למייל (מצורפת תמונה שאולי תסביר את המצב באופן פשוט יותר). אודה למי שיעזור! מורן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by IG,

הי, התקנתי היום FW חדש- COMODO, וגם אימיול חדש (0.49C) אני מנסה לפתוח פורטים אבל לא מצליח... בFW פתחתי את הפורטים הרצויים בmy port sets, אבל עדיין בבדיקת החיבור של האימיול הם לא עובדים... ניסיתי את הבדיקה עם ובלי ה use UPnP... עדיין לא עובד.. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2009, 21:17:09 מיקרוסופט!!!!111!!!!11 :angryfire:טוב, הבעייה נפתרה- הFW של הווינדוס משום מה התחיל לעבוד (אחרי שסגרתי אותו כשהתקנתי את הFW החדש!!!) ביטלתי- עכשו הכול פתוח

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by boss,

היום אני מחובר במסנגר פתאום לא רואה טוב כמו עיוות פעם ראשון שלי נסיתי להסיר תוכנה זה אחרי התקנה מחדש אותו דבר בעיה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by sirexrv,

לאחר שהתקנתי Nero 8.3.13.0 המחשב הנייד (טושיבה) התחיל לעשות בעיות כגון: איטויות, תקיעות, בעיות כיבוי ולאחר צריבה אחת הוא לא עלה. איך אני יודע שזה הנרו? כי אחרי שהסרתי, המחשב הפסיק לעשות בעיות... יודעים על הבעייה? או יש גרסה אחרת (לא חובה של נרו) שאפשר להתקין ?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by Saliman,

כל מי שיכול לעזור למצוא את הדבר הארור הזה בבקשה שיעזור. חיפשתי בכל גוגל ולא מצאתי....

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום הנכון או אם עברתי על איזה חוק... יש לי מחשב נייד של DELL מסוג STUDIO 1535 והוא הגיע כאשר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה.. אני מנסה לפרמט אותו לאקספי ואני לא מצליח ניסיתי עם וינדוס אקס פי SP3 וניסיתי גם להכין בעזרת התוכנה NLITE וינדוס עם הדריברים של הצ'יפסט של המחשב שלי.. ועדין לא הצלחתי.. איך אני יכול לפרמט אותו לאקס פי.. זה די דחוף לי.. אני לא מסתדר עם ויסטה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. Started by izhak3,

שלום, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותבצע גיבוי אוטומטי לדיסק חיצוני USB. אני עובד עם לפטופ, ומבצע שינויים בקבצים בכונן D הפנימי. אני צריך שהתוכנה תזהה שאני מחבר את הדיסק החיצוני כשאני מגיע הביתה, ותשלים אוטומטית את החומר החדש בכונן D לכונן החיצוני. זה צריך לעבוד חד כיווני - אני רוצה CLONE של התיקיה בכונן הפנימי על הכונן החיצוני תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by bennash,

יש לי 2 מחשבים שניסיתי את המשחק "כוח וקסם התנגשות של גיבורים" של יוביסופט המחשב הראשון הוא: ינטל דו קור 2.8 מגה הרץ עם חצי ג'יגה זיכרון ראם וכרטיס מסך של ינטל כונן דיוידי כפול 22 חלונות אקס פי כונן קשיח פנוי 300 ג'יה ביית[table] [tr] [td] [/td] [/tr] [/table]המחשב השני הוא: מעבד איי 7 3.9 ג'יגה הרץ 8 ג'יגה זיכרון שתי כרטיסי ג'יפורס 590 3 ג'יגה כונן בלו ריי של סוני חלונות 7 אולטימייט כונן קשיח פנוי 5 טרה[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

היי הורדתי מהABC (ביטורנט) פרקים של סאוספארק ואני לא מצליח לראות אותם. ניסיתי מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק וקויקטיים פלייר וכולם לא יכולים להראות את הוידאו אבל המדיה פלייר יכול לפחות להשמיע את האודיו. הקובץ הוא south.park.907.dsr-loki.[bT].avi מישהו יכול להביא לי קודק או תוכנה שאני אוכל לראות איתה את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. נניח ויש לי מצגת של 40 עמ' ואני רוצה להדפיס בכל דף 4 עמודים. אני יודע איך עושם את זה אבל הבעיה שעדיין יש המון מקום ריק בשוליים ואני רוצה להמצגות יהיו מתוחים וגדולים יותר. האם ההגדרות ניתנים לתיקון או שככה זה ואין מה לעשות? יש לכם רעיון מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by orsadan,

עשיתי חיפוש קטן והבנתי שזה הפורום המתאים בשביל לשאול בקשר לתוצאה ב 3Dmark , אם לא תעבירו לאן שצריך אז ככה, התוצאה : 4906 http://img230.echo.cx/img230/4559/3dmark05a6cb.jpg מערכת: AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Asus ATi Radeon AX800PRO-TD 256MB A-DATA 1024MB PC 3200 DDR 400-512x2 Samsung 120GB 7200 rpm ATA133 HDD איך התוצאה ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by ratzabi,

שלום, יש לי מחשב נייד יחסית חדש של HP (חצי שנה), קניתי אותו עם ווינדוס ויסטה, ושידרגתי לווינדוס 7 (שדרוג מקורי). לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא כל הזמן נכנס למצב "לא מגיב", והוא ממש איטי. יש שני דברים עיקריים שאני חושד בהם. 1- יש איזה תוכנת JAVA UPDATE שפעם אחת אישרתי לה לבצע שינויים, ומאז המחשב קצת משוגע. 2- התקנתי אנטי-וירוס (McAfee) שקיבלתי מבזק בחבילת האינטרנט. בהוראות התקנה היה צריך למחוק את האנטי וירוס הישן (NOD32), והורדתי אותו. מישהו מכיר בעיה כזאת? מה זה יכול להיות? אודה לכל עזרה מכם. שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by INON,

הכנתי אתר בפרונט פייג' בשביל הכיף, ועכשיו כשני רוצה לעלות את האתר אני לוחץ על קובץ >> פרסום אתר>>> והוא נותן לי כמה אפשרויות ... ניסיתי את כולם שיעלו לאתר שפתחתי בנענע אך הוא לא מעלה לי את הקבצים איך אפשר לעלות את הקבצים שבפרונטפייג דרך התוכנה .. כדי שהקישורים שעשיתי בתוכנה השתנה מהכונן הקשיח שלי לאתר בנענע (אם יש בכלל דבר כזה..) עזרו לי

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. היה לי מותקן על המחשב INTERNET SECURITY של NORTON .....אי אפשר למחוק אותו אז נכנסתי לREGEDIT ומחקתי אותו מהפעלה ועשיתי ריסט למחשב שלי . אחר כך התקנתי את האנטי וירוס של AVG ושמתי פייר וואל של הווינדוס. (יש לי ווינדוס XP ודפדפן אקספלורר) אחרי הפעולה שמתי לב שבאינטרנט איני מצליח להיכנס לאתרים מאובטחים כמו בנק הפועלים וכו פשוט זה לא מציג לי את הדף בו אני אמור להכניס סיסמא תעזרו לי להבין מה הבעיה שנוצרה ומהו הפתרון המהיר ביותר לתיקון הבעיה. תודה, ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. אני רוצה לסדר שWEBCAM תשדר על רשת סגורה (ללא גישה לאינטרנט) לכמה מחשבים. כלומר שהמחשב שעליו מחוברת המצלמה יהיה שרת, וכמה מחשבים יוכלו לראות את הFEED. איזה תוכנה עושה את זה? ואיך?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  22. שלום לכולם קיבלתי מהלימודים תוכנת גרפיקה אך היא הגיעה למחשב שלי כקובץ uif איך פותחים את זה?? כשאני אומר לו לפתוח לי את זה כ-rar אז הוא עושה חילוץ כלשהוא ובתוך הראר יש קובץ אחד שגם אי אפשר לפתוח אותו מה עושים עם הקובץ הזה?? לעשות rename ולרשום במקום UIF לרשום EXE? לא נראה לי שזה יעזור ואני חושש שזה יהרוס את הקובץ היה לי את התוכנה ULTRAISO אבל לא אהבתי אותה ומחקתי אשמח לעזרה תודה

23. יש לי: ויסטה 32 הdivx גירסה הכי חדשה מאתר החברה(6.6) מותקנים. בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון DIVX מופיעה הודעת שגיעה מעצבנת:" COM Surrogate has stopped working- sheck online solution close the program" לומרות שהסרטון כן עובד רק ההודעה מאוד מעצבנת והיא מופיעה כל פעם. מה זה? מה עושים? מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by shoval,

לפני כמה ימים נפל לי המחשב באמצע רינדור, שהוא עלה אח"כ קפצה לי הודעה שנשארו 7 ימים לרשיון. הסרתי את התכנה והתקנתי מחדש אבל הבעייה נשארה ועכשיו אני לא יכול להתקין את התכנה כי אין לי רשיון- יש למישהו פתרון לעניין???

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים