עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Gamer4Life,

מזל שיש לי KASPERSKY 6 אם FIREWALL טוב ה IPS 66.185.126.167 174 166 תגידו זה מסוכן העסק הזה אם היו פורצים מה היה קורה? קוראים לזה Dos.Generic.synflood הם תקפו אותי

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by pak82,

התקנתי מחדש את המחשב שלי עם windows 7 (לאחר פירמוט) וכעת כשאני מנסה להתקין את נרו גירסה 9.4.26.0 אני נתקל במצב שאו שלא מותקן לי כלום או שבמקרה הכי טוב הוא מתקין את control center 4. * ניסיתי להתקין עם כמה גירסאות (כולן בגדלים של בין 200MB - 300MB) * ניסיתי כבר לסגור את האנטי וירוס והad-aware בזמן ההתקנה וכלום לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by bennash,

יש לי 2 מחשבים שניסיתי את המשחק "כוח וקסם התנגשות של גיבורים" של יוביסופט המחשב הראשון הוא: ינטל דו קור 2.8 מגה הרץ עם חצי ג'יגה זיכרון ראם וכרטיס מסך של ינטל כונן דיוידי כפול 22 חלונות אקס פי כונן קשיח פנוי 300 ג'יה ביית[table] [tr] [td] [/td] [/tr] [/table]המחשב השני הוא: מעבד איי 7 3.9 ג'יגה הרץ 8 ג'יגה זיכרון שתי כרטיסי ג'יפורס 590 3 ג'יגה כונן בלו ריי של סוני חלונות 7 אולטימייט כונן קשיח פנוי 5 טרה[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by x-pac,

אני די חדש בנושא http://img373.imageshack.us/my.php?image=sincity3rd.jpg ואני לא יודע איך עושים מסגרת אם למישהו יש מדריך שיביא לי

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. היי...כל סרט או כל סירטון שאני מוריד או רואה באתר של ספורט זה תוקע לי את המחשב, זה תוקע לי את המחשב ,מה זה אומר חסר לי משהו ? כל סרט שאני שם במחשב או סירטו שאני מוריד או סירטון שאני רואה באתרים זה פשוט תוקע לי את המחשב .. אני ננכס ל youtube מפעיל סירטון וזה תוקע לי את המחשב ...גם סרטי דיוידי במחשב ,כל מה שקשור לוידאו מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה ויש לי k lite codec pack מה אני עושה ??? מה הבעיה בכלל?? והאם זה קשור ללוח אם אולי בחיבורים?!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by BigMs,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה XP SP2 הכל הלך חלק אבל אני לא יכול לכתוב בעברית באתרים לדוגמה בגוגל או אפילו את ההודעה הזאת אני כותב ב NotePad ואז מעתיק/מדBיק לפורום. אני מאמין שזה משהו עם הפונטים. איך אני מסדר את הבעיה ??? תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. באיזה אמצעי ניתן לראות בברור אם זיכרונות עובדים בדואל :s05: אני לא רואה ב - SiSoftware Sandra Pro Home 2007 :s05:

8. Started by yakir8,

שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by onadiv,

שלום, אני מנסה לעדכן דרייברים של NVIDIA ולא מצליח. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בWINDOWS 7 Build7100(ששוחרר כרגסא חינמית ע"י מיקרוסופט). גרסת הדרייבר הנוכחית שלי היא 186.18 ואני הורדתי את העדכון האחרון שהוא גרסת 190.62 אבל ההתקנה נכשלה, פעמיים. החלטתי להוריד את העדכון דרך windows update manager וגם שם ההתקנה של העדכון כשלה. האם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים.

10. Started by Dante_9,

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by parker8,

אני צריך איזה תוכנה טובה כזאת.. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. Started by oren500,

הכנתי עבודה בוורד שכוללת מספר פיסקאות בכל עמוד. אני מעוניין לתת לכל פיסקה מספר אבל בצורה כזו שהמספר יהיה מצד ימין של כל פיסקה ולא ידחף שמאלה את השורה שבה אני רוצה לסמן את מספר הפיסקה כי אז השורה השנייה שבפיסקה לא תהיה בדיוק מתחת לשורה הראשונה ואז זה לא ייצא יפה. מכיוון שיש לי 200 עמודים זה לא יהיה מעשי לעשות את זה בצורה ידנית כי ברגע שאני ממספר את השורה הראשונה בכל פיסקה אני צריך להזיז את כל השורות שמתחת לכל פיסקה. האם יש איזה דרך קלה לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by avive,

כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. יש לי: ויסטה 32 הdivx גירסה הכי חדשה מאתר החברה(6.6) מותקנים. בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון DIVX מופיעה הודעת שגיעה מעצבנת:" COM Surrogate has stopped working- sheck online solution close the program" לומרות שהסרטון כן עובד רק ההודעה מאוד מעצבנת והיא מופיעה כל פעם. מה זה? מה עושים? מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by refael11,

אחרי פירמוט הותקן לי מהאימג' באופן אוטומטי אקספלורר 8 באנגלית הורדתי את הגירסה שלו בעברית ואז הוא מציג שגיאה קיימת אצלך גירסה מתקדמת יותר ואז אי אפשר להתקין את זה יש דרך להפוך את זה לעברית? ובנוסף אני לא מוצא את ההתקנה שלו בהוספה והסרה של תוכניות תודה לכולם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by ShayGTi,

חיפשתי בכל העולם ולא מצאתי (ומה שמצאתי-לא FREEWARE) תוכנה לחתיכת קטעים מתוך קטע MID, או תוכנה חינמית להמיר MID לMP3 כדי שאוכל לעבוד עם הקובץ בSOUND FORGE, תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. Started by Stranger,

קישור או משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. שלום! הבעיה היא בעיקר כאשר אני מקבלת קישורים במייל (תשובה לשאלות באיזה פורום בדר"כ), לוחצת על הקישור, נפתח חלון חדש והוא נשאר ריק. למטה הסקאלה נתקעת בערך בשליש הדרך. עד שאני מתיאשת וסוגרת את החלון. לא כל קישור נגמר כך, יש לינקים שכן פועלים (עד כמה ששמתי לב תמיד הבעיה היא בלינקים לאותם אתרים. במקרים אחרים הוא מודיע לי על כך שהאקספלורר לא יכול להציג את בדף... אם למישהו יש פתרון אשמח. הפתרון שלי היה לעבור לאקספלורר 7, אבל אני לא מוצאת גרסה שמתאימה לויסטה 64 ביט...היתכן שאין כזו?! אשמח אם למישהו יש הפניה להורדה מתאימה.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. חברים שלום, מדי פעם כשאני גולש ב NRG יש לי בחלק מהכתבות בעיית קידוד, משהו יודע אולי איך אפשר לפתור את זה? חשוב לציין שלא נגעתי בהגדרות הקידוד של הדפדפן, לא התקנתי תוספים חדשים ושזה קורה אך ורק באתר של NRG וגם זה רק בחלק מהכתבות (וגם שם רק בחלק מהטקסט).. מצ"ב תמונה + קישור לאתר (אולי זאת בכלל בעיה בדף).. תודה לעוזרים. http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/869/883.html [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לפירסום ההודעה הזאת, במידה ולא, מצטער. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להשתלט על המחשב בעזרת המחשב כף יד שלי. ניסיתי לעבוד עם Remote Desktop וזה רק עשה לי בעיות וכל פעם שחזרתי למחשב הייתי צריך לסדר את הסמלים ולהתאים את גודל החלונות מחדש. חוץ מזה אני רוצה תוכנה שתאפשר לי לראות מה אני עושה על המסך של המחשב הנייח שלי בזמן שאני שולט עליו עם מחשב כף היד. היש תוכנה שכזאת? תודה מרש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. איך אפשר שהMozilla Thunderbird יתריע לי כל פעם שאני אקבל אימייל בזמן אמת? תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by Men7a,

שלום אני עובד על מסמך Word מסויים ואני רוצה להעביר למסך word טבלה שנמצאת במצגת powerpoint ולערוך אותה בword האפשרות היחידה היא להוסיף אובייקט שקופית , בתוכנה בפועל זה נותן לי לערוך את הטבלה , ובהצגה לפני הדפסה זה מוצג היטב בעת הדפסה הטבלה עצמה יוצאת עם ריבועים וסימנים במקום טקסט מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש על הזמן

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אמרו לי שהתוכנה תעבוד על מעבדי פנטיום והמעבד שלי לא פנטיום.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. יש לי ASUS P5B Deluxe ואני משתמש בכרטיס הקול שלו (On Board). מהרגע שהתקנתי חבילת קודקים שהורדתי יש לי בעיות עם הסאונד -> יש קבצי MP3 שלא נשמעים טוב למרות שפעם הם נשמעו מצויין. החבילה שהתקנתי היא : Coadec Pac All In 1 - 6.0.3.0 כמובן שהיא הותקנה לאחר שכל הדרייברים הותקנו. אני לא מצליח לחזור למצב הקודם. יש לכם רעיון? יש לכם חבילת קודקים יותר מוצלחת?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by ^Z^,

עם תמיכה מלאה בעברית. יש חיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.