עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. באיזה אמצעי ניתן לראות בברור אם זיכרונות עובדים בדואל :s05: אני לא רואה ב - SiSoftware Sandra Pro Home 2007 :s05:

2. Started by agapi51,

שלום רב רכשתי את הנגן MP3//MP4 של מדגם HM-1082 של חברת טופ טכנולוגיות והדיסק להתקנת הדרייבר אינו עובד משום מה. היכן אוכל להוריד דרייבר לנגן זה? תודה א.א.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. Started by orsadan,

עשיתי חיפוש קטן והבנתי שזה הפורום המתאים בשביל לשאול בקשר לתוצאה ב 3Dmark , אם לא תעבירו לאן שצריך אז ככה, התוצאה : 4906 http://img230.echo.cx/img230/4559/3dmark05a6cb.jpg מערכת: AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Asus ATi Radeon AX800PRO-TD 256MB A-DATA 1024MB PC 3200 DDR 400-512x2 Samsung 120GB 7200 rpm ATA133 HDD איך התוצאה ?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by onadiv,

שלום, אני מנסה לעדכן דרייברים של NVIDIA ולא מצליח. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בWINDOWS 7 Build7100(ששוחרר כרגסא חינמית ע"י מיקרוסופט). גרסת הדרייבר הנוכחית שלי היא 186.18 ואני הורדתי את העדכון האחרון שהוא גרסת 190.62 אבל ההתקנה נכשלה, פעמיים. החלטתי להוריד את העדכון דרך windows update manager וגם שם ההתקנה של העדכון כשלה. האם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים.

5. שלום לכולם, כבר זמן רב שאני מוריד קבצי טורנט מהרשת. לאחרונה התחלתי לחוש בירידה משמעותית במהירות של ההורדות, אבל רק בהורדות של קבצים גדולים (כמה GB). יש לציין כי יש לי ראוטר והפורטים פתוחים. למשל במשחק ששוקל בסביבות ה 7 ג'יגה.. בתוכנה רשום כמה משתמשים מעלים את הקובץ וכמה משתמשים מעלים רק בשבילך ואלה הם שבעצם נותנים לך את המהירות. בתוכנה (כמו UTORRENT למשל ובשאר רוב התוכנות) זה מופיע תחת הכותרת SEEDS (מספר המשתמשים שמעלים בכללי) מספר המשתמשים שמעלים בשבילך. וכמו שאני מאמין שאתם יודעים ככל שמספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים יותר גבוה ככה המהירות כביכול תהיה יותר גבוהה. לאחרונה מספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים פשוט כמעט ולא עולה.. פעם הוא היה מגיע ל 30-40 או אפילו יותר. עכשיו הוא…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. אני רוצה לסדר שWEBCAM תשדר על רשת סגורה (ללא גישה לאינטרנט) לכמה מחשבים. כלומר שהמחשב שעליו מחוברת המצלמה יהיה שרת, וכמה מחשבים יוכלו לראות את הFEED. איזה תוכנה עושה את זה? ואיך?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  7. החלפתי לוח אם ומעבד והאימול נמחק לי מהמחשב. יש אפשרות לעשות שיחזור של ההורדות והקובץ קליינט ???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. יש תכונה נפלאה ב"פיירפוקס" ששומרת את הדפים שהיו פתוחים בה ופותחת אותם מחדש אחרי שסוגרים את המחשב ומדליקים מחדש, או אפילו אחרי קריסה של ה"פיירפוקס", אבל לפעמים קורה בכל זאת משהו שגורם לקריסה וכשאני פותח את ה"פיירפוקס" אין בכלל את האפשרות resume session מה אני עושה אם כשאני פותח את ה"פיירפוקס" הוא פותח חלון חדש, איך אני מחזיר את כל מה שהיה פתוח? וכשאני סוגר ידנית את כל החלונות והטאבים ה"תכונה" גם לא עובדת לי תודה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by Dante_9,

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by avive,

כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. 1. יש מוזילה 2.0 בעברית? 2. איך אני מוריד במוזילה 2.0 תוספים? 3. איזה תוספים יש ? יש מצב לרשימה ? 4. תודה למי שיעזור =]

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by tamir950,

אף פעם לא היה לי בעיות צפייה ביוטיוב, ועכשיו אף סרטון לא עובד לי, הדף נטען ללא שום בעיות אבל הסרטון לגמרי שחור אפילו אין את הסרגל ששולטים איתו בווידאו (play,stop וכד') ואני מדגיש לא שניתי שום הגדרות בדפדפן ובמחשב עצמו ולא התקנתי שום תוכנה לאחרונה תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. תוכנה שתצלם תמונה מסרט שמתנגן נגיד המדייה פלייר... רצויי חינמית

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by XDude,

שלום מישהו מכיר את החץ הירוק הזה של ווינדוס מדיה פלייר שנותן לך תמיכה בכתוביות? אני לא זוכר מאיפה הבאתי את זה אבל זה נעלם לי.... מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by magnom,

בכל פעם שאני מפעיל משחק אני יכול לשחק מספר דקות ולאחר מכן הוא פשות ניתקע לי מה יכולה להיות הסיבה זה המיפרט שלי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by aviad_18,

שלום, אני משתמש ב ICQ 5.1 בגרסא עברית המקורית (מהאתר של icq.com). בעת שליחת או קבלת קבצים, אני נתקל בבעיה הבאה: האייסי פשוט לא מגיב. כלומר החלונות של השיחה נתקעים וכאילו הכל נעשה בהילוך איטי כזה. החלון עם רשימת המשתמשים שמחוברים גם כן לא מגיב ללחיצות. לאחר שהקובץ מתקבל, הכל חוזר לקדמותו והאייסי מתנהל כרגיל ובמהירות. איך אני פותר את הבעיה הזאת? חיפשתי ב- F.A.Q של ICQ ולא מצאתי תשובה והרצתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה. האם מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת? ואם כן כיצד אפשר לפתור אותה? ברצוני לצייין שאני לא משתמשים בסקינים למיניהם. ניסיתי בעבר להחליף סקין ע"מ לבדוק אם הבעיייה נפתרה, אך לשווא. כמו כן, אני גם לא משתמש ב - Banner Remover למינהם. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by pro,

תוכנת DIVX שלי פותחת חלון ERROR וכתוב ככה: SAXParseExcepsion: Fatal Error at line 1, char 1 ולפני יומיים הוא עבד חלק עזרו לי בבקשה (תודה)

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by sbarbz,

בס"ד שלום בעמוד הנ"ל : http://get.adobe.com/flashplayer/trigger/0/ אמור לצפוף הלשונית הצהובה שאומרת שיש קובץ שמוכן להורדה או משהו דומה .. וזה פשוט לא צף, איך אני מסדר ומעדכן את הגרסא ל10 תודה רבה שבוע טוב ומבורך

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by matan5165,

אהלן. יש דרך מסויימת לנעול תיקייה בווינדוס ? רק תיקיה, אם אני רוצה לעשות קוד לתיקייה מסויימת זה אפשרי ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by neogod,

משום מה לאחר התקנת אנטי ווירוס ופייר וואל של קאספרסקי כל הזמן מתנתק לי האיי בי קיו! ואני לא מצליח להוריד כלום מאי מיול!! האם מישהו יודע מה הסיבה לכך? והאם יש פתרון לדבר?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by i.k,

התחילו אצלי לא מזמן בעיות אם התוכנה הזאת ,אני ממיר סרטים באופן קבוע מי avi לdvd או svcd . ובסרטים האחרונים שהמרתי גיליתי שחסרים לי חלקים בתרגום אחרי ההמרה של הסרט. בדקתי את הavi של הסרט ושם הכול בסדר,הבעיה הזאת חוזרת על עצמה עכשיו כמעט בכול סרט שאני ממיר,ואני משתמש בvobsub 2.23 להדבקת התרגום לסרט וכבר מזמן ממיר אם שתי התוכנות האלה vobsub וwinavi ומעולם לא היו בעיות . אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לזה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by IzikDude,

שלום אנשים, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש בעיה שהוא קצת ישן ואני לא ממש יודע איזה דרייברים להתקין או בכלל איזה חומרה יש לו, עד עכשיו נראה לי שהצלחתי למצוא את הרוב, בבקשה תסתכלו ותראו מה דעתכם... כדי לראות מה יש לי השתמשתי בתוכנה אוורסט : --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ --------[ Summary ]----------------------------------------------------------------------------------------------------- Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Ser…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by fatNjazzy,

היי, מישהו מכיר תחליף זול ל ADOBE CONNECT? 750$ לחודש נראה מוגזם לתכנת הדרכה לאינטרנט תודהג

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by eranRohatyn,

ומאיפה אני מתחיל להוריד? הורדות חוקיות! ומה ההבדל בין הארס לאזיראוס? בקטנה תסבירו לי אבל יותר חשוב המקור הורדות לאזיראוס תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים