עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elior021,

אהלן יש לי אופיס 2007 על המחשב אבל לפעמים אני צריך לעבוד אם אופיס 2003 מה שקורה זה שאני פותח קובץ word של גירסת 2007 הוא נפתח אבל אז אי אפשר לפתוח אותו יותר על גרסת 2003 האם יש פיתרון לזה ששני הגירסאות יעבדו ביחד (לא בו זמנית ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by aldema,

אני פותח את האדובי פרימייר שלי וכל פעם שאני עורך משהו אז קובץ התמונה בסדר אבל האודיו תמיד הופך לOFFLINE בניגוד לאימג' שהם תמיד ONLINE.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? תודה.זה חשוב מאוד.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. מחפש תוכנה למיזוג כוננים ולא partition magic

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by mnd_l,

מערכת הפעלה xp pro 32bit לאחר שהתקנתי את המערכת אני מתקין דרייבר לכרטיס מסך(תואם vga)שנמצא על הלוח,הורדתי אותו מאתר היצרן לפי דגם הלוח(msi) הממשק לא בשום שפה,הוא מראה סימני שאלה וכל מיני תווים,כשאני לוחץ next להתקנה שגם הוא בסימני שאלה מופיעה לי איזו שגיאה שאני לא יכול להבין מה כתוב בה ובאמצע המילה windows.... איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by carock,

יש לי את הווינדוס 7 ולחצתי בתיקיה על "כלול בספריה" ועכשיו יש לי ספריות בצד ימין ואני משתגע מזה. איך אני מוריד את זה וקרה לי גם משהו דומה בווינדס מדיה פלייר אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. אך אני יכל למחוק את עצמי מהרשימה שלה ...אתם לא מבינים פשוט ...אני חייב ..לעשות בדרך כל שהיא , שהיא לא תצליח לקורא את האויי שלי גם עם היא תנסה.

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by 456,

שלום לכולם, הורדתי את התוכנה החינמית TCPOptimizer שהיא מיועדת להאצת מהירות הגלישה באינטרנט והורדות קבצים בתוכנות השונות. ברצוני להגיר אותה בצורה הנכונה למחשב שלי כדי שתפעל כמו שצריך. בתוכנה יש המון הגדרות שאני ממש לא מתמצא בהן. (כולן קשורות לאינטרנט) אני מבקש ממי שמבין בעניין שיעזור... תודה רבה לעוזרים מראש והמשך יום נעים לכולם!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by free fraek,

כשאני מכניס לו סרט לגזירה באיכות של 720P הוא מתעקש להוציא לי אותו ב640X480... איך אני שומר על הרזולוציה המקורית?

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by wooper,

היי לפעמים שאני נכנס לאתרים ורואה סרטים אז הם נתקעים כמה פעמים וטוענים את הסרט (buffering) במה זה תלוי? יש לי מהירות אינטרנט 1.5 והעלה 256

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. Started by nimrods,

האם יש תוכנה לזרז הורדות של האיימיול שהתוכנה תוריד ת'קובץ יותר מהר?? תודה מראש שעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. שלום אני מחפש תוכנה שתפעיל לי סירטונים או סרטים מהקובץ WINRAR לפני שזה מסיים (ננגיד יש 5 חלקים והורדתי רק 2 אז אני רוצה לראות את מה שזה סיים להוריד בנתיים- הכוונה כמו Crystal Player ) יש בכלל דבר כזה? אם כן משהו יכול להביא לי בבקשה? תודה.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  13. אני מחפש נגן מדיה כלשהו שיש לו אופציה להציג את אותו קובץ וידאו פעמיים. המטרה שלי היא להציג על שני מסכים, בו זמנית, את אותו קובץ וידאו במסך מלא. זה לא פתרון לפתוח שני נגנים כי אז יש בעיה של סנכרון. ולעשות CLONE למסכים גם לא פתרון משום שאחד מהם רחב ואחד לא. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by 1nstall,

בבקשה תעזרו לי ותגידו אם יש מה למחוק...(המחשב בזמן האחרון ממש איטי!!) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:55:22, on 15/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  15. אשמח לקבל מדריך להאצת Shareaza שלי.... תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by yaniv_z,

כאשר אני פותח את תקיית התמונות לפי תצוגה של סרט צילום מופיעות לי התמונות בצורה מוזרה. ברגע שאני לוחץ על תמונה כדי לראות תצוגה מקדימה, מופיעה לי תמונה אחרת מהתיקייה, כך שכל התקייה מבולגנת ולא תואמת את שם הקובץ לתמונה...

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. עם איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש בכדי להפוך את כל קבצי התמונות ל JPEG ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by Oranili,

הוא לא מציג לי תטמפרטורה של הכרטיס מסך למה ? ... http://rotter.name/User_files/nor/4627bed8378a9ba1.jpg תודה .

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by malior,

סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אז ככה.. אני רוצה ליצור דף\תוכנה\משהו שיחפש בכמה אתרים את הערך שאני מכניס לו.. כאילו מנוע חיפוש ספציפי לכמה אתרים.. כמו של גוגל רק לכמה.. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. שלום, אז הבעיה היא ככה... נגמר לי הרשיון בקספרסקי ועברתי לAVIRA. מאז אחרי ההתקנה זה כאילו חסם לי את הWINRAR במחשב... אני לא יכול לפתוח קבצים עם וינראר ואני לא יכול בכלל להפעיל את התוכנה. מחקתי את AVIRA והבעיה עדיין ממשיכה. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINRAR מחדש אבל זה גם לא מצליח.. מה לעשות ולמה זה קרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by ofeky1,

תמיד שאני מנסה להיכנס אני נתקע במסך הזה: משהו יודע מה צריך לעשות? ניסיתי למחור את הפלש פלייר ולהתקין שוב\לאפס את הדפדפן\לנקות קוקי ואת כל החרטות האלה וכלום לא עזר...

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by jayz0r,

אהלן, מאחר ומסתבר שבעזרת תוכנה קטנה ניתן בפשטות ובקלות לשחזר היסטוריית מחיקות וקבצים/מידע שנמחק בשיטה הרגילה - אני מחפש תוכנה (כמה שיותר קטנה, קלה, פשוטה ויעילה) שמוחקת קבצים מדיסקים והתקנים שונים לצמיתות. אשמח לשמוע המלצות, בעיקר מניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by yarivot26,

אבא שלי שיחק עם התיקייה "פריטים שנמחקו" ובטעות מחק את כל ההודעות שהיו לו שם (הודעות שהוא צריך) כשאני נכנס לתיקיית ההודעות של האוטלוק: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Identities\{080200C1-86F3-43DA-964E-7258C6A758C1}\Microsoft\Outlook Express יש לי את הקובץ הבא: "פריטים שנמחקו.dbx" והגודל שלו הוא: 2,097,128 KB האם זה אומר שההודעות עוד לא נמחקו לגמריי? אם כן איך אפשר להחזיר אותם? אם לא איך בכל זאת אפשר להחזיר אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by yuvaldag,

שלום. יש לי בעיה בביטורנט. רשום לי: רשת תקינה: חיבור הרשת עובד בצורה שהוא צריך לעבוד. רוחב הקו שלי הוא 2.5M. למרות זאת אני רוב הזמן מוריד 0-2kb/s ומעלה כמעט כלום. לפעמים אני מוריד יותר אבל זה נדיר. אתמול במשך כמה שניות העליתי 17kb/s אבל 90% מהזמן זה לא עובר את ה-0.5kb/s. יש בסביבות 20-40 מורידים ומעלים גם אותו מספר ואני מחובר לחמש מהם בערך. זה כבר קרה לי עם כל הטורנטים ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה.(כלומר בעיית מהירות)

25. Started by dudi2002,

איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים