תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בעיה- הורדתי firefox אבל ה IE ממשיך לעבוד ולקחת משאבים סתם, איך מוחקים אותו?? ?? ??
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היום הדלקתי תמחשב ורציתי להיכנס לדפדפן ,פתאום אני רואה זה פעל איטי רצח ואחרי כמה זמן בכלל לא עולה הבעיה רק בדפדפן ולא בICQ ומשחקי רשת . עכשיו יש לי ראוטר ובמחשב השני הדפדפן פועל והכל כרגל . אז אני יודע שזה וירוס או משהו .... יש לי Spy Sweeper וNOD32 וזה לא מוצא שום וירוס איזה תוכנה יכול לעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור וירצה לעזור.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 כאשר אני עושה חיפוש בגוגל לא משנה על איזו מילה, כל תוצאה שאני לוחץ עליה במקום להגיע אליה זה מביא אותי לאתר חיפוש כלשהו או אתר סקס. ניסיתי להריץ סריקות עם ADAWARE מעודכן וזה לא עזר, התקלה קוראת אך ורק באתר של גוגל. קישורים באתרים אחרים עובדים תקין. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן אינטרנט אקספלורר 7, ועכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק יש צליל "צטק" משהו כזה. איך מבטלים אותו? הוא שיגע אותי
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, צילמתי בפלאפון שלי מספר קטעי וידאו (Nokia 6288) שנשמרו בפורמט 3GP (או שזה 3GPP?) ואני רוצה לשנות להם תפורמט על מנת שאני יוכל לערוך אותם בSONY VEGAS... מישהו אולי מכיר תוכנה כלשהיא שיכולה לשנות את הפורמט? 3gp->AVI/WMV/MOV וכו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם זה וירוס חדש או תולעת? מישהו מכיר את השם של הוירוס? נראה שיש מתקפה ובטח הרבה נופלים בפח.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קטנות יותר. גם כשלוחצים על F11 זה עדיין בגודל אמיתי ולא נפרס. יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A וחיברתי אליו הארד דיסק אחר ממה שהיה לו. עכשיו אני לא שומע כלום ברמקולים ויש לי סימן שאלה צהוב. אני מחפש דריבר לכרטיס קול מובנה על הלוח, וינדווס XP PRO SP3 בכל מקרה אני מוסיף פה לינק ללוח אם מ"אורסט": http://img352.imageshack.us/my.php?i...9418277np3.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אני צריך דריברים ללוח אם מסוג asus A7N8X-X אני חיפשתי כמעט שעה ולא מצאתי אני צריך בעיקרון של . אינטרנט סאונד ועם יש של כל השאר אשמח לקבל :]
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
בוקר טוב תהליך בשם IEXPLORER שלכאורה קשור לאקספלורר חונק לי את הCPU ,ניסיתי להרוג את הפרוסס אך הוא חוזר. האינטרנט אקספלורר לא בשימוש ועדיין התהליך הזה צץ כל הזמן ומעלה לי את הCPU ל100% מה לעשות למעט הרצה של אנטי וירוס שלא עזרה גל
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני משתמש כיום ב nero express 6. הזמן שלוקח לתוכנה להכין את הקבצים בפורמט DVD הוא גדול באופן משמעותי מהזמן של הצריבה בפועל. האם יש פיתרון לבעייה? פעולת ההכנה, אגב, נקראת transcoding.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בתוכנה Nero גירסא 7, הבעיה היא ככה: לפני מספר ימים חבר שלי התכוון לצרוב דיסק מסוים (DVD) אז הוא עשה את הפעולות הרגילות, נכנס לאפשרות Data DVD, עשה Add לקבצים שהוא רצה לצרוב כמובן שהצורב DVD היה מסומן באשרות של בחירת הכונן ומשום מה הכפתור "Burn" מטושטש ז"א שהוא לא ניתן ללחיצה. בצריבצ דיסק רגיל (700mb) אין שום בעיה בצריבה. אם מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה בבקשה לעזור! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי אקספלורר 7 על אקספי, והוא עושה צרות.. כל פעם שאני מעביר את העכבר על איזשהו באנר האתר קורס. ובנוסף, יש מלא אתרים שהוא פתאום מחליט פשוט להיתקע. בלי שום סיבה.. פשוט נתקע. אולי reinstall יעזור.. איך עושים התקנה מחדש לאקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
פיצלתי באמצעות התוכנה hjsplit קובץ ששוקל כ-6 ג'יגה ל-2 חלקים וצרבתי על 2 דיסקים של DVD . ניתן לחבר קבצים אלו באמצעות התוכנה הנ"ל ובתנאי שהם יהיו באותה תיקייה . הבעיה היא שאיני יכול להעתיק מהדיסק למחשב חלק 1 מתוך ה-2 . ישנה דרך לחבר קבצים אלו מבלי להעתיקם למחשב? יש לציין שיש לי 2 כוננים של DVD במחשב .
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אחרי מעבר ממערכת הפעלה 32BIT ל 64BIT, ניסיתי להתקין את תוסף ה IE-TAB בפיירפוקס, אבל קיבלתי הודעת שגיאה. יש למישהו התקנה של תוסף ה IE-TAB עם תמיכה ל 64BIT? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 24.03.2008 בשעה 18:17:01 הקפצה...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אז ככה, שכחתי את הסיסמא למס' האי סי קיו הקבוע שלי.. שיניתי את הסיסמא לסיסמא יחסית מסובכת ואז שכחתי אותה... כן מטומטם. אז ככה, בתוך האי סי קיו בפרטים היה רשום האימייל שלי אך כשניסיתי לעשות שיחזור זה לא הצליח ואמר שאין שום אימייל בפרטים.. דרך מרכז העזרה של האי סי קיו! אבל גם עכשיו, כשאני נכנס מאי סי קיו חדש שפתחתי ומחפש את האי סי קיו הקודם שלי אז בפרטים של אותו אי סי קיו כתוב האימייל האמיתי שלי. יש אימייל לשירות התמיכה של האי סי קיו? אני פשוט אכתוב להם משהו קצר שפשוט ישלחו את הסיסמא לאימייל שרשום שם. כדי להוכיח שאני לא פורץ כביכול למס'/משתמש לא שלי... אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך אני גורם לכפתורים של play , pause קדימה ואחורה לעבוד בwinamo ולא רק במדיה פלייר *** מר בחור שנעל לי את הבקשה הקודמת , אם גם הפעם הכותרת לא טובה פשוט תשנה אותה בסדר?? ***
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי פליסטיישן 2 עם גו'ק והורדתי midnight club 3 DUB ואני לא יודע איך לצרוב אותו עם מישהו יודע על תוכנה לצריבת משחקים לפליסטיישן בבקשה שיגיב. ויש לי צורב דיוידי תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
המשחק המדובר הוא KAIN BLOOD OMEN(הראשון). התקנתי את המשחק מהדיסק(או לפחות ממשהו דמוי דיסק ),וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה. ההודעה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום מתי שאני מתחבר לאתרים אז explorer שומר לי את שם המשתמש אז רציתי לדעת אך אני מוחק את שמות המשתמשים שנשמרו אבל שהוא ימשיך לשמור(פשוט למחוק אותם מדי פעם) והוא גם שומר לי ערכי חיפוש וזה נהיה קצת ערוך אז יש אפשרות לסנן את זה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בגירסת ניסיון של NOD32 ומאוד מרוצה ממנו כאנטי וירוס. כקורא של המגזין PCPLUS (או כיום כבר SMBPLUS) קיבלתי את NOD32 2.50.25 עם עדכונים לשלושה חודשים. השאלה שלי היא האם הוא באמת טוב גם כ firewall? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm Free. האם NOD32 מספק הגנה מספיק טובה בכדי להחליף את ZoneAlarm כ firewall? כי שימוש רק בNOD32 יכול לפנות לי מעט משבבי מערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמשגעת אותי לגמרי, אני עוד שניה ישבור משהו! יש לי ICQ 5 ויש למטה, מתחת לכל האנשים מין פרסומת כזאת ל012 FUN משהו כזה.. שכל פעם שמעבירים עליו את העכבר הוא עושה רעש של מטוס קרב כזה. יש איזה שהיא דרך להוריד את זה? אני פשוט לא יכול עם הדבר המעצבן הזה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כי זה שירות שניתם כמעט בכל פוטו צילום
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-