תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אותה אתמול במטרה להחליף את האאוטלוק אקספרס שלא נתמך בווינדוס 7 ויש כמה בעיות עם העברית שם. יש לי כל מיני נושאים בעברית שמופיעים בג'יבריש ולא מצאתי אפשרות לכתוב מימין לשמאל כשפותחים מייל חדש. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
השאלה ^... FRAPS משום מה מקליט לי באיזה 3-6 FPS לשנייה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כל מי שיש לי ברשימה של האי סי קיו והכינוי שלו רשום בעיברית עכשיו זה מופיע כסימני שאלה יש למישהו מושג למה ואיך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חג שמח רציתי לדעת אם יש למישהו פה מדריך לשימוש בתוכנה הזאת, ואם לא אני צריך רק לדעת אם מישהו יודע להישמש בה כדי שאני אוכל לשאול אותו כמה שאלות ספציפיות. תודה, גדי.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי טבלה ב WORD שאני רוצה להציג לאחר הדפסה בגודל של מטר*מטר וחצי איך אני עושה את זה? יש אפשרות ב WORD? יש תוכנה שיודעת לעשות את זה בלי לפגוע באיכות הטבלה? יש לי מדפסת A3 ואני רוצה להדפיס בה, ע"י שילוב מס' דפים.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא מצאתי כאן דיון רציני על תוכנות אנטיוירוס בו אני יכול להגיב, אז אני מפרסם את זה כאן. מקווה שזה בסדר. בכל מקרה מישהו התנסה באנטיוירוס הזה? הוא עלום שם בעיקר בגלל שאתה חייב להתחבר לשרת של האתר באמצעות אימייל וסיסמא (מה שאומר שכמובן צריך לרכוש אותו לתקופה של עד שנתיים...) ??? מה שכן שמעתי שהוא טוב במיוחד למשתמשי P2P...האם זה נכון? ועד כמה? על תגובתך המהירה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לזרז הורדות של האיימיול שהתוכנה תוריד ת'קובץ יותר מהר?? תודה מראש שעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כמעט כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: בIE עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפתור את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ כל הזמן? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה: יש לציין שכבר אין לי על המחשב DEAMON TOOLS כי הסרתי אותה ושהמשחק הוא מקורי. אני עם ויסטה 64. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפני יום-יומיים העלתי שאלה בקשר לCPU גבוה במחשב אמרתם לי שזה סוס טרויאני פירמטתי את המחשב והבעיה נשארה איזה עוד אפשרויות יש לבעיות CPU גבוה? תודה מראש אם תצתרכו עוד פרטים תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
למי שלא הבין את הבעיה מהכותרת אז הסיפור הוא שניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה והצלחתי רק הבעיה שאני לא רואה צבעוני אלא בשחור לבן וזה ממש לא נוח לראות עם זה סרטים וכו'... מה לעשות??? נ.ב גם כשעשיתי את זה דרך הכרטיס עצמו ולא דרך תוכנה זה עבד בשחור לבן... :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום פתאום בלי סיבה התחלתי לקבל את התופעה הבאה (ראו תמונה מצורפת) האם למישהו מכיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
NERO מגביל אותי בצריבה וכותב שאני לא יכול לצרוב קובץ שגדול יותר מ2GB... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ב"ה יש לי בעיה שהדיסק קשיח כל הזמן קורא, חשבתי שזה אולי ווירוס אז התקנתי את ה NOD32 ושמתי פיירוול של VISTAFIREWALL CONTROLL אבל זה ממש לא עזר, יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? אני משתמש בוויסטה 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ה-V MEMORY שלי כרגע הוא 384MB ב-ENDTASK ה-PF תמיד גבוה...איך אני "משחק" עם ה-V MEMORY שיתאים לי נכון ומהי ההמלצה? למה ה-PF שלי גבוה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
התקנתי את האנטי וירוס ואח"כ רציתי להסיר..זה לא רצה. גם דרך לוח בקרה לא הלך. אז נכנסתי לMSCONFIG מחקתי אותה מהSTARTUP וחסמתי אותה עם הפיירול של ZA גם וכלום לא הולך! ואין לי בעיה שהיא תפעל ברקע. אבל כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על הסל מחזור זה מעלה את הINSTAL של זה. מישהו מוכן לעזור לי איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? ??? תיקון: זה נפתח (מה שבתמונה) כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על כל קובץ מסויים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה לאימלים Microsoft Office Outlook 2003 ואני רוצה לשמור את כל האימלים הכול הכול גם את ה לוח שנה בקיצור ממש את כול התוכנה כדי לעביר למחשב אחר..... או לפרמט למשל..... איך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי אני ניסתי את האפשרות של היבוא והיצוא אבל לא ניראה לי שזה עובד. אולי מישהו יכול להסביר לי שזה יעבוד..... תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם למישהוא יש? או אולי שמע כמו כן האם יש למישהו windows 2000 professional SP4 integrated מקורי באנגלית? uלא שאתם הכנתם בתודה מראש GROVE
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להתקין את : Microsoft .NET Framework Version 2.0 אלא מה, לפי מה שכתוב באתר של מייקרוסופט זה לא מתאים לויסטה: Supported Operating Systems: Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows XP Service Pack 2 לכן השאלה, האם משתמשי ויסטה יכולים להתקין בכל זאת את הגרסה הזו, או שיש צורך בגרסה אחרת? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי. התקנתי תוכנה אצלי במחשב (אילוסטרייטור.. לכל המעוניין לדעת.) אך ההתקנה נתקעה בשלב מסוים ,התבקשתי להתקין איזה רכיב נפרד (installer כזה..) לאחר מכן לא יכולתי להמשיך את ההתקנה וגם לא למחוק אותה..על מנת להתקין מחדש היא מופיעה לי ברשימת התוכנות בלוח הבקרה ,אך ללא קיבולת, שמעתי פעם על תוכנות REGISTRY כאלה שיכולות לעזור אך איני יודע מהן, היכן למצוא ואיך.. האם זה הפתרון לבעיה שלי ? מישהו יכול להוציא אותי מהביצה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, אודה על עזרה: בעת נסיון לפתוח מיילים, או לשלוח מיילים מופיעה הודעה: there was an error opening this message, an error has occurred. את הקבצים המצורפים ניתן לראות ואף לשמור אותם במקום אחר ולצפות בהם, וכן ניתן להכנס לקישורים המופיעים במיילים (בחלון הצפיה המקדים). כמו כן הcontact נעלם. אשמח לעזרתכם בפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי צורה מיוחדת שאני מסדר בה את החלונות על המסכים אצלי בעבודה, ונשבר לי ה... לעשות את זה ידני כל הזמן. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה אוטומטית? כלומר חוץ מ auto-it, יש משהו ספציפי לחלונות של תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הWindows AntiSpyware הוא טוב וכדי להתקין ואפשר בבקשה לקבל קישור ישיר של ההורדה כי אני לא מצליח להוריד דרך האתר של Windows תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-