עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Psych0,

משהו מכיר תוכנה שבה אפשר להקטין את הרזולוציה של סרטון כלשהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. שלום, אני צריך תכנה שכל פעם שאני יכנס לאתר כל שהוא או כל פעם שאני יצתרך היא תחליף לי כתובת אייפי בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by magafaim,

אני מנסה לחלץ קובץ גדול ובאמצע זה מפסיק בגלל ההודעה הזאת: מישהו ידוע איך אני מחלץ את הקובץ? תודה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

מרוב הנמענים שלי אני מקבל ג'יבריש, כשהם כותבים בעברית, אם אני רושם אליהם הם רואים את מה שאני רושם, למישהו יש מושג איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by gogober,

אני לא מצליח ליראות את שידורי הוידאו בווי-נט גירסת אחרונה של פיירפוקס

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by TaL_F,

היי. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה במסנג'ר זה שמישהי שהוסיפה אותי, ראתה אותי רגיל במסנג'ר שלה אבל כאילו אצלי זה לא אושר ואני רואה אותה כלא מחוברת למרות שניסיתי להוסיף אותה שוב ושוב. הבעיה השניה היא שפתחתי חשבון מסנג'ר חדש והוא לא מוכן להתחבר אליו במסנג'ר 8, רק ב - 7.5, Web Messenger וב - Windows Messenger הישן. שמתי לב שהתקלה עם הידידה עברה כשחזרתי למסנג'ר 7.5 וכשהתקנתי שוב את 8 זה שוב חזר למצב שהיא לא הייתה מחוברת. כנ"ל לגבי העניין עם החשבון שעבד ב - 7.5/Web/Windows Messenger וב - 8 זה פשוט לא עבד. מה אפשר לעשות כדי ש - 2 הבעיות יסתדרו? בעיקר העניין של המסנג'ר החדש. בתודה, טל.

7. Started by the kooks,

שלום איך אני פותר את זה ?(לא נראה לי שמשקפים חדשים יעזרו הפעם) [attachment deleted by admin]

8. הייתי משתמש באייקון הזה ב FF כדי לפתוח ולכתוב אימיילים בנוחות, מאז FF 2.0 האייקון של thunderbird נעלם מה- customise toolbar , אם הוא בכלל היה שמה מלחתחילה, אולי זה בעצם מ- TB עצמה? הלכתי לאיבוד.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Nurit2005,

ברצוני ליצר תיבת רשימה וממנה לבחור את הרשומה המתאימה בכל פעם. לעזרתכם אודה בברכה. יגאל

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. אני מעוניין בתוכנה ITUNES בקטגורית ITUNES STORE לקנות איזה משחקון... עכשיו אין שלא ניסיתי אם זה PAYPAL או כרטיס אשראי התוכנה תמיד נותנת לי הודעה שהמדינה של הכרטיס למדינה שבחנות לא תואמות.... והקטע שאי אפשר לשנות את המדינה לישראל כי היא פשוט לא ברשימה זה נכון?אף אחד קנה משהו בITUNES לאייפוד שלו?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by x-cutioner,

שלום אני מחפש תוכנת שיתוף טובה שתאפשר הורדה שמהירות סבירה אבל מבלי שצטרך לפתוח לה פורטים בראווטר. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by ^Z^,

עם תמיכה מלאה בעברית. יש חיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by aviad_18,

שלום, אני משתמש ב ICQ 5.1 בגרסא עברית המקורית (מהאתר של icq.com). בעת שליחת או קבלת קבצים, אני נתקל בבעיה הבאה: האייסי פשוט לא מגיב. כלומר החלונות של השיחה נתקעים וכאילו הכל נעשה בהילוך איטי כזה. החלון עם רשימת המשתמשים שמחוברים גם כן לא מגיב ללחיצות. לאחר שהקובץ מתקבל, הכל חוזר לקדמותו והאייסי מתנהל כרגיל ובמהירות. איך אני פותר את הבעיה הזאת? חיפשתי ב- F.A.Q של ICQ ולא מצאתי תשובה והרצתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה. האם מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת? ואם כן כיצד אפשר לפתור אותה? ברצוני לצייין שאני לא משתמשים בסקינים למיניהם. ניסיתי בעבר להחליף סקין ע"מ לבדוק אם הבעיייה נפתרה, אך לשווא. כמו כן, אני גם לא משתמש ב - Banner Remover למינהם. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  14. ושזה יהיה באופן אוטומטי?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. מחפש תוכנת ניטור ש... א. מזהה את כל רכיבי החומרה במחשב. ב. מודדת ביצועים ונותנת טיפים לפעולות לגבי תחזוקה (כל זה רצוי לא חובה). ג. פשוטה להתקנה ותפעול (עבור משתמש לא מנוסה!). ד. חינמית או דמו שעדיין מאפשר מספיק אופציות (עדיף תוכנה שנמצאת בהורדות פה באתר). ה. הכי חשוב תיצור פלט לקובץ טקסט (TXT , RTF , DOC וכדומה) כדי שמשתמש יוכל לשלוח לי אותו במייל. כאמור אני ראיתי את התוכנות שיש פה להורדה באתר אבל איני יודע איזו תוכנה עונה על דרישות אלו? תודה, טל

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by slim_shady,

אני יודע, הנושא הזה טחון אבל לא איכפת לי... אני רוצה לשאול איזה אני וירוס יש לכם ומה טוב בו? תפרטו אם הוא הרבה וירוסים, מצליח להתמודד איתם, איך העידכון, לוקח הרבה משעבים...? אם שחכתי איזה חברות גדולות אחרות אז תזכירו לי אני יוסיף... פשוט אני עם נורטון בעעעעע והוא לוקח פול משאבים, מפריע בטירוף!!, העידכון בסדר, הסיריקת וירוסים שעה... ואחריי כל זה היית מצפה שהוא יתקן אבל גם זה לא... הוא לא מצליח לתקן כלום, אחרי הסריקה יש 5 וירוסים ואחריי הטיפול של נורטון 5 וירוסים... אז אני לא מצביע נורטון כי אני לא ממליץ עליו לאף אחד, מה יש לכם להגיד?

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by yotamk,

סליחה על הבורות: בהמשך לשאלה הקודמת שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267852.0, אגב, אשמח לעוד תגובות...) מה זה ה driver של ה chipset? כמו למשל בקישור הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=3110 איך אני יודע איזה driver יש לי עכשיו והאם הוא המעודכן ביותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה ניתן לבנות תמונה אחת גדולה המורכבת מהמון תמונות קטנטנות.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by לוח שנה,

איך מתקינים את התוכנה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. ולמה לפעמים אני מקבל פרסומות ביפנית :s05: אמרו לי שזה קשור ל windows-1255 אז שמתי את זה. יכול להיות שצריך לחכות או משהו,

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. יש מספר תוכנות שאני בודק דרך קבע באתר הרשמי שלהם כל שבוע - שבועיים, כדי לראות אם יצא עדכון בין השאר : - Winamp - HijackThis - DVDDecrypter - DVDShrink - Skype - Firefox וכו'.... פעם באתר Techno.co.il ( לפני שהוא שבק חיים ועדכונים ), היה כל שבוע מעיין "מצעד" של כל הגירסאות החדשות של תוכנות שיצאו באותו שבוע ( בין אם חינמיות ובין אם לא - אבל בעיקר החינמיות ) אבל עכשיו שהאתר ההוא מת, אין עוד אתר עם עדכונים כאלה מרוכזים, ואני נאלץ להיכנס לכל האתרים לבדוק. יש מקום שמרכז את זה ?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by the kon,

שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, ובכל פעם שאני מנסה לצפות בסרטים, ישנם קיטועים בקול מדי פעם (לא כל הזמן), למעשה כל דקה בערך יש קיטועים למשך 10 שניות. זה מאוד מפריע, מן הסתם. לסרטים שאני מנסה לצפות בהם יש Audio Stream של MP3 (עם AC3 אין לי בעיות). ניסיתי כל מני Codec-ים של MP3, בין היתר של Fraunhofer ו-FFD, אך התופעה נשארת. למעשה, ניסיתי להסיר את כל הקודקים של הוידאו על מנת לראות אם יש קשר בין הקודק של הוידאו לבעייה, אך אפילו כשאין שום תצוגה של וידאו, התופעה קיימת. מעולם לא הייתה לי התופעה הזו, ואני לא מצליח לגלות מה גורם לה. ניסיתי גם להוריד את ה-Hardware acceleration ב-WMP, אבל זה לא עזר. גם ניסיתי כמה נגנים אחרים, ביניהם BSPlayer המעולה, והתופעה נראית לא קשורה לאיזה נגן א…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. שלום לכם! עד עכשיו בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך דרך האפשרויות של NVIDIA וגיליתי שזה 66 מעלות, עוד כמה אנשים אמרו לי שהאפשרויות האלה לא אמינות - אז אני צריך אותכם שתתנו לי תוכנה טובה ואמינה לבדיקת הטמפ' בכרטיס מסך תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. שלום וחג שמח. אני צריך בבקשה לדעת איך לנטרל\למחוק את הNorton Internet Secuirty הוא עושה לי בעיות וחוסם לי יותר מדי דברים . תודה מראש D:

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים