תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בהתקנת תוכנה במחשב אשר מעלה לי את השגיאה הבאה: מה הבעיה ? כיצד פותרים אותה ?
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי עבודה שעבדתי עליה בערך חודש ועכשיו כשאני מנסה לפתוח אותה אני לא מצליח, כל פעם נפתחת לי הודעת השגיאה הזאת. ניסיתי להיכנס במצב בטוח, ניסיתי להעביר למחשב אחר ברשת אך נסיונותיי לא צלחו. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקי אחרי שהתקנתי את הדריבר של : Realtek הכל פועל לי חוץ מהמיקרופון ניסיתי הכל כדי לתקן את זה כלום לא עוזר אז יאללה חבר'ה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי בניגוד לפעמים קודמות, מכיוון שמדובר בגירסה חשובה הכוללת המון חידושים ותיקונים, החלטתי להודיע גם על שיחרור בטא (פתוחה לקהל הרחב כמובן) של תוכנת הדואר emailaya רשימת השינויים: * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת מכתב גדול יותר * כשמגיעה שיחה חדשה האייקון ליד ה…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני מעוניין ליצור דיסק גיבוי של xp (דרך צריבה מן הסתם), אז בקיצור ניסיתי ליצרוב אותו כבר מספר פעמים והוא וכשבדקתי אותו אצלי במחשב ה-boot האוטומטי לא עובד . :'( אז אם למישהו יש מושג איך צורבים אותו ושה-boot יעבוד בו אז זה המקום והזמן. נ.ב: הדיסק הוא לשימוש עצמי בילבד ולא לשון שימושים אחרים, והסיבה שאני צורב אותו היא שהדיסק המקורי מתחיל להישחק. אז תודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קניתי את המוצא הזה http://lamir.co.il/product.asp?product=12835 ואני לא מוצא לו דרייבר...הוא לא עובד וכותב שאי אפשר לעדכן את הדרייבר.. לפי מה שהבנתי הוא נקרא awe32 אבל אולי זה איזה משהו כללי זה מה שהוא רשם שהוא חיפש תודה
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתחפש קבצי MP3 בהארדדיסק בספריות שנבחרו מראש כל כמה זמן שנבחר מראש תמצא את הקבצים ,תבין לבד לפי ה ID3 TAG או לפי השם קובץ מה השם של השיר ותשנה לפי זה את הID3 TAG או שם הקובץ בהתאם (זה אומר שהיא צריכה מאגר של שמות שירים \שמות של להקות בשביל שתדע לזהות איזה שם הוא הנכון (השם של הקובץ או ה ID3 TAG ) ואם היא לא מוצאת במאגר מידע שלה אז היא תשאל את המשתמש לשם להקה \ שם שיר אם היא לא מצאה שם שיר וצריך אופציה שאם יש את המילה Track בשם שיר אז שהיא תשאל מה השם של השיר ותשמיע את השיר בשביל זיהוי ואולי גם תתן רשימה של שירים + מילי שירים של אותה הלהקה בשביל שיהיה קל למשתמש לדעת מה השם של השיר שמושמע אני גם צריך שהתוכנה תדע להכין לבד PLAYLISTS של הלהקות - לכל להקה יהיה…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
נדבקתי היום בוירוס ואני לא מצליח להפטר ממנו האקספלורר לא מפסיק להעלות אתרים דוגמת VirusRemover2008 או אתרי הכרויות וכו' מותקן אצלי AVG השתמשתי ב ad-aware וגם ב- Malwarebytes אך הבעיה לא נפטרה אודה לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תראו בכל סוגי הדפדפנים יש בעיות(IX7 וMF) 1.בדפים הכל מבולגן 2.הפונט שונה ממה שהוא אמור להיות 3.אני לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים שפעם יכולתי. 4.חלק מהתמונות או אייקונים הפכו לאיקס אדום כזה. 5.ב-YOUTUBE חלק המסירטונים אומרים לי שאני צריך FLASH או הסרטון נמחק או בגלל הבלגן שבדף האינטרנט אין בכלל חלון עם הסרטון 6.אתרים מתחילים להיתקע ואני נאלץ לסגור אותם זה כבר כמה ימים בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני אציג את הבעיה בקצרה, אני משתמש בדפדפן Avant גרסה הכי חדשה הבילד הלפני אחרון, 11, ופתאום אינני יכול לראות כל מה שקשור לפלאש, אם זה אתר שלם מבוסס פלאש אז אין לי גישה, והפלאג של הפלאש גרסה 6 מותקן אצלי בתיקייה הראשית של הדפדפן.. לדוגמה (סתם ככה כי שם הבחנתי בכך לראשונה) באתר ESC (של הסלולארי) אז רוב האתר הוא פלאש , נכון ? אז לשמוע שיר יש כזה כמו השורות ברח לי השם, כמו בווינאמפ, אז יש לי חלון לבן והצלצול מתנגן רגיל בקטגוריית התמונות איאפשר לצפות איפה שיש תמונה > חלון לבן. אתרים אחרים שבנויים על פלאש גם כן אני לא יכול לראות. ומשום מה גם באינטרנט אקספלורר זה ככה, והפלאג של הפלאש (גרסה 6, אותו אחד) גם כן מצוי תחת תיקיית PLUGINS בתיקיית האקספלורר.. מה הבעיה פה ? זה…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהוט יוכלח לעזור לי למצוא את תוכנת net limiter גרסת 1.25 כי שמעת שהגרסאות שמעליהן לא עובודת הכי טוב. אם אני טועה תקנו אותי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו יודע למה כלכך הרבה??? יש שמה FSM32 ....FSMB32...... ועוד F..... יש 15 כאלה דומים .... ועוד BACKWEB.... שהכל שייך לF-SECURE.... בשביל מה כולם? אפשר לצמצם???
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכוונה היא אם יש תוכנה שבודקת אם הרכיבים מתפקדים כמו שהם אמורים לתפקד תחת עומס, תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני ארשום פה את כל האפשרויות שאני מכיר במידה ויש עוד שאתה משתמשים או חושבים שהוא הכי טוב, תציעו פה ואני אוסיף. דרך אגב שלי ZA החינמי(הPRO עושב לי בעיות ברשת), לאחרונה יש בעיות פינג במשחקים ברשת ויכול להיות שהוא הסיבה ויכול להיות שלא.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה להתמעת כתוביות קבוע עם סיומת SRV לסרטים תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי שני סרטים על 6 דיסקים של SVCD השאלה באיזה תוכנה או תוכנות אני יכול להפוך אותם לדיסק DVD-SVCD אחד ירח אפל
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לתוכנות פיצול קבצי וידאו ותוכנות להמרה של פורמטים של וידאו. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני ביצעתי את מה שכתוב בסטיקי על הhosts אבל יש לפייר פוקס דף שגיאה מעצבן שמושך יותר מידיי את העיניים. יש אפשרות להפוך אותו לדף לבן או שקוף??
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי נורטון של סימנטק עכשיו החלונות 7 ביתית מזהה לי רק את חומת האש והאנטי וירוס אבל לא את הגיבוי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה ניתן לעבור פריימים בלחיצת כפתור בלי ללחוץ כל הזמן על pouse ו play, אני צריך ששום פריים לא יתפספס לא ראיתי את האופציות האלה בתוכנות כמו: bsplayer WMP VLC תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי את הנגן MP3//MP4 של מדגם HM-1082 של חברת טופ טכנולוגיות והדיסק להתקנת הדרייבר אינו עובד משום מה. היכן אוכל להוריד דרייבר לנגן זה? תודה א.א.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעדכן דרייברים של NVIDIA ולא מצליח. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בWINDOWS 7 Build7100(ששוחרר כרגסא חינמית ע"י מיקרוסופט). גרסת הדרייבר הנוכחית שלי היא 186.18 ואני הורדתי את העדכון האחרון שהוא גרסת 190.62 אבל ההתקנה נכשלה, פעמיים. החלטתי להוריד את העדכון דרך windows update manager וגם שם ההתקנה של העדכון כשלה. האם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתוכנה. כאשר אני מנסה להוסיף אפקט כלשהו לסרטון או להוסיף משהו לא משנה מה, התוכנה יוצאת לי בלי שום סיבה. אפילו לא צץ לי שום דבר שיגיד לי איך כמה ולמה. מה לעשות? ואם אין דרך לפתור את זה איזה תוכנה טובה אבל באמת שעושה את אותו הדבר כמו ה-MM2?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למה הוא כ"כ 'כבד'? והאם שווה להתקינו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-