תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מהדיסק ששכפלתי אליו אי אפשר לעלות את המערכת, רק מדיסק המקור. הדיסק תקין וכל הקבצים עברו יפה מה יכולה להיות הסיבה? רשום לי disk boot failure insert system disk bla bla bla תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום יש למישהו שאני מכיר את המחשב הזה: http://www.siz.co.il/my.php?i=wzki3zmovzdh.jpg הדגם של הלוח אם כפי שכתוב על פי הדוח ששלחתי בתמונה מהתוכנה EVEREST Home Edition הוא:Intel Brookdale-G i845G כל שאר המידע בתמונה חפשתי המון באינטרנט את הדרייברים ואני לא מוצא... בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים... אשמח לקבל דרייברים אני כבר לא יודע איפה לחפש שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי במחשב את הסרט החדש CHICKEN LITTLE וכשאני פותח אותו הוא מראה לי את הסאונד ולא את הוידיאו... גם בעיה נוספת היא שאני מפעיל את הפרקים של"אבודים" הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE... מה לעשות?? יש לי קודקים של K-LITE 2.63...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אוקיי, לפי מה שהבנתי באתר של Canon אין דרייבר מסודר ל-Canon Powershot a510 ולכן בצעתי את השלבים שמצויינים באתר שלהם, הורדתי את ה-USB TWAIN Driver ל-Windows XP (על המחשב מותקן XP Pro sp2) ושאני מריץ את קובץ ההתקנה של ה-USB TWAIN Driver אני מקבל את השגיאה הבאה (לחץ להגדלה)
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני רק נוגע עם העכבר בקובץ AVI, אפילו סתם פרק של FAMILY GUY מופיעה לי ההודעה ש WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, מה אני יכול לעשות עם זה? לשדרג את המקודד XVID? ניסיתי... לא עוזר... צירפתי תמונה של הההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עדיף חינמית...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מישהו ניסה כבר להתקין את 2005 norton internet security ???????? עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מדבר על אופיס כזה שאפשר לעבוד איתו בדפדפן , עורך תמונות ועוד כאלה ... מי שמכיר כמה אשמח לכמה ללינקים
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה עד עכשיו התעסקתי עם התוכנה שהיא באמת שימושית, התקנתי אותה עם הדיסק שבא עם המסך. כבר שבוע שהיא עושה לי בעיות היא פתאום רושמת שהמערכת שלי לא תומכת בתוכנה. למרות שעד עכשיו היא עבדה מצויין. הסרתי והתקנתי והסרתי והתקנתי וכלום לא עוזר. מישו יודע מה הבעיה פה? או שיש לכם איזה תוכנה חלופית לה? שוב אני מציין מסך t220 של סמסונג. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנת המסרים המיידית ICQ. כאשר אני לוחץ על ההתחברות, קופץ לי דווח שגיאות ותמיד התוכנה נתקעת. ואני לא מצליח להגיע איתה לשימוש יציב אף פעם. הסרתי את 6.0 לצמיתות והתקנתי מחדש 6.5 ואותה בעיה נמשכת. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ICQ 2003B אם אני רושם הודעה וצד שני לא אונליין אלא OFFLINE אז30...40....אחוז מההודעות מגיעות בכלל כ סימני שאלה ????????? ?????? ??? במקום הכתוב . למה זה קורה ? ניסיתי לשנות פונט ..הצד השני גם שינה פונט ועדיין ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי בעייה שהתחילה היום שפתאום הקספרסקי לא מוכן לעלות חשבתי אולי זה וירוס שניטרל אותו אז סרקתי את ה HD בעזרת BOOT DISC של F-PROT ושל MCAFEE שניהם מעודכנים לתחילת החודש (זאת אומרת שדיי מעודכן) והם לא מצאו כלום חשבתי אולי זה SPYWARE או משהו כזה אבל יש לי AD-AWARE SPYBOT ו WINDOWS DEFENDER מותקנים בקיצור הרצתי את שלושתם והתוצאות הם אפשרי לראות כאן גם את תוצאות הסריקה של ADAWARE ו SPYBOT וגם את העובדה ש KASPERSKY לא מוכן לעלות ו DEFENDER לא מוכן להתעדכן חוץ מזה יש את התהליך exmodulbk.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ואין לי מושג מה זה וזה גם התחיל היום אז אולי זה קשור... נ.ב. הקספרסקי חוקי לחלוטין זה לא הבעייה וגם ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היום אני מחובר במסנגר פתאום לא רואה טוב כמו עיוות פעם ראשון שלי נסיתי להסיר תוכנה זה אחרי התקנה מחדש אותו דבר בעיה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
לא יודע איך אבל לפתע כל פעם שאני מחבר DOK למחשב זה נפתח ישר בחלון חיפוש.. איך אני משנה את זה לברירת המחדל שיתן לי אפשרויות בחירה ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעיה בהגדרות הדריבר של הכרטיס מסך 8800GT יש לי את הדריבר הזה http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.html עכשיו אני רוצה להגביר את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך בשביל להוריד את הטמפרטורה. אני מצליח להגביר בלי בעיה וזה עובד מצוין אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש וחלונות עולה הוא חוזר למצב הרגיל ואני צריך שוב להגדיר אותו מחדש וזה משגע אותי מי שיוכל להסביר לי איך אני עושה את זה קבוע אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מצליח לראות תמונות בתצוגה מקדימה מבלי לפתןח את הקובץ ב outlook express ?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי (Gnome) המליץ לי על האתר, מקווה להנות פה ולבעיה: יש לי WinXP וOffice XP, ויש בעיה עם המילון העברי באופיס - הוא פשוט לא עובד! כל פעם שאני מנסה להפעיל את בדיקת האיות על טקסט עברי הוא נותן לי הודעה שחסרים לו שני קבצי DLL (תמונה מצורפת). בדיקה מהירה מגלה שהקבצים האלו כן קיימים באותה תיקייה, אבל הוא לא מזהה אותם... הווינדוז אמנם באנגלית אך כל האפשרויות מסודרות לתמיכה מלאה בעברית ואין לי בעיה עם העברית בשום מקום אחר. כבר התקנתי מחדש את האופיס, כאש כל האפשרויות בהתקנה מסומנות, וזה לא עזר... יש לכם רעיונות? ??? כי לי כבר אין מושג...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי קובץ חשוב על איזה תקליטור שצרבתי פעם. כשאני מנסה לפתוח אותו (או אפילו לעשות PROPERTIES עליו) האקספלורר נתקע, אותו דבר עם כל תוכנה אחרת (התוכנה נתקעת) וכשאני מנסה להעתיק מהCMD זה אומר לי (אחרי המון זמן) שאין מערכת קבצים שזוהתה :-\. כשאני סתם נכנס לדיסק רואים את הקובץ. אני מחפש תוכנה או דרך לשחזר את הקובץ, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי הורדתי מהABC (ביטורנט) פרקים של סאוספארק ואני לא מצליח לראות אותם. ניסיתי מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק וקויקטיים פלייר וכולם לא יכולים להראות את הוידאו אבל המדיה פלייר יכול לפחות להשמיע את האודיו. הקובץ הוא south.park.907.dsr-loki.[bT].avi מישהו יכול להביא לי קודק או תוכנה שאני אוכל לראות איתה את זה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני חושב שאפשר לפחות מקווה (: אני רוצה להעלות קובץ SWF בתור חתימה , אפשרי ? ואם כן אני אשמח אם תתנו לי מקום שאפשר להעלות אליו, לא מכיר מקומות
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
נניח ויש לי מצגת של 40 עמ' ואני רוצה להדפיס בכל דף 4 עמודים. אני יודע איך עושם את זה אבל הבעיה שעדיין יש המון מקום ריק בשוליים ואני רוצה להמצגות יהיו מתוחים וגדולים יותר. האם ההגדרות ניתנים לתיקון או שככה זה ואין מה לעשות? יש לכם רעיון מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-