תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1172368
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שאלה קטנה האם יש הבדל אם אני מוריד את הדפדפן פיירפוקס לבד, רק הדפדפן או שאני מוריד את החבילה מוזילה suite? האם יש הבדל בין הדפדפנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
למישהו כאן יש המלצה לתוכנה טובה להמרת קבצי wma ל-mp3? אדם
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חלונות XP-PRO . עם הפעלת המחשב וסיום ה-POST, מתקבל מסך WINDOWS (עם 3 נקודות רצות) ולאחר מכן מסך שחור רק עם החץ של העכבר . נראה שהחלונות עלו אך לא רואים. כיבוי ע"י לחצה קצרה על כפתור ההדלקה.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי שאלה קניתי מחשב חדש ורציתי תוכנה שאני יכול ליראות איזה מעבד יש לי איזה זיכרונות כל מפרט ומפרט במחשב ליראות שבאמת מה שקניתי בתוך המחשב שבתוכה שיהיה אפשרות ליראות אם המעבד duall core בתודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי Firefox במחשב שלי. אני מאוד אוהב את הדפדפן הזה, אבל יש לי בעיה איתו. הבעיה היא שהוא לא שומר את הססמאות ושמות משתמש באתרים שדורשים Login (כמו האתר הזה למשל). איך פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה כפתורי האפים לא פועלים לי שמעתי שיש תוכנה שמסדרת אותם בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי מעבד כפול ליבה ולא נראה שיש שיפור רב בזמן פתחית קבצי RAR בWINRAR אני יודע ש WINRAR לא תומך בריבוי מעבדים השאלה שלי אם יש תכונה דומה לWINRAR שגם עובדת אם 2 מעבדים? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP ולא משתמש במסך פתיחה כך שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL זה מראה לי כמה אפשרויות ושאני בוחר במנהל משימות הוא לא עולה. לא קורה פשוט כלום.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם יש דרך שכל המיילים שמגיעים לי לWINDOWS MAIL יועברו ל GMAIL שלי?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים לכרטיס מסך של הנייד שלי.. פרטים: nVIDIA GeForce Go 7600 256mb Windows XP Home ויש לי נייד HP DV9076ea ניסיתי להוריד מהאתר של nvidia את הדרייבר לגירסאות 7 וזה לא הצליח להתקין.. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה. איך אני צורב קובץ NRG ? יש לי תוכנת צריבה איזי קריאטור. והאם אפשר לצרוב את זה בתוכנת צריבה של ה XP ? בתודה איציק
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי כולם הבעיה: יום אחד, לפני שעות רבות, עדכנתי את המסנג'ר שלי(YAHOO), ופתאום FIREFOX התחיל להוביל אותי לדף חיפוש של יאהו במקום לאתרים שאני צריך ( לדוגמא אם פעם רשמתי xkcd והוא הגיע ל www.xkcd.com, עכשיו הוא מגיע לדף של תוצאות החיפוש "xkcd' בyahoo search. פתרון אפשרי?: כנראה אני צריך להחזיר את מנוע החיפוש בחזרה ל"יותר מזל משכל" של גוגל או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. עזרה בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, מעצבן אותי הטיקים האלה כששומעים כלוחצים על קישור באקספלורר. אני רוצה מצד אחד לשמוע שירים אבל אני שומע גם את הטיקים האלה בעת לחיצה על קישור. יש אפשרות לבטל את זה במאפיינים? אם כן, איך?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח אחד של 80 ג'יגה ובתוכו 2 מחיצות אחד C ..... עם 15 ג'יגה והשני D ..... עם 60 ג'יגה אני רוצה להעביר מ D ל C שש ג'יגה ..... אני עושה בתוכנה RESIZE ואח"כ APLLY כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא טוען משהו ואז אומר ERORR מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
יש למישהו המלצה לתוכנה שממירה וידאו לפורמט הזה? מה השם המלא של הפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחקתי כמה קבצים לפני כמה שעות בטעות, ואני צריך אותם בחזרה. לא ביצעתי אפילו ריסט למחשב [אין לי מושג אם זה רלוונטי בכלל]. אפשר לשחזר אותם איכשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן לפני איזה שבועיים קניתי מחשב חדש עם מסך מאז שמתי לב שיש לי חוסר סינכרון בין החצי העליון והתחתון של התמונה. כאילו יש קו באמצע התמונה בזמן תנועות מהירות התופעה קוראת רק עם סרטים שמפוענחים בעזרת HALLI MEDIA SPLITER והיא יותר חמורה בזמן שימוש בMEDIA PLAYER של וינדווס אני משתמש בVISTA 64 BIT מעבד E8400 4 גיגה זכרון HD4870 אני מניח ששאר המפרט לא רלוונטי עריכה: התופעה מופיעה אך ורק בסרטים שמתנגנים בWINDOWS MEDIA PLAYER עם דגש על סרטים של DIVX/XVID ששם התופעה מורגשת יותר
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכל אלה שיש להם acrobat 6. יש לי בעיה קטנה עם זה, כשאני רוצה לסרוק מסמך בשחור לבן הוא סורק לי לא את כל המסמך אלא רק עד האמצע כאילו אני סורק דף A4 שמוטה הצידה (ולא עומד). יש לי סורק של microtek מגירסת scanmaker 3630. (לא ממש חדש ולא עם דרייבר מלא ל XP). בכל אופן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ואיך הוא פתר אותה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בדקתי ע"י EVEREST אם ישנו Pixel shader לכ. מסך שלי... אכן כן, גירסא 1. הכרטיס הוא Inno3D GeForce MX 4000 128mb ניסיתי להריץ בדיקה (יש לי את גירסאת הפרו של 3Dmark05) והוא טוען שלא ניתן להריץ Pixel Shader.... איך לעזאל אני יכול לשנות את האפשרויות כדי שהוא כן יריץ את הבדיקה? או אולי דרייבר חדש\משהו אחר? אולי הווינדוס אקספי 64ביט לא תומך? או שהדיירבר לא מתאים ולא תומך? מה לעשות? בתודה, שי.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שמתי לב שבחלק התחתון של המסך מופיעה לי אזהרה (יש קישור ) אם מישהו יודע מה זה אומר,ומה אני אמור לעשות תודה מראש pac-man
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, רציתי לפתוח שרת Ftp לכן הורדתי את התוכנה Serv-U שעובדת נהדר אך מי שלא מחובר לרשת שלי דרך האוטר לא יכול להיכנס לאתר... כאשר אני עובד בלי הראוטר הם יכולים להיכנס רציתי לדעת איך אני מגדיר אותה כדי שתעבוד עם הראוטר??? ה ip שניסיתי איתו(כאשר השתמשתי ברואטר) הוא: 192.168.2.127 תודה מראש.... אך מי שלא היה מחובר לרשת לא יכל להיכנס/להוריד...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-