עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by leonid87,

אני רוצה להקליט שיר הכי פשוט בעולם קצב עם Fruity loops ועליו כמה רצועות קול מהמיקרופון ואולי גם גיטרה בline in תעזרו לי בבקשה למצוא א. תוכנה להקלטה עם המקרופון (בנתיים מצאתי רק את all sound recorder XP - זו תוכנה טובה?) ב. תוכנה שתאפשר הדבקה של כמה קבצי קול ביחד - אחד על השני ג. תוכנה להקלטה מ Line in

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by BUNNY,

כמה וויפס מהזמן האחרון ... אין הרבה זמן לעבוד על תלת אבל שיש אז יש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. דרישה 1 זה שמגיע מייל אז יקפוץ איזה משהו למסך ויודיע לי על זה. 2 שיהיה מסנן דואר זבל ממש חזק וטוב. כרגע אני משתמש בincredimail שהיא נחמדה אבל נמאס לי ממנה וגם המסנן שלה ממש על הפנים אז מחפש משהו טוב תודה

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by proevo4ever,

היי כולם, אני מחפש תוכנה טובה וזריזה לצרוב דיסק עם MP3 ניסיתי INFRA RECORDER אבל היא איטית חבל על הזמן יש המלצה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ruff stuff,

נסיתי לאתר אותו דרך האינציקלופדיה של avg אבל לא מצאתי למישהו יש פיתרון? ועוד שאלה אם אני לוחץ על heal והקובץ עובר לכספת של האנטי וירוס האם הוא מנוטרל?.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by Boomer,

התקנתי את זה כי זה היה חובה בשביל להריץ את ה-Trailer של Halo 2. כשאמי מנסה לנגן דיסק במצב דיגיטלי זה עושה רעשים מעצבנים ביותר וחזקים מאוד. חוץ מזה זה לא משמיע שום קולות מהדיסק עצמו. גם בסרט של Halo 2 יש את אותה בעיה - הסרט בקושי זז ויש את ההפרעות האיומות האלו!!! זה הרפעות כאלו כמו שיש מקרופון ליד רמקול! זה לא קרה לי בשום דבר אחר חוץ מבדיסקים במצב דיגיטלי ומהסרט של HALO 2. מישהו יודע מה זה??? נראה לי שזה מנסה לנגן לי את זה על 5.1 Dolby Digital מה שהכרטיס שלי לא מסוגל לעשות... אז איך אני מבטל את זה??

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  8. אני מעוניין לחבר כמה מבני משפחתי (כארבעה) למצלמות אינטרנט פשוטות בכדי לקיים שיחות ועידה בינינו. האם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה להקרין בו זמנית וידיאו מכמה מצלמות, וכך לנהל שיחת וידיאו עם כמה אנשים?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה (עדיף חינמית; לwinXP) שתשווה בין קובץ לעותק שצרבתי על DVD או אחרי העתקה של קובץ\תיקייה. ביט לביט. אני יודע שיש אופציה לעשות VERIFY בזמן הצריבה אבל אני מחפש יישום שעושה את ההשוואה אחרי כן. תודה מראש למשיבים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. את רוב השאלה הבנתם מהכותרת שזה בעצם איך לפתוח קובץ עם סיומת sfv באמת זה דחוף מאוד, אז בבקשה תעזרו לי :-X :-\ :-X

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  11. אני יכול להכנס לרוב האתרים אבל למשל ynet לא עולה לי ועוד מספר אתרים למשל www.cocacola.com, דיברתי עם חברת האינטרנט שלי (smile) והם אומרים שזה כנראה spyware. הרצתי כל תוכנת spyware אפשרית בגירסה הכי מעודכנת כמו doctor spyware,Ad-aware,Aluria's SpyWare Eliminator ועוד הרבה מוכרים. יש לי norton anti virus 2003 מעודכן והוא לא מצא כלום. לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלפרמט (אם לא תיהיה ברירה אני אפרמט עוד חודש), לא נראה לי שזה החברת אינטרנט כי הייתי שומע שלאחרים יש את אותה הבעיה. לפעמים האתרים שלא עולים לי עולים אחרי כמה דקות של טעינה וגם זה רק לפעמים, חוץ מזה האינטרנט שלי עובד מצוין בשאר האתרים אז זה לא בעית מהירות. תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים מקשי החיצים/HOME/END/PAGE UP/PAGE DOWN פשוט מפסיקים לתפקד אצלי (וזה ממש מעצבן כשכותבים הודעה בפורום) מה שמוזר זה שזה רק בFF ובתוכנות אחרות (NOTEPAD או IE לדוגמא) אין שום בעיה בזמנו בדקתי את כל ההרחבות של הFF ולא עליתי על בעייה (אפילו בדקתי את הגרסה הקודמת של הFF) לא עליתי על משהו. עזרתכם תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שתרוץ ברקע וברגע שמכניסים dok , התוכנה תעתיק את כל תכולתו לסיפריה מסוימת בכונן הקשיח שלי. אני צריך שהתוכנה תעבוד ותעתיק מבלי להפריע לעבודה שוטפת במחשב. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by DRz,

שלום לכולם. לאחרונה הורדתי משחק בקובץ UHA. עכשיו, אני לא ממש מצליח לפתוח אותו, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ניסיתי לפתוח אותו עם FileCompresor, WinUHA ועוד איזה תוכנה, אבל שום דבר לא הולך. תוכנה אחת אבל אמרה לי שיכול להיות שאני יצליח לפתוח את הקובץ בגירסא 0.2. אבל לא מצאתי אותה. וגם 0.4 לא עובדת לי. הוא מציג לי הודעה כזאת: יש למישהו מושג איך לפתוח את הקובץ? תודה רבה לעוזרים!!! נ.ב, קיבלתי עם המשחק קובץ UHARC אבל הוא מציג לי את אותה ההודעה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מה מומלץ? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by galCool,

אני לא מצליח להכנס לתוכנה... שאניי מנסה זה כותב לי הודעת שגיאה. *מצורפת להודעה.. מישהו יודע מה הבעיה? אולי אפשר לשחק HL2 בלי להכנס לsteam? תודה1! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by 2danimm,

Source אם משהוא מעוניין.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by הסולידי,

שלום לפורום. נתקלתי בבעיה בפתיחת קבצי word ששמורים בתיקיות מסוימות. מיד לאחר שהקובץ נפתח קופצת הודעה (שצירפתי העתק שלה להלן) ואז התוכנה נסגרת מעצמה. בכל מקרה ניתן לעבוד על מסמכים חדשים אחרים ואז התוכנה תקינה. איך ניתן לתפעל את הבעיה? אני לא מצליח לפתוח את הקבצים הללו... תודה על כל תשובה ועזרה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by nsheep,

מישהו ניסה את התוכנה הזו ? האם יש תמיכה בעברית ? למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותה בזול יחסית ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. איזה תוכנות מייל (POP3) מומלצות פרט לאוטלוק ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני צריך תוכנה כזאת חו מquick time היא לא מציגה כתוביות אני חייב שתציג למישהו יש הצעות?(לא לשכוח קבצי mov)...תודה... ;D

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. שלום לכולם, שלחתי את ההודעה בפורום שפות תיכנות נראה לי ששלחתי במקום הלא נכון אז אני שולחת גם לפורום הזה (לא לכעוס) אני צריכה לדעת בבקשה איזה תוכנה הכי טובה והכי ממולצת לתוכנת בניית אתרים אבל ללא תיכנות, כלומר שהיא בנויה רק צריך לשים מלל,נידמה לי גם שאפשר לעשות זאת עם אופיס פרופשונל, תישאלי מה הכי טוב/קל. אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש אני

24. Started by SHAY951,

שלום לכולם, ניסיתי להתקין אצל חבר VB - מדיסק מקורי (יש לציין שנוסו מספר גרסאות נוספות מדיסקים אחרים). בתחילת ההתקנה (בכל המקרים) המחשב מציג הודעה שחסר הקובץ shell.dll ומפסיק את ההתקנה. מה לעשות? לאן להתקין קובץ חדש של DLL ? ואיך בדיוק? (זה אמור להיות בדיסק או משהו?) העניין דיי דחוף, אז אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. שלום, אני רוצה להמליץ על תוכנה שרצה על המחשב שלכם, בודקת לכם את האימייל באופן קבוע, ואם יש אימייל חדש היא שולחת לכם SMS עם נושא האימייל וממי הוא. התוכנה חינמית וגם השליחה של הסמסים היא חינם. אפשר להוריד אותה ב: http://gsn.kipmi.com התוכנה תומכת בחשבונות דואר Gmail ו POP3 . (כן, אני כתבתי את התוכנה. לא, אני לא מרוויח ממנה כלום. היא באמת חינם.) אם יש הערות/הצעות/בעיות , אתם מוזמנים לספר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.