עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן. היה לי כרטיס זיכרון 512 ל DDR2 667Mhz. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 1GB של 800Mhz (אמרו לי שזה יעבוד עם ה 677, פשוט הוא יקבל עד 667) אבל המחשב לא השתנה במהירות שלו. אמנם, ב Task Manager הוא מקבל את הכרטיס ומראה שיש הרבה יותר מקום פנוי במשימות הפעילות אבל המחשב עדיין נשאר איטי יחסית בפתיחת תוכנות (פייסבוק למשל..) ובסתם "גלישה" במחשב עצמו בתיקיות וכו'.. מישהו יכול לעזור לי אולי לבדוק מה הבעיה? תודה..

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  2. כל הספרייה שלי מסודרת כך שאחרי שם האמן יש את המדינה ממנו בא (לדוגמא: Led Zeppelin (UK) Metallica (US) Pain of Salvation (Swe) וכו'...) עכשיו למען האמת הגעתי למסקנה שזה דיי מעצבן אותי שזה תקוע שם. אז מה שהייתי רוצה זה תוכנה שבאופן אוטומאטי תעתיק את המדינה (בעצם כל מה שמופיע מהסוגריים ואילך) ותעביר אותה (לא קריטי אם זה יהיה עם הסוגריים הבלי) לGROUPINGS או לCOMMENTS של הקובץ. עדיף הוספה ולא למחוק את כל מה שהיה שם ואז להוסיף. כן, אני יודע שזה מורכב בטירוף, אבל אולי יש דרך

3. Started by toofast.m,

איזה תוכנה בודקת טמפרטורה למעבד תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. החלפתי לוח אם ומעבד והאימול נמחק לי מהמחשב. יש אפשרות לעשות שיחזור של ההורדות והקובץ קליינט ???

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

עשיתי שחזור לכונן בהארדסיק הקודם שהיה לי, השחזור היה מוצלח אבל הבעיה היא שהתוכנה ששחשזרה את הקבצים שחזרה גם קבצים שמחקתי לפני מלא מלא זמן ועכשיו מה שקורה זה שיש לי מלא מלא קבצים "מתים" שלא עובדים וסתם תופסים מקום והם נמצאים בכל מיני תיקיות וזה נורא קשה לדעת מה טוב ומה לא בנוסך לזה שצריך לעבור תיקיה תיקיה ולחפש אותם... מישהו מכיר תוכנה כזאת שעושה את העבודה במקומי?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. 1. יש מוזילה 2.0 בעברית? 2. איך אני מוריד במוזילה 2.0 תוספים? 3. איזה תוספים יש ? יש מצב לרשימה ? 4. תודה למי שיעזור =]

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by tamir950,

אף פעם לא היה לי בעיות צפייה ביוטיוב, ועכשיו אף סרטון לא עובד לי, הדף נטען ללא שום בעיות אבל הסרטון לגמרי שחור אפילו אין את הסרגל ששולטים איתו בווידאו (play,stop וכד') ואני מדגיש לא שניתי שום הגדרות בדפדפן ובמחשב עצמו ולא התקנתי שום תוכנה לאחרונה תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. שלום, קניתי מחשב חדש ואני מנסה להריץ דיסק DVD של הופעה כלשהי ולא מצליח ניסיתי במדיה פלייר ובתוכנה של DIVX שהורדתי וזה לא הלך, הורדתי מאיזשהו אתר קודקים למדיה פלייר אבל זה לא עזר הדיסק הוא DVD שנקנה בחנות. מה עליי לעשות? תודה הוספתי בעריכה- ויש לי עוד בעיה עם מישהו יכול לעזור : אני מנסה לצפות בחדשות דרך הלינק הזה http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ch10 אבל התמונה שחורה (לא רואים כלום) ורק שומעים. מה עליי לעשות?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by magnom,

בכל פעם שאני מפעיל משחק אני יכול לשחק מספר דקות ולאחר מכן הוא פשות ניתקע לי מה יכולה להיות הסיבה זה המיפרט שלי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by dress,

שלום, מה ההבדל בין גירסת ה-FF הרגילה לבין גירסת ה- Portable מבחינת האבטחה של הדפדפן בכלל ושל הסיסמאות השמורות בפרט(אצלי שמורות עם סיסמת מאסטר איכותית)- כלומר, אני משתמש בגירסת ה- Portable ואם משהוא מעתיק אליו את קבצי ה- FF Portable למחשב שלו הוא יכול לפצח את סיסמת המאסטר ואת הסיסמאות השמורות ב- FF(אני יודע שהן מוצפנות- השאלה אם זה בטוח מספיק, מה איכות ההצפנה)? מקווה שהבהרתי את עצמי טוב... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by aviad_18,

שלום, אני משתמש ב ICQ 5.1 בגרסא עברית המקורית (מהאתר של icq.com). בעת שליחת או קבלת קבצים, אני נתקל בבעיה הבאה: האייסי פשוט לא מגיב. כלומר החלונות של השיחה נתקעים וכאילו הכל נעשה בהילוך איטי כזה. החלון עם רשימת המשתמשים שמחוברים גם כן לא מגיב ללחיצות. לאחר שהקובץ מתקבל, הכל חוזר לקדמותו והאייסי מתנהל כרגיל ובמהירות. איך אני פותר את הבעיה הזאת? חיפשתי ב- F.A.Q של ICQ ולא מצאתי תשובה והרצתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה. האם מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת? ואם כן כיצד אפשר לפתור אותה? ברצוני לצייין שאני לא משתמשים בסקינים למיניהם. ניסיתי בעבר להחליף סקין ע"מ לבדוק אם הבעיייה נפתרה, אך לשווא. כמו כן, אני גם לא משתמש ב - Banner Remover למינהם. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  12. ^^^^ איך עושים זאת? אני והוא ממש רוצים לעשות זאת אך איננו יודעים איך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by redead,

ניסיתי ב3 מחשבים שונים, שולשתם מבוססים ויסטה הכי מעודכן שיש ואקספולרר 7 ומה שקורה זה שההורדה פשוט תוקעת את האקספלורר והוא מבקש לעשות ריסטרט לתוכנה.. עוד מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  14. מזה זמן רב שאני לא יכול להשתמש ב sun java אלא רק ב java vm של מיקרוסופט.הסיבה היא שדרך sun java אני רואה הכל מטושטש באתרים רבים,ורק עם java vm של מיקרוסופט התמונה ברורה. הבעיה מופיעה באתרים רבים,ומאלצת אותי להשתמש בדפדפנים מבוססי IE. עדכנתי את ה sun java לגירסה האחרונה וזה לא עוזר. הנה 4 תמונות מאתר לדוגמא.שתיים עם sun java ושתיים עם java vm. אותיות: עם java vm הכל ברור: ועם sun java הכל מטושטש....: מספרים עם java vm: ועם sun java בקושי אפשר לקרוא את המספרים: עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?....

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by Aloha-Boy,

האם למישהו יש מושג איך אני משנה את שיטת המדידה של הפונטים למילמיטרים????

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by eliXir,

יש לי אקספלורר 7 על אקספי, והוא עושה צרות.. כל פעם שאני מעביר את העכבר על איזשהו באנר האתר קורס. ובנוסף, יש מלא אתרים שהוא פתאום מחליט פשוט להיתקע. בלי שום סיבה.. פשוט נתקע. אולי reinstall יעזור.. איך עושים התקנה מחדש לאקספלורר?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. Started by piro,

Hi, I'm looking for a software which will allow me to extract songs from my ipod back onto my pc, I saw one on tech tv once but I cant remember the name...

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by m0fo,

22 תוכנות אנטי-ווירוס פגיעות עבור באג ה GDI+ ! נשמע לא יאמן, לא מציאותי, אבל זה נכון !! 22 תוכנות אנטי-ווירוס פגיעות עבור באג ה JEPG ולא מצליחות לזהות אותו !!! לכתבה המלאה: http://sec.org.il/coverages.php?c=71

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  19. השאלה בכותרת האם אני יכול להשתמש ברשיון OFFICE SBE 2003 (דיסק בעברית) על אותה התקנה באנגלית ? אותו דבר לWINDOWS.. ד"א, אופיס SBE 2003 זה בדיוק כמו אופיס 2003 רגיל רק עם פחות מרכיבים? עריכה= אופס אני בתוכנה ולא בWINDOWS, אבל עדיין אני לא כל כך מדבר על ווינדוס, אז זה מתאים גם לכאן.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. אני לא יכול לפרסם את המדריך במערכת הזו, כי זה קוד HTML. להורדת המדריך כנס: www.galgul.vez.co.il ממש טיפה למטה יש את המדריך. (אה והפורומים שם זה רק לתמיכה-לא שנכנסים לשם במיוחד). תהנו !

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by NaRKoMaN,

חבר שלי נתן לי הורדה של פראפס פרוץ. אחרי שהתקנתי את הפראפס האנטי וירוס שלי גילה את הסוס טרואני נטרלתי אותו ומחקתי אבל מאז במשחקים וטים ספיק יש לי פינגים גבוהים כ 30 עד 50 פינג יותר מהרגיל. אני התחלתי את הוינדוס במצב בטוח וגיליתי עוד פעם את הסוס הטרואני נטרלתי ומחקתי וחשבתי שזהו נגמר. עכשיו עדיין יש לי פינגים גבוהים מהרגיל וזה פשוט מעצבן אותי!! לקחתי את השם של הסוס הטרואני Trojan-Downloader.Win32.Agent.brf חיפשתי מידע עליו ב viruslist.com אבל אין עליו מידע מתברר שהוא חדש.. אבל איך נפטרים מהפינגים???? לחצתי alt+ctrl+delete והלכתי ל procces ולקחתי תמונה כי אני לא יודע אם יש שם איזה משהו שלא אמור לרוץ ויכול להיות שהוא מקור הבעיה: http://img235.imageshack.us/img235/3196/untitl…

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  22. היי, צילמתי סרטוני וידאו כקבצי AVCHD 59FPS. האם יש דרך לנגן אותם כ-30FPS בנגן כלשהו או שעליי להמיר אותם ומה הדרך המומלצת ביותר להמרה בלי לפגוע באיכות? תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. אני רוצה לתת שם ארוך לIMAGE אבל התוכנה לא נותנת לי :-[ יש למישהו איזה פיתרון? הוספתי תמונה שתסביר קצת יותר איפה שיש חץ זה מראה את המקסימום ואני צריך עוד 3 אותיות לפחות. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by shimon23,

כשאני מפעיל באקסל את אשף הפונקציות, ורושם לו שאלה, תמיד הוא רושם לי "רענן את השאלה שלך" ללא קשר לשאלה. איך ניתן לתקן את זה? כי למצוא מחט בערימת שחט זה ממש בקטנה לעומת למצוא שם פוקנציות נסתרות ללא הכלי הזה...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by אבי11,

למרות שהשאלה שלי לא נוגעת ישירות לווינדוס - אולי למישהו יש תשובה אני משתמש בדפדפן מוזילה (חלונות 98) הכל עובד בסדר ואני מרוצה מלבד בעיה אחת כשאני נכנס לאתר Https לאחר שאני מקיש את שם המשתמש והסיסמא אני לא מצליח להעביר את המידע - המחשב פשוט מפסיק להגיב אבל הוא לא נתקע, אני חוזר אחורה ,יוצא המאתר והכל בסדר. האם למישהו יש עצה ולפתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.