עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gif,

היי תגידו,מה ההבדל כשאני מגבה עם תוכנת GHOST ובתהליך compress image אני בוחר באפשרות אחרת מ HIGH?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  2. עד עכשיו התחברתי דרך פידג'ין.. לחשבונות המסנג'ר והאי סי קיו שלי והכל עבד ,בבוקר זה התנתק לי ומאז זה לא מתחבר לי יותר. יש לי רשת בבית עשיתי ריסט לראוטר , התחברתי בלי הראוטר בלי שום פייר וואל לא של ווינדוס ולא של המודם : לא עזר . עשיתי ניקוי לקוקיז ולקבצים הזמניים , עשיתי שיחזור מערכת , לא עזר . ניסיתי להתקין עוד תוכנות כמו מירנדה וכל התוכנות של המסרים שאפשר להפעיל כמה חשבונות ביחד , בכולם הוא לא נותן לי להתחבר . הכי מוזר , שהתקנתי את המסנג'ר הרגיל הצלחתי להתחבר . רק לחשבון אחד כמובן אבל הצלחתי. ההודעות שגיאה : באי סי קיו הוא כותב לי : סיסמה לא נכונה . במסנג'ר הוא כותב : לא יכול לאחזר את רשימת הכתובת של msn . והסיסמאות כן נכונות כי במחשב אחר ברשת אחרת הם עבדו , ולא הקפיאו ל…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  3. מישהו יודע איך משנים בתצוגה של הwinamp לעיברית שמתי שיש שיר אז השם של השיר זז וזה בשפה מוזרה עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה דאג לכותרת עניינית.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. A script in this movie is causing Macromedia Flash 6 to run slowly. If it continues, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? מה אפשר לעשות.... לעדכן גירסת פלאש או משהו?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by bla,

תודה! אז ככה, יש לי nero ולאחר שצרבתי דיסק אני עכשיו בשלב שאני מכין לו עטיפה.. את על נייר רגיל כבר הדפסתי את האחורה והקדימה, כעת נשאר השלב של הדיסק עצמו, הלכתי וקניתי מדבקות כאלה לדיסק. עכשיו הבעיה עם הנרו שלי היא כזאת כמו כל משתמשי nero גם אצלי יש את התוכנה nero CoverDesigner עכשיו, התוכנה הזאת ממש נוחה לשימוש והיא באמת טובה רק שהיא עושה לי בעיה אחת קטנה או יותר נכון גדולה בשלב של הדיסק.. אז ככה: סיימתי לשים תמונה ולרשום וכו` ואז אני עושה הדפסה ומה שקורה שזה מדפיס לי את הציור של הדיסק בצד שמאל של הדף, בעוד המדבקה נמצאת באמצע! שלוש שעות אני מנסה למצוא כאן פיתרון אך ללא הצלחה!@ מישהו יודע איך אני יכול לגשת להגדרה מסויימת ולשנות את ההגדרה ולעשות שהדפסת הדיסק תיהיה באמצע ולא…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. יש לי בעיה שמשחקים ותוכנות ניסגרות סתם בלי קשר. מופיעה חלון של "שלח ואל תשלח" של דוח בעיה של וינדוס אקספי תוכנות כמו איסי ביטורנט ומישחקים למינהם יש למישהו פיתרון?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by DanielHatuka,

יש לי את התוכנה PowerQuest Partition Magic 8 והנה מה שמראה שם: אני רוצה לחלק את הכונן(של 320 ג'יגה) לכמה מחיצות לדעתי ל-3 מחיצות: 2 עם 120 ג'יגה ו-1 עם 50 ג'יגה (שבו יהיה הווינדוס), האם יש חלוקה יותר יעילה ומהירה לכונן? ושאלה הכי חשובה: איך אני מכין מחיצות עם התוכנה? יש כמה אפשרויות שלא הבנתי- Logical/Primary ובעבר הכנתי מחיצה של Lofical עם 243.1 ג'יגה (להלן Unallocated בתמונה) ומחקתי בגלל שהיה משהו מוזר שבמחשב שלי היה כונן C עם 320 ג'יגה והכונן שעשיתי D עם 243.1 ג'יגה (אולי בגלל שעשיתי Logical או משהו בהגדרות?). תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. צריך המלצה לתוכנה הממירה Avi to Gif. אם היא תוכל להמיר גם פורמטים אחרים של וידאו ל- Gif זה יהיה עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. רכשתי מחשב נייד LENOVO WIN 7אשמח להמלצה על תוכנת אנטי וירוס מועדפת תודה,אור

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by iurkin,

שלום, אני רציתי להתקין את הויסטה החדשה והיא צרובה לי על דיסק וזאת גירסאת Ultimate. שמעתי שבשביל להתקין אותה צריך להתקנה 15 GB מקום בדיסק הקשיח. בהתקנה כתוב לי שאני צריך לפחות 6.8 GB. יש לי עכשיו 21 GB פנויים בכונן C ואני רוצה ליצור כונן חדש של 7 GB ואם לא יספיק אולי להגדיל אותו בשביל שהויסטה תהיה עליו(רוצה גם ויסטה וגם XP). ניסיתי ליצור כונן חדש וכשהוא פותח לי את המחשב מחדש הוא לא מצליח לעשות את הפעולות וכותב לי את השגיאה 27:Cannot Lock Partition. חיפשתי בעזרה של התוכנה וזה מה שכתוב: Under multitasking operating system such as Windows 95, PartitionMagic must lock a partition before it can safely modify it. If the hard disk contains files that are in use by another…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by viper_sb,

יש ברשותי שני סרטי HD שהם ירדו בחלקים והם מאוד מאוד גדולים כול חלק ככה שגודל כול הקבצים מגיעה ל30-35G איך אני יכול לאחד אותם ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. שלום, כפי שחלקכם ודאי יודעים - ב-ID3v2 של שירים, ניתן להכניס תמונה ואפילו את ה-BPM של השיר. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק ולהראות לי מה ה-BPM של השירים שלי כדי שאוכל לעדכן את ה-ID3v2 של השירים. והאם יש תוכנה שתוכל: גם לבדוק מה ה-BPM של השירים, וגם לעדכן אוטומטית את ה-ID3v2 של השירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by abudy,

ישלי ויסטה צרוב התקנתי אותו כנראה לא טוב ועכשיו הוא מבקש ממני מפתחות נותן לי תימי ניסיון האלה יש מצב אני פורץ אתזה בלי להתקין מחדש תודה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. בבקשה.. שתהיה מהירה וקלה להפעלה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by topgun,

שלום האם יש דרך להעביר את ההיסטורי שלי מהגרסת אייסיקיו הקודמת (2003b) לגרסה החדשה (ICQ5)? תודה. נ.ב: לפי רושם ראשוני, אני חוזר חזרה די מהר... הקודמת היתה יותר טובה. אבל ניתן לזה עוד כמה ימים...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. שלום, ביצעתי חיפוש מיילים בגוגל דסקטופ. חלק מהמיילים אני פותח באמצעות האאוטלוק וחלק באמצעות הדפדפן שאחרי זה שולח אותי לאאוטלוק. האם ניתן להגדיר פתיחת מיילים לאחר חיפוש רק באמצעות תוכנת האאוטוק ?? ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. כשאני מקבל איייל אז הוא שם לי איזה אייקון קטן בפינה ליד השעון וגם עושה איזה POPUPBALLON. הבעייה: יש לי רשימת תפוצה של חברים שיש חוק שמעביר אותם ישר לתקייה מיוחדת. עבור אימיילים שאני מקבל מהם אין לי את ה notification שיש לשאר המיילים. איך עושים שגם לרשימת תפוצה הזו שחל עליה "כלל" יהיה לי notification ?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by blackthought,

חברה אם מישהו מכיר את התוכנה אז פליז עזרה !

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by singera,

איך אני יקטין ל 5 מגה או ל 1 לשניה לא לשכוח שDIVX באיכות טובה הוא 1 מגה לשנייה ואני עובד ברזולוציה יותר נמוכה של 320*240 (הקלטה ממסרטת וידאו)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. Started by swg,

^ כמה קבצים (בהורדה) מראים חץ אדום במקום חץ ירוק, אך הסטטוס שלהן הוא DOWNLOAD בפירוט למטה (כשאני מצביע עליהם) מופיעה השגיאה הבאה (בשורה של הטרקר סטטוס) Failure: Sorry, 3 active torrents are enough!! זה לפעמים (זה קורה כבר מס' ימים) משתנה מירוק לאדום (וההפך) כשאני פותח וסוגר את התוכנה קבצים חדשים שאני מוסיף להורדה הופכים מיד לאדומים, אך הסטטוס שלהם DOWNLOAD הם פשוט לא זזים מבחינת קצב הורדה (0!) מחכה לעזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by ftzahi22,

קניתי מחשב חדש ונשאר לי הHD מהמחשב הקודם. האם כדאי לחבר אותו כMASTER ,כי כבר יש לי עליו מערכת הפעלה ואת כל התוכנות?

22. Started by za-david,

מחפש תוכנה שנותנת פרטים על חומרה איזה חומרה יש לי במחשב ושל איזה יצרן פרטים נוספים יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by roma4k,

שלום, לאחרונה נעלמה לי השורה התחתונה בדפדפן האקספלורר. שורה המציגה את המפתח הבטוח, התקדמות העלאת אתר, שמירת "עוגיות" במחשב ועוד. אשמח לעזרה כדי להחזיר את השורה. תודה מראש.

24. Started by mccartney,

היי! הורדתי עם emule קובץ עם סיומת RAR. אחרי שהוא ירד ניסיתי לפתוח אותו, אבל לא הצלחתי. אח"כ שמתי לב שב-COMMENTS לגביו ב-EMULE בלשונית GENERAL רשום ב-TYPE: MPEG Audio (Verified) - Invalid file extension: RAR לכן ניסיתי לשנות לשנות את הסוג של הקובץ ל-MP3 - אבל גם אז הוא לא רץ. למישהו יש מושג מה הטיפס הנכון? או תוכנה שתוכל להגיד לי? תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by Holography,

אוקיי, לפי מה שהבנתי באתר של Canon אין דרייבר מסודר ל-Canon Powershot a510 ולכן בצעתי את השלבים שמצויינים באתר שלהם, הורדתי את ה-USB TWAIN Driver ל-Windows XP (על המחשב מותקן XP Pro sp2) ושאני מריץ את קובץ ההתקנה של ה-USB TWAIN Driver אני מקבל את השגיאה הבאה (לחץ להגדלה)

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים