תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להעביר מיילים מ-outlook exprees ( office 2000) ב -98 ל 2003 outlook בXP ניסיתי דרך יצוא ייבוא אבל הoutlook 2000 יוצר קובץ שה03 לא מכיר ,האם יש נתיב כלשהו שה -outlook שומר את המיילים שאני פשוט יכול לעשות העתק הדבק או שיש איזו שהיא דרך אחת..
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
תודה! אז ככה, יש לי nero ולאחר שצרבתי דיסק אני עכשיו בשלב שאני מכין לו עטיפה.. את על נייר רגיל כבר הדפסתי את האחורה והקדימה, כעת נשאר השלב של הדיסק עצמו, הלכתי וקניתי מדבקות כאלה לדיסק. עכשיו הבעיה עם הנרו שלי היא כזאת כמו כל משתמשי nero גם אצלי יש את התוכנה nero CoverDesigner עכשיו, התוכנה הזאת ממש נוחה לשימוש והיא באמת טובה רק שהיא עושה לי בעיה אחת קטנה או יותר נכון גדולה בשלב של הדיסק.. אז ככה: סיימתי לשים תמונה ולרשום וכו` ואז אני עושה הדפסה ומה שקורה שזה מדפיס לי את הציור של הדיסק בצד שמאל של הדף, בעוד המדבקה נמצאת באמצע! שלוש שעות אני מנסה למצוא כאן פיתרון אך ללא הצלחה!@ מישהו יודע איך אני יכול לגשת להגדרה מסויימת ולשנות את ההגדרה ולעשות שהדפסת הדיסק תיהיה באמצע ולא…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל סרט בפורמט XVID/DIVX , כאשר הסרט בלי תרגום אפשר לעשות FIT SCREEN(למתוח את התמונה על כל המסך) , ואילו כאשר הסרט עם תרגום משום מה אי אפשר לעשות את זה ואני נתקע עם הפורמט הרחב בדרך כלל. מבלי לדון במה עדיף, רחב או מסך מלא, איך אני גורם לו כן למתוח את הסרט כמו שאני רוצה? נ.ב- יש לי את הקודקים האחרונים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html?c=W100001
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכל אלה שיש להם acrobat 6. יש לי בעיה קטנה עם זה, כשאני רוצה לסרוק מסמך בשחור לבן הוא סורק לי לא את כל המסמך אלא רק עד האמצע כאילו אני סורק דף A4 שמוטה הצידה (ולא עומד). יש לי סורק של microtek מגירסת scanmaker 3630. (לא ממש חדש ולא עם דרייבר מלא ל XP). בכל אופן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ואיך הוא פתר אותה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה ורואים הכל טוב חוץ מסרטים שאי אפשר לראות (פשוט מסך שחור) מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
NERO מגביל אותי בצריבה וכותב שאני לא יכול לצרוב קובץ שגדול יותר מ2GB... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ב"ה יש לי בעיה שהדיסק קשיח כל הזמן קורא, חשבתי שזה אולי ווירוס אז התקנתי את ה NOD32 ושמתי פיירוול של VISTAFIREWALL CONTROLL אבל זה ממש לא עזר, יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? אני משתמש בוויסטה 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בבקשה.. שתהיה מהירה וקלה להפעלה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, יש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב שאני לא מצליח להסיר אפשר המלצה לתוכנה שתוכל למצוא לי אותו ? אלו התוכנות שעשיתי איתם כבר סריקות: kaspersky internet security 6 nod32 spyware doctor ad aware spyeraser spybot אני יודע שיש את התוכנות spy sweeper , zone alarmאבל הם לא תומכות במערכת הפעלה שלי (xp 64 bit) יש גם את התוכנה hijack this אבל היא מוצאת הרבה דברים ואני לא יודע איזה למחוק אם מישהו פה מבין בה ויכול לעזור תגידו לי אני יכול להעלות את הרשימה של הדברים שהיא מוצאת תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ה-V MEMORY שלי כרגע הוא 384MB ב-ENDTASK ה-PF תמיד גבוה...איך אני "משחק" עם ה-V MEMORY שיתאים לי נכון ומהי ההמלצה? למה ה-PF שלי גבוה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
פעם הייתי משתמש ב THE ALL SEEING EYE שלמרות שבוטלה הייתה עובד עד לאחרונה עכשיו אני מחפש משהו חדש, עדיף תוכנה קלילה שמאפשרת למצוא שרתים כל שאר הפיצרים זה מיותר מבחינתי.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
איך אני יקטין ל 5 מגה או ל 1 לשניה לא לשכוח שDIVX באיכות טובה הוא 1 מגה לשנייה ואני עובד ברזולוציה יותר נמוכה של 320*240 (הקלטה ממסרטת וידאו)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
התקנתי אותו ואני רגיל תמיד להקיש את שם האתר וללחוץ קונטרול ואנטר כילו נגיד עכיו אני רושם hwzone ולוחץ קונטרול ואנטר אבל באקספלורר 7 עם אני לוחץ ככה זה נותן לי סיומת com יש למישו מושג איך אני הופך את זה לסיומת co.il ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להתקין את : Microsoft .NET Framework Version 2.0 אלא מה, לפי מה שכתוב באתר של מייקרוסופט זה לא מתאים לויסטה: Supported Operating Systems: Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows XP Service Pack 2 לכן השאלה, האם משתמשי ויסטה יכולים להתקין בכל זאת את הגרסה הזו, או שיש צורך בגרסה אחרת? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיעה רשימה של שתי מערכות הפעלה(שתיהן xp) ועלי לבחור אחת מהן כדי שהמחשב יעלה.. האם יש לי שתי מערכות הפעלה או שזה משהו אחר? אני חושב שהמחשב קצת איטי בגלל זה... שאלה נוספת- כשקונים מערכת הפעלה ביתית, האם אפשר להתקין אותה על שני המחשבים שברשותי? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה נגיד אני רואה בGAMESPOT איזה ביקורת. הסירטון נתקע לי אחרי כמה שניות(2/3/5/וכו'), והדרך היחידה לסדר את זה, זה ריסט למחשב. זה לא קורה תמיד פעם ב.. אבל זה מעצבן. מישהו מכיר? יודע מה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש כבר מלא זמן שדרוג לפוטושופ cs3 מאנגלית לעברית מי שיכול להביא לי את השדרוג אני מאוד יודע לו תודה רבה מראש netanel305
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התוכנה לא רוצה להתחבר לשרת של kazaa ואני לא יודע למה כשאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי connecting וזה לא מצליח להתחבר ??? יש למישהו הצעות???
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחשב חדש עם לוח ASUS P5QL-E התקנתי את הדרייברים מהדיסק+ דרייברים מהאתר של החברה מה שמוזר הוא שבמנגר דיוויס הוא מזהה אודיו אבל חלקית כמו בתמונות מה אפשר לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחברת למסנג'ר... איך שהוא מזהה את החשבון ועומד להתחבר .. פתאום המסנג'ר נתקע (לא מגיב). עשיתי ריסט... לא עוזר. בבקשה ! עזרה דחוף . תודהץ
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכווווווווווולם !!! יש לי בעייה קצת מוזרה . יש לי מדפסת משולבת - HP 5500 , ולפני כמה ימים התוכנות שבאות ביחד עם ההתקנה , תוכנות שאחראיות לכך שאני אוכל לשלוח פקס מהמחשב ואו לסרוק מסמכים למחשב הפסיקו לפעול . אין לי רוגלות ולא וירוסים ובכול זאת לא הצלחתי להפעיל אותן . חשוב לציין שפעולות שלא זקוקות למחשב כמו משלוח פקס או העתקת מסמכים עובדים טוב כך שזה לא המדפסת עצמה. ועכשיו לבעייה האמיתית ... נכנעתי לבסוף וניסיתי להסיר את המדפסת מתוך הוספה\הסרה ופשוט כול פעם שאני מגיע לשלב שבו הוא כאילו מתחיל להסיר המחשב או נתקע או מוציא מסך כחול. התקשרתי לתמיכה של HP ובהדרכתם ניסינו להסיר את המדפסת דרך קובץ אצווה אך שוב ברגע שהוא מגיע למחצית הדרך המחשב מוציא מסך כחול. לבסוף בתמיכה אמר…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום היתה לי פעם תוכנה שקראו לה speed up my pc שהיתה דווקא אחלה תוכנה בניגוד לשם שלה (שם של ערוץ הקניות) בין שאר הדברים שהיא עשתה היה מוניטור של אחוז ניצול המעבד ועוד כמה דברים שהיה ממוקם לייד השעון בסרגל הכלים... זה היה מאוד שימושי כדי לדעת ישר מתי יש איזה תוכנה שמתחילה להשתגע ולזלול משאבים יותר מידי או שתוקעת את המחשב אם אתם מכירים עוד תוכנות כאלה ? אנא שתפו...
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הבנתי שזו תוכנה שנותנת חיים למיילים בתוספת של כל מיני אנימציות וכו'... השאלה שלי היא כזאת: לי יש מייל בנענע, וסינכרנתי אותו עם האאוטלוק של המחשב, האם עדיין אני יכול להלביש את התוכנה על האאוטלוק ולהינות מכל האפשרויות או שני צריך לבטל את הסינכרון ואז להתקין את התוכנה, אבל זה אומר שלא אוכל להשתמש יותר גם באאוטלוק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-