עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי אינטרנט אקספלורר 7 כאשר אני עושה חיפוש בגוגל לא משנה על איזו מילה, כל תוצאה שאני לוחץ עליה במקום להגיע אליה זה מביא אותי לאתר חיפוש כלשהו או אתר סקס. ניסיתי להריץ סריקות עם ADAWARE מעודכן וזה לא עזר, התקלה קוראת אך ורק באתר של גוגל. קישורים באתרים אחרים עובדים תקין. מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by mosh18,

צריך תוכנה\PLAYER לניגון קבצי אודיו בפורמט UMT או להמרה של הקובץ

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by sirexrv,

לאחר שהתקנתי Nero 8.3.13.0 המחשב הנייד (טושיבה) התחיל לעשות בעיות כגון: איטויות, תקיעות, בעיות כיבוי ולאחר צריבה אחת הוא לא עלה. איך אני יודע שזה הנרו? כי אחרי שהסרתי, המחשב הפסיק לעשות בעיות... יודעים על הבעייה? או יש גרסה אחרת (לא חובה של נרו) שאפשר להתקין ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by deso,

אני מקווה שאני במקום הנכון.. תקלה מוזרה מאוד במשחק מחשב ישן משנות ה-90 אני מתקין אותו והכל נורמלי,אחרי זה אני מפעיל אותו,סרטון הפתיחה פועל... פתאום כשזה עובר לMENU,זה סוגר את המשחק והולך ישר לשולחן העבודה... מה הבעיה של המשחק???זה קרה ליותר ממחשב אחד.. יכול להיות שזה משהו בדיסק? תודה

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by redead,

יש בתוכנה הזאת אפשרות לתת לה לקבוע את הגודל הרצוי של קובץ ה-MFT .. האם כדי לתת לתוכנה הזאת לעשות כרצונה או להשאיר את האחרויות של הקובץ הזה לווינדואס עצמו.?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. Started by gamer-8,

ליטאי-אנגלי lithuanian-english מאוד דחוף. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by xxdragonxx,

יש לי כל כמה שניות חלונות קופצים אפילו שאני לא באינטרנט ניסיתי אנטי וירוס אנטי ספייוור הכל חוסם פופ אפים אבל זה עדיין מופיע וזה מאוד מאוד מציק מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  9. Started by orelzion,

אז כמו שכתוב בכותרת, אני משתמש בפיירפוקס פורטבל, והפלאגין של WMP לא עובד לי. כלומר הוא מותקן על המחשב אבל לא עובד. יש פתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by e-d-a,

היי אני משתמש בתוכנה incredimail שיש למה מסנן דואר זבל (בעיקרון התחלתי להשתמש בה רק בגלל שכשיש דואר אז קופצת איזה אנימציה למסך) אבל הוא ממש לא יעיל לא מפסיק להגיע לי דואר זבל ובכמויות מסחריות וזה כבר משגע. יש מישהו שמכיר תוכנה נורמלית? או יודע איך להפסיק את התופעה?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. אני לא מצליח לסדר את העברית ואם האנגלית כשאני צורב הוא משנה את השמות של התקיות או כל קובץ אחר למישהוא יש פיתרון בשבילי תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by redti,

מישהו יכול לומר לי איפה אני מוריד את התוכנה הזו אם הוא לא רוצה לומר לי פה אז שיגיד לי בפרטי. תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by MOX,

שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לפה (ואם לא אז מנהלים בבקשה תעבירו את הטופיק למקום המתאים) בפיגור מאד מאד גדול סוף סוף קניתי מסך דק FULL HD המסך הוא בגודל 21.5 אינטש והרזולוצית עבודה המומלצת בו היא 1920X1080 הגלישה באינטרנט והצפייה בסרטים ברזולוציה הזאת היא די מעצבנת כל האתרים מן הסתם לא מותאמים לרזולוציה כזו ומה שבעצם קורה זה שרואים את רוב תוכן האתר באמצע ומ2 הצדדים יש שוליים רחבים מאד וריקים(ניסיון עבודה עם טקסט יותר גדול לא עוזר...) וזה מאד מאז מעצבן לגלוש ככה סרטים באיכות HD נראים די מפוקסלים מקרוב /-: יכול להיות שזה ישמע לכם מטומטם פשוט אני בחיים לא עבדתי ברזולוציות גבוהות כאלו ורציתי לדעת אם יש פיתרון לבעיות האלה מבלי להתפשר על הרזולוציה? בקשר לסרטים אולי אם יש אפש…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by alergic,

אני משתמש ב UTTORENT ויש לי הורדות פתוחות ואני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני שומר את המידע הזה כדי שימשיך להוריד אחרי הפירמוט?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by parker8,

אני צריך איזה תוכנה טובה כזאת.. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. Started by icebreak,

וכמובן יש לו עותק של IE7 כבר... http://weblogs.asp.net/jgalloway/archive/2005/08/12/422335.aspx

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה מרגיזה מאוד, FF לא מצליח לשלוח אימליים. האם יש לזה פתרון? כי כל פעם שאני רוצה לשלוח משהו אני נעזר ב IE. תודה

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by oren500,

הכנתי עבודה בוורד שכוללת מספר פיסקאות בכל עמוד. אני מעוניין לתת לכל פיסקה מספר אבל בצורה כזו שהמספר יהיה מצד ימין של כל פיסקה ולא ידחף שמאלה את השורה שבה אני רוצה לסמן את מספר הפיסקה כי אז השורה השנייה שבפיסקה לא תהיה בדיוק מתחת לשורה הראשונה ואז זה לא ייצא יפה. מכיוון שיש לי 200 עמודים זה לא יהיה מעשי לעשות את זה בצורה ידנית כי ברגע שאני ממספר את השורה הראשונה בכל פיסקה אני צריך להזיז את כל השורות שמתחת לכל פיסקה. האם יש איזה דרך קלה לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by gigabot,

שלום אני צריך או תוכנה או משהו לא יודע אני צריך לעבוד עם שורות או משבצות כמו דף של מחברת... תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by prigat_a,

מדובר על הוירוס ששולח לך קובץ זיפ או ראר אני לא זוכר, וכתוב Wanta see my new picture before i post e ומשפטים דומים יש איזה משהו שיכול למחוק מחשב שכבר נגוע? תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by shibie,

היי חברה, מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר שעל כרטיס המסך? תודה לכל העוזרים

22. בעיה מוזרה באימיול: פתחתי את הפורטים בראוטר (wrt54GL Tomato) והאימיול מאושר ע"י הפיירוול. כשאני פותח את האימיול השרתים כותבים לי שאין תשובה מהפורט שלי. בעזרת ההגדרות באימיול בדקתי האם הפורטים שהגדרתי פתוחים (הבדיקה נעשית באתר של התוכנה) ואכן הפורטים פתוחים. איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הטורנט עובד מצוין למרות שהוא נמצא על פורט שלא פתחתי.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. כבר חודש אני סובל את ואני לא מצליח לפתור את הבעיה! כל פעם שאני כותב בICQ \ זה הופך את זה לסמיילי!!! וזה לא יפה!! הסמיילים האלה מה זה גיינסים! אני לא סובל אותם! שמישהו יעזור לי להפטר מהם

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח קובץ בסיומת msstyle או בסיומת theme ותציג לי איך ייראה ה"התחל", איך ייראו החלונות, הצבעים, הפונטים וכו' ב-theme שאותו פתחתי - מבלי להתקינו. כלומר שאני אוכל לראות איך ה-Theme נראה, אך לא אצטרך לפתוח אותו ל-c:\WINDOWS\Resources\Themes ואח"כ ליישמו (Apply) כדי לדעת איך הוא נראה... תודה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים