עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zion561,

יום אחד אני גולש לי באינטרנט פתאום המחשב עושה לי ריסט וכותב לי לפני הקטע של הטעינת וינדוס אז זה כותב לי שיש לי ווירוס בHARD DISK הודעת בצבע אדום כזה ואז יש לי ללחוץ N כדי להמשיך וY כדי לראות פרטים בלה בלה.. מתי שאני שם BOOT כדי לפרמט תמחשב אז זה לא מזהה לי תדיסק וזה עושה לי משהו עם BOOT וזה לא קורא לי תדיסק בעע והדיסק עובד פיקס בעע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by DarkIDevil,

אז ככה, אני מתקין את הנרו (עם סיריאל תקין), עושה את הריסטר שהוא מבקש בסיום ההתקנה מפעיל את ה-StartSmart, הכל טוב. ואז אני יוצא מה-StartSmart ורוצה להכנס שוב הוא מציג לי את זה: בבקשה פתרון! תודה!

3. Started by yuvaldag,

שלום. יש לי בעיה בביטורנט. רשום לי: רשת תקינה: חיבור הרשת עובד בצורה שהוא צריך לעבוד. רוחב הקו שלי הוא 2.5M. למרות זאת אני רוב הזמן מוריד 0-2kb/s ומעלה כמעט כלום. לפעמים אני מוריד יותר אבל זה נדיר. אתמול במשך כמה שניות העליתי 17kb/s אבל 90% מהזמן זה לא עובר את ה-0.5kb/s. יש בסביבות 20-40 מורידים ומעלים גם אותו מספר ואני מחובר לחמש מהם בערך. זה כבר קרה לי עם כל הטורנטים ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה.(כלומר בעיית מהירות)

4. יש לי צורה מיוחדת שאני מסדר בה את החלונות על המסכים אצלי בעבודה, ונשבר לי ה... לעשות את זה ידני כל הזמן. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה אוטומטית? כלומר חוץ מ auto-it, יש משהו ספציפי לחלונות של תוכנה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by grove,

האם למישהוא יש? או אולי שמע כמו כן האם יש למישהו windows 2000 professional SP4 integrated מקורי באנגלית? uלא שאתם הכנתם בתודה מראש GROVE

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. מישהו יודע איפה נמצאים הקבצים של כל הסימניות והתוספים? תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by beitsy,

פרמטתי אותו לפני בערך כ3 ימים, התקנתי את כל הדרייבים שאני חושב שצריך, וכל יום המחשב שלי נתקע לפחות 5 פעמים ביום והפיתרון היחיד הוא ריסט ידני. הפירמוט היה בסדר חוץ מבעיה עם הדיסק הקשיח שהוא באמת עושה קצת בעיות... מה אני יכול לעשות? זה בעיה של דרייברים? איך אני בודק אם כל הדרייברים תקינים?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by hichcock,

יש לי מצלמת וובקאם שרכשתי לפני כשנתיים וחצי-שלוש +/- לא ממש סגור על זה.... של לוג'יטק העניין הוא שאני מחפש דרייבר (ואני יודע בוודאות שיש גירסא חדשה, כרגע מותקנת אצלי הגירסא שהגיעה עם המצלמה) אבל אני לא בטוח איזה סוג המצלמה שלי ויש באתר שלהם שתי מצלמות שנראות כמו שלי :-\ ו... לא רשום על המצלמה איזה היא.... הראשונה (לפי האתר של לוג'יטק): Logitech® QuickCam® Sphere MP השניה (גם לפי האתר.... :-\): Logitech® QuickCam® Sphere מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איזה דגם המצלמה שלי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. Started by zxcvbnm,

לפני כמה ימים עברתי לVista 64bit. התקנתי את הנטלימיטר 64 ביט והוא אומר שהוא לא יכול להתחבר לרשת כנ"ל גם הנטפיקר. מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה, אולי הויסטה חוסם את התוכנות האלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Impreza,

התקנתי את Zone Alarm Internet Security suite ולא אהבתי את כל האופציות, ב MSN זה כל הזמן רשם לי על זה בקיצור הסרתי את התוכנה וניסיתי להתקין את הזון אלארם פרו הרגיל ונתקלתי בשגיעה עם הEXPLORER של send או don't send ו TrueVector Service שזה גם רושם send error report או don't send בקיצור זה לא מתקין מחקתי את כל מה שקשור לזון אלארם מהמחשב וגם מהרג'יסטרי אבל כלום לא עוזר :s05:

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  11. קיבלתי מחשב חדש (קונרו) ושמתי לב שהכבלים של הספק עלו על המאוורר של המעבד והוא הפסיק לעבוד הזזתי את הכבלים משם בזמן שהמחשב היה דלוק ולאחר מכן כיביתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס זיכרון רק כדי לראות אותו,החזרתי אותו ולאחר מכן כל פעם שהמחשב עולה לוקח לווינדוס איזה 2 דק' במקום 20 שניות לעלות מה יכולה להיות הבעיה? פירמטתי את המחששב פעמיים אחרי זה ולא השתנה כלום תודה

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by Gamer4Life,

מזל שיש לי KASPERSKY 6 אם FIREWALL טוב ה IPS 66.185.126.167 174 166 תגידו זה מסוכן העסק הזה אם היו פורצים מה היה קורה? קוראים לזה Dos.Generic.synflood הם תקפו אותי

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. מה זה VSO DEVICE, בתוך זה מופיע לי PCOUFIN DEVICES FOR 32 BIT SYSTEM וזה בסימן שאלה מה זה אומר ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by שי345,

שבת שלום לפורום היקר, הורדתי סרט מהאינטרנט ויש לי את התרגום התואם לו..אני רוצה לדעת איך אני יכול להפעיל את הסרט והתרגום המצורף לו? (לא לצמיתות) תודה רבה! נ.ב יש לי XP 64 ביט

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. שלום לכולם... לפני כמה ימים אחי הגאון נכנס דרך האקספלורר לכמה אתרים לא כשרים כנראה וכל המחשב עכשיו מלא בספייוורים, עשיתי הרצה בתוכנה AD AWARE ובתוכנה SPYBOT SEARCH AND DESTROY... הם מחקו כמה דברים אבל נשאר משהו מעצבן ליד השעון שכל פעם קופץ\! אין איזה תוכנה שתעזור לי (חינמית?) או לא חינמית, מצדי לרכוש תוכנה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by JHONLEV,

דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. Started by zam,

אני צריך שמות ספרים. הטובים בתחום. אני אשמח לעזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by elilosky,

התקנתי אותו ואני רגיל תמיד להקיש את שם האתר וללחוץ קונטרול ואנטר כילו נגיד עכיו אני רושם hwzone ולוחץ קונטרול ואנטר אבל באקספלורר 7 עם אני לוחץ ככה זה נותן לי סיומת com יש למישו מושג איך אני הופך את זה לסיומת co.il ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום יש לי משחק בדיסק של DVD ואני רוצה להתקין את זה במחשב הישן שלי שאין לו כונן DVD. אני יודע איך להפוך את הדיסק DVD לפורמט BIN בתוך המחשב[דרך ALCOHOL 120%] אבל אני לא יודע איך אפשר לפצל את זה למספר של דיסקים רגילים בפורמט BIN (אני יודע איך לצרוב קבצי BIN אז אל תרשמו איך לצרוב את זה) תגידו לי איך אפשר לעשות את זה ובאיזה תוכנה עדיף בתוכנת ALCOHOL או NERO או MAGICISO תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. קודם כל הם בתוך ספריית ה system32 לדוגמא הקובץ הבא : detected: malware not-virus:Hoax.Win32.Renos.dk File: C:\WINDOWS\system32\users32.exe/UPX הוא לא יודע לנקות אז זה, מה למחוק את זה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by alex_2007,

מחפש אימיול טוב ומהיר

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by __MIKO__,

איזה תוכנת DVD RIP טובה מומלצת? קניתי דיסק ואני רוצה לגבות אותו במחשב ולצפות בו משם.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. Started by dd7,

אפשר בבקשה רעיון ללוגו לחברה שמייצרת מיטות דוגמאות יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by kobibo,

מישהו אולי התקין את זה? פשוט אני לא רואה איך ה Tabs עובדים ? אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. Started by fatNjazzy,

היי, מישהו מכיר תחליף זול ל ADOBE CONNECT? 750$ לחודש נראה מוגזם לתכנת הדרכה לאינטרנט תודהג

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים