תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, עיינתי בנעוץ אך ראיתי שחלק מהאנטי וירוסים לא מתאימים לויסטה.. אשמח להמלצה לכאלה שכן מתאימים ועושים את עבודתם טוב.. (חינמיים)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מאתמול פתאום כל הסוגריים באתרים השונים בדפדפן פיירפוקס התהפכו. מדובר בגרסה 3.6.13 ב IE הכל תקין.
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מצלמת רכב והייתי מעורב בתאונה אתמול ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול (שגיאת 0xc00d36e5). הורדתי GRAU MBGH אבל הצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה חינמית - אם יש אפשרות להשיג לי את התוכנה המלאה זה יהיה מעולה כי התוכנה עושה בדיוק מה שצריך). יש גם את הSTELLAR PHOENIX VIDEO REPAIR אבל החינמית לא עושה את העבודה אז צריך את המלאה. בכל מקרה אם יש למישהו פתרון אחר ו/או תוכנות אחרות או אלה שהזכרתי הודה לו מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל Morph והתוצאות לא היו משביעות. בטח יש לי טעות כתיב. איזה תוכנה עושה את האפקט ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה שמציקה לי בגוגל טולק. אז ככה הבעיה היא כשאני נפתחת שיחה(כשאני לוחץ על איש קשר או שהוא שולח הודעה) אז עולה השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. כמוכן כשאני שולח או מקבל קובץ אז עולה השגיאה הבאה: גם כאן אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. אני אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. תודה. נ.ב. אני עובד עם windows vista 64bit.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
יש לי כמה אתרים מאוד חשובים במועדפים בדפדפן פיירפוקס, הרבה מהם שאני לא זוכר אותם בעל פה. עבדתי על המחשב, סתם גלשתי בתפוז כשהמחשב פתאום נהיה ממש איטי ואתרים פעלו לאט. לחצתי על כפתור הריסטרט מרוב עצבים, וכשעלה ווינדאוס נכנסתי לפיירפוקס והמועדפים לא היו שם!!! איך אני יכול לשחזר אותם? אגב, כל האתרים שנכנסתי אליהם עדיין שמורים וגם כל הקוקיס!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני גולש לא מעט באינטרנט ומשהו שלא נתקלתי בו בעבר הוא הקטע שאני עובר בין לשוניות והמעבד מגיע ל-100% התאמצות, מתאמץ ככה איזה דקה שלמה. במיוחד שאני עובר ללשונית של HWzone. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנה שסורקת את המחשב ומוצאת רק קבצים עם סיומת WMA למשל או רק MP3 ? כי יש לי מלא שירים עם סיומות כאלו מפוזרים במחשב ואין לי כח לחפש אחד אחד.. אם יש דבר כזה אז מה השם של התוכנה ? תודה ..
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
פיתרון לבעייתכם, כתבתי קובץ פשוט שמסיר את הווירוס ברוב גירסאותיו. בתור אחד שעובד בתחום, אשמח לקבל פידבק האם זה עזר. הוראות הפעלה- להוריד את הקובץ, להפעיל לאשר באישור את כל השאלות שלו !!! כולל אם קבצים לא נמצאים, זה בסדר ואמור להיות ככה. בסיום התהליך הוא יבקש איתחול, לאפשר לו, אחרי האיתחול יעלה כלי שמיועד להסרת רוגולות נוספות, לבחור אופציה 2. אחר כך הוא יעשה איתחול נוסף, לעשות ריסטארט למחשב והופ אין ווירוס. תבלו. @@@@@@ דרושה סיסמא לפתיחת הקובץ - 123 גירסא חדשה!!!!!! כוללת עוד מספר גירסאות של הווירוס!!!! http://symantec.netvision.net.il/Public/Viruses%20Removal%20Tools/StrationRemoval.exe [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
המחשב עושה לי הרבה Errors וכדומה האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת המחשב ותפקודו ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שישנם דיסקים מיוחדים שעולים ללא התקנה (boot מדיסק) שמכילים כלים לטכנאיי מחשבים : תוכנות לחלוקה למחיצות, סריקת וירוסים, מידע מערכת, bechmarking, וכו'. אחד מהמוכרים נקרא "איירן" (או משהו בסגנון) האם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על אחד מהם או אולי לספק לינק להורדה של קובץ ה iso ? תודה רבה, מקסים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס TV ואני יודע לחבר את הוידאו אליו בצורה נכונה. כשאני מנסה להקליט עם התוכנה שבאה עם הכרטיס(מהוידאו או מYES שמחובר גם לכרטיס), אז כל שעה של סרט יוצאת 17GB!! אתם מכירים תוכנה שאפשר להקליט איתה מYES(הממיר של YES מחובר..) או מוידאו באיכות "טיפה" פחות טובה? למשל 2-5 GB לשעה? (אני צריך להקליט בסביבות 12 שעות ואז לערוך ולקדד...) קראתי פה בעוגן איזה מדריך עם התוכנה Ulead Video Studio אבל לא היה רשום אם יש אפשרות להקליט בכמה איכויות ואני לא רוצה סתם לקנות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה הזאת, ואני לא מצליח להבין אותה ואת השימוש בה מישהו יכול אולי לקשר אותי או לתת לי אתר עם מדריכים שמסבירים בצורה טובה עם עבודה עם התוכנה? אפשר גם באנגלית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
לפעמים אני צריך לעבוד עם גיבויי SQL ששוקלים סביבות ה70 מגה וזה כמובן קובץ טקסט. פעולה דומה בלתי אפשרית ע"י הכתבן, לשם השוואה פתיחת קובץ בגודל מגה לוקח כחצי דקה ולקיחת חצי מהזיכרון. אז האם ישנה תוכנה טובה אשר תיתן לי אפשרות לפתוח את הקובץ "בשלבים" או בחלקים או מה שלא יהיה, כל דבר שאיתו אני אוכל נורמלי עם קבצי טקסט גדולים? בתודה, איציק
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המעבד שלי בלפחות 50% מאמץ כל הזמן יש לי מעבד 6420 של אינטל וווינדוס xp sp2 . כאשר בד"כ הוא היה על בין 0 ל3 אחוז תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב פרצו לי לאיסי,כי אני מדבר אם מישהו פיתאום הוא ניכבה ואומר:שמישתמשים באיסי הזה במחשב אחר!!! מה עושים?? עריכה:עכשיו זה אומר שהסיסמא והשם מישתמש לא נכונים! האם זה אומר שמחקו לי את המישתמש? איך אני מחזיר יש לי שם מלא אנשי קשר חשובים!!!
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי יש לי את הגרסא האחרוהנ של מסנג'ר. בחלון שיחות שלי עם אנשים הוא מראה שיש לי מצלמה למרות שאין לי. האמת זה לא משנה לי (כי מילא לאף אחד מהחברים שאני מדבר איתם יש מצלמה), אבל עדיין... מישהו נתקל בזה? אם כן, איך מעיפים את זה?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שממירה מ DVD מקורי ל DIVX כדי להציג קטע מסרט במהלך הרצאה. מה התוכנה הטובה ביותר לזה? מצאתי את http://www.labdv.com/dvdx/ יש משהו טוב יותר? כי אני רואה שהיא לא עודכנה הרבה זמן.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אופציה לבטל את רענון האוטומטי של כל הלשוניות בהפעלת גוגל כרום?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פותח את הווינאמפ ומה שנפתח לי זה החלון של האקיולייזר והוויאמפ גם לא מופיע לי כשאני עושה ctrl alt del. מה עושים ? ניסיתי להתקין את הווינאמפ שוב וזה לא עזר ... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי... לפני כמה דקות שוחחתי עם מישהו [חבר] במסנג'ר פתאום הוא שלח לי הודעה: http://****.checkapics.com כאשר בכוכביות הופיע שמי הפרטי [לדוגמא danlevi] שניה אחר כך המשתמש שלו התנתק... הוא התחבר מחדש, שאלתי אותו מה קרה והוא אמר שהמסנג'ר פשוט התנתק לו...שאלתי אותו מה פשר ההודעה שהוא שלח לי והוא טען שהוא בכלל לא שלח שום הודעה... הקיצורו, תהיתי אם מישהו יודע על ווירוס שקשור לאתר? האם יש סיכוי שנדבקת בוירוס י כי נכנסתי לזה? נכנסתי לזה בתום לב...
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם ה-media player 11 שיצא הוא בגרסת בטא ?באתר של מיקרוסופט אני מצליח להוריד רק בטא ובעברית ,האם יש גרסא מלאה ובאנגלית תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש תמורה פרטי תודה... עריכה: לא ידעתי שאבור מצטער
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-