תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תוכנת ה - WINRAR קיימת אצלי כבר המון זמן היום פתאום שמתי לב שכל קבצי ה- RAR ניהיו במשקל של 1 ק"ב ושאני מנסה לפתוח את הקובץ RAR מופיעה לי השגיאה: הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל והקובץ לא ניתן לפתיחה בכלל . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר ... עשיתי msconfig ונוסף לי V על המילה - scanregw יכול להיות שזה קשור? ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא הלך ... סרקתי תמחשב עם תוכנות לניקוי ה Registry נמצאו הרבה קבצים פגומים אבל הבעיה לא נפתרה. חוץ מכל קבצי ה - RAR שנהיו 1 ק"ב ולא ניתן בכלל לפתוח אותם . אני רואה שגם כל המצגות שקיימות אצלי נהיו 1 ק"ב ולא ניתן לפתוח אותם... זה רושם לי שגיאה : DATA Error [47 0F 94 93 F4 K5] ניסיתי לשחזר אחורה תמחשב וגם לא הצלחתי ... בקיצור אני לא יודע …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתאום הדבר הזה התחיל: עשיתי סריקות לוירוסים וספייוורים...מישהו יודע מה לעשות?"
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים באחד יש win xp corp ובשני win 98 se - ויש ביניהם רשת שפועלת\ ואפשר להעביר דרכה קבצים, ואפשר דרך המחשב השני לגלוש באינטרנט של המחשב הראשון. אבל במשחקים אני לא מצליח לשחק איתם במשחק ברשת, מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי פרסום בחדשות גוגל על אתר שנותן דילים לקראת סוף שנה, של באנדלים של אופיס ווינדוס. https://g-rafa.co.il/דיל-סוף-שנה-אזרחית-קנו-office-pro-וקבלו-חינם-windows-10/ אז רכשתי דרך האתר הזה, באנדל של אופיס 365 פרו עם קבלת ווינדוס 10 פרו מתנה (מפתח אקטיבציה) הם מסרו לי את המפתח של הוינדוס 10 פרו במייל וכתבו לי שאפשר לשדרג מגרסה אחרת או להתקין התקנה נקייה. כרגע מותקן לי במחשב נייד וינדוס 10 הום, כששמתי את המפתח שרכשתי באשף ההפעלה, כביכול על מנת לשדרג לפרו, קיבלתי הודעת שגיאה: The product key you entered didn't work. Check the product key and try again, or enter a different one. (0xc004f050) כשפניתי לתמיכה…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש תמונות של טרייבלים וכו' למטרת קעקוע כמו כן מי שיודע לצייר או לעצב טרייבלים מוזמן לעלות לכאן בתודה ענקית אלכס.... נ.ב אני מבקש בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה למחשב? (לסמארטפונים יש מלא כאלו instagram\molome\Sophie Cam) אני מחפש משהו כזה להתקין למחשב (אני יודע שאפשר דרך אמולטור להתקין אנדרואיד אבל זה מסורבל) מצאתי אתרים שאפשר אונליין אבל גם זה דיי איטי ולא הכי נוח אם מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי לתוכנות כאלו לPC אני ממש הודה לו בתודה אלי.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שאני גולש עם IE11 מלא פעמים נתקעת לי המקלדת שאני פותח דיון חדש אני לוחץ מקש רווח וזה נתקע משהו מגושם אני מנסה לשמור את הדיון ואי אפשר המסך קופץ למעלה שאני מנסה לשמור עם העכבר למטה בקיצור קצת בעייתי ידוע לכם משהו על הבעיה הזאת ? הרגשה שצריך ללחוץ ממש קשה על המקלדת אחרת חסרים אותיות
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Windows Live Messenger 2009 M1 ניראה מדהים. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור סרטון אנימציה... בתור תחביב, שביל הכיף... רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות נחמדות חינמיות למתחילים. אשמח לקבל המלצות... ואם אתם מכירים גם מדריכים טובים באינטרנט, תוסיפו גם לינק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ראיתי שמתי שאני רוצה לצרוב סרט ואני שם אותו בנרו בSVCD אז הוא תופס פחות מקום נגיד הסרט שוקל 1GB אז מתי שאני מעביר אותו לנרו אז בנרו כתוב שהוא שוקל650 אבל מתי שאני לוחץ על הכפתור שיתחיל לצרוב אז זה עושה כאילו זה צורב אותו אבל זה לא עושה כלום לדיסק זה בערך 2 שעות זה מסיים את זה ואז זה צריך להתחיל מהתחלה שיתחיל לצרוב על הדיסק ואז זה פותח לי חלון שהדיסק קטן אני מסתכל בסרגל הזה למטה ואני רואה שזה עד הסוף למה זה עושה את זה שבהתחלה זה 650 ואז זה גדל זה לא יכול להראות לי כמה זה יצא בסוף ולא יראה לי 650?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני לומד קצת אקסל עכשיו לקראת הלימודים, אז אני מנסה כל מיני דברים בו ויש לי איזו שאלה שנתקלתי בה, אז אני מקווה שזה אכן הפורום הנכון לשאול אותה. אז יצרתי טבלה כלשהי של השוואת מחירם: בכל מקרה, כפי שניתן לראות, עשיתי פילטר לתאים העליונים.כמו כן, איחדתי תאים על מנת למיין בן סוגי המחשבים הרבים. כעת, אני רוצה לפלטר לדוגמא רק את השורה של הiMac ואם אני עושה זאת, אז הוא מציג לי רק את השורה הראשונה שלו ולא את כל ה5 כפי שמיינתי את זה. שאלתי היא האם ניתן לגרום לתא של הiMac להיות כמקשה אחת ביחד עם 5 המחשבים שכאשר אני אבחר להציג רק את הiMac הוא יציג לי את כל ה5 דגמים? תודה לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
איך מסירים סוס טרויאני שמשנה את הכתובת של אתר הבית לאיזה אתר פורנו!!! ניסיתי בעזרת 3 תוכנות אנטי ספיי וזה לא עוזר!!! לפי מה שהבנתי זה משנה את ההגדרה ברגיסטרי (registry) של הווינדוס יש עוד פיתרון חוץ מפורמט?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום הגיע אליי המחשב החדש עכשיו אני שואל, איזה תוכנות מומלץ להתקין כדי לשמור על בטיחות המחשב? מהשנייה שהתחברתי פה לאינטרנט הופיע הבלסטר הזה של ה60 שניות, ועוד הודעה שאני צריך לנקות רג'יסטרי עם איזה תוכנה. איזה תוכנות כדאי לי להוריד? אני כרגע מוריד את SP1 ואת SP2 (חייבים להתקין קודם את 1 בשביל להתקין את 2 כמו שצריך ושיפעל? איזה תוכנות כדאי שיהיה לי? תודה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום .. אני רק התחלתי בתחום העריכה והצילום אוהב הרבה לצלם ובקרוב אקנה לי מצלמת וידאו כמו שצריך כי רק עכשיו אני עובד עם מצלמה דיגיטלית לבינתיים אמ.. ועכשיו אני וחברים שלי רוצים ליצור מיני סידרה כזאת דומה ל''עספור'' עכשיו מה שרציתי לדעת איך אני עושה פתיח שכזה שתוך כדי השמות ככה מופיעים עם הצילום ביחד לחתוך ולעשות הרבה צילומים אני יודע רק להשים ככה את השם עם פונט או גופן איך שקוראים לזה להשים אותו ככה בפתיח נגיד רואים אותי אז שיהיה כתוב רון ... מקווה שהבנתם ומקווה שתעזרו ליי.. (הינה הקליפ שאני מתכוון )תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב LogMeIn אבל התמונה שאני מקבל ממש לא טובה, יש מריחה של הצבעים וסמן העכבר זז ממש לאט, יש תוכנות שבהם רואים רק את המסגרת אבל לא את התוכן (Google SketchUp), הכל עובד ממש לאט ואני לא מרוצה מהתוכנה. אני מעדיך לעבוד עם Remote Desktop Connection שמובנה ב XP אבל כשאני מכניס את ה IP של המחשב עליו אני רוצה לשלוט הוא רושם לי שהוא לא רואה אותו. המחשב הזה אגב - נמצא באונ' ושלי בבית. א. מה צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה וזורמת עם התוכנה LogMeIn ? ב. איך אפשר להתחבר למחשב הרחוק באמצעות Remote Desktop Connection ? בשני המחשבים יש XP SP3
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איך אפשר לקבץ סרטים בקלות ובלי הרבה בעיות למה לפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט. יש לי הרבה סרטי DVD וכל מיני קבצים שאני מקליט מהטלוויזיה ומהווידאו שהם ממש אבל ממש גדולים ואני רוצה לקבץ אותם ככה שלא יירד הרבה מהאיכות השאלה היא יותר מאיפה להוריד נ.ב יש אולי מדריכים שאפשר להוריד מהאתר שיכולים לעזור לי בנושא הזה? תודה בכל מקרה!!! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכתיבת שברים פשוטים בתצורה של מס' מתחת למס', בשביל מורה ביסודי... אשמח לשמות תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האנטיוירוסNOD32. אפשר לקנות את זה ישירות דרך האתר ולקבל את הקוד ישירות מהאינטרנט. לפי אתר nod.co.il המחיר הוא 129. לפי אתר eset.co.il המחיר הוא 159. האם אחד מהאתרים מזוייף? אני בטוח שאם אני קונה את זה מהאתר שלהם בחו"ל המחיר יהיה יותר זול? אני צודק? הבעיה היא שהאתר מזהה את הIP ומפנה אותי לכתובת בארץ. השאלה היא איפה הכי כדאי לקנות אנטיוירוס? והאם יש אפשרות לרכוש את התוכנה מאתר בחו"ל במחיר מוזל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מותקנת אצלי גירסא 2.41 של KAZAA K++ (ניסית גם 2.43), וכאשר אני מפעיל אותו, לאחר שהיא מתחברת אני שם לב שיש כ90,000 אנשים מחוברים- שזה מוזר כי פעם כשהייתי מתחבר היו כ 5,000,000, טוב חשבתי לעצמי שזה אולי לא משנה, חיפשתי לעצמי איזה קובץ והוא לא מצא אותו, חיפשתי עוד קבצים יותר מצויים- הוא מצא אותם אך בלי מס' מקורות רב (4~). ולשאלה שלי: האם מישהו יודע למה זה קורה ? אולי יש גירסאות טובות יותר ? וכמה משתמשים מחוברים יש אצלכם ? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסורק שלי (canonscan Lide 30) בא עם דרייבר וחבילת תוכנה , כמו כל סורק. קניתי אותו בעיקר לסריקת תמונות. יש בדרייבר שלו, מנגון זיהוי והפרדה אוטומטי, מה שאומר בתיאוריה, שאם אני אשים 4 תמונות בריווח נכון אחת מהשניה, ומגבולות שטח הסריקה אזי הסורק יזהה 4 תמונות, יסרוק אותן, יעשה התאמת צבעים לכל אחת בנפרד, ויחתוך אותן (CROP) ל4 תמונות, הכל אוטומטית. נכון שזה נהדר ? נכון שזה חוסך זמן ? בטח ! בתיאוריה... במציאות זה מאוד מתסכל, הזיהוי עובד בתנאים אידאליים בלבד (של ריווח וכו') לוקח המון זמן (יחסית !) לסדר את התמונות כמו שצריך. לפעמים -(פעם ב- 50 סריקות ?) משהו משתבש ב CROP והוא חותך תמונות כמו רוצח סדרתי, וצריך לסרוק שוב. מה שגם לא תמיד ה CROP שלו באמת מדוייק ברמה סבירה. ויש תמונות …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-