עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך להתקין דרייבר למסך Samsung חדש או שאין צורך? קניתי מסך סמדונג 24 אינטצ למחשב, האם צריך להתקין את הדריבר לווינדוס 10 או שהווינדוס כבר ידע לזהות אותו?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד maya ,אני מאוד מיתעניין בנושא הזה כל עזרה תתקבל בברכה אם אפשר אז עדיף פתרונות בחינם כמו אתרים מלמדים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by zabadak,

שלום חברים יקרים ושנה טובה לכולם. יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני נכנס לאתר www.sport5.co.il ( אתר הספורט של ערוץ 5 ) דרך האקספלורר האתר עולה כראוי, אבל כשאני מנסה לעבור לכתבות משנה באתר אז קופץ לדף ריק עם השגיאה Internet Explorer cannot display the webpage. החלטתי להכנס לאתר בעזרת הכרום. אכן העסק עבד כחודש וגם שם התחילה אותה התופעה. כעת אני נכנס לאתר בעזרת פיירפוקס והכל תקין. אני עובד עם WINDOWS 7 64BIT האנטיוירוס שלי הוא AVG גרסה חופשית. אני גולש דרך בזק בינלאומי ונראה לי שמופעל שם איזה חוסם אתרי סקס. מידע נוסף: ברשת הביתית שלנו מחוברים עוד שני מחשבים אחד מופעל WINDOWS 7 והשני XP ומשם אין שום בעיה באתר הזה. והבעיה אצלי מופיעה רק באתר הזה. בכל האתרים האחרים אין בעיה. באם …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by MOFRA,

מה האנטיוירוס הטוב ביותר נכון להיום

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by tora,

בס"ד Windows 8.1 עם כל העידכונים מחשב נייד Icore3 כשאני פותח את ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שיש בעיה עם חבילת ההתקנה שצריך DLL בשביל להשלים את ההתקנה <למעשה היא כלל לא התחילה> מותקן אצלי .net 2/3/3.5/4.5. זה עובד בכלל עם חלונות 8? הצלחתי להתקין את זה על חלונות 7 אם מישהו לא מכיר דרך לפתור את זה אולי מכירים תוכנה דומה שיכולה להראות לי מה ההספק שהמחשב משתמש בו כל רגע? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם. כבר הייתי עם הבעיה הזו והורדתי את TEAKUI והיא שינתה את רוב האייקונים, אבל ישנם אייקונים שנתקעו על הE של אקספלורר יש לי סרגל כלים של גוגל וכשאני מנסה להוסיף לו את החיפוש של יוטיוב אז האייקון עולה בצורת סימן שאלה , כאילו שהוא לא מצליח למצוא את האייקון הוספתי מועדפים חדשים וגם האייקון שלהם לא מתעדכן... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Black Knight,

שלום הגיע אליי המחשב החדש עכשיו אני שואל, איזה תוכנות מומלץ להתקין כדי לשמור על בטיחות המחשב? מהשנייה שהתחברתי פה לאינטרנט הופיע הבלסטר הזה של ה60 שניות, ועוד הודעה שאני צריך לנקות רג'יסטרי עם איזה תוכנה. איזה תוכנות כדאי לי להוריד? אני כרגע מוריד את SP1 ואת SP2 (חייבים להתקין קודם את 1 בשביל להתקין את 2 כמו שצריך ושיפעל? איזה תוכנות כדאי שיהיה לי? תודה

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by nivzion,

שלום רב לכולם... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה הבאה: יש לי קובץ בגודל 4.11GB, בפורמט MDF. הצלחתי להעביר אותו לפורמט TAO בעזרת התוכנה ISOBUSTER. ניסיתי לצרוב את הקובץ TAO בעזרת התוכנה ALCOHOL 120%, אבל, מן הסתם, אין מקום בדיסק לקובץ כזה... מה אני אמור לעשות? איך אני פותח את הקובץ הזה ומגיע לתכולה שלו? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by iyc,

אני צריך תוכנה שממירה MP3 STREO ל AC3 5.1 ערוצים? תודה מראש ??? ???

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, מעולם לא יצרתי IMAGE כך שאני לא מכיר את זה בכלל. קניתי מחשב ואני אתקין עליו Win 7. חשבתי להריץ את כל העדכונים של Windows, להתקין את כל התוכנות הבסיסיות (אופיס, VLC, Messenger, FIREFOX וכו') ולפני השימוש במחשב, ליצור IMAGE. האם זה כיוון נכון? אחרי שאבין מתי הנקודה בה רצוי לבצע IMAGE, אני מחפש תוכנה קלה, פשוטה, בלי הרבה אפשרויות שיכולות לבלבל שאוכל לעבוד איתה. אני מניח שיש תוכנות המאפשרות המון פונקציות - אני מחפש את הפשוטות והלא מבלבלות. אשמח להמלצות אם יש כלי חינמי להודה אז תענוג. אם לא, אז יש לחבר שלי HIERN CD אז אוכל להלוות ממנו. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. הורדתי איזה קראק מחורבן שככל הנראה היה וירוס ומאז הכול נדפק. האנטי וירוס לא הצליח לעלות עם הפעלת המחשב מחדש וגם הדפדפן פשוט לא עולה. השתמשתי ב - Malwarebytes להסרת כל המזיקים שנוצרו לי והסרתי לגמרי את הדפדפן וזה עדיין לא נפתר. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי חברים, אני קונה בקרוב מסך LCD 24 אינ'ץ. אני לא רוצה לשבת קרוב מאוד למסך כשאני רוצה לקרוא באתרי אינטרנט. הרזולוציה של המסך מאוד גבוהה והכל רואים בקטן. כמובן שאפשר להגדיל את גודל אותיות הDPI אבל זה לא משפיע על הגופנים בדפדפן. אם מגדילים את הגופנים בדפדפן עצמו זה הורס את הדף וגם מגדיל רק את האותיות ולא את הדף עצמו. האם אתה יודעים בכל זאת על אפשרות כזאת של הגדלת דף האינטרנט עצמו? במקום 100 אחוז למשל ל130אחוז או יותר? ומה אין תוכנה שיכולה לעשות את זה, אולי פיירפוקס? אולי אינטרנט אקספלורר 7? אם אני לא רוצה לשבת ממש קרוב למסך? ואם הראייה שלי לא בידיוק 6\6 אלא טיפה יותר? לא רוצה להיות עם משקפיים כל היום. וכמובן שאני לא רוצה להקטין את הרזולוציה של המסך שזה יגרום לו לאבד מהא…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. איך אני יכול לבדוק אם המצלמה המובנת שלי עובדת מבלי להתקין מסנג'יר או SKYPE ? יש איזשהי אופציה בלוח בקרה לבדוק את זה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם, הורדתי את האימיול שקיים אצלי מהאתר lionetwork. יש לי בעיה עם ההורדות הם איטיות לאללה (מגיע ל 0.5K ובשיא ל10K), בעיה אצלי באינטרנט אין כיון שאני גולש על 750K. הבנתי שאחת הבעיות היא גם שמעלים ממני משתמשים אחרים, לא שאני סוציומאט אבל זה תוקע לי את מהירות ההורדה באופן משמעותי. בהתחלה הכנתי רשימה ארוכה של הורדות חשבתי שזה עוד דבר שתוקע את המהירות של ההורדה אבל התברר לי שלא. אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח. נ.ב ביטלתי FIREWALL, אומנם הפעלתי בביוס את הפונקציה של HT במעבד זה יכול להיות עוד דבר שתוקע..?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. חבר שלי אומר שנורטון אנטי וירוס 2005 יותר טוב מקספרסקי אנטי וירוס רציתי לעשות השוואה בין שני הגורמים: kesparsky + Norton תודה..

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by nivzion,

היי, קניתי מחשב חדש, ואני מעוניין לדעת (לפני שאני משלם), איזו תכנה אני צריך: AntiVirus או Internet Security....? השימוש הוא בעיקר אינטרנט, אני מוריד קבצים (וידאו ותוכנות) בביטורנט. אשמח לתשובה... תודה...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. עשיתי כפתורים לאיזה משחק שאני עושה עכשיו תנו חוות דעת... אל תפחדו להעיר/להגיד שזה מעפן אני לא יפגע D= רק תנו חוות דעת אה ועלה לי שאלה למה כששמרתי בJPG הוא עושה לי רקע לבן אבל כשאני עושה אותו GIF הוא שומר כמו שעשיתי(שקוף)? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by SpLiNtEr,

לילה טוב. יש ברשותי מסמך וורד אישי המוגן בסיסמה. ניסיתי אמצעים רבים לאיפוס הסיסמה,אך ללא הועיל. תוצאות החיפוש שקיבלתי כאן ובגוגל לא הועילו. האם יש פיתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Or ei,

יש לי סורק UMX 3400 וקיבלתי איתו כמה תוכנות אבל לא אהבתי אותם אני מחפש תוכנה שהיא גם תומכת בעיברית וגם שאני יכול לערוך כל דבר בדף בקלות בחפשיות ובנוחות...... ;D ;D ;D בקיצור אם יש לכם המלצה על תוכנה לסורק שהיא מצוינת תגידו איזה ואם יש אז גם לינק... תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה למחשב? (לסמארטפונים יש מלא כאלו instagram\molome\Sophie Cam) אני מחפש משהו כזה להתקין למחשב (אני יודע שאפשר דרך אמולטור להתקין אנדרואיד אבל זה מסורבל) מצאתי אתרים שאפשר אונליין אבל גם זה דיי איטי ולא הכי נוח אם מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי לתוכנות כאלו לPC אני ממש הודה לו בתודה אלי.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. היי, יש לי כתובות mms שבהן יש סרטוני וידאו. אני רוצה להוריד את הסרטונים האלה באמצעות תוכנה. כיצד אני יכול לעשות זאת? אם זה משנה, הסרטונים נמצאים ברשת פרטית אליה אני מחובר מהבית בפרוטוקול L2TP.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך hercules geforce 2 ti והתקנתי את הדרייברים וכשאני הולך למאפיינים אני רואה הכל סימני שאלה, מתישהו ראיתי שלעוד מישהו היתה את הבעיה הזאת, איך אני מתקן אותה? יש לי ווינדוס מילניום!!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים