עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tora,

בס"ד Windows 8.1 עם כל העידכונים מחשב נייד Icore3 כשאני פותח את ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שיש בעיה עם חבילת ההתקנה שצריך DLL בשביל להשלים את ההתקנה <למעשה היא כלל לא התחילה> מותקן אצלי .net 2/3/3.5/4.5. זה עובד בכלל עם חלונות 8? הצלחתי להתקין את זה על חלונות 7 אם מישהו לא מכיר דרך לפתור את זה אולי מכירים תוכנה דומה שיכולה להראות לי מה ההספק שהמחשב משתמש בו כל רגע? תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. בזמן גלישה ללא שום פעולה אחרת במחשב דף האינטרנט מהבהב מידי פעם ומידי פעם עובד בצורה של דיליי ונתקע ... מחשב שנרכש לפני שבועיים . מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום , מישהו מכיר תוכנה חינמית להמרת PDF ל JPEG , GIF אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. יש לי BSPLAYER PRO V.1.22 ניסיתי דרך "אודות" אבל אין מקום לרישום SN

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by yan_ymar,

שלום רב, האם קיימת עוד תוכנה כגון AVISUBTITLER להצמדת כתוביות לסרט? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. עשיתי כפתורים לאיזה משחק שאני עושה עכשיו תנו חוות דעת... אל תפחדו להעיר/להגיד שזה מעפן אני לא יפגע D= רק תנו חוות דעת אה ועלה לי שאלה למה כששמרתי בJPG הוא עושה לי רקע לבן אבל כשאני עושה אותו GIF הוא שומר כמו שעשיתי(שקוף)? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by zabadak,

שלום חברים יקרים ושנה טובה לכולם. יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני נכנס לאתר www.sport5.co.il ( אתר הספורט של ערוץ 5 ) דרך האקספלורר האתר עולה כראוי, אבל כשאני מנסה לעבור לכתבות משנה באתר אז קופץ לדף ריק עם השגיאה Internet Explorer cannot display the webpage. החלטתי להכנס לאתר בעזרת הכרום. אכן העסק עבד כחודש וגם שם התחילה אותה התופעה. כעת אני נכנס לאתר בעזרת פיירפוקס והכל תקין. אני עובד עם WINDOWS 7 64BIT האנטיוירוס שלי הוא AVG גרסה חופשית. אני גולש דרך בזק בינלאומי ונראה לי שמופעל שם איזה חוסם אתרי סקס. מידע נוסף: ברשת הביתית שלנו מחוברים עוד שני מחשבים אחד מופעל WINDOWS 7 והשני XP ומשם אין שום בעיה באתר הזה. והבעיה אצלי מופיעה רק באתר הזה. בכל האתרים האחרים אין בעיה. באם …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by אוריהזאב,

יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצאת באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by daaanfi,

שלום רב, על המחשב שלי נמצא סרט HD עם סיומת mkv ללא כתוביות (הסרט שוקל 2.6 ג'יגה אם זה משנה משהו). ברשותי צורב DVD מהסוג LG GSA-H12N. איך אני יכול לצרוב סרט זה על מנת לראות אותו במכשיר DVD הקורא HD? האם הצורב שלי טוב לביצוע פעולה זו? האם צריך צורב אחר או דיסקים מסוג מיוחד? האם ניתן להוסיף לקובץ זה כתוביות שיוצגו במהלך הצפייה בDVD(בתהליך הצריבה ו/או באמצעות תוכנה כלשהיא). יש לי כתוביות מתאימות שפועלות במחשב בלי בעיה עבור סרט זה. תודה רבה. כל מידע אחר שיוכל להועיל יתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by master,

שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לתיקון הארד דיסק, אין העדפה מסויימת רק שתהיה אמינה תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. הורדתי דרייבר האחרון שיצא לNVIDIA איך אני מתקין אותו? (קראתי שצריך לימחוקאת הישן ואז את החדש) אבל איך אני מוחק את הישן? בהוספה והסרה ? (ראיתי שם NVIDIA DRIVER ) אבל אני לא יודע עם לימחוק אותו או לא (עם זה זה או לא ..)? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by jj516,

עם יש לי אינטרנט ADSL איזה מנהל הורדות הכי טוב בשבילי?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם, הורדתי את האימיול שקיים אצלי מהאתר lionetwork. יש לי בעיה עם ההורדות הם איטיות לאללה (מגיע ל 0.5K ובשיא ל10K), בעיה אצלי באינטרנט אין כיון שאני גולש על 750K. הבנתי שאחת הבעיות היא גם שמעלים ממני משתמשים אחרים, לא שאני סוציומאט אבל זה תוקע לי את מהירות ההורדה באופן משמעותי. בהתחלה הכנתי רשימה ארוכה של הורדות חשבתי שזה עוד דבר שתוקע את המהירות של ההורדה אבל התברר לי שלא. אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח. נ.ב ביטלתי FIREWALL, אומנם הפעלתי בביוס את הפונקציה של HT במעבד זה יכול להיות עוד דבר שתוקע..?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד maya ,אני מאוד מיתעניין בנושא הזה כל עזרה תתקבל בברכה אם אפשר אז עדיף פתרונות בחינם כמו אתרים מלמדים

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by nivzion,

היי, קניתי מחשב חדש, ואני מעוניין לדעת (לפני שאני משלם), איזו תכנה אני צריך: AntiVirus או Internet Security....? השימוש הוא בעיקר אינטרנט, אני מוריד קבצים (וידאו ותוכנות) בביטורנט. אשמח לתשובה... תודה...

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. 1. יש לי ויסטה אולטימייט אני רוצה להסיר את הדיפנדר ולשים משהו אחר במקום אני צריך המלצות 2. אני רוצה לדעת במה צריך להשתמש, אני משתמש בADAWARE ו CCLEANER ויש לי מקורי את Norton internet security שכוללת norton anti-virus antispyware, antipishing, Identity safe ,personal firewall וכרגע מותקן אצלי AVG חינמי השאלה שלי מתייחסת לסעיף 2, האם להעיף את כל מה שקיים ולהתקין את החבילה של נורטון שקיבלתי חינם מבנק לאומי 3. כלי חלופי ל Registry Mechanic בשביל הויסטה 64 ביט קיים ? וכמובן תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם, האם יש איזשהי תוכנה טובה יותר מאימיול להורדת/שיתוף קבצים? שסוף כל סוף לא תהיה תלויה במקורות (או משהו בסגנון), שאני אלחץ על הקובץ והוא יוריד לי אותו.... תודה מראש על התגובות.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש תוכנה חינמית לתכנון בית ועיצובו חייב להיות בתלת מימד תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Danix60,

היי (: אז ככה יש לי קבצי .001 וכו' עכשיו בטעות שיניתי שכל קובץ .001 יפתח ע"י Winrar : זה קובץ .001 והנה עוד תמונה : ואני מעוניין להחזיר את זה לקודם שיראה לי .001 כמו בקובץ .002 למשל : ככה הוא בתיקייה : מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by SpLiNtEr,

לילה טוב. יש ברשותי מסמך וורד אישי המוגן בסיסמה. ניסיתי אמצעים רבים לאיפוס הסיסמה,אך ללא הועיל. תוצאות החיפוש שקיבלתי כאן ובגוגל לא הועילו. האם יש פיתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם. כבר הייתי עם הבעיה הזו והורדתי את TEAKUI והיא שינתה את רוב האייקונים, אבל ישנם אייקונים שנתקעו על הE של אקספלורר יש לי סרגל כלים של גוגל וכשאני מנסה להוסיף לו את החיפוש של יוטיוב אז האייקון עולה בצורת סימן שאלה , כאילו שהוא לא מצליח למצוא את האייקון הוספתי מועדפים חדשים וגם האייקון שלהם לא מתעדכן... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני העתקתי מכמה אנשים במסנג'ר 7 כמה פרצופים חדשים שלא ראיתי מקודם. שמעתי שיש תוכנה שמביאה את הפרצופים האלה למסנג'ר, ועוד מלא דומים... ומה שמיוחד בה הוא שמי שאני מדבר איתו לא חייב שתהיה התוכנה מותקנת אצלו כדי שיוכל לראות את הפרצופים... מישהו מכיר את שם התוכנה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by zzz727,

שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים