תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצאת באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Windows Live Messenger 2009 M1 ניראה מדהים. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך כמה סרטוני AVI ל - MPG ? איזה תוכנה יש בשביל זה ואיפה ניתן להוריד אותה ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לראות (על מפה, למשל) את מיקומו של טלפון סלולרי (מקלידים את מס' הטלפון ןמקבלים את המיקום). אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את האימיול שקיים אצלי מהאתר lionetwork. יש לי בעיה עם ההורדות הם איטיות לאללה (מגיע ל 0.5K ובשיא ל10K), בעיה אצלי באינטרנט אין כיון שאני גולש על 750K. הבנתי שאחת הבעיות היא גם שמעלים ממני משתמשים אחרים, לא שאני סוציומאט אבל זה תוקע לי את מהירות ההורדה באופן משמעותי. בהתחלה הכנתי רשימה ארוכה של הורדות חשבתי שזה עוד דבר שתוקע את המהירות של ההורדה אבל התברר לי שלא. אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח. נ.ב ביטלתי FIREWALL, אומנם הפעלתי בביוס את הפונקציה של HT במעבד זה יכול להיות עוד דבר שתוקע..?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פתחתי חשבון לאחיין שלי, קניתי לו csgo. הוא טוען שכל פעם שהוא מעלה את steam עולה לו השגיאה הזאת... הוא עובר למצב אופליין, חוזר לאונליין וזה מסתדר, וחוזר חלילה. מה אפשר לעשות כדי שזה יסתדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי דרייבר האחרון שיצא לNVIDIA איך אני מתקין אותו? (קראתי שצריך לימחוקאת הישן ואז את החדש) אבל איך אני מוחק את הישן? בהוספה והסרה ? (ראיתי שם NVIDIA DRIVER ) אבל אני לא יודע עם לימחוק אותו או לא (עם זה זה או לא ..)? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי כפתורים לאיזה משחק שאני עושה עכשיו תנו חוות דעת... אל תפחדו להעיר/להגיד שזה מעפן אני לא יפגע D= רק תנו חוות דעת אה ועלה לי שאלה למה כששמרתי בJPG הוא עושה לי רקע לבן אבל כשאני עושה אותו GIF הוא שומר כמו שעשיתי(שקוף)? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שנורטון אנטי וירוס 2005 יותר טוב מקספרסקי אנטי וירוס רציתי לעשות השוואה בין שני הגורמים: kesparsky + Norton תודה..
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנת swf & flv על מנת להפעיל סרטונים עם סיומת swf. לאחר שאני מסיים להתקין את התוכנה מופיע לי שגיאה (שמתי בקובץ מצורף), שלא מותקן לי פלאש פלייר על המחשב. שניסיתי להתקין מסתבר שכן מותקן אצלי פלאש פלייר אבל כפלאג אין ב-chrom. ניסיתי להתקין תוכנות אחרות אבל אותה שגיאה מופיעה לי. אני מצליח להפעיל את הסרטונים דרך הדפדפן ב-chrom אבל אני רוצה שיהיה לי את היכולת לעצור או להתקדם בסרטון.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני משתמש בRSS כבר די הרבה זמן וחשבתי לשתף אתכם ביתרונותיו. מה זה RSS? זאת דרך לדעת מתי אתר מתעדכן. כשיש למנהל אתר חומר חדש להראות הוא מעדכן את זה בRSS שלו ואז אם אתם מנויים לתזרים שלו אתם תקבלו את ההודעה ותדעו שהוא פרסם משהו חדש. לא רק זה, גם תוכלו לראות מה הוא פרסם ולהחליט אם זה מספיק מעניין אתכם בשביל ללכת לאתר שלו. מה זה Aggregator? מילה מפוצצת לתוכנה שיודעת לקרוא תזרימים של RSS. יש הרבה כאלה, אם אתם משתמשים בפיירפוקס הכי קלה היא התוספת Sage reader - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/77 Sage סייג' בונה על יכולתו המובנית של פיירפוקס לקרוא תזרימים. לפיירפוקס יש פונקציה שנקראת "Live Bookmarks". זאת בעצם גרסה פשוטה מאוד של Aggregator. כל פעם שתגכנסו לאתר שיש …
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות שעושות לו ניקוי. אבל מאמרים שמסבירים איך להפוך את מערכת ההפעלה למהירה יותר מפנים לכל מיני תוכנות בסוג הזה, השאלה האם התוכנות האלה בהכרח רק מנקות או שגם שותלות משהו לא רצוי? יש המלצה לכלי מהיר לניקוי הרגיסטרי?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לכך שנכנסים לתקייה, עם סרטים, לכל סרט מוצגת תמונה מעין "תצוגה מקדימה" מלבד לקבצי mkv (שפשוט רשום mkv עם הלוגו של splash). יש דרך לסדר זאת או שכך התוכנה בנויה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לילה טוב. יש ברשותי מסמך וורד אישי המוגן בסיסמה. ניסיתי אמצעים רבים לאיפוס הסיסמה,אך ללא הועיל. תוצאות החיפוש שקיבלתי כאן ובגוגל לא הועילו. האם יש פיתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש איזשהי תוכנה טובה יותר מאימיול להורדת/שיתוף קבצים? שסוף כל סוף לא תהיה תלויה במקורות (או משהו בסגנון), שאני אלחץ על הקובץ והוא יוריד לי אותו.... תודה מראש על התגובות.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד maya ,אני מאוד מיתעניין בנושא הזה כל עזרה תתקבל בברכה אם אפשר אז עדיף פתרונות בחינם כמו אתרים מלמדים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לתיקון הארד דיסק, אין העדפה מסויימת רק שתהיה אמינה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים ושנה טובה לכולם. יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני נכנס לאתר www.sport5.co.il ( אתר הספורט של ערוץ 5 ) דרך האקספלורר האתר עולה כראוי, אבל כשאני מנסה לעבור לכתבות משנה באתר אז קופץ לדף ריק עם השגיאה Internet Explorer cannot display the webpage. החלטתי להכנס לאתר בעזרת הכרום. אכן העסק עבד כחודש וגם שם התחילה אותה התופעה. כעת אני נכנס לאתר בעזרת פיירפוקס והכל תקין. אני עובד עם WINDOWS 7 64BIT האנטיוירוס שלי הוא AVG גרסה חופשית. אני גולש דרך בזק בינלאומי ונראה לי שמופעל שם איזה חוסם אתרי סקס. מידע נוסף: ברשת הביתית שלנו מחוברים עוד שני מחשבים אחד מופעל WINDOWS 7 והשני XP ומשם אין שום בעיה באתר הזה. והבעיה אצלי מופיעה רק באתר הזה. בכל האתרים האחרים אין בעיה. באם …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן גלישה ללא שום פעולה אחרת במחשב דף האינטרנט מהבהב מידי פעם ומידי פעם עובד בצורה של דיליי ונתקע ... מחשב שנרכש לפני שבועיים . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בס"ד Windows 8.1 עם כל העידכונים מחשב נייד Icore3 כשאני פותח את ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שיש בעיה עם חבילת ההתקנה שצריך DLL בשביל להשלים את ההתקנה <למעשה היא כלל לא התחילה> מותקן אצלי .net 2/3/3.5/4.5. זה עובד בכלל עם חלונות 8? הצלחתי להתקין את זה על חלונות 7 אם מישהו לא מכיר דרך לפתור את זה אולי מכירים תוכנה דומה שיכולה להראות לי מה ההספק שהמחשב משתמש בו כל רגע? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-