תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום. מחפש דרייבר למתאם שרשום עליו U232-P9. אבל לא מהאתר הבא: http://www.advancedsoftware.biz/stuff/usb232/ כי מה שיש שם לא עובד לי כמו שצריך אם איזה מכשיר... (למרות שהדרייבר נראה כאילו הוא עובד 100% במנהל ההתקנים)
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכתיבת שברים פשוטים בתצורה של מס' מתחת למס', בשביל מורה ביסודי... אשמח לשמות תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל את נגן הרדיו באתר www.91fm.co.il זה נותן לי להוריד קובץ ASF, שאני לא מצליח לטעון. האם אני צריך סוג של CODEC מסוים? מה אפשר לעשות על-מנת לתקן את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
איך האנטי וירוס Microsoft Security Essentials? זה משתווה ל-Kaspersky \ Norton \ ESET NOD? יש לי 64 WIN 7 ואני לא ידע מה הכי טוב בשבילי...?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במל סרטים וסדרות פשוטות אפילו יש קטע כזה כשיש משהו דרמטי אז רואים את השחקן כאילו נשאר במקום אבל הרקע מאחוריו מתקרב. מסובך להסביר בדיוק אבל אם מישהו הבין ויש לו דוגמא זה יהיה מעולה. אולי זה קצת נראה כמו טריק של פוקוס אבל זה הרבה יותר "חזק" מאשר סתם פוקוס. זה רק עדשה מיוחדת או שיש איזה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תא בו רשום תאריך 14.05.2011 ואני רוצה שבתא ליד יהיה רשום פרק זמן בחודשים או ימים מאותו תאריך עד ליום הנוכחי. 1. איך יוצרים תאריך נוכחי? 2. איך מחשבים פרק זמן?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש דרך שאפשר לחתוך תמונה באופן מדויק (אני מתכוון לחיתוך אוטומטי ) ואם כן איך עושים את זה בתודה מראש רזיאל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה מחשב ישן אבל אני מעוניין להתקין עליו XP ואני לא מוצא לו דרייבירים אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71 כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת. ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ושלום ראיתי את ההמלצות לגבי תוכנות, אך לא הצלחתי להבין איזה תוכנה יכולה לענות על שאלתי: אני מחפש תוכנה שנועלת עם סיסמא, וגם כאשר אני מוחק את התוכנה לנעילת התיקיה לא אוכל לפתוח את התיקיה. כלומר אצטרך בכל מקרה להקין את התוכנה וגם להכניס סיסמא. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איפש אני מוצא את הבן זונה הזה? חרשתי כבר תרשת....
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני מוסיף את שורת ה-BCC (עותק מוסתר) באופן קבוע להודעות שלי באאוטלוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כשאני נכנס למסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהסיסמה או המייל שגויים. לחצתי על "שכחתה את סיסמתך?" הוא פותח לי חלון ששם אני צריך לרשום את "הוינדוס לייב ID " שלי.. רשמתי את הכתובת מייל שאיתה הסיסמה (למרות שאין לי גישה למייל כבר-עברתי ל014),וקיבלתי שגיאה כזאת : למה זה ככה ?!? הדבר היותר בעייתי שביגלל זה נכנסתי לסלט הזה,זה בגלל ההודעה הקופצת המחורבנת שמבקשת "לאמת את כתובת דואר האלקטרוני ב"וינדוס לייב". הכנסתי לשם את הפרטים לעידכון,וקבלתי נדה !!! חיפשתי כמה שעות משהו בנושא לפתור את הבעיה דרך האתר שלהם,ושם דבר לא קבלתי.. איפה אני יכול לשלוח מייל לתמיכה ? אני לא מצליח להכנס ואני חייב את העזרה שלכם,יש לי שם אנשים חשובים ! כל השימוש שלי במחשב זה מסנג'ר,…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אי מייל בקווי זהב... ואני רוצה לעשות ככה שאוכל לבדוק אותו ב outlook express במקום להכנס לאתר של קווי זהב כל הזמן למישהו אולי יש מושג מה אני כותב ב incoming mail pop3 וב outgoing mail smtp ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני העתקתי מכמה אנשים במסנג'ר 7 כמה פרצופים חדשים שלא ראיתי מקודם. שמעתי שיש תוכנה שמביאה את הפרצופים האלה למסנג'ר, ועוד מלא דומים... ומה שמיוחד בה הוא שמי שאני מדבר איתו לא חייב שתהיה התוכנה מותקנת אצלו כדי שיוכל לראות את הפרצופים... מישהו מכיר את שם התוכנה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שנתקל בבעייה של שימוש מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט עם winamp בסקינים חדשים, לא ניתן להשתמש בכפתורי השליטה על המולטימדיה. גם אני נתקלתי בבעיה הזו, ועד שייצא תיקון ל winamp או לדרייברים של מיקרוסופט ה IntelliType 5.0, מצאתי את התיקון הזה: Hot Keys
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת מחשבים שאני רוצה להכין בשבילה שרת התקנות GHOST ושתהיה לי אפשרות להיטען אליו מכול נקודה חמה מהרשת שלי ... לדוגמא כאשר אני מקבל מחשב י מותג חדשים אני עושה על אחד מהם התקנה מלאה של מערכת אחרי זה אימייג עם סיס פרפ ואחריו שאר המחשבים הזהים משתמשים בגוסט שנוצר כביכול ממצב CLONING של מערכת ההפעלה החומרה זהה לרוב אבל בהתקנה דרך השרת ... כמו כן עם יש אפשרות להכניס לשם גם דיסק של hiren יהיה מצויין תודה לכול העוזרים לידע כללי אנחנו כרגע משתמשים בפרוייקט ישן של NET BOOT אבל המערכת מסורבלת וישנה מאוד והיא בממשק בDOS ודורשת הרבה כתיבה ידנית ומעצבנת ככה שאני מחפש אלטרנטיבה ראויה לתחליף בשבילה ... שפעם אחת אני יכניס לשרת PACKS של דרייברים לכרטיסי הרשת הקיימי…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי BSPLAYER PRO V.1.22 ניסיתי דרך "אודות" אבל אין מקום לרישום SN
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי איזה קראק מחורבן שככל הנראה היה וירוס ומאז הכול נדפק. האנטי וירוס לא הצליח לעלות עם הפעלת המחשב מחדש וגם הדפדפן פשוט לא עולה. השתמשתי ב - Malwarebytes להסרת כל המזיקים שנוצרו לי והסרתי לגמרי את הדפדפן וזה עדיין לא נפתר. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-