עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עד היום הייתי עם Kaspersky Anti-Vir וSygate. איזה שילוב הכי טוב נמצא כיום בשוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מחפש תוכנה להקליט "what you hear" ישירות ל-MP3 למשך כמה שעות ברצף תודה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by tintin,

אני מעוניין לקנות את האנטיוירוסNOD32. אפשר לקנות את זה ישירות דרך האתר ולקבל את הקוד ישירות מהאינטרנט. לפי אתר nod.co.il המחיר הוא 129. לפי אתר eset.co.il המחיר הוא 159. האם אחד מהאתרים מזוייף? אני בטוח שאם אני קונה את זה מהאתר שלהם בחו"ל המחיר יהיה יותר זול? אני צודק? הבעיה היא שהאתר מזהה את הIP ומפנה אותי לכתובת בארץ. השאלה היא איפה הכי כדאי לקנות אנטיוירוס? והאם יש אפשרות לרכוש את התוכנה מאתר בחו"ל במחיר מוזל. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך hercules geforce 2 ti והתקנתי את הדרייברים וכשאני הולך למאפיינים אני רואה הכל סימני שאלה, מתישהו ראיתי שלעוד מישהו היתה את הבעיה הזאת, איך אני מתקן אותה? יש לי ווינדוס מילניום!!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by arik100,

אהלן אני משתמש בכרום כרגע כמובן שמותקן חוסם פרסומות. משום מה הוא לא חוסם את החלוניות הקטנות האלה שהמון פעמים מופיעות על הסרטון ואתה יכול ללחוץ עליהם ב YOUTUBE. זה מטריף אותי פעם זה לא היה מופיע לי בכלל למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך להעיף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. על פי מה שהבנתי, התוכנה יודעת לאיזה קובץ קיים גיבוי (על מנת לא לגבותו בשנית) על פי סימון ה-Archive שלו. בהתחלה חשבתי שהתוכנה מבטלת את הסימון של ה-Archive, אבל מסתבר שהיא מבטלת בכלל את האופציה. האם יש אפשרות לשחזר זאת (להחזיר את ה"אפשרות")? כיצד ניתן לגרום לתוכנה (אם אפשר) להוריד רק את הסימון מבלי להוריד את האפשרות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by rotman,

שלום , מישהו יכול לעדכן אותי מה זה proxy ולמה זה טוב? האם אני כגולש רגיל צריך להשתמש ב proxy ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. הוא כל פעם נותן שגיאה. אני מוריד משחקים דמואים ואני לא יכול להתקין.גם אם אני מוריד מאתר אחר אותו משחק. מה אני עושה ? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם אפשר ליצור בה ציור\שירטוט תלת מימדי..? אם אפשר מישהו יכול להסביר לי איך.? ואם לא אז אולי יש איזושהי תוכנה אחרת שבה אפשר לעשות את זה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by lioron7,

האם המרת קבצי bin ל iso פוגמת בו? כי שמעתי שאם ממירים קובצ bin שיש בו audio וdata אז קבצי ה audio הולכים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מישהו יכול לעזור לי להחזיר אותו?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by uzana2004,

שלום לכולם... רציתי לדעת האם יש דרך שבה אני יכול לצרוב כמה סרטי DVD בפורמט של AVI על דיסק DVD אחד? ובלי שום קשר(או אולי עם??) האם צריך להמיר את הAVI לקובץ אחר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Adun,

שלום, אני עכשיו שומע מוזיקה במחשב באמצעות מדיה פלייר של ווינדוס. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנת ניגון מוזיקה יותר טובה. פיצ'ר מסויים שאני מחפש הוא חיבור בין סוף שיר אחד לתחילת השני ב FADE. ככה שרצף שירים נשמע כמו רצועה אחת ארוכה. יש המלצות??

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. ועוד כזה פרש ...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by composite,

ניסיתי להגדיר Upload של 5, אבל עדיין, האינטרנט איטי וב- BF2 אני מקבל פינג 200 בכל מקום... תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Skippy,

זה לא נראה מסובך מידי פשוט צריך לדעת יש לי קובץ שבו אני שומר את כל השעות שבהן עבדתי, הקובץ נראה ככה: שעת התחלה שעת סיום סה"כ שעות 15:00 17:00 2 אני רוצה שהאקסל יחבר את השעות שבעמודות שעת התחלה ושעת סיום ויביא לי את סה"כ השעות בעמודה סה"כ שעות תודה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by shahar75,

החלפתי מחשב לאחרונה. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. ניסיתי לבצע לכידה ממלצת הוידאו באמצעות Roxio 2011, Adobe CS5, Windows Movie Maker. התוצאה אינה טובה. האם מדובר במקודד חסר ללכידה? במחשב הקודם השתמשתי ב-Klite שטרםהתקנתי במחשב החדש (לאור אזהרות באתר זה).

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by ybe,

אני מעונין לחסום את מספר ה-IP בזמן הגלישה באינטרנט, אני מחובר בADSL. איזה תוכנה מומלצת לכך?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם, הורדתי את האימיול שקיים אצלי מהאתר lionetwork. יש לי בעיה עם ההורדות הם איטיות לאללה (מגיע ל 0.5K ובשיא ל10K), בעיה אצלי באינטרנט אין כיון שאני גולש על 750K. הבנתי שאחת הבעיות היא גם שמעלים ממני משתמשים אחרים, לא שאני סוציומאט אבל זה תוקע לי את מהירות ההורדה באופן משמעותי. בהתחלה הכנתי רשימה ארוכה של הורדות חשבתי שזה עוד דבר שתוקע את המהירות של ההורדה אבל התברר לי שלא. אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח. נ.ב ביטלתי FIREWALL, אומנם הפעלתי בביוס את הפונקציה של HT במעבד זה יכול להיות עוד דבר שתוקע..?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Nihility,

אני משתמש בRSS כבר די הרבה זמן וחשבתי לשתף אתכם ביתרונותיו. מה זה RSS? זאת דרך לדעת מתי אתר מתעדכן. כשיש למנהל אתר חומר חדש להראות הוא מעדכן את זה בRSS שלו ואז אם אתם מנויים לתזרים שלו אתם תקבלו את ההודעה ותדעו שהוא פרסם משהו חדש. לא רק זה, גם תוכלו לראות מה הוא פרסם ולהחליט אם זה מספיק מעניין אתכם בשביל ללכת לאתר שלו. מה זה Aggregator? מילה מפוצצת לתוכנה שיודעת לקרוא תזרימים של RSS. יש הרבה כאלה, אם אתם משתמשים בפיירפוקס הכי קלה היא התוספת Sage reader - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/77 Sage סייג' בונה על יכולתו המובנית של פיירפוקס לקרוא תזרימים. לפיירפוקס יש פונקציה שנקראת "Live Bookmarks". זאת בעצם גרסה פשוטה מאוד של Aggregator. כל פעם שתגכנסו לאתר שיש …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, יש בידי המון קבצי טקסט(כ 500), ובכל אחד מהם שורת מספרים. אני מעוניין להעביר את כל הקבצים האלה לקובץ אקסל שישים כל קובץ בשורה נפרדת(באקסל), וכל ערך בשורה(מקבצי הטקסט), שישים בעמודה אחרת. האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אופיר.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה מומלצת להורדת קבצים, שתהיה יציבה ונוחה, תודה. g0vner_x3

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by omri_ro,

התקנתי אותו ומאז הWIN מבקש כל פעם סיסמא בהפעלת המחשב כשאני הולך לCONTROL PANEL לשנות את זה בUSERS ACCOUNTS אז חלון של הCHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF הוא נותן לי את ההודעה(בתמונה) איך אפשר לשנות את זה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים