עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הסורק שלי (canonscan Lide 30) בא עם דרייבר וחבילת תוכנה , כמו כל סורק. קניתי אותו בעיקר לסריקת תמונות. יש בדרייבר שלו, מנגון זיהוי והפרדה אוטומטי, מה שאומר בתיאוריה, שאם אני אשים 4 תמונות בריווח נכון אחת מהשניה, ומגבולות שטח הסריקה אזי הסורק יזהה 4 תמונות, יסרוק אותן, יעשה התאמת צבעים לכל אחת בנפרד, ויחתוך אותן (CROP) ל4 תמונות, הכל אוטומטית. נכון שזה נהדר ? נכון שזה חוסך זמן ? בטח ! בתיאוריה... במציאות זה מאוד מתסכל, הזיהוי עובד בתנאים אידאליים בלבד (של ריווח וכו') לוקח המון זמן (יחסית !) לסדר את התמונות כמו שצריך. לפעמים -(פעם ב- 50 סריקות ?) משהו משתבש ב CROP והוא חותך תמונות כמו רוצח סדרתי, וצריך לסרוק שוב. מה שגם לא תמיד ה CROP שלו באמת מדוייק ברמה סבירה. ויש תמונות …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Kitt0s,

ב-Winamp יש את האפשרות של Jump to File (J) שזה פילטר כזה שאתה רושם שם של שיר או משהו וזה מוצא לך אותו ברשימת ההשמעה. הבעיה היא שכשרושמים בעברית הוא לא מוצא כלום (מראה הכל..) אז שאלתי היא האם אפשר לעשות משהו שזה יעבוד גם בעברית?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. הוא כל פעם נותן שגיאה. אני מוריד משחקים דמואים ואני לא יכול להתקין.גם אם אני מוריד מאתר אחר אותו משחק. מה אני עושה ? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Skippy,

זה לא נראה מסובך מידי פשוט צריך לדעת יש לי קובץ שבו אני שומר את כל השעות שבהן עבדתי, הקובץ נראה ככה: שעת התחלה שעת סיום סה"כ שעות 15:00 17:00 2 אני רוצה שהאקסל יחבר את השעות שבעמודות שעת התחלה ושעת סיום ויביא לי את סה"כ השעות בעמודה סה"כ שעות תודה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. ^ תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום איך אני יכול לשנות את נגן ברירת המחדל בPOWER POINT2013 מQUICK TIME למדיה פלייר , שבכל המצגות ינגן דרך מדיה פלייר תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכולם אני משתמש כבר זמן רב בתוכנה סבבה DC, והרבה זמן שאני לא יכול לראות תמונות מאתר וואלה, כאשר אני נכנס לדף הבית, ויש את הכותרות של הכתבות, אני לא רואה את התמונות, במקום זה אני רואה ריבוע לבן עם X אדום בתוכו (חבל שאת הפרסומת אני עדיין רואה טוב מאוד), כנ"ל גם בתוך האתר, כשאני קורא כתבות וכו' - לר רואים תמונות. לאחרונה התקנתי את התוכנה לחבר, וגם הוא נתקל באותה בעיה בדיוק! למישהו יש מושג מה הבעיה? (אני אציין שעוד משותף לשנינו שאנחנו מחוברים לראוטר של אדימקס ופתחנו את הפורטים המתאימים לתוכנה)

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה WINDOWS8 64bit - מקורית\חוקית ברגע שאני מנסה להתקין עליו JAVA אני מקבל הודעה שאומרת 'הגישה נדחתה' ניסיתי גרסאות של 64 ו32 ביט, הWINDOWS מוגדר כמובן למצב DESKTOP מותקן גם CHROME בנוסף לאקספלורר.. צירפתי את ההודעה שקיבלתי מקווה שמישהו יוכל לעזור בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by com,

שלום רב. מקווה שבחירת הפורום מתאימה. אני מעונין לסרוק תמונות בעזרת הסורק שלי (מכשיר משולב HP5610) זה הרבה תמונות שאני רוצה לסרוק ולשמור אותם, ובנוסף לשלוח אותם לפיתוח. התמונות בעלות ערך סנטימנטלי רב ואני מעונין לבצע את הסריקה בצורה הטובה ביותר, שתשמר את האיכות של התמונות. איך סורקים בצורה המיטבית? באילו הגדרות להשתמש? איך לכוון את הבהירות, הקונטרסט, ה"גמה", ושאר האפשרויות? אני משתמש בסריקה בתוכנה של HP. אנא - הדריכו אותי כיצד להגדיר את אפשרויות הסריקה כדי שתתקבל איכות מקסימלית תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. נגיד יש לי תיקיה אחת שאני רוצה להצפין איך אני עושה את זה ? (אבל שזה יהיה הצפנה שאי אפשר לבטל בלי סיסמא ) תודה tnx

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מדריך להורדת שירים מהאיטיונס לגירסה האחרונה ששחררה אפל שהי 1.1.5 למערכת הפעלה של 64 סיביות או 32 סיביות. אודה למי שיכל לעזור לי. בתודה, אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Nihility,

אני משתמש בRSS כבר די הרבה זמן וחשבתי לשתף אתכם ביתרונותיו. מה זה RSS? זאת דרך לדעת מתי אתר מתעדכן. כשיש למנהל אתר חומר חדש להראות הוא מעדכן את זה בRSS שלו ואז אם אתם מנויים לתזרים שלו אתם תקבלו את ההודעה ותדעו שהוא פרסם משהו חדש. לא רק זה, גם תוכלו לראות מה הוא פרסם ולהחליט אם זה מספיק מעניין אתכם בשביל ללכת לאתר שלו. מה זה Aggregator? מילה מפוצצת לתוכנה שיודעת לקרוא תזרימים של RSS. יש הרבה כאלה, אם אתם משתמשים בפיירפוקס הכי קלה היא התוספת Sage reader - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/77 Sage סייג' בונה על יכולתו המובנית של פיירפוקס לקרוא תזרימים. לפיירפוקס יש פונקציה שנקראת "Live Bookmarks". זאת בעצם גרסה פשוטה מאוד של Aggregator. כל פעם שתגכנסו לאתר שיש …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. ועוד כזה פרש ...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by tintin,

אני מעוניין לקנות את האנטיוירוסNOD32. אפשר לקנות את זה ישירות דרך האתר ולקבל את הקוד ישירות מהאינטרנט. לפי אתר nod.co.il המחיר הוא 129. לפי אתר eset.co.il המחיר הוא 159. האם אחד מהאתרים מזוייף? אני בטוח שאם אני קונה את זה מהאתר שלהם בחו"ל המחיר יהיה יותר זול? אני צודק? הבעיה היא שהאתר מזהה את הIP ומפנה אותי לכתובת בארץ. השאלה היא איפה הכי כדאי לקנות אנטיוירוס? והאם יש אפשרות לרכוש את התוכנה מאתר בחו"ל במחיר מוזל. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by NaorYfrach,

זה מה שפותח לי שאני מבקש מוינדוס לאתר את הבעיה . כאמור אני מפעיל כל דבר סרט , שיר והמדיה פלייר כותב לי את ההודעת שגיעה הזו . הקול במחשב עובד ואני מדגיש עובד . הורדתי נגנים כמו VLC וBS PLAYER ועדיין לא הולך . הורדתי קודקים הכי מעודכנים שיש ועדיין לא הולך . בתוכנות אחרות הסרט נפתח אבל עדיין הקול לא עובד בסרטים בכל התוכנות . יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך hercules geforce 2 ti והתקנתי את הדרייברים וכשאני הולך למאפיינים אני רואה הכל סימני שאלה, מתישהו ראיתי שלעוד מישהו היתה את הבעיה הזאת, איך אני מתקן אותה? יש לי ווינדוס מילניום!!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by shmulike,

shockwave flash קורס ב-Chrome ניסיתי לפתור את הכעיה עם מספר מדריכים שמופיעים כאן בפורום, אך אחד מהם לא פתר. ביניהם ניסיתי: לבטל את הפלאש דרך Chrome//plugins ולאחר מכן להוריד את פלאש מהאתר המקורי. להוריד לבד Shokewave flash של Adobe. אני מריץ Win 7, הוא תמיד מעודכן אצלי. תודה על העזרה.

19. אני ראיתי שמתי שאני רוצה לצרוב סרט ואני שם אותו בנרו בSVCD אז הוא תופס פחות מקום נגיד הסרט שוקל 1GB אז מתי שאני מעביר אותו לנרו אז בנרו כתוב שהוא שוקל650 אבל מתי שאני לוחץ על הכפתור שיתחיל לצרוב אז זה עושה כאילו זה צורב אותו אבל זה לא עושה כלום לדיסק זה בערך 2 שעות זה מסיים את זה ואז זה צריך להתחיל מהתחלה שיתחיל לצרוב על הדיסק ואז זה פותח לי חלון שהדיסק קטן אני מסתכל בסרגל הזה למטה ואני רואה שזה עד הסוף למה זה עושה את זה שבהתחלה זה 650 ואז זה גדל זה לא יכול להראות לי כמה זה יצא בסוף ולא יראה לי 650?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום רב לחברי HWzone! אחרי היעדרות ממושכת רציתי לבצע גיחה קטנה, בתקווה שזו תהיה אחת מני רבות בהן אני אציג כמה דברים קטנים שאני עושה פה ושם. אז הפעם החלטתי להשתעשע עם רעיון מוזר קצת לקונספט של דמות פנטסטית משהו - Rune Golem. הציור עצמו (גרסה לא גמורה, אבל כנראה סופית): מימדי הציור המקוריים - 4134X4134 פיקסלים, רזולוציה של 150 PPI. (הרעיון הוא שמתישהו אני אשקיע יותר בציור הזה והוא יודפס לתמונה של 70X70 ס"מ). נעשה בפוטושופ + ה Wacom Graphire4 הנאמן שלי (כפרעליו..) קצת על שלבי ה WIP: סקיצה ראשונית ביותר. התכנון ההתחלתי היה שהברנש החביב הזה יהיה כבול בשלשלאות: גיבוש רעיוני של המראה הכללי של הדמות והרקע מיקום התחלתי של תאורה וצבעים בהתאם: (ה"טקסטורה" לקיר היא סתם …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by קפלן,

קניתי מחשב נייד חדש. איך אני מעביר את האופיס אליו באותו סריאל של הישן? ( כמובן הכוונה להפסיק להשתמש באופיס הנמצא במחשב הישן, כחוק). מקווה שזה הפורום המתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי 4 הרדדיסק. אחד מהם מכיל בתוכו חומר חשוב ודווקא הוא עושה סימני קריסה... כאשר אני מנסה להעתיק מהדיסק המדובר חומר מופיע אותה הודעת שגיאה "לא יכול להעתיק CRC" השאלה שלי ,אם יש איזה דרך להתמודד עם התקלה הזו, למשל איחוי או תיקון שגיאות או איזו תוכנה או פעולה שצריך לעשות כדי להימנע מלפרמט את הדיסק או להחליף אותו... אודה לכל תגובה...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. על פי מה שהבנתי, התוכנה יודעת לאיזה קובץ קיים גיבוי (על מנת לא לגבותו בשנית) על פי סימון ה-Archive שלו. בהתחלה חשבתי שהתוכנה מבטלת את הסימון של ה-Archive, אבל מסתבר שהיא מבטלת בכלל את האופציה. האם יש אפשרות לשחזר זאת (להחזיר את ה"אפשרות")? כיצד ניתן לגרום לתוכנה (אם אפשר) להוריד רק את הסימון מבלי להוריד את האפשרות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Black Knight,

שלום הגיע אליי המחשב החדש עכשיו אני שואל, איזה תוכנות מומלץ להתקין כדי לשמור על בטיחות המחשב? מהשנייה שהתחברתי פה לאינטרנט הופיע הבלסטר הזה של ה60 שניות, ועוד הודעה שאני צריך לנקות רג'יסטרי עם איזה תוכנה. איזה תוכנות כדאי לי להוריד? אני כרגע מוריד את SP1 ואת SP2 (חייבים להתקין קודם את 1 בשביל להתקין את 2 כמו שצריך ושיפעל? איזה תוכנות כדאי שיהיה לי? תודה

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by arik100,

אהלן אני משתמש בכרום כרגע כמובן שמותקן חוסם פרסומות. משום מה הוא לא חוסם את החלוניות הקטנות האלה שהמון פעמים מופיעות על הסרטון ואתה יכול ללחוץ עליהם ב YOUTUBE. זה מטריף אותי פעם זה לא היה מופיע לי בכלל למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך להעיף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.