עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dorish,

שלום האם אתם ממליצים להתקין את כול התוכנות שמגעיות אם הדיסק של הלוח והאם כדי להתקן את המעבד כי התקנתי את המשחק Company of Heroes ןהןא אמר לי שכדי לי להתקן את הדרייברים של המעבד זה תמיד אומר או שאני באמת צריך לעדכן? המעבד שלי הוא amd atlon 64x2 dual מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  2. Started by דניאל52,

http://www.kaspersky.com/trials?chapter=196728020 מאיפו כדאי להוריד את ה TRIAL? מ HTTP אן FTP?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/vfd.html זה הלינק של התוכנה. אם תוכלו להסביר לי איך להתקין בפשטות ואיך להשתמש אני אשמח.כי לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by ofeky1,

יש למשהו? תודה מראש! זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by eladh16,

שלום התקנתי כרגע windows 7 על המחשב הישן שלי. במחשב יש כרטיס רשת פנימי - 3com etherlink xl 10/100 pci עד עכשיו הייתי עם windwos xp והוא זיהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי ללא צורך בדריבר. אבל ב 7 הוא לא מזהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי. חיפשתי באינטרנט דריבר לכרטיס הנ"ל אך בשום מקום לא מצאתי. מה ניתן לעשות? או לחלופין, אפשר קישור לדריבר? תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. (ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D) ICQ 2002a Build #3728. כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ? זה מוזר לא? : פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...). איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ? עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by biodome,

היי מה קורה אנשים? אני תוהה מה אתם ממליצים בתור התוכנת דואר הכי נורמאלית חוץ מה-Outlook.. אני לא בוטח בכל הפירצות של Microsoft ובכל הקלות שמפיצים ווירוסים בעזרתה. משהו שיתמוך גם בעיברית. :smoke: תודה על העזרה..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. להסתכל את הסרט עם כתוביות.. בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  9. איך לעזאזל אני מעיף קיבינימט את הMICROSOFT MESSNGER? הוא לא מותקן כתוכנה שאפשר להסיר והוא כל הזמן נלחם לי עם המסנג'ר של MSN... מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותו???

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by shlomifounis,

יצא עידכון לדרייברים לכרטיסי מסך מבוססי שבבים של ATi

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by kobibo,

איך תוכנת האנטי וירוס של Mcafee 9.0 ? למישהו כבר יצא להתקין אותה ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. אחרי שאני מדליק את המחשב יש לי שגיאה(תמונה) מה זה השגיאה הזאת? איך אני מעיף אותה? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  13. שלום\ בשעה טובה יש מחשב חדש, אבל המלצה על מסיר רוגולות - TROJENS טוב וכן FIREWALL טוב אבל חינמי , לחלוטין וחוקי , וכמו כן שמח לקבל קישור עבור תוכנות אלו , כמו כן אבקש המלצה לתוכנות המדוברות בתשלום האיכותיות , בתודה מראש HIGHLANDWER

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. בשבוע האחרון התקנתי כבר איזה 4 פעמים מחדש את הסרגל של גוגל, כל פעם הוא נעלם לי מהפיירפוקס ככה סתם, אני פותח את פיירפוקס ביום חדש, והסרגל איננו, וגם תיבת החיפוש הקטנה, ישירות לגוגל, שנמצאת לצד שורת הכתובת נעלמת, מה לעזאזל קורה פה, ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  15. כלשהי, עוד חשוב לציין שאני לא מעוניין בפיירוולים הבאים : זון אלארם, outpost, comodo, פנדה , נורטון, אף סיקיור, Lavasoft, קפרסקי, מקאפי, קריו. יש לי סיבות למה אני לא מעונין בפיירוולים שצינתי. עוד אני ישמח אם מישהו יביא לי קישור או קישורים לאתרים נחשבים שמשווים בין פיירוולים ( זה עוזר לבחור ) . בתודה ירון

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by matityahoo,

הווינדווס שלי רוצה להתעדכן מהרשת אמרתי לו שרק יודיע לי למה כשכיביתי הוא נדנד לי שאני בסכנה עכשיו הוא מציק שמוכנים לי עידכונים גם לגבי האנטי וירוס השאלה היא העם הווירוסים לא מנצלים את הורדת עידכון אוטמטית כדי להיכנס בעצמם? וכמה עידכונים אלו חשובים ? אולי עדיף להיות מיושן או חסר הגנה כדי לבלבל את האויב??

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by miki891,

שלום וברכה... אני משתמש בחלונות XP. ויש לי תוכנה פלאש פרו גירסה 5.5...עכשיו נסיתי לישמור תמונה בקובץ סיומת jpg דרך תוכנה צייר של חלונות XP.ושמרתי את הקובץ בשולחן העבודה. אגב:בשולחן העבודה יש סמל תוכנה פלאש.אני רציתי להזיז את סמל תמונה ששמרתי לצד ימין. לחציתי על עכבר בשמאל לחוץ וגררתי אותו לצד ימין. ופתאום היה לי טעות בזמן גררתי את הסמל תמונה הישחררה לי אצבע בעכבר שמאל .הקובץ תמונה היה על הסמל תוכנה פלאש וניפתח לי תוכנה פלאש ורואים רקע תמונה שלי.עכשיו שזה בסדר נורמלי לא חששתי. אבל אני סוגר תוכנה פלאש. ושואל אותי לישמור תמונה. בחרתי לא לישמור תמונה. פתאום ניפתח חלון הודעה שגיאה וניתקע לי תוכנה פלאש. נסיתי לילחוץ ctrl+alt+shift וליסגור תוכנה פלאש ויש הודעה שגיאה ולוחץ כפתור…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by yakirkarshviz,

כשאני מנסה להריץ בVIRTUALBOX תוכנה של MAC OS של SNOWLEOPARD זה רושם לי : VT-x/AMD-V hardware acceleration is not available on your system. Certain guests (e.g. OS/2 and QNX) require this feature and will fail to boot without it. מה הבעיה ? ואם יש למישהו דרך פתור אותה אני אודה ךו מאוד ! יום טוב.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. Started by אדיר,

לא ממש התעדכנתי אם יצא ה Service pack 3 ... בכל אופן מעדיף proffesional אם יש בעיברית סבבה אם לא אז גם אנגלית אני יסתדר יהיה לי הכי נוח להוריד מהאימיול אם יש למישהו לינק זה מאוד יעזור וסתם עוד שאלה שמעתי שעומדת לצאת מערכת הפעלה חדשה של windows...שכחתי את השם מישהו יודע על מה מדובר? מידע משהו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Frozen-Ice,

הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  21. Started by tzahi16,

יש לי חלונות ויסטה על המחשב עם IE7 ולפעמים (לא תמיד) כשאני לוחץ על קישור כלשהו (באופן אקראי) ה IE7 ניתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by Yaniv2oo4,

אני חייב עזרהההה... כל הסרטים הקליפים שאני פותח כל הסיומות... אני לא מצליח לראות, הסרט רץ, ויש סאונד אבל המסך נשאר שחור... כרטיס מסך ישןןן.... ATI XPERT98 8MB... ווינדווס אקס פי... אם מישו יודע איך אני יכול לסדר את זה..... תגידו לי אני חייבבב...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. בעקבות המבצע של באג קניתי את הקופסה הכתומה. מקורי חדש נקנה לפני חצי שעה, אבל המחשב מסרב לזהות שיש דיסק בכונן. כול דיסק אחר עובד. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RYaniv,

שלום. יש לי במחשב פיירפוקס 3 ואקספלורר 7 (חלונות ויסטה). בד"כ אני משתמש ב FF ובמקרים מיוחדים אני משתמש גם ב IE Tab ככה שבד"כ אני לא מפעיל את האקספלורר סתם כך. היום גיליתי שהאקספלורר לא נכנס לאף אתר (IE Tab דווקא פועל יופי) למרות שלא שיניתי את ההגדרות. אני די משוכנע שהוא עבד תקין לאחרונה, ואם אצטרך להצביע על משהו ספציפי שהתקנתי בימים האחרונים זה Google Desktop, למרות שאני לא בטוח שזה קשור. סימנתי גם Automatically Detect Settings ב Lan Settings (קודם לא היה מסומן) אבל גם זה לא עזר. אני מחובר באמצעות רשת אלחוטית שמחוברת תמיד לאינטרנט. אני שוב מזכיר שה-IETab עובד ללא שום בעיה בפיירפוקס. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.