עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, כשאני נכנס לפייסבוק (עברית), ישר קופצת לי "תצוגת תאימות" והבלאגן חוגג. דווקא ללא תצוגת התאימות הדף מוצג כראוי. ברצוני לבטל את התצוגת התאימות הזאת ולא הצלחתי. כשאני לוחץ על "כלים" ואז מסיר את ה- V תחת הסעיף "תצוגת תאימות" - מיד הפייסבוק מתרענן וחוזר חזרה לתצוגת תאימות. אגב, הסרתי את כל האתרים מהרשימה ב- "כלים" > "הגדרות של תצוגת תאימות" וכמו כן הסרתי את כל שלושת ה- V ולא עוזר. איך מבטלים את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  2. שני המחשבים מחוברים "ברשת"(חיבור כבל רשת והגדרה בכרטיס המובנה שלי שעל הלוח לתת למחשבים אחרים גישה לאיטרנט) אני עובד עם FIREWALL של ZA ולא מצליח לתת למחשב השני איטרנט ניסיתי שהכרטיס שמחבר ביני לבין המחשב השני יעבוד בZA בתוך איטרנט ובתור TRUSTED מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. לפני כמה שנים עשיתי קובץ RAR עם כל מיני קבצי WORD חשובים בפנים ואני לא זוכר את הסיסמא ששמתי יש דרך לגלות את זה עם תוכנה מסוימת? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. אני חושב שהכותרת אומרת הכל...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by gshhar,

תודה.

6. שלום לכולם, ברשותי קובץ היסטורי של MSN MESSENGER, שאיכשהו נמחק לי מהמחשב, ואני ממש ממש צריך עצה איך להפעיל אותו. את הקובץ היסטורי עצמו הצלחתי לשחזר באמצעות תוכנה שנקראת RECOVER MY FILES, חילצתי אותו לתיקייה של כל קבצי ההיסטורי במסנג'ר, אל כשאני בא להפעיל אותו יש מן ארור שאומר שאני לא יכול לראות את ההיסטורי למרות שהקובץ עצמו שוחזר כהלכה. השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לתקן את הקובץ או לנסות לגרום לו לעבוד איכשהו כי זה ממש ממש חשוב לי ויש לי את הקובץ עצמו אני רק צריך איכשהו לתקן אותו. תודה מראש לעונים, דודי.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. לקחתי תמונה X, הדבקתי אליה חלק מעננים מתמונה Y-בשכבה חדשה, סידרתי הכל במקום והתחלת למחוק את החלקים המיותרים בעזרת המחק, בטעות מחקתי חלקים שאני צריך איך אני משחזר אותם? אם אני מסמן V בERASE TO HISTORY זה לא משחזר חלקים מהתמונה Y אלה מחזיר את החלקים מתמונה X.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by nemo,

כשאני מתחבר לפייסבוק מופיעים לי כל המשתמשים שהתחברו מהמחשב שלי בשורה של המייל, איך אפשר למחוק את כולם?? מחקתי את כל הקוקיס וההיסטוריה של האקספלורר וזה לא עזר עדיין תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by arik_bulldog,

שתי בעיות שאני מנסה לפתור אותה כבר יותר משבוע. (מקווה שבחרתי בפורום הנכון) בקצרה: עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP מחדש, התחלתי להתקין דרייברים והתחילו לצוץ בעיות. (זה לא מחשב חדש, כבר עשיתי את זה מלא פעמים בעבר) כשאני מתקין חומרה בשם Silicon Image Sil 3112 SATARaid Controller הוא לא נותן לי לסיים להתקין אותה. (תמונה) מה זה בדיוק הדרייבר הזה? זה חיבור SATA חיצוני? כי יש לי כזה, (בלי דרייבר- לא זוכר בכלל שהיה לי) אבל יש לי גם RAID בדיסק הדרייברים של המחשב עצמו, וכבר שם מופיעה הבעיה. הבעיה השניה היא בהתקנת מתאם USB לרשת אלחוטית ROTAL ALAN DRUC-U3. אני מכניס את הדיסק המקורי של הדרייבר, והוא לא נותן לי לסיים בדיוק באותה טענה. (has not passed windows logo testing......) אם אני ממ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי סרט DVD-R במחשב בפורמט של קבצי VIDEO_TS ואני מעוניין לצרוב אותו בנרו בצורה כזו שאוכל לראות אותו עם תפריט וכו"....כמו שצריך במכשיר ה- DVD ....איך אני עושה זאת בנרו....ואם אפשר את הדרך המלאה כי זה נראה לי מסובך......תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by frogface,

יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Screw_Master,

יש לי עונה מסויימת של Prison Break, ואני מנסה למצוא לה תרגום, הבעיה היא שאני לא מוצא אחד בעברית. מה שאני עושה בינתיים זה מוצא באינטרנט תרגומים לגרסה אחרת, וזה שמתאים מבחינת מה שאומרים זה מה שרואים בתרגום על המסך אני לוקח. הבעיה היא שלא תמיד יש שם משהו 100 אחוז מתאים, והפיתרון הוא להקדים או לאחר את התרגומים שאני מוצא בכמה מאיות שניה. איזה תוכנה שאתם מכירים עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  14. Started by gavriel_e,

שמעו יש לי דיסק שקיבלתי שהוא עם תפריט ודיסק עם תפריט זה הרבה קבצים...ואין קובץ וידאו מישהו יודע איך אני יכול להפוך את זה לקובץ וידאו???

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. לא מזמן התקנתי תוכנה בשם ADOBE אילוסטראטור גירסה 12 אחרי זה מחקתי אותו כנרא לא בצורה הנכונה ועכשיו שאני מנסה להתקין אותו עוד הפעם המחשב אומר לי שכבר יש לי אילוסטרטור 12 במחשב ולא נותן להתקין אבל באצם אין לי אותו על המחשב מה אפשר לעשות חברה? זה קורה לי עם עוד תוכנה אחת שכרגע אני לא זוכר את שמה לפי מה שהבנתי זה שהוא נישאר ברגיסטרי של הווינדואוס ובגלל זה אני צריך למחוק אותו משם ואז הוא יתן לי להתקין אותו איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. היי חברה, ראיתי בכמה מקומות את האפקט הזה וזה נראה לי ממש מגניב לעשות את זה לכמה תמונות, חיפשתי מדריכים בגוגל ו youtube אבל לא מצאתי משהו מוצלח כל כך, הכי קרוב שהגעתי אליו זה המדריך הזה http://www.pixeldigest.com/cartooneffect.html שזה האפקט שאני מחפש, אך לצערי משום מה לא הצלחתי לעשות אותו לפי המדריך... כנראה באחד השלבים לא עשיתי משהו טוב. למישהו יש תוכנה קטנה אולי שעושה את האפקט הזה אוטומטי כבר? או הסבר יותר מפורט כיצד להגיע אליו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by asaf172,

שלום יש לי iriver e150 4gb והמחשב (וינ 7) לא מזהה את הנגן. מה עלי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הנגן ואוכל להעביר קבצים מהמחשב לנגן ולהיפך? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  18. Started by eli24,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה עם הפקד הנ"ל -(בעייה עם פקדי Activex) יוצא מכך שברגע שאני נכנס לאתר מסויים,לצורך העניין וואלה. אני לא יכול לראות תצוגות בפורמט פלש- וזה מפריע לי. והשאלה-- איך אני יכול לשתף את הפקדים האלה עם האתרים,כך שאני לא יחסם אוטומטית לתצוגות מעיין אילו... ומה הסיכונים??? אשמח לתגובה מהירה בתודה מראש אלי

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. Started by AmitMa,

אז ככה... קניתי שלט למחשב שאמור לשלוט במדיה פלייר ובשאר התוכנות של הסרטים... הבעיה היא שהייתי לחוץ עליו וקניתי אותו לפני שבררתי עליו. מסתבר שהוא סובל ממספר חסרונות. בין הדברים שממש מפריעים לי זה: 1. שהוא יכול לשלוט על התוכנה רק שהיא מוצגת, אם היא עובדת ברקע אי-אפשר לשלוט עליה, זאת אומרת שבשביל להעביר שירים במדייה פלייר (לדוגמא) אני חייב שהתוכנה תופיע ושאר התוכנות יעבדו ברקע. 2. זה שהשלט שולט על הווליום של התוכנה ולא על הווליום של המחשב וזה מעצבן! 3. וזה ממש משגע אותי! שהתוכנה של השלט חייבת לעבוד אבל הייתי מסתדר אם לא היו מרגישים אותה, הבעיה היא שהיא מוצגת בשורת המשימות וסתם תופסת מקום! יש אפשרות לפתוח אותה ב-IconTray? אולי הוספה של איזה פקודה לקיצור דרך של התוכנה? עכשיו ב…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by גליטו,

האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש

21. היי... אני מחפש פקודה שתעשה SUM או + של תאים בלולאה, הכוונה היא, שאני רוצה שהתכנה תעשה פעולת חיבור על כל מספר קבוע של תאים. לדוגמא: a2+a4+a6+a8........... וכן הלאה עד איןסוף...(כל שני תאים) ... אני מניח שזה אפשרי, אם מישהו יודע איך . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. Started by ww23,

שלום לכולם, אני חושב לקנות סינטיק 13, אבל הבנתי שאני לא ממש יודע מאיפה אני אמור לחבר אותו. (יש לו יציאת HDMI). במחשב עצמו, מאחורה, אני לא חושב שיש לי יציאה כזאת, ובאיזור איפה שהכרטיס מסך יש רק יציאות של DVI (שאני משתמש למסך) וVGA לידו. השאלה, האם יש במסך (dell 2007wfp) עצמו יציאה כזאת ואני יכול להשתמש בה בשביל הסינטיק? או שצריך להשתמש במחבר? ואם כן, אז איזה ולאן? תודה. סופש נעים

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  23. איפה אפשר למצוא הורדות של גרפיקה ופילטרים לפוטושופ בחינם?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי cubase sx 2 ואני לא יודע לעשות בו כלום אני רוצה בעיקר לעשות מקצבים ולהקלליט את עצמי וכל מיני שטויות ואפקטים אם תוכלו להביא לי מדריך או משהוא שיעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  25. מה היא עושה בעצם??? שולחת פקסים ללא פקס? יש לה אולי מדריך?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.