עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shasoosh,

אני מתאר לעצמי שזה דיי LongShot לקבל פה פתרון כי קהל המשתמשים של התוכנה אינו כזה גדול אך בכל זאת אולי מישהו יוכל להבין את הבעיה בגדול ומדוע היא מפריעה לתוכנה לתפקד כמו שצריך. XFIRE - תוכנת מסרים לגיימרים, סגנון ICQ , אפשר לצוטט בזמן משחק, לראות מי מהחברים משחק במה ועוד כמה פיצ'רים נחמדים. הבעיה שלי היא כזאת: יוזרים אחרים של התוכנה לא יכולים לראות על איזה שרת אני מחובר, הם רואים שאני און ליין, רואים איזה משחק אני משחק אבל את השרת או האייפיי הם לא יכולים לראות ולכן לא יכולים להצטרף אלי למשחק. הבעיה נובעת כנראה מה LSP. (ממה שהבנתי מהפורמים של XFIRE) בבדיקה שהרצתי בתוכנה LSPFix שנפוצה מאוד בקרב XFire Users בשל בעיות בחיבור קיבלתי את התוצאות הבאות : בבדיקה שהרצתי ב HijackThi…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by Rhx,

שלום,רציתי להשתמש בתוכנה אווטלוק עם האימייל שלי בהוטמייל,עכשיו יש שרת נכנס הוא כבר מזהה אותו אוטמטי של הוטמייל אבל אני צריך לרשום את השרת היוצא ואני לא יודע מהו,מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? יש מדריך או משהו?... תודה. מצטער על הנאביות מעולם לא השתמשתי בזה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by FireStar,

אני משתמש בתוכנה גירסא 0.29a, והיא עובדת אצלי בלי בעיות. היום נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט והפעלתי את המחשב מחדש וכמובן גם את המיול. להפתעתי הרבה כאשר נגשתי ללשונית שבה נראים הקבצים שמורדים, ראיתי שיש שם רק שני קבצים במקום כל העשרה שהיו מקודם. כאשר הסתכלתי למטה בלוג, ראיתי שהוא רשם לכל הקבצים החסרים הודה בנוסח: (Error: Invalid part.met fileversion! (009.part.met => (null מה אני עושה? אין מנגנון בתוכנה לשחזור? חברים אני ממש צריך עזרה כי אין לי כח להתחיל להוריד הכל מהתחלה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. אני לא יכול לפרסם את המדריך במערכת הזו, כי זה קוד HTML. להורדת המדריך כנס: www.galgul.vez.co.il ממש טיפה למטה יש את המדריך. (אה והפורומים שם זה רק לתמיכה-לא שנכנסים לשם במיוחד). תהנו !

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by generalA,

קניתי לפני שנה וחצי מצלמת סוני DV Mini משוכללת מאוד. כאשר אני מעביר ע"י Fire Wire בינה למחשב ובעזרת התוכנה של Windows Movie Maker האיכות שנוצרת לי הינה די ירודה לעומת האיכות כאשר אני מחבר ישירות את המצלמה ע"י כבלי בננה לטלויזיה. איך (ע"י תוכנה אחרת או אופציה בתוכנה הנ"ל) ניתן לשפר האיכות? יש לציין כי גם הקובץ יוצא גדול במיוחד ולא מצדיק את האיכות הדי ירודה... תודה אנשים !

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by ccc,

מי האחד שיגן, ועם זאת לא ישלוק את כל הזרון שלי או בקיצור מי לוקח פחות זכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by ELiA,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס קול שיש לי (הוא מובנה בלוח אם) לווינדוס 7? תודה רבה :]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. אני רוצה לתת שם ארוך לIMAGE אבל התוכנה לא נותנת לי :-[ יש למישהו איזה פיתרון? הוספתי תמונה שתסביר קצת יותר איפה שיש חץ זה מראה את המקסימום ואני צריך עוד 3 אותיות לפחות. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by shimon23,

כשאני מפעיל באקסל את אשף הפונקציות, ורושם לו שאלה, תמיד הוא רושם לי "רענן את השאלה שלך" ללא קשר לשאלה. איך ניתן לתקן את זה? כי למצוא מחט בערימת שחט זה ממש בקטנה לעומת למצוא שם פוקנציות נסתרות ללא הכלי הזה...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by SUBX2,

כאשר אני רוצה ליצרוב את הקובץ בNERO כדי ש ה DVD יקרה אותו הוא מחזיר אותו לMPG 2 מקודד מחדש מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. Started by Rafi921,

שלום אני רוצה ליצא דואר אלקטרוני וחשבונות דואר מ- outlook 2007 ל - windows mail איך אני יכול לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by tomchook,

שלום, אני כבר כמה שנים משתמש בNERO 6 כי ממה שהבנתי גרסאות 7 ו8 ממש התנפחו.. הורדתי גרסאת LITE של NERO 8, אבל כשניסיתי ליצור דיסק אודיו, דבר ראשון הוא לא הסכים לקרוא קבצים שנמצאים בתיקיות שכתובות בעברית, ואחרי שהחלפתי לתיקיות באנגלית, הוא אמר שחסר לו פלאגין להפוך MP3 לאודיו...דבר שנראה לי די מוזר.. אז בכל אופן, מה התוכנה לצריבה הכי טובה שקיימת היום, ששומרת על באפר גבוה, תומכת בעברית (וכמובן MP3), ולא מפוצצת את המחשב? תודה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. היי נתקלתי בבעיה מוזרה אז ככה קודם כל בזמן שאני משתמש באימיול אני בכלל לא יכול לגלוש כי הוא לוקח לי את כל רוחב הפס ועוד בעיה זה שאני מתנתק מהאימיול מכבה אותו לגמרי עדיין אני לא יכול לגלוש כי אין לי כיויכול רוחב פס פנויי. אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפתור את הבעיה שלי . תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. יש לי בעייה בערך שבועיים.. ולא זכור לי שהתקנתי משהו שגרם לזה. כל פעם שאני פותח תמונה במחשב אז המחשב נתקע ובמנהל המשימות של WINDOWS יש תוכנית בשם verclsid.exe שאני עושה עליה סיים משימה התמונה נסגרת והמחשב חוזר לרוץ. סרקתי וירוסים ורוגלות ולא מצא כלום. מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by jan_p,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by yamedi,

שלום לכולם ! בתקופה האחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-eMule בחלון ה- servers למטה בכרטיסיית ה- log מופיעה לי ההודעה הבאה : Error # eMule Serverlist # (193.138.231.210:4242) - Your IP is part of ipfilter.dat file לחלק מין השרתים שאני מתחבר. למה זה קורה ? ואיך אני יכול לסדר את זה ? * יש לי ip קבוע אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ללא חייגן ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Wizard Of Oz,

האם אפשר להפוך את המוזיקה בתוכנה GUITAR PRO 3 לקובץ מידי רגיל?? אם כן איך?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. צריך תוכנה בישביל ליראות סרטים בבקשה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  20. אני משתמש בג'ימייל דרך Mozilla Thunderbird, ואי אפשר לשלוח הודעות, מכיוון שהפורט שהזנתי לא נכון. מה צריך לכתוב שם..? :s05:

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. בווינדוס 7 יש אפשרות רק לNEXT שברגע שאתה לוחץ שם כל הווינדוס הישן עובר לתיקייה windows.old ויש אפשרות פירמוט שלא נשארת התיקייה הזאת השאלה שלי היא מה עדיף? הרי מצד אחד זה מעביר הכל לתיקייה windows.old אבל זה לא פירמוט? מה מנקה יותר טוב תמערכת והאם יש עוד הבדל חוץ מזה שהתוכן הישן עובר ל windows.old? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by talisman,

שלום. יש לי בעיה עם האתר של בנק הפועלים במוזילה פירפוקס האם יש דרך לעשות שהוא ייראה את האתר כמו שצריך?

23. ניסיתי לשנות הגדרות אבל כל הזמן הוא קורס מישהו נתקל ? מערכת WIN 7 64 BIT מפרט בצד

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by kkffiirr,

יש למישהו המלצה לתוכנה שממירה וידאו לפורמט הזה? מה השם המלא של הפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by ParanoidLoneWolf,

מצאתי בבית מצלמת-רשת שהזיהוי היחיד שקיים עליה הוא שם החברה VIEWCOM, בלי פירוט של דגם. ומכיוון שהCD נאבד מזמןמ הרצתי חיפוש בגוגל על-מנת למצוא את החברה ואז בתקווה למצוא את הדרייברים... דהבר היחיד שמצאתי שהוא קרוב זה דף של חנות מקוונת כלשהי המוכרת מצלמות-רשת של החברה, וקישור מאותו אתר לאתר דרייברים שלא הצלחתי להירשם אליו (יותר מדי פרסומות וpop-ups). המצלמה בעיקרון דקיקה, על זרוע גמישה כזאת ובצבע כסף, בעלת חיבור USB (כמו כל מצלמה אני מניח, לא מתמצא בתחום): http://www.optimasys.co.il/images/1548.jpg אם למישהו במקרה יש את המצלמה הזו ויכול להעלות את הדרייברים לרשת או אם מישהו במקרה יודע באיזה דגם מדובר ויודע היכן למצוא את הדרייברים המתאימים נא לעזור אין לי ציפיות גבוהות …

דיונים חדשים בפורומים