תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל אלה שיש להם acrobat 6. יש לי בעיה קטנה עם זה, כשאני רוצה לסרוק מסמך בשחור לבן הוא סורק לי לא את כל המסמך אלא רק עד האמצע כאילו אני סורק דף A4 שמוטה הצידה (ולא עומד). יש לי סורק של microtek מגירסת scanmaker 3630. (לא ממש חדש ולא עם דרייבר מלא ל XP). בכל אופן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ואיך הוא פתר אותה? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מוריד לשולחן העבודה קבצים של אופיס מהמייל שלי doc pps ppt.... אחרי שאני מוחק אותם נשאר לי קובץ עם אותו שם ובלי גודל שאי אפשר למחוק עכשיו ראיתי שפתחו על זה המון הודעות שמסבירות איך למחוק אותם... אבל לא אמרו איך לגרום שהמחשב לא יצור קבצים חדשים כאלה....... מישהו יודע??
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
למה כשאני מוריד משהו בביטורנט אז אחריי כמה זמן ההורדה פשוט ''קופאת'' היא כאילו נתקעת ולא ממשיכה. אני משתמש בlh-bittorent 3.0. מישהו יודע מה לעשות בשביל שזה יעבוד כרגיל?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים אחי הגאון נכנס דרך האקספלורר לכמה אתרים לא כשרים כנראה וכל המחשב עכשיו מלא בספייוורים, עשיתי הרצה בתוכנה AD AWARE ובתוכנה SPYBOT SEARCH AND DESTROY... הם מחקו כמה דברים אבל נשאר משהו מעצבן ליד השעון שכל פעם קופץ\! אין איזה תוכנה שתעזור לי (חינמית?) או לא חינמית, מצדי לרכוש תוכנה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני זוכר לפני כמה שנים היה ווירוס בארץ שכיבה לאנשים את המחשב עם הודע כזאת של זמן הולך אחורה היה לזה איזה פתרון של כיבוי משהו בהפעלה של ווינדוס מישהו יכול לעזור לי עם זה? יש פה פשוט מחשב פנטיום 3 שבקושי סוחב XP עם SP1 ויש בו את הבעיה הזאת ואני חייב לפתור אותה כי מעשימים אותי שאני גרמתי לה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בעבר הציעו לי פה את Total Recorder. משום מה התוכנה מכניסה רעש כל פרק זמן מסויים ( דקה ו-5 שניות)להקלטה. ניסיתי להוריד גירסה אחרת ומשום מה הבעייה היתה קיימת גם שם. אני יודע שגם תוכנה Audacity יודעת לעשות את העבודה הזו אבל הסתבכתי איתה ולא הצלחתי להקליט איתה. האם מישהו מכיר תוכנה נוספת שיודעת לעשות את העבודה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני צריך די בדחיפות תוכנה חינמית שתמיר לי קובץ pptx לקובץ avi ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות אבל הגירסאות החינמיות שלהן משאירות את הלוגו של התוכנה על הסרט שנוצר מישהו מכר תוכנה שממירה ולא משאירה לוגו?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קופץ לי חלון כל כמה דקות אם הודעה כזן מה אני אמור לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום חברה. אני צריך תוכנה כזו,שגם תהפוך לי את ההארדדיסק מ Fat32 ל-NTFS. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
למי שלא מכיר את התוכנה ניתן http://www.oovoo.com. תודה מראש וחג שמח, dr70
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת על כמה אני צריך לשים את ה- PAGE FILE שלי (אני מדבר על INITIAL SIZE ו- MAXIMUM SIZE) אם יש 1 גיגה זיכרון והארדיסק של WD160GB, 2 מחיצות, אחת קטנה מאוד ל- GHOST והשנייה לכל השאר. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום כשאני פותח תיקייה בשולחן עבודה בשם חדשים ואני שם בה קבצים מה שזה לא יהיה ואני נכנס אליה אח"כ מופיע לי חלון של שגיאה ואז אני עושה אל תשלח דו"ח שגיאה..אם אני פותח תיקייה בכל שם אחר אז זה לא קורה.. מדובר בWIN XP למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב,מגיע לשולחן עבודה ואז עולה לי ההודעה הזאת: ועוד תוכנה,עכשיוו לא עשיתי כלום אז למה זה עולה??? זה כבר 3 ימים(3 הפעלות). מה לעשות? תודה. ועוד משהו. אני פותח את ה-Winamp ומעתיק את כל הקבצים בהתקייה מתוך הווינאמפ ועולה לי ההודעה הבאה: חיפשתי בלוח בקרה לא מוצא כלום... חיפשתי בתיקייה אותו דבר... מה לעשות? אני חייב לציין שזה מאז שפירמטתי את המחשב,אחרי כמה ימים זה התחיל כל הדברים האלה. והוא עובד יותר טוב מפעם שעברה. ועוד בעייה קטנה,שאני פותח את המחשב עולה לי משתמש וסיסמה,אין דרך לבטל את זה במשתמשים וכל זה בלוח בקרה,זה כאילו מבוטל. מה לעשות? תודה על שלושת הבעיות.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני רק נוגע עם העכבר בקובץ AVI, אפילו סתם פרק של FAMILY GUY מופיעה לי ההודעה ש WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, מה אני יכול לעשות עם זה? לשדרג את המקודד XVID? ניסיתי... לא עוזר... צירפתי תמונה של הההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריביר לUSB ? כנראה שהדיסק פגום
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ויש גם Advanced Server ??? :s05: ??? למה היא משמשת ככל שתרחיבו אבין יותר תודה... ;D
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל כל פעם שאני מעלה משחק זה מעלה אותו ואז מתחיל את המשחק עצמו מהתחלה מישהו יודע אולי למה ?! .. לעזעזל זה עושה את זה .. תודה . הטמפ לא גבוהות בדקתי
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב זיכרון הפיזיקלי של המשחב החופשי נופל ל כ- 280MB כאשר יש לי 4GB וזה גורם למחשב שלי להיות מאוד איטי ולפעמיים(בדר"כ זה קורה באמצע תהליך של החילוץ) עד כזה מצב שלא ניתן אפילו לעבוד איתו, פעם זה לא היה ככה .(לעומת זאת CPU USEGE לא עולה על 15 אחוז) מדוע זה קורה ? מה הבעיה ? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, אם למשהו יש את ההתקנה הזאת בבקשה ליצור קשר באי סי קיו 227651622.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הורדתי סרט דרך תוכנת האימיול. כשאני מנסה לראות אותו, הוא מוציא הודעת שגיאה על התוכנה שאיתה אני פותח אותו (ניסיתי 3 תוכנות שונות) וסוגר אותה ואח"כ רושם שאין דיסק ב D (הסידירום שלי) ואני לא מבין מה הקשר כי הסרט נמצא על ההארד דיסק ואין לו שום קשר לסידירום. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה להדביק כתוביות לסרט, אבל הסרט הוא בפורמט ogm . מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והכנסתי לה מפות של ניורק ופלורידה אבל אני מקבל את השגיעה הזאת (מצורף תמונה בלינק ) http://img2.tapuz.co.il/forums/1_91346719.jpg איך אני יכול לפתור את זה תודה ניסים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום,יש לי את התוכנה הזאת PC Probe II שבודקת מהירות מאוור,טמפרטורות וכו' רציתי לדעת עד כמה היא מדוייקת כי יש לי תחושה שהיא טועה תודה יום טוב
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איפה האפשרות בשועל שדומה לתוסף SessionSaver במקרה שאני יוצא מfirefox ורוצה לשחזר את הלשוניות תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת מבחינת תיקון קבצי רגיסטרי פגומים וניקוי קבצי זבל מהמחשב?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-