עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה להכין כל מני קליפים כאלו שמשלבים תמונות וקטעי וידאו עם מוזיקה ברקע ואני לא מוצא שם של תוכנה שעושה את זה. הויסטה יש תוכנה שעושה משהו דומה. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by tomer_et,

רציתי לדעת אם יש דרך לחלוק קבצים בקאזה מספריה השונה מהסיפריה שאליה יורדים הקבצים. הכוונה שלי היא אם לדוגמה אני מוריד את הקבצים לכונן C ואני רוצה לחלוק קבצים שנמצאים בכונן D. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. אני חושב שאפשר לפחות מקווה (: אני רוצה להעלות קובץ SWF בתור חתימה , אפשרי ? ואם כן אני אשמח אם תתנו לי מקום שאפשר להעלות אליו, לא מכיר מקומות

4. נניח ויש לי מצגת של 40 עמ' ואני רוצה להדפיס בכל דף 4 עמודים. אני יודע איך עושם את זה אבל הבעיה שעדיין יש המון מקום ריק בשוליים ואני רוצה להמצגות יהיו מתוחים וגדולים יותר. האם ההגדרות ניתנים לתיקון או שככה זה ואין מה לעשות? יש לכם רעיון מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by simonsix,

הדפדפן לוקח משאבים בצורה מטורפת מהמערכת למרות שהוא לא עמוס בתוספים. דבר שני,הוא פותח לי אחרי כמה זמן עוד דפדפן במערכת למרות שרק אחד פתוח, אולי זה וירוס? עוד שאלה : איך אני מפחית את ה MEM USAGE של הפיירפוקס? ניסיתי ע"י הסרה של רוב ה ADD-ONNS שאני לא משתמש וזה לא עזר בכלל, למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  6. כבר כמה שנים מותקנת לי גירסה כזו או אחרת של נורטון אנטיוירוס/פיירוול ונמאס לי. הוא כבד, מגושם, יש לו תקלות משונות... בקיצור די. הפעם הלכתי על הפיתרון החוקי והזול - אנטיוירוס של AVG שחוץ מזה שהממשק שלו ממש מכוער, עושה את העבודה מצויין. פיירוול SYGATE - לא נמצא לי על המחשב הרבה זמן אבל מסתמן כאחלה פיתרון. השלב הבא הוא חסימה מוחלטת של POPUPS ובעיקר Flash ads , ואני לא מצליח למצוא משהו שעובד בצורה מקצועית ולא מקבל ביקורות פרנואידיות באינטרנט. כרגע מותקן לי All-in-One SECRETMAKER - כלי שנראה מאד יעיל ממבט ראשון - חוסם פרסומות, חוסם חלונות קופצים, מסנן ספאם, מסתיר כתובת IP, מוחק היסטוריה, מוחק קוקיז... עושה הכל ובחינם. מצד אחד יש לו הרבה ביקורות טובות, מצד שני הביקורות היותר מ…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

מרוב הנמענים שלי אני מקבל ג'יבריש, כשהם כותבים בעברית, אם אני רושם אליהם הם רואים את מה שאני רושם, למישהו יש מושג איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by INON,

הכנתי אתר בפרונט פייג' בשביל הכיף, ועכשיו כשני רוצה לעלות את האתר אני לוחץ על קובץ >> פרסום אתר>>> והוא נותן לי כמה אפשרויות ... ניסיתי את כולם שיעלו לאתר שפתחתי בנענע אך הוא לא מעלה לי את הקבצים איך אפשר לעלות את הקבצים שבפרונטפייג דרך התוכנה .. כדי שהקישורים שעשיתי בתוכנה השתנה מהכונן הקשיח שלי לאתר בנענע (אם יש בכלל דבר כזה..) עזרו לי

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by D-Bang,

כרגע אני משתמש בNOD32 ומחפש חלופה חינמית הבנתי שיש את AVG, AVAST ו Antivir Avira עשיתי חיפוש בפורום אולם לא הגעתי למסקנה חד משמעית. חשוב שלא יכביד על המערכת ושיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר. אם למישהו יש ניסיון עם התוכנות אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by ashbit_q,

יש לי מחשב נייד של lg דגם le50 המחשב עבר פירמוט עכשוי עקב הבעיה. הבעיה: המחשב בשני חיבורים לא מזה את היואסבי ובאחד מזהה לפרקים. שאלה: אולי יש צורך בדרייבים מיוחדים לפתור את הבעיה. הערה: יש לי winxp sp3 וזה לא פועל כאמור עבר פירמוט. אם זה לא שייך לא לנעול אלא להעביר אם אפשר (אולי זה שייך לבעיות חומרה).

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by somsom9,

אני מחפש תוכנת צפיה אבל הכי טובה שיש נמאס לי מהמדיה פלייר ואני צריך גם מקודדים טובים שיפתחו לי הסרטיםםם כבר זהו ועם הפשר לינקים להורדה תודה רבההה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

האם יש דרך להפעיל קבצי mpc על winamp?פאץ' או משהו שאפשר להוריד

13. מסיבות שלי אני רוצה לנעול את הכונן הקשיח. יש לי מספר חשבונות ב-XP PRO, ובעצם משאר החשבונות אני מעוניין מדי פעם (שוב מסיבות שלי) למנוע גישה למחשב, אז הסיסמאות על החשבונות שלהם לא באה בחשבון, כי הרי רק לפעמים אני רוצה למנוע את הגישה שלהם למחשב, לא תמיד. אז אני מחפש תוכנה חינמית שיכולה לנעול את הכונן הקשיח עוד לפני שווינדאוס בכלל נכנס לחלון שבו מוצדגים החשבונות ומשם עושים LOGINS. תודה.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  14. איזה תוכנה עדיפה לניקוי המחשב ? TuneUp Utilities 2011 או Advanced SystemCare ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by redead,

COOKIES וBOOKMARKS.. אני מפרמט את המחשב , איך לגבות את המידע מהדפדפן הזה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח את הדיון מצטער אם אני טועה. יש לי וידנוס xp חוקי כמובן ויש קובץ שמופיע לי כל הזמן על שולחן העבודה אפילו אם אני מוחק אותו הוא חוזר זה קובץ txt שבתוכו רשום את האות b השם של הקובץ הוא dxva_sig מזה אומר ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

אני מתאר לעצמי שזה דיי LongShot לקבל פה פתרון כי קהל המשתמשים של התוכנה אינו כזה גדול אך בכל זאת אולי מישהו יוכל להבין את הבעיה בגדול ומדוע היא מפריעה לתוכנה לתפקד כמו שצריך. XFIRE - תוכנת מסרים לגיימרים, סגנון ICQ , אפשר לצוטט בזמן משחק, לראות מי מהחברים משחק במה ועוד כמה פיצ'רים נחמדים. הבעיה שלי היא כזאת: יוזרים אחרים של התוכנה לא יכולים לראות על איזה שרת אני מחובר, הם רואים שאני און ליין, רואים איזה משחק אני משחק אבל את השרת או האייפיי הם לא יכולים לראות ולכן לא יכולים להצטרף אלי למשחק. הבעיה נובעת כנראה מה LSP. (ממה שהבנתי מהפורמים של XFIRE) בבדיקה שהרצתי בתוכנה LSPFix שנפוצה מאוד בקרב XFire Users בשל בעיות בחיבור קיבלתי את התוצאות הבאות : בבדיקה שהרצתי ב HijackThi…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. Started by bykeking,

אני רוצה להעביר לאח שלי את השירים שיש לי באייטונס... עכשיו חלק מהשירים זה מריפים וחלק אתם יודעים מאיפה... עכשיו הם מאוכסנים בכל מיני מקומות במחשב ורציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את כל הלייבררי לdvd לא כדיסק מוסיקה אלא כdata... help

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by ELiA,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס קול שיש לי (הוא מובנה בלוח אם) לווינדוס 7? תודה רבה :]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. שאלתי נשאלה כבר רבות בעבר, אבל הפתרונות שהוצעו לה לא טובים לי: יש לי כרטיס מובנה של RADEON 1250. כמו כן, על ה-XP שלי מותקן מדיה פלייר 9, ואין בכוונתי לעדכנו לגירסה של 10 או 11 (או יותר!). הבעיה מתחילה כשקבצי מדיה מסויימים באינטרנט נצפים בגוונים מרוחים של ורוד-ירוק-כחול (בעיקר) ובמקביל גם צץ לו קובץ DXVA_SIG על הדסקטופ (שמזכיר לי שישנה בעיה...). קראתי, חרשתי וחפרתי בפורומים השונים (לא רק בארץ) וכולם מדברים או על ביטול סימון בWMV Acceleration במאפייני הכרטיס, או שולחים ללינק הזה: http://codecs.microsoft.com/codecs/i386/voxmsdec.CAB או טוענים שזה קשור לעדכון המדיה פלייר. ואולם- אין לי מושג איפה הWMV Acceleration נמצא בכרטיס שלי, ולא מצאתיו בשום מקום בתפריטי הכרטיס השונים. כמ…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני חדש כאן. אחלה פורום. רציתי בבקשה לינק לדרייבר הכי חדש לכרטיס המסך שלי. יש לציין כי הורדתי את התוכנה forceware אבל היא החזירה את הכרטיס מסך שלי לגרסה יותר קודמת :-\ תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  22. היי נתקלתי בבעיה מוזרה אז ככה קודם כל בזמן שאני משתמש באימיול אני בכלל לא יכול לגלוש כי הוא לוקח לי את כל רוחב הפס ועוד בעיה זה שאני מתנתק מהאימיול מכבה אותו לגמרי עדיין אני לא יכול לגלוש כי אין לי כיויכול רוחב פס פנויי. אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפתור את הבעיה שלי . תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. Started by omrij,

שלום לכל כרישי הביטורנט במידה ואני רוצה לקבוע שכל טורנט שהגיע לרטיו X יעצר/ימחק איך אני עושה את זה? במידה וזה לא אפשרי בAZUREUS, יש תוכנת ביטורנט אחרת שיכולה לעשות את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by alonpartuk,

אני מעוניין להעביר מיילים מ-outlook exprees ( office 2000) ב -98 ל 2003 outlook בXP ניסיתי דרך יצוא ייבוא אבל הoutlook 2000 יוצר קובץ שה03 לא מכיר ,האם יש נתיב כלשהו שה -outlook שומר את המיילים שאני פשוט יכול לעשות העתק הדבק או שיש איזו שהיא דרך אחת..

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.