תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום האם יש דרך להעביר את ההיסטורי שלי מהגרסת אייסיקיו הקודמת (2003b) לגרסה החדשה (ICQ5)? תודה. נ.ב: לפי רושם ראשוני, אני חוזר חזרה די מהר... הקודמת היתה יותר טובה. אבל ניתן לזה עוד כמה ימים...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מנסה כעת להשתמש בתוכנות המומלצות מהסטיקי, מה לאחר שכבר ניסתי מגוון של תוכנות שלא הצליחו כלכך לעזור לי בהמרת קבצי WMV לכל פורמט אחר בניסיון לשמור על משקל הקובץ ועל איכותו, בנסיון היחיד הטוב שהיה לי המרתי קובץ של 9 מגה מ- WMV ל- AVI ונוצר לי קובץ אמנם תקין אבל ששוקל 236MB כל משחק שניסיתי לעשות ברמת ההגדרות הקידוד היוצא פגע לי בסנכון הקול עם התמונה שאלה נוספת שמתבקשת כאן היא לגבי המלצה לתוכנה שתתמוך במערכת ההפעלה של 64 ביט ותנצל בצורה יותר טובה את המעבד ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות יש לי מערכת הפעלה XP עם service Pack 3 , משום מה כאשר אני מפעיל את "החיפוש" אני מקבל רק את הכלב הצהבהב וכל האזורים של חיתוך החיפוש פשוט לא מופיעים ראו תמונה שמתארת את המצב מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, בוורד 2010 יש לי בתצוגה 2 דפים בדר"כ (100% זום), אבל הדף הראשון מוצג משמאל והדף אחריו מוצג מימין, מאחר ואני רושם בעברית בדר"כ אני מעוניין שהדף הקודם יהיה מימין והדף העוקב משמאל, האם יש אפשרות לשנות זאת? בנוסף אני מחפש המלצה על תוכנת clipboard נוחה, קלילה שמאפשרת שמירה של כ-5 העתקות לפחות. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי חשבון ג'ימייל. מסתבר שבאיזה שהוא שלב הוגדר לחשבון להעביר את המיילים גם לג'ימייל שמותקן בנייד שלי (לא זכור לי שאני עשיתי את זה). בכל אופן, המצב כעת הוא שאם אני פותח את הג'ימייל בנייד, אני רואה את כל המיילים שנשלחו אלי. איך אני משנה את ההגדרות כך שהמיילים (שממילא מגיעים למחשב הנייח) לא יעברו לנייד (לך תדע, אולי גם עוברים למכשירים אחרים). האם ישנה דרך לעשות זאת או רק להסיר את הג'ימייל בנייח ולהתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
COOKIES וBOOKMARKS.. אני מפרמט את המחשב , איך לגבות את המידע מהדפדפן הזה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני בא להתקין את השפה עברית על התוכנה אז באמצע של ההתקנה זה רושם לי את ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות שיש את ההודעה הזאת ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני די חדש בנושא http://img373.imageshack.us/my.php?image=sincity3rd.jpg ואני לא יודע איך עושים מסגרת אם למישהו יש מדריך שיביא לי
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ניסיתי על שלושה מחשבים שונים שהם מחוברים לספקים שונים ניסיתי לשנות את הטווח של הפורטים, ביטלתי את הפאייר ואלל! שום דבר לא עוזר! זה תמיד מוצא איזה פורט שהוא חסום! מישהו פה יודע למה? יש מישהו שמצליח להתחבר לשרת הזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אולי מיהוא יודע על תוכנה שיודעת לחלק דיסק DVD לכמה דיסקים CD?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כל מה שניסיתי לעשות לקובץ וכל התוכנות שהתקנתי כדי לשחזר אימיילים מקובץ DBX בעייתי לאחר ניקוי ודחיסה של התוכנה (OE) לא עזרו ואני מצליח לשחזר רק 35 מיילים גג. אני צריך הפניה דחופה למעבדה מקצועית שיודעת לטפל בדברים כאלו, בבקשה תעזרו לי. ירון - 052-8541981. ICQ 2667735
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
עשיתי שחזור לכונן בהארדסיק הקודם שהיה לי, השחזור היה מוצלח אבל הבעיה היא שהתוכנה ששחשזרה את הקבצים שחזרה גם קבצים שמחקתי לפני מלא מלא זמן ועכשיו מה שקורה זה שיש לי מלא מלא קבצים "מתים" שלא עובדים וסתם תופסים מקום והם נמצאים בכל מיני תיקיות וזה נורא קשה לדעת מה טוב ומה לא בנוסך לזה שצריך לעבור תיקיה תיקיה ולחפש אותם... מישהו מכיר תוכנה כזאת שעושה את העבודה במקומי?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, האימיול במחשב אחר ברשת על LOW ID ואני לא מצליח לשנות את זה, יש הצעות? תודה, אלי.
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הנורטון עושה לי בעיות הוא לא פועל... השאלה היא האם אני יכול להתקין את ה- kaspersky ושהנורטון העדיין על המחשב... הם לא יפעלו במקביל, הנורטון שלי לא עובד...
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לתוכנות פיצול קבצי וידאו ותוכנות להמרה של פורמטים של וידאו. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מצאתי בבית מצלמת-רשת שהזיהוי היחיד שקיים עליה הוא שם החברה VIEWCOM, בלי פירוט של דגם. ומכיוון שהCD נאבד מזמןמ הרצתי חיפוש בגוגל על-מנת למצוא את החברה ואז בתקווה למצוא את הדרייברים... דהבר היחיד שמצאתי שהוא קרוב זה דף של חנות מקוונת כלשהי המוכרת מצלמות-רשת של החברה, וקישור מאותו אתר לאתר דרייברים שלא הצלחתי להירשם אליו (יותר מדי פרסומות וpop-ups). המצלמה בעיקרון דקיקה, על זרוע גמישה כזאת ובצבע כסף, בעלת חיבור USB (כמו כל מצלמה אני מניח, לא מתמצא בתחום): http://www.optimasys.co.il/images/1548.jpg אם למישהו במקרה יש את המצלמה הזו ויכול להעלות את הדרייברים לרשת או אם מישהו במקרה יודע באיזה דגם מדובר ויודע היכן למצוא את הדרייברים המתאימים נא לעזור אין לי ציפיות גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני צריך או תוכנה או משהו לא יודע אני צריך לעבוד עם שורות או משבצות כמו דף של מחברת... תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום הנכון או אם עברתי על איזה חוק... יש לי מחשב נייד של DELL מסוג STUDIO 1535 והוא הגיע כאשר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה.. אני מנסה לפרמט אותו לאקספי ואני לא מצליח ניסיתי עם וינדוס אקס פי SP3 וניסיתי גם להכין בעזרת התוכנה NLITE וינדוס עם הדריברים של הצ'יפסט של המחשב שלי.. ועדין לא הצלחתי.. איך אני יכול לפרמט אותו לאקס פי.. זה די דחוף לי.. אני לא מסתדר עם ויסטה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על תוכנה שתשנה לי את הIP כל שניה או כל דקה כי אני מוריד מאתרים שהם לא נותנים לי להוריד כל פעם הם חוסמים אותי ל15 דק' לכל הורדה אם אני ימצא תוכנה שתשנה לי את הIP אז אני יכול להוריד בכיף כל דבר בלי להמתין דוגמה כמו אתר רפידשאר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב... השאלה שלי היא- מה?! למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים של הכרטיס והמחשב שלי מזהה אותו. הבעיה שכשאני מנסה לראות את מה שהוידאו שלי משדר (אני מחבר אותו בכבל של אנטנה), הוא לא מראה לי כלום. אני צריך תוכנה מיוחדת???? אם כן איזה תוכנה?? ומה הבעיה? למה אני לא רואה שום דבר שמשודר מהוידאו? יש תוכנה שמומלצת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה עד עכשיו התעסקתי עם התוכנה שהיא באמת שימושית, התקנתי אותה עם הדיסק שבא עם המסך. כבר שבוע שהיא עושה לי בעיות היא פתאום רושמת שהמערכת שלי לא תומכת בתוכנה. למרות שעד עכשיו היא עבדה מצויין. הסרתי והתקנתי והסרתי והתקנתי וכלום לא עוזר. מישו יודע מה הבעיה פה? או שיש לכם איזה תוכנה חלופית לה? שוב אני מציין מסך t220 של סמסונג. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הבאנר הבא: http://www.serethd.com/image_upload/images/2009/02/rapidshare2.png אני רוצה ליצור עוד שניים חדשים כאשר באחד מהם יהיה כתוב בתוך המסגרת של מה שכבר יש לי INFORMATION ובאחד יהיה רשום SCREENSHOTS. אני רוצה שזה יהיה בדיוק באותו הפונט והצבע,אין לי שום מושג בפוטושופ והייתי מאוד שמח אם מישהו היה עוזר לי בזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
או קי אז ככה אני מדליק תמחשב.. הוא עולה מגיע לשולחן עבודה ואז אחרי שניה ישר יש מסך שחור ואז כזה מסך לבן מרצדד ממש מלא .. עשיתי סירקת וירוסים דרך ה מצב בטוח לא עזר.. מה אפשר לעשות ? אני לא ב OC ולא כלום כיאלו יום אחד החליט להידפק המחשב.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בס"ד שלום בעמוד הנ"ל : http://get.adobe.com/flashplayer/trigger/0/ אמור לצפוף הלשונית הצהובה שאומרת שיש קובץ שמוכן להורדה או משהו דומה .. וזה פשוט לא צף, איך אני מסדר ומעדכן את הגרסא ל10 תודה רבה שבוע טוב ומבורך
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-