תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הבוקר הדלקתי את המחשב ואין צליל, אין אפשרות לשמוע כלום, אפילו הרמקול למטה נעלם ניסיתי לעדכן דרייבר, אך ללא הצלחה מה עלי לעשות? :-\ מבקש עזרה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
גם לכם יש בעיות עם FF1.5 באתר msn.co.il ?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שיכולה להקליד פקודות קול ישירות לוורד,עם מיקרופון ותומכת בעברית. העיניין הוא שאני לא יודע אם קיימת תוכנה כזו בכלל... זה לבן-דוד
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בעבר הציעו לי פה את Total Recorder. משום מה התוכנה מכניסה רעש כל פרק זמן מסויים ( דקה ו-5 שניות)להקלטה. ניסיתי להוריד גירסה אחרת ומשום מה הבעייה היתה קיימת גם שם. אני יודע שגם תוכנה Audacity יודעת לעשות את העבודה הזו אבל הסתבכתי איתה ולא הצלחתי להקליט איתה. האם מישהו מכיר תוכנה נוספת שיודעת לעשות את העבודה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצגת סרטי VCD (הפורמטים האחרים עובדים טוב Divx , XviD ) כל פעם שאני מנסה להציג סרט VCD אני מקבל את ההודעה המצורפת מה עושים ?? ???
-
אני רוצה לשנות את השמות של האנשים בהמסנג'ר שלי..איך ואיפה? תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
^ אז ככה אם יש לי זכרון 1GB והמשחב הולך ומעט את הקצב שלו כאשר ישנם 20 טאבים במוזילה, כשיהיה לי 2GB הוא יתחיל את אותו תהליך ההאטה רק לקראת 40? יש הגיון? או שזה לא קשור וגם ב2GB של זכרון הוא יתקע ב20 טאבים?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
יש לי אינטל 8400 ו4 ג"ב זיכרון. מערכת הפעלה vista ultimate אני מריץ רק אקספלורר והCPU עומד על 100%. המחשב בקושי זז! מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
באיזו תוכנת FIREWALL עדיף להשתמש.. ZoneAlarm או Norton Security? אני משתמש הרבה בeMule ושמעתי שzonealarm גורם להפרעות בתוכנה... השאילה השנייה היא לגביי משהו שנורא מציק לי, התקנתי בזמנו Norton SystemWorks וזה התקין את הProtectoer שלו על הסל מחזור הישן.. וכמובן כל הקבצים שאני מוחק הולכים עכשיו לתקייה החדשה שהתוכנה יצרה, Recycler\Nprotect, בכל אופן בשלב מסויים החלטתי להפטר מהתוכנה רק שמה, כל הקבצים שהיו בתיקיה נותרו שם כאילו כלום לא קרה.. וברגע שאני מנסה למחוק אותם "ידנית" אז הוא רושם לי File not found ושואל אותי אם לדלג להבא שכמובן כותב אותה תשובה וכן הלאה.. ניסיתי כבר הכל, התקנתי מחדש את התוכנה וניסיתי למחוק אותם דרכה, שיחקתי עם הרגיסטרי אבל שום דבר לא עוזר וזה סתם תו…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אם אני עושה Print Screen עושה לזה הדבק בצייר ופשוט שומר התמונה יוצאת גדולה מדי אני לא יכול להעלות אותה לפרום... באיזה פורמט הכי טוב לשמור אותה? או מה כדאי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בעיה עם הדפדפן MOZILLA FIREFOX עד עכשיו הייה לי MAXTHON 2 אי פעלה בלי בעיות בכלל רק איטית ביותר הFRIFOX פועל מהיר ביותררררררררררר אבל יש בעיות פה ושם בכול מיני אתרים שחבוים לי האתר לא מסודר טוב איך אפשר לפתור את זה ?? ועם לא אין איזה דפדפן נורמלי בלי כול הבעיות האלו אבל מהירררר
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כשאני מקודד עם TMPGEnc והוא ממוזער, אז הוא עובד כמו צב. כשאני שם את TMPGEnc בתור החלון הבולט ועוזב את המחשב, אז הוא רץ בטיל. אבל אם אני נניח, אמזער ואעזוב את המחשב הוא עדיין ירוץ לאט. ז"א שהוא חייב להיות חלון עליון כדי לעבוד מהר, ואני לא יכול לעבוד ככה על המחשב וזה תוקע אותי. למישהו יש עצה\ פיתרון? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלומות אני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי כמה דברים. המשקל הכולל: 3.72 ג'יגה. כמו כן אני משתמש בתוכנת הצריבה נרו והצורב Nec3540a אני מתחיל את הצריבה ומיד אחרי שהוא מסיים את ה caching files שלו הוא מפסיק את הצריבה בטענה ש Buffer too large. אנלא'דע מה לעשות... כמו כן דיברתי על התוכנה כעל בן אדם. אז מה. בתודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת וכל מה שמצאתי זה מלפני 3-4 שנים... מחפש משהו עדכני. תודה!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היום קניתי את העכבר logitech g500 הסרתי את הדרייבר הקודם של ה-g5 שלי ומאז אני לא יכול לשנות שפה מאנגלית לעברית ולהפך,רק אפשר להשתמש ב-caps lock בדקתי שהבעיה באמת מהדרייבר של הg500,ברגע שהסרתי אותה הכל עובד מעולה בדקתי בפורומים של logitech ויש שם שני אנשים עם אותה הבעיה בדיוק. מצפה לעזרה. יניב
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן. אתחיל בזה שלא ידעתי ממש איפה אני ממקם את הטופיק הזה, אם יש צורך בהזזתו - בהצלחה ומצטער על הטרחה.. חח שבוע שעבר הייתי במצב שרציתי לכבות את המחשב שלי אך הוא היה ללא מסך מחובר (המסך של המחשב שלי ושל ההורים שלי משותף והוא היה אצלהם). כאשר ניסיתי ללחוץ לחיצה מהירה וקיוויתי שיתכבה לאחר כמה שניות בכיבוי מסודר לא קרה כלום. גם כאשר לחצתי לחיצה ממושכת לא קרה דבר. איך מגדירים את הדבר הזה? דרך הווינדוס? דרך הביוס? אפשר בכלל להגדיר את זה? חח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 1950XT אין לי מושג אם זה קשור, אבל כשאני מפעיל סרטונים שעולים בדף אינטרנט הסרטון נראה בצבע מרוחך ירוק חזק עם סגול ואדום, אבל שומעים טוב וזה קרה לי גם כשהפעליתי סירטונים של WMA וHD בכל התוכנות ובMV2PLAYER מה שמוזר שתוכנה של נרו 7 רואים הכל מצויין, ד"א יש לי מקודדים עדכניים, ואני רואה סרטי XVID DIVXכרגיל.. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה לאי.מייל בסגנון Outlook , אני רוצה שיהיו כמה דברים שלפי מה שאני יודע אין ב-outlook, בעיקרון אני מחפש תוכנה מגניבה בסגנון incredimail , אני רוצה כשאני נכנס לאי.מייל ויש אי.מייל חדש אני אוכל להגדיר צליל שזה יעשה (אין ב-incredimail ), שתבדוק אוטומטית אי.מייל כל כמה זמן, שתוכל לסנן ספאם . משהו נוח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היה לי מותקן על המחשב INTERNET SECURITY של NORTON .....אי אפשר למחוק אותו אז נכנסתי לREGEDIT ומחקתי אותו מהפעלה ועשיתי ריסט למחשב שלי . אחר כך התקנתי את האנטי וירוס של AVG ושמתי פייר וואל של הווינדוס. (יש לי ווינדוס XP ודפדפן אקספלורר) אחרי הפעולה שמתי לב שבאינטרנט איני מצליח להיכנס לאתרים מאובטחים כמו בנק הפועלים וכו פשוט זה לא מציג לי את הדף בו אני אמור להכניס סיסמא תעזרו לי להבין מה הבעיה שנוצרה ומהו הפתרון המהיר ביותר לתיקון הבעיה. תודה, ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה מהc האם זה אפשרי להתקין מערכת הפעלה על דיסק נוספ ואז אולי אני אוכל לגבות את המידע שלי במקרה שאני אצטרך לפרמט? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי שיר ואני רוצה להוציא את הקול של הזמרת ממנו...איך עושים זאת? הייתי מעוניין באותו זמן גם לשמור על איכות כמה שיותר גבוהה! אשמח אם תוכלו לתת טיפים, תוכנות או שיטות לעשות מקובץ שמע רגיל שיר קריוקי.. בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-