תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה... זה קורה לי במלא אתרים.. כשאני מנסה לראות את התמונה של המסך למשל בכתובת הזו ולוחץ עליה, הדפדפן שלי עובר ממצב של מסך מלא לחלון חלקי מאד קטן עם כל הטאבים שבתוכו וזה ממש מרגיז... http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DEWA&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32 מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנת תוכנה במחשב אשר מעלה לי את השגיאה הבאה: מה הבעיה ? כיצד פותרים אותה ?
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני רק נוגע עם העכבר בקובץ AVI, אפילו סתם פרק של FAMILY GUY מופיעה לי ההודעה ש WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, מה אני יכול לעשות עם זה? לשדרג את המקודד XVID? ניסיתי... לא עוזר... צירפתי תמונה של הההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וובקאם שרכשתי לפני כשנתיים וחצי-שלוש +/- לא ממש סגור על זה.... של לוג'יטק העניין הוא שאני מחפש דרייבר (ואני יודע בוודאות שיש גירסא חדשה, כרגע מותקנת אצלי הגירסא שהגיעה עם המצלמה) אבל אני לא בטוח איזה סוג המצלמה שלי ויש באתר שלהם שתי מצלמות שנראות כמו שלי :-\ ו... לא רשום על המצלמה איזה היא.... הראשונה (לפי האתר של לוג'יטק): Logitech® QuickCam® Sphere MP השניה (גם לפי האתר.... :-\): Logitech® QuickCam® Sphere מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איזה דגם המצלמה שלי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי עבודה שעבדתי עליה בערך חודש ועכשיו כשאני מנסה לפתוח אותה אני לא מצליח, כל פעם נפתחת לי הודעת השגיאה הזאת. ניסיתי להיכנס במצב בטוח, ניסיתי להעביר למחשב אחר ברשת אך נסיונותיי לא צלחו. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברצוני לדעת אם ישנה תוכנה שאני יכול לקחת קובץ AVI ולהדביק לו קובץ תרגום מסוג SRT או SUB, וע"י לחיצת מקש ללא שלבים ארוכים ומתוסבכים פשוט ללחוץ ולקבל קובץ AVI עם התרגום מודבק.?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב, אני לא מצליח לראות את הווידאו בNANA10, אני רק שומע סואנד וללא תמונה (מסך שחור). הדבר קורה גם ב כרום וגם ב IE8. התקנתי את חבילת הקודקים של CCCP.... יש למישהו רעיונות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מלאאאא הודעות בדואר האלקטרוני של ההורים שלי ושלי ואני רוצה לגבות אותם כי אני מחר מפרמט את המחשב איך אני מגבה אותם איפה כל ההודעות שמורות לי? באיזה תקייה הם נמצאים שממנה אני יכול לקחת אותם???
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני משתמש ב za כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה אבל תמיד הייתה לי בעיה. המשאב vsmon.exe לוקח הרבה מאוד זיכרון,אחרי אתחול הוא מתחיל במצב נורמלי של אני חושב מתחת ל 10MB ובמשך השעות והימים הוא פשוט צומח וצומח ולפעמים מגיע לשלב 50MB של זלילת זיכרון. האם יש דרך סביב זה? כל הקונפיגורציה היא ב default חוץ מההגדרות לרשת מחשבים. cookies control on medium add blocking on high web filtering off
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה שהתחילה היום שפתאום הקספרסקי לא מוכן לעלות חשבתי אולי זה וירוס שניטרל אותו אז סרקתי את ה HD בעזרת BOOT DISC של F-PROT ושל MCAFEE שניהם מעודכנים לתחילת החודש (זאת אומרת שדיי מעודכן) והם לא מצאו כלום חשבתי אולי זה SPYWARE או משהו כזה אבל יש לי AD-AWARE SPYBOT ו WINDOWS DEFENDER מותקנים בקיצור הרצתי את שלושתם והתוצאות הם אפשרי לראות כאן גם את תוצאות הסריקה של ADAWARE ו SPYBOT וגם את העובדה ש KASPERSKY לא מוכן לעלות ו DEFENDER לא מוכן להתעדכן חוץ מזה יש את התהליך exmodulbk.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ואין לי מושג מה זה וזה גם התחיל היום אז אולי זה קשור... נ.ב. הקספרסקי חוקי לחלוטין זה לא הבעייה וגם ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, שאלה למומחים: איך אני יוצר תרגום לקטע וידאו שהורדתי מיו-טיוב ומדביק אותם יחד? כולל סנכרון והכל? אני צריך הסבר מא' ועד ת' בבקשה כי אין לי שום ניסיון בנושא
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איפה האפשרות בשועל שדומה לתוסף SessionSaver במקרה שאני יוצא מfirefox ורוצה לשחזר את הלשוניות תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתחפש קבצי MP3 בהארדדיסק בספריות שנבחרו מראש כל כמה זמן שנבחר מראש תמצא את הקבצים ,תבין לבד לפי ה ID3 TAG או לפי השם קובץ מה השם של השיר ותשנה לפי זה את הID3 TAG או שם הקובץ בהתאם (זה אומר שהיא צריכה מאגר של שמות שירים \שמות של להקות בשביל שתדע לזהות איזה שם הוא הנכון (השם של הקובץ או ה ID3 TAG ) ואם היא לא מוצאת במאגר מידע שלה אז היא תשאל את המשתמש לשם להקה \ שם שיר אם היא לא מצאה שם שיר וצריך אופציה שאם יש את המילה Track בשם שיר אז שהיא תשאל מה השם של השיר ותשמיע את השיר בשביל זיהוי ואולי גם תתן רשימה של שירים + מילי שירים של אותה הלהקה בשביל שיהיה קל למשתמש לדעת מה השם של השיר שמושמע אני גם צריך שהתוכנה תדע להכין לבד PLAYLISTS של הלהקות - לכל להקה יהיה…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
פלאגין, שמפאשר לי להגדיר מתי אני רוצה ששיר שבא אחרי השיר הנוכחי, בכמה שניות אחרי\לפני, מן כניסה כזאת במיזוג בין הטראקים. מקווה שהבנתם, בעבר היה לי וזה היה נחמד לשלב את זה בין שיר לשיר שרצים זה אחר זה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מפעיל קובץ וידאו ב Media Player Classic הכל פועל כמו שצריך אבל לפעמים (לא תמיד) במעבר למצב מסך מלא הוידאו לא מופיע לי ובמקום יש פשוט שחור כשאני חוזר לגודל רגיל זה שוב פועל כמו שצריך. מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שבטיפשותי הרבה שיחקתי בפונט Arial...אני נתקל בבעיה מעצבנת למדי בצפיה באתרים ב IE. אתרים מסוימים בעברית (והבעיה היא רק בעברית) מציגים במקום Arial פונטים אחרים. הבעיה נמצאת רק באתרים שנכתבו כך שניתן לצפות בהם בכמה פונטים, לדומגא הפורום הזה, שמאפשר: "font-family: verdana, arial, sans-serif" נראה כאילו IE מסתכל על הפונט הראשון ברשימה - במקרה הר"מ Verdana שלא תואם לעברית, ונותן את הפונט האוטומאטי בעברית, במקום לעבור לבא - Arial. אתרים שכתובים כך שניתן לצפות רק ב Arial מוצגים כראוי. איפסתי את כל ההגדרות של IE, מחקתי והתקנתי מחדש את Arial - אבל שום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה ויכול לעזור? מצורפת תמונה מהפורום הזה, להדגמה. הרבה תודה מראש! [attachment d…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס כזה שמתחבר ב-USB עם כניסות S-VIDEO וקומופוזיסט ללכידת וידאו ממצלמות וכל מקור וידאו אחר. זה הגיע עם תוכנה מיוחדת שמאפשרת צפייה על מסך המחשב אבל אני שואל אם יש תוכנה אחרת שעושה פעולה רק של צפיה על המחשב ובאיכות טובה. אם יש- אשמח לקבל שמות. תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
נדבקתי היום בוירוס ואני לא מצליח להפטר ממנו האקספלורר לא מפסיק להעלות אתרים דוגמת VirusRemover2008 או אתרי הכרויות וכו' מותקן אצלי AVG השתמשתי ב ad-aware וגם ב- Malwarebytes אך הבעיה לא נפטרה אודה לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום הנכון או אם עברתי על איזה חוק... יש לי מחשב נייד של DELL מסוג STUDIO 1535 והוא הגיע כאשר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה.. אני מנסה לפרמט אותו לאקספי ואני לא מצליח ניסיתי עם וינדוס אקס פי SP3 וניסיתי גם להכין בעזרת התוכנה NLITE וינדוס עם הדריברים של הצ'יפסט של המחשב שלי.. ועדין לא הצלחתי.. איך אני יכול לפרמט אותו לאקס פי.. זה די דחוף לי.. אני לא מסתדר עם ויסטה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לאחר כמה דקות שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי חלונית קטנה עם עם הודעה "can not find the macromedia flash". אם אני לוחץ ok החלונית נעלמת ומופיעה שוב לאחר מס' דקות ,עד אשר חולפות כשעתיים ואז המחשב נתקע לגמרי, כאשר הדפדפן (אקספלורר)לא מגיב והאייקון מימין למעלה הופך לריבוע לבן. אני לא מצליח לסגור את הדפדפן בעזרת ה X אלא להקטין אותו בלבד בעזרת ה _. כדי להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לסגור אותו בצורה ידניתץ אשמח לקבל עזרה כיצד לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך שתמליצו לי על תוענה שיכולה לעבוד על מחשב מרוחק מהבית שלי למחשב במשרד ע"י חיבור לאינטרנט הכוונה היא ע"י הגדרת IP ,חוץ מהתוכנה PCANYWHERE. האם ישנה עוד תוכנה רק יותר פשוטה?? אני פשוט לא הצלחתי לעבוד עם ה-PCANYWHERE !!!???? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מוזר, מאז היציאה של IE8 פתאום לא עובד לי הLOGIN של YAHOO למייל... וזה לא שהוא כותב לי סיסמא/שם משתמש לא נכונים, זה מתחיל להכנס פתאום עושה כמו REFRESH ומגיע שוב לעמוד הLOGIN. עדכנתי עכשיו ל3.0.8 וזה גם לא עוזר. אבל מה... בIE TAB וכמובן בIE, זה נכנס למייל כמו גדול. זאת בעיה שממש התחילה לפני כמה ימים ולא עשיתי שום שינוי חומרה/תוכנה. ושמתי לב לעוד משהו, YAHOO מפרסמים את IE8 וממליצים עליו... זה ממש נראה כאילו הם דפקו את משתמשי FIREFOX בכוונה. מישהו מכיר/שותף לבעיה הזאת פה ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מישהו יודע למה כלכך הרבה??? יש שמה FSM32 ....FSMB32...... ועוד F..... יש 15 כאלה דומים .... ועוד BACKWEB.... שהכל שייך לF-SECURE.... בשביל מה כולם? אפשר לצמצם???
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכוונה היא אם יש תוכנה שבודקת אם הרכיבים מתפקדים כמו שהם אמורים לתפקד תחת עומס, תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
1. יש לי FireFox וזה אחלה דפדפן התקנתי Adblock ושמתי לב שהגלישה נהייתה איטית זה באמת ככה או שאני סתם מדמיין? אם זה באמת ככה אז איך מבטלים את ה- Adblock הזה.. (הורדתי אותו מהאתר של FireFox) 2. איזה עידכוני אבטחה כדאי להתקין? (יש לי FireFox 1.0.7) 3. איזה תוספות כדאי לי להוריד? תודה רבה על העזרה ובבקשה אל תגידו שפתחו מלא נושאים על זה כי חיפשתי בפורום ועברתי על 2 הדפים הראשונים ולא מצאתי מה שאני מחפש.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-