תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מלא תמונות, עכשיו אני רוצה שהשם קובץ שלהם יהיה מסודר מ1-100 לדוגמא אם יש לי קבצים בשם ether,srgfwreg,wt,weweew,23r5f,25r,rb,fwe,2jj,f24, וכ"ו אז אני רוצה שזה ישנה את השם שלהם ל: 1,2,3,4,5,6,7,8, מובן? אז בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הי היתה פעם תוכנה שמשנה את השפה של טקסט שהוקלד בשפה לא נכונה כי שכחו לשנות שפה, למישהו יש אולי לינק לתוכנה?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה לדוגמא אם אני רוצה לשנות את כל המקלדת שהיא תתאים לי.... נגיד אני רוצה שבמקום הלחצן של הA יהיה O....בקיצור לסדר מחדש את המקלדת... איך אני עושה את זה?? וכמובן אחרי זה להחזיר את זה למקורי...
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ניסיתי למצוא בגוגל, אבל לא מצאתי משהו נורמלי אשמח אם מישהו ימליץ לי על כזו תוכנה אני מעתיק שירים מדיסקים למחשב בעזרת CDex, והמדיה פלייר כבר דואג לשנות את הID3 Tag על פי האלבום הבעיה היא שאני גם רוצה ששם הקובץ יופיע בפרומט כזה: [artist] - [song] וזה ממש מעצבן לעשות את זה לכל דיסק בנוסף, אולי בעתיד אני אצטרך להוסיף בין שני השמות את שם האלבום, ולעשות את זה ל512 שירים ייקח הרבה מאד זמן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד מהאינטרנט הופעות חיות הבעייה שהשדר מדבר באמצע השיר האם יש תוכנה שיכולה לערוך את השיר ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שמשתיקה תוכנות שרצות ברקע, למשל אם יש לי ווינאמפ ברקע אז להשתיק אותו אבל לא דרך WIN ולא דרכו, דרך תוכנת צד שלישי. [אני מודע לאפשרות להשתיק דרך WIN, היא לא עוזרת במקרה שלי]
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום חברים חרשתי את הגוגל ומצאתי רק את הדרגון הזה שלא עובד רק בשפה האנגלית. אני מחפש תוכנה שתתמלל את מה שאומר לה בשפה העברית, העם משהוא שמע או מכיר תוכנה כזאת? אשמח לעזרה, תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו מכיר כזאת? הכוונה היא לסרטים שאם אני מנסה לנגן אותם לא ניתן להריץ אותם קדימה/לא ניתן לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תוכנה שתתקן קמטים (של התמונה, שנובעות מהתישנות) קיפולים כאלה ואחרים דהייה וכדומה יש בכלל תוכנה כזאת? עריכה: בערך דברים כאלה http://www.fixpics4u.com/images/allenun.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שהבקשה שלי מוזרה, אני בטוח שיש כזה דבר. פשוט בארץ אנשים מחפשים תירגום לעברית מאנגלית או שפות פופולריות יותר. כרגע השפה הכי חשובה לי לתרגום היא טורקית לאנגלית, או טורקית לעברית. מי שימצא יקבל פרס ישראל
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שנועלת ומבקשת סיסמה אחרי כמה דקות ומאפשרת נעילת תוכנות אחרות אם יש תוכנה כזאת כמו SKYPE או תוכנות אחרות שפתוחות תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי היתה לי בעבר תוכנה חמודה שנתנה לי הרבה מידע לגבי הדיסקים הקשיחים שלי כמו כמה זמן הם פועלים כבר או כמה בלאי כבר יש להם ועוד כל מיני דברים מענינים... יש לכם מושג מהי או איך קוראים לה? או אפילו תוכנה דומה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. יש לי דודים קטנים שגולשים לי במחשב הרבה פעמים והרבה במשפחה אני לא רוצה שיחשפו לזווע שיש ביאנטרנט אני מחפש תוכנה שנותנת להיכנס באינטרנט רק לאתרים מוקצים בדפדפן אקפלורר. אני לא מחפש תוכנה שחוסמת תכנים פורנוגרפיים אלה רק שאני יקצה אתרים שאליהם אפשר להיכנס וזהו זה.. אם אפשר שתהיה חינמית אם לא נחפש לזה פיתרון תודה רבה מראש לעוזרים ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני צריך שתוכנה שתתן לי מידע על ההתהליכים במחשב... כך שאני אדע אם אני אוכל למחוק את אותו תהליך והאם הוא חיוני או לא חיוני לתפקוד נורמלי של המערכת... פשוט נמצאים לי במחשב 37 תהליכים מרגע התחלת המחשב וזה נראה לי הרבה... אני צריך גם שהתוכנה תדע למחוק לאלתר את התהליך כדי שהוא לא יחזור פעם נוספת. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שנותנת פרטים על חומרה איזה חומרה יש לי במחשב ושל איזה יצרן פרטים נוספים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? תוכנת מאמן-כושר-אישית
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום. לפני איזה שנה שנה וחצתי השתמשתי בתוכנה כזאת שאתה בעצם יכול להוסיף כותרות למעין עמוד של עיתון יש לך אפשרות רק לעצב את העמוד הראשי כירצונך כלומר אתה רושם איזה כותרות שאתה רוצה מוסיף איזה תמונות שאתה רוצה היה את זה פעם באחד הפורמים בתפוז אם אני זוכר נכון קיצר מישהו מכיר אולי את התוכנה הזאת + יש לו לינק לגירסת ההדגמה השתמשתי בה בעבר היא ממש נחמדה אפשר בבקשה לינק לתוכנה ? אם מישהו יודע בערך על מה אני מדבר אבל לא בטוח רק שישאל כדי להיות בטוח ואם מישהו מכיר תוכנה דומה שגם דרכה ניתן לעצב תמונות כביכול שם עיתון זה יהיה נחמד (התוכנה חוקית היא גם בעברית) אם יש גירסה אנגלית אז סבבה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ועוד תוכנה שיודעה להעלים עיניים אדומות - בתקווה שלא תאמרו לי פוטושוט כי אני מחפש איזה תוכנה קטנטנה ...
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
כי אני מתחיל ללמוד JAVA ואני צריך את זה ושיהיה בה compiler או jdk. משהו כזה. מישהו מכיר ויכול לעזור לי?(וגם להסביר לי מה זה)
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי במחשב כל מיני תיקיות ריקות שאני שוכח למחוק לפעמים... תהיה לי לעזר רב תוכנה קטנה הסורקת את המחשב כולו לתיקיות ריקות ומאפשרת לי לבחור אילו תיקיות ריקות ברצוני להסיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שסורקת דף טקסט כלשהו עם אותה מכונה משולבת(לצורך העניין נניח מכונה של HP) ונותנת לערוך לאחר הסריקה את הטקסט. אות אות, גודל, העתקה, הדגשה, וכו' לא שכמו כתמונה או קובץ PDF יש חייה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כרגע אני עובד על חלונות...אבל יש לי תמונה שגיביתי של המערכת לינוקס שהייתה אצלי, אני רוצה לשחזר אותה אבל לא מוצא כלי שיפתח לי את הקובץ כדי שאוכל להעתיק את כל התכולה. ניסיתי קרך לייוסידי למיניהם אבל כנראה שהייתה בעיה עם הקובץ, אז אני מחפש תוכנה שתעבוד על XP שתוכל לפתוח את קובץ התמונה. תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-