עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by י.לוי,

שלום למומחים. לפני שאני שואל את השאלה ברצוני לפרט את רכיבי המחשב : מעבד AMD 64BIT זכרון 512mb כרטיס מסך ATI RADEON X800GT עם 256 זכרון לוח אם של nforce4 K8 Triton דגם GA-K8NMF-9 צורב DVD של NEC כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ולשאלה: כל פעם שאני מכניס סרט לכונן DVD ומפעיל את תוכנת power dvd החיבור האלחוטי של האינטרנט מתנתק והדרך היחידה להחזיר אותו היא על יד אתחול מחדש של המחשב. מה לדעתכם הבעיה? בעיה נוספת היא שבבדיקה שעשיתי בעזרת מנהל המשימות ראיתי ש % התעסוקה של ה- CPU מאוד גבוה ועומד על כ- 50% מבלי שאני מריץ דבר וחצי דבר על המחשב. כאשר אני מנתק את החיבור האלחוטי לאינטרנט % התעסוקה נופל לכמעט 0% האם ככה צריך להיות? כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה. תודה יואב

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  2. עם איזה תוכנות אפשר לבדוק את הספק כוח האם הוא יציב האם הוא מחזיק את המחשב וכל זה?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנה שמפצלת קיבצי ISO גדולים [3-5 GIGA] לקבצים שאפשר ליצרוב על דיסק רגיל [700MB]. עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שימושי.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by erap129,

אני מוריד פרקים של NARUTO וראיתי עד 83, עכשיו מ84 כל הפרקים אצלי במחשב פגומים (זאת אומרת שאני נכנס רואים לשניה את התמונה ואז WINDOWS נותן לי הודעת שגיאה ושנכנסים לפירוט זאת חתימת השגיאה- AppName: divx player.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: xvid.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000b0ce במחשב של אחותי זה לא קורה והכל פועל בסדר (בDIVX יש אצלה גם כמה קירטועים אבל בWINDOWS MEDIA PLAYER הכל טוב) ואצלי ניסיתי באיזה 1000 נגנים ואף אחד מהם לא פועל גם ניסיתי DIVX REPAIR וניסיתי לקדד לפורמט אחר אבל שום דבר לא פועל....אני כבר מיואש שאני חושב לפרמט בגלל זה כי אני חייב להפעיל את הפרקים הבאים גם ניסיתי להוריד מלא CODECS שונים ומחקתי והתקנתי אותם מלא פעמים... למישהו יש רעיון? :help: ודרך…

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  5. Started by [NOS],

יש כזה דבר? אם כן, עם איזו תוכנה פותחים את זה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. Started by shaiar,

יש לי בעיה עם הסמן של העכבר ב WinXP. לאחר זמן כלשהו של עבודה, פתאום קורה שהסמן של העכבר נתקע. כלומר, אני רואה את הסמן של עכבר באיזה מקום במסך וכשאני זז עם העכבר, הסמן לא זז, אבל אני שם לב לתגובות. כאילו הוא עובד, ופשוט רק המשולש הלבן נשאר תקוע. אחרי שאני מאחתל את המחשב זה מסתדר, אבל זה כבר קרה לי כמה פעמים וזה מתחיל לעצבן. מישהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. הטקסט נראה בסדר, אבל ה"כותרת" נראית מחורבשת. איך מסדרים? תמונה--> http://img73.imageshack.us/img73/5030/problem7ix.jpg

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  8. יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לצפות בסרט שהוא באינטרנט במקום שיהיה על הדף את המסך של מדייה פלייר 10 יש משהו אחר תראו : מה עושים? איך אני מגדיר שרק מדיה פלייר 10 בלבד ינגן סרטים על הדפדפן? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by raul987,

אני לא שומע תסאונד הזה..במשחקים ובאינטרנט מה עושים?? (נ.ב שאני לוחץ בווליום כונטרול..אין לי אפשרוות להוסיף מידי..)

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by wooper,

איזה תוכנה מייצרת cue file ל bin file?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כשלושה ימים המליץ לי חבר על תוכנה המשנה את האייקונים של וינדוס וגורמת להם להראות הרבה יותר יפים, שקופים בקיצור מאוד דומה לMAC. התקנתי את התוכנה והיא באמת נחמדה אבל מאז אני לא יכול להכנס לכל האתרים ברשת. כלומר אני מנסה והאקספלורר פשוט רושם DONE ונתקע. האתרים הינם חוקיים לגמרי ולא אתרי WAREZ או אתרים כחולים. הבעיה היא שהתוכנה לא הותקנה אל תוך תיקייה כל שהיא, אלא במהלך ההתקנה הוא נותן את כל האפשרויות שלה ואז הייתה רק האופציה של כפתור הINSTAL. חיפשתי ברגיסטרי את הקבצים שלה ומחקתי אותם כמו כן ביצעתי חיפוש בכל המחשב והוא לא מוצא אותה, כלומר את הקבצים שלה. ניסיתי לעשות RESTORE אבל הוא נותן לי רק את הנקודה של היום ואתמול ... שמה של התוכנה הוא FlyakiteOSX v2.0 למ…

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  12. התקנתי שלשום את הפייירול ZoneAlarm Pro ועדכנתי אותו לגרסא העכשווית. מאז אני שם לב לאיטיות בגלישה, ואיטיות בתוכנה Azurues (ביטורנט). האם יש איזה מדריך שמסביר איך לקנפג את התכונה וכו', כמו לתת לו רשות לביטורנט שלא יחסופ אותה? האם האנטיספיוור שבתוכנה שווה? כדאי להשאיר אותה? כי אני כבר משתמש בתוכנה אחרת לאנטיספייור. תודה

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  13. Started by Kitzony,

אוקי נתחיל כחה יש לי תוכנות בכלל לא מותקנות על המחשב כמו - limewire שהקובץ על המחשחב הוא exe וזה לא רוצה להסגר אני כמעת בטוח שזה הגורם ללגים אצלי במשחקים. מה אני צריך לעשות כדי לסגור אותם ? ושהם יעבדו רק כשאני לוחץ עליהם ויסגרו שאני סוגר תודה עריכה : וגם אי אפשר למחוק את הקבצים

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Do As Infinity,

כרגע אני משתמש ב-Agnitum Outpost, הוא מגן עלי בצורה טובה אבל אני לא יודע עד כמה. יש פיירוולים אחרים שאתם ממליצים עליהם? אל תמליצו לי על ZoneAlarm כי הוא מסובך ומסורבל נורא ולקנפג אותו זה סיוט.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. שלום! רציתי לשאול אם מישה ויודע איך עושים זום אין לתוך תמונה תוך כדי הסרט (כאילו שהסרט הוא התקרבות לתמונה). עושים את זה הרבה בסרטים דוקומנטריים. אני משתמש בפרימייר פרו. תודה!

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by deso,

יש לי בעיה טיפשה מאוד ב WinZip יש לי קובץ שתקוע בו, ואני מנסה לעשות Extract אבל שם הקובץ ארוך מדי, ואני לא מצליח לשנות את השם דרך WinZip מה צריך לעשות? ???

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by skywalker13,

הנה קבלו זאת החתימה הראשונה שלי. עשיתי אותה בשביל עצמי היא לא לאחרים. אם מישהו יכול לתת לי עצות איך לשפר אותה ולעשות אותה יותר יפה (כמובן אם הסבר איך עושים את זה בפוטושופ) זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Holy,

מאז שהתקנתי NOD32 עם הגדרות דיפולטיות כל פעם שאני מוריד משהו ב-BT אחרי זמן מסויים האינטרנט קופא ולא עובד בשום אפלקציה. אחרי שאני סוגר את ה-BT האינטרנט חוזר לפעול כרגיל יש מצב שזה קשור ל-NOD32? האם זו בעיה ידועה? אני משתמש ב-BitTornado

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  19. עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו הדרייבר של הכרטיס קול לא מותקן לי (יש לי במנהל התקנים סימן שאלה גדל וצהוב שאומר לי את זה) איך אני יודע איזה כרטיס קול יש לי כדי שאני אוכל להוריד ממנו דרייבר??

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by יונדב,

לחברי הפורום שלום רב. עד לפני שבוע המחשב שלי עבד מעולה לגמרי בלי שום תקלה. בוקר אחד אני קם ומפעיל את המחשב ופתאום מזהה שב"המחשב שלי" יש לי את כל מה שהיה פרט לכונן CD שלי ולצורב שלי. כיביתי והפעלתי מחדש את המחשב אך ללא הועיל, פתחתי את המחשב, ניתקתי את החיבורים, ניקיתי קצת אבק, סגרתי את המחשב, הפעלתי ושוב שום דבר לא עבד... (שכחתי לומר, יש לי 2 הארד-דיסקים על המחשב ושניהם פועלים..) אז ניסיתי לחבר כונן אחד מהשניים שיש לי במקום הארד דיסק אחד וזה לא עזר לי אפילו שהורדתי את הג'מפר או ששמתי אותו במקום אחר....פתחתי את "מנהל ההתקנים" (יש לי XP), ראיתי את כל הדברים שמחוברים למחשב שלי והכל היה טוב אבל ליד 2 הכוננים היה ססימן קריאה כזה....לחצתי דאבל קליק על הכונן הראשון והוא כותב לי ש…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  21. היי אני צריך תוכנה או אתר שמאפשרים לראות טלוזיה אונליין - בעיקר ערוץ 1.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  22. Started by borg,

מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  23. Started by icebreak,

http://getthunderbird.com/ המחליף האולטמטיבי של OUTLOOK EXPRESS ? לאחר שאחיו הגדול, FIREFOX 1.5 יצא לפני כמה שבועות, סוף סוף הצטרף ויצא גם TBIRD 1.5 הסופי. עוד לא ניסתי אותו, אבל בקרוב ננסה (נראה מבטיח).

• 55 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by deso,

הי.. אמ אני רוצה גם לדעת איך משתמשים בפרוקסי, ומה התוכנה הכי עדכנית של היום.. :

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים