עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LOL,

שלום, אני משתמש בכרום כמו שאפשר לראות ואתמול פתאום יוטיוב החליט שלא בא שבוא פשוט לא עובד לי יותר על כרום כל פעם שנכנסתי לסירטון פשוט היה מסך שחור במקומו בלי קול או תמונה ניסיתי בפיירפוקס וזה הסכים לעבוד עם שהיום זה החליט לא לעבוד גם בפייר פוקס (בדיוק אותה תופעה של מסך שחור בלי קול ותמונה) וגם באקספלורר זה לא עובד אין לי מושג מה לבדוק או לעשות ואני אשמח לרעיונות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by matan007,

רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה

3. שלום רב, לאחרונה התקנתי את Outlook Connector לאחר שמערכת נענעמייל שודרגה והתבקשתי לעשות כך לפי ההוראות הנמצאות באתר. לאחר התקנת התוכנה התבקשתי ללחוץ ב-OUTLOOK על תפריט Outlook Connector ולאחר מכן ללחוץ על Add a New Account אך לאחר שעשיתי זאת לא נפתח לי שום חלון לצורך הכנסת הפרטים והגדרת החשבון. כמו כן בתצורה הישנה של המייל אני לא מקבל בכלל מיילים דבר אשר פוגע במהלך עבודתי.. מישהו יודע מהי הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Screw_Master,

יש לי עונה מסויימת של Prison Break, ואני מנסה למצוא לה תרגום, הבעיה היא שאני לא מוצא אחד בעברית. מה שאני עושה בינתיים זה מוצא באינטרנט תרגומים לגרסה אחרת, וזה שמתאים מבחינת מה שאומרים זה מה שרואים בתרגום על המסך אני לוקח. הבעיה היא שלא תמיד יש שם משהו 100 אחוז מתאים, והפיתרון הוא להקדים או לאחר את התרגומים שאני מוצא בכמה מאיות שניה. איזה תוכנה שאתם מכירים עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  5. Started by webber44,

שלום, נשלח אליי מייל בoutlook ממחשב MAC (כנראה), לי יש win7. הבעיה היא שכנראה הקידוד של המייל לא מוכר אצלי. ניסתי לשמור את המייל כקובץ HTML ולהמיר את הקידוד בדפדפן אבל זה עדיין ג'יבריש. מי שיודע איך ניתן להמיר את הכתב למשהו קריא אני אשמח לעזרה. זה התוכן של המייל: ��堤庠쪠젧 ᩷帠�� ���ᩧ頣ᯠ58 젧 CVA 堡簤 젱诠졬ᠢ帺頤 벺 ᮧ췺頬�� 鷥�o:p> ॣ䠬꠬䣸骠ॺnbsp;᷹ 졩��ᣩ��pan class="Apple-converted-space"> BRC : 䠭 鹠�� ᠩ帠᩠, 젯 칬姠ຠ䮡簤 室 쩧䠿 ᰥ렡魠ᠦ帠䠢�Ჩ䠤麠벺, 䥧젨鴥젠崩਩ 塼span class="Apple-converted-space"> LYRICA ઠ䫠ᩭ . 죡饠ᯠ䧥줠젠亸鲤 쩨麠ἳpan class="Apple-converted-space"> CT ( 령 ᣥ砹젤CT ᨯ ��㡸魠 쩨頰硩 . 䠭 鹠�� ᮩ�� ॼspan class="Apple-converted-space"> CT 寠 룩 칷嬠᤮ꠤ�� బ⨩ ? 壤  塤

6. שלום החלטתי להשתמש במכונה הוירטואלית לכל הצרכים חוץ ממשחקים איפה מומלץ להתקין תוכנות נגד מזיקים וירוסים וכדומה? בהוסט או ב GUEST ? או בשניהם אני מעדיף לחסוך מקום בהארדיסק וזמן לכן השאלה במקום תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  7. Started by Raziel Elmaliach,

שלום יש לי את התוכנה 5 avid media composer עכשיו הבעיה שלי היא כזאת:יש את הסרגל מעל הtimeline אבל הבעיה היא שחסרים לי הרבה אפשרויות (כי בבית ספר שלי הסרגל עצמו מלא ) ואצלי בבית הוא לא כמו בבית ספר עכשיו השאלה שלי אם חסרים לי כפתורים בתוכנה מאיפה אני יכול להוסיף את מה שחסר (כיאילו אפשר להוריד מהאינטרנט וזה ?) בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  8. Started by ido2309,

שלום, אני משתמש ב- MS Access 2003. נכון לעכשיו, ברגע שאני רק מפעיל את התוכנה, בין עם דרך תוכניות או בלחיצה על קובץ מבוקש, התוכנה נסגרת מיד לאחר הפעלתה ועולה החלון ששואל האם לשלוח דוח שגיאות. הסרתי והתקנתי את התוכנה וניסיתי כל דרך אפשרית אחרת בעזרת חיפוש נרחב לסדר את הבעיה, אך איני מצליח. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by netanelam,

תקשיבו שאני נכנס לפייסבוק מופיע לי הודעה Microsoft Visual C++ Runtime Library וואז זה יוצא לי מכל דפי האינטרנט,וזה קורא לי רק שאני בפייסבוק מה לעשות כדי לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by VoliSuS,

היי.. יצא לי לראות לא מזמן קליפ מושקע ואיך עשו אותו מאחורי הקלעים.. ראיתי שחצי מהקליפ (מה שלא שמתי לב בכלל) עשו אותו ב-AE ובתוכנות תלת מימד אני משער שמאיה אבל אין לי מושג בכל מקרה רציתי לשאול משהו שמעניין אותי המעצבים האלה נמצאים על הסט בזמן הצילומים?? אני מדבר על צילומים של סרט (בסצינות שצריך אותו) או בצילומים של פרסומות..? או שהם יושבים בבית ואחרי הצילומים והכל הם יושבים עם איזה מישהו מההפקה ומדריכים אותו מה לעשות וזה.. אני מתאר לעצמי שהוא לא יושב ומעצב שנייה אחרי שצילמו כן אבל אני זוכר שגם פעם ראיתי מאחורי הקלעים של איזה סרט (עם חייזרים משו) ואז האפטריסט אני זוכר בוודאות שהוא ישב בסט אשכרה עם כל השחקנים וזה וישר אחרי שצילמו העבירו אתזה למחשב שלו (שהיה בסט) והוא …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IRIT1254125,

אני לומדת אסמבלי ... התוכנה הזאת תומכת ב32 ביט והמחשב הנייד שלי ב64 ובגלל זה אני לא מצליחה להתקין אותה במחשב הנייד ... רציתי לדעת אולי יש איזו תוכנה דומה שתומכת ב64 שאני יכולה להוריד או משו כזה ...

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

שמתי לב שבימים האחרונים הכניסה לגוגל לא מאובטחת. למה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  14. Started by Friend,

מהי תוכנת המסרים הפופולארית יותר כיום? האם עדיין משתמשים בתוכנות מסרים, או שהפייסבוק כבר השתלט על התחום? אני די חלוד בכל מה שקשור לאינטרנט וטכנולוגיה, לכן נרשמתי לפורום, די להתעדכן וללמוד דברים חדשים.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  15. Started by Shbd,

אני זקוק מאוד מאוד לתוכנת ועידה נוחה כזאת שיהיה לוח ציור משותף כמו ב- NETMEETING ושכמובן יהיה אפשר לדבר אחד עם השני. ניסיתי את ה- SHAREVIEW ל- WIN7 וזה ממש לא מה שאני צריך. יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  16. אני צריך בשביל לשים דף עם רשימת השירים שיש בכרטיס זיכרון של ה-MP3 ברכב. מדובר בעשרות שירים ואין אפשרות לזכור בע"פ. לכן אני רוצה לשמור בתא כפפות רשימת השמעה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by hichcock,

היי השאלה כזו: בתוכנה winamp יש אפשרות להוסיף תמונה (artwork). כאשר אני בוחר בתמונה - הוא מצרף את קובץ התמונה לתיקייה בה הטראק נמצא. ברגע שאני מוחק את הקובץ (או מעביר לתיקייה אחרת) - התמונה גם כן נמחקת. איך אפשר בעזרת ווינאמפ להפוך את התמונה לקבועה ולמחוק את הקובץ (וכמובן, שהתמונה תישאר)? טיינקס

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  18. שלום רב, רכשתי דיסק קשיח של חברת IOMEGA 3.5" 2TB וברצוני להוריד מאתר היצרן תוכנות גיבוי או כל תוכנה שתועיל לעבודה עם הדיסק. נרשמתי באתר היצרן ואך הנני מתקשה למצוא ולהוריד תוכנות מתאימות. אבקש את עזרתכם להדריך אותי כיצד לבצע את ההורדות. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. בvlc זה לא קורה, אני משתמש בshark 007, ניסיתי להסיר ולהתקין גרסא ישנה יותר.. תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  20. Started by momi2004,

אני זקוק לתוכנה שממירה מ DVD מקורי ל DIVX כדי להציג קטע מסרט במהלך הרצאה. מה התוכנה הטובה ביותר לזה? מצאתי את http://www.labdv.com/dvdx/ יש משהו טוב יותר? כי אני רואה שהיא לא עודכנה הרבה זמן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by mDs,

יש לי אתר שאני לוחץ על העכבר על מספר 1 ואז על הבאה ושוב ושוב. רציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שנותנת לי את האפשרות שאני יגדיר לחצן במקלדת שלי שכל פעם שאני לוחץ עליו זה נגיד ילחץ לי על מקום במסך. ויחסוך ממני את השימוש בעכבר.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  22. Started by KingYes,

שלום לכם, רציתי לברר לגבי התקן שרק עכשיו התקנתי (בדיון הזה), עד עכשיו כמובן זה לא היה מופעל על ידי דרייבר. מה זה משנה באמת? האם זה אמור לשפר ביצועים או משהו כזה? אשמח קצת הרחבה לגבי הדבר הזה, פשוט חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מידע בנושא הזה.

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  23. Started by xjj,

שלום, היו לי שתי כתובות אימייל של msn(ששומש גם למסנג'ר) ולאחרונה ניסיתי להיכנס אליהם שוב וזה כותב לי שאין את הכתובות האלה, האם יש אפשרות לשחזר אותם או להעביר את הכתובות הישנות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by UponTheRose,

שלום, האם אפשרי לקבל טלפונים מאנשים ולענות להם בטקסט בלבד במידה ואין מיקרופון למחשב? כלומר לעשות איתם צ'אט שהם מדברים ואני כותב תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  25. היי תקשיבו יש נתיב לקוקיס של גוגל כרום אני רוצה לגבות אותם ואני לא יודע מאיפה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.