תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום אנשים... אני פה ושם ברשת כל מיני אתרים ותוכנות שנותנות שירות של הורדת שירים מיוטיוב...עד כמה חוקי הדבר? (כנראה שלא). אני רוצה לבנות תוכנה קטנה שמריצה תכנים מיוטיוב , *ללא הורדה* אבל לא מציגה את התוכן בעמוד יוטיוב אוגני...אלא דרך ממש שאני הכנתי. עד כמה הדבר חוקי? והאם יכולים להיווצר לי בעיות מולם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
אבל קבצי ה-TEMP שלהם נשארים. מה עושים? ולמה זה נגרם? (איתחול המחשב לא עזר)
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מישהו יודע למה לגרסא החדשה של ספייבוט לוקח כ"כ הרבה זמן לעלות??? לוקח לי משהו כמו 40 שניות
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד LENOVO WIN 7אשמח להמלצה על תוכנת אנטי וירוס מועדפת תודה,אור
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה... שאני גולש באתר כל הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: היא מופיעה הרבה פעמים אז אני מתעלם ממנה. לאחר זמן מסויים מופיע דוח שגיעות. גם אותו אני מזיז הצידה. ואחרי זה מסויים האתר פשוט נתקע ואז אני יוצא. שיש את ההודעה. אם אני לוחץ על מקש מסויים הוא סוגר לי את האקפלורר של האתר הזה בלבד! זה הקטע. שאתרים אחרים הוא לא סוגר. והוא מופיע רק שאני נמצא באתר הזה... מה אפשר לעשות? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מפעיל אותו אבל אחרי שהו מסם לטעון הוא לא מציג כלום בחלון הראשי ואני לא יכול לעבוד בכלל וניסיתי להתקין מחדש ולא עובד ושום דבר שעשיתי לא זז.... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי ווינדונס 7 באנגלית ע"ג ויסטה בעברית, מה שאומר שלא נעשה שדרוג אלא הותקן "על" - והקצבים הועברה לתיקיה .old. האם ישנה דרך לגרום לכל המיילים או/ו אנשי הקשר שלי שהיו לי באאוטלוק "להתלבש" על האאוטלוק בווינדוס 7? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני פותח את האדובי פרימייר שלי וכל פעם שאני עורך משהו אז קובץ התמונה בסדר אבל האודיו תמיד הופך לOFFLINE בניגוד לאימג' שהם תמיד ONLINE.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? תודה.זה חשוב מאוד.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה לFF שלי אבל כל פעם שאני מוסיף סימניה היא נעלמת אחרי שאני סוגר את הFF למה ? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו אחרי פרמוט, וכשאני מפעיל את ההתקנה של המודם, הוא רושם error loading newdev.dll והודעה אחרי זה הוא רושם שצריך חשבון administrator בשביל להתקין (אני משתמש בווינדווס xp). החשבון שלי הוא כבר administrator. ניסיתי להפעיל את ההתקנה ב- safe mode, ניסיתי להתקין את המודם דרך update driver מה- device manager, וניסיתי להעתיק את הקובץ שחסר מספרייה אחרת במחשב אל ספריית ההתקנה. כלום לא עבד. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה שבה הפיירוול אינו שומר את החוקים שאני נותן לכל דבר גישה לאינטרנט.. יש איזה פיתרון לבעיה? *אני משתמש בגרסה האחרונה של התוכנה 2.0.7.1 גרסת ניסיון
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
SYMANTEC גרסא 9.0.0.
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היום אני עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה והכנתי בה הכל לIMAGE של GHOST עשיתי את ה IMAGE ישירות לדיסק באמצעות GHOST 2005 V.9 עשיתי ריסטארט והכנסתי BOOT GHOST שהיה ברשותי בגירסא 8.2 ...הBOOT לא זיהה את הקובץ..אבל זיהה את הכונן הCDROM חפשתי בתוכנה אם יש שם אשרות להכין BOOT אבל לא מצאתי האם יש פה למישהו מושג איך אני יוכל לעלות את הIMAGE מהדיסק אם GHOST BOOT מתאים בגירסא?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לוקח ממש הרבה זמן לטעון סרטונים הפועלים על נגני FLASH, מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריך להכנת חתימות דרך התוכנה PHOTOSHOP CS4 אבל אם יש תוכנה אחרת שמכינים בה חתימות תוכלו לרשום לי את השם שלה ואני יוריד אותה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אבקש את סליחתכם אם הנושא הזה לא מתאים לפורום. קיבלתי המלצות מכמה חברים להירשם לפורום הזה, האמת שאני הרבה זמן ברשת ושמעתי על האתר אך אף פעם לא טרחתי לבדוק או להירשם, והנה זה בא. מקווה שתוכלו לעזור לי כפי שחברים שלי אמרו לי. בכל מקרה לעניין עצמו - לפני בערך חודש התקינו לי ווינדוס מקורי עם סידיקי , הבעיה שלא רוצים לגלות לי את הסידיקי ומשאירים אותי באפלה , ככה שאני לא רוצה להגיע למצב שעוד כמה חודשים אני יפרמט ואני יעבור מווינדוס חוקי לווינדוס לא חוקי ( לא שאיכפת לי אם זה חוקי או לא פשוט אני מעוניין להישאר עם העדכונים והתוכנות שמיקרוסופט מציעה כחלק מ"תוכנה חוקית" ) בכל מקרה אני בטוח שאפשר לחפש ברג'יסטרי את הקוד ולמצוא אותו , פשוט ניסיתי ולא ממש מצאתי אני אשמח אם …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כה ידוע לי שניתן לבצע בתוכנה זו ובתוכנות מסנג'ר אחרות, שיחות בסיגנון "ווקי טוקי" (רק צד אחד יכול לדבר בזמן נתון, כמו במכשיר קשר או במירס). האם ישנה טכניקה שמאפשרת לבצע במסנג'ר שיחות בסגנון של סקייפ (כלומר שיהיה ניתן לבצע שיחות "רגילות" דרך המסנג'ר, בהן שני הצדדים מדברים בו זמנית כמו בסקייפ ובטלפון)?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המחשב מתקשה בהפעלת תוכנות וזורק החוצה , נאמר לי שהבעיה היא בזכרון ,החלפתי אך זה לא עזר. במנהל ההתץקנים מופיע הסימן אזהרה הצהוב וכך רשום:"התקני זיכרון מסוג flash-pcmcia ובשורה מתחתיה רשום: m-systems diskoxichtp 2000 מה הבעיה ומה הפתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול revolution 5.1 של m-audio. מאז שעברתי לווינדווס 7 החלון של התוכנה חתוך ודווקא החלק של הווליום לא מוצג. ניסיתי להוריד עדכון, לשחק עם האפשרויות ולא הצלחתי להגדיל את החלון. למישהו יש רעיון? צירפתי תמונה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר התקן USB 2.0 כלשהו אני מקבל את ההודעה הבאה: הלוח אם שלי זה DFI LANPARTY ULTRA-D ובדיסק שבא עם הלוח אם אין דרייבר ל USB או משהו כזה ומחיפוש בגוגל הבנתי שאחרי התקנת SP2 זה פותר את הבעיה, אבל ברשותי SP2 והבעייה קיימת. מה אפשר לעשות ? תודה עריכה: עכשיו מצאתי דרייבר של USB בדיסק אבל אני עדיין מקבל תהודעה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זה קורה במחשב ישן היתה התקופה שזה עבד כמו שצריך אבל פרמטתי ופתאום זה התחיל לעשות דיליי רצני והתמונה לא זזה כמעט בכלל.. יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אפשר להכנס למחשב שלכם (לתיקייה שבחרתם) ולהוריד קבצים מהתיקייה ..(דרך הדפדפן) זה לא שרת FTP http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=3418 מומלץ
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-