עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה שמעלימה את כל ההיסטורית חיפוש שכתבתי במנועי חיפוש לדוגמה בגוגל יש תוכנה טובה כזאת?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  2. אם יש לי מתאם IR במחשב אז סביר להניח שקיימת תוכנה שמקליטה את האות IR (מאותה סיבה שהיא שולטת במחשב) האם ניתן להקליט את האות מהמחשב ולשדר בחזרה ? המטרה שלי שאם אני אכוון שלט טלוויזיה למחשב אני אוכל להשתמש במשדר IR כדי לשלוט בטלוויזיה ? תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  3. מחפש תוכנה שמעתיקה שמות של שירים לקובץ טקסט. אשמח לתגובות. תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. יש לי כרטיס קול מובנה SIGMATEL על לוח אם של INTEL ISELTON D946GZTS http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZTS/index.htm לכרטיס הקול יש 3 יציאות ואני מחבר אליהן של כבלים של מערכת הקול שלי. כאשר אני מפעיל מוזיקה אז אני שומע רק ברמקולים שמוגדרים FRONT. בשאר הרמקולים CENTER ן - REAR אני לא שומע אלא אם אני מכניס סרט DVD בפורמט 5.1. האם קיימת תוכנה המאפשרת להפעיל את כל הרמקולים בו זמנית במוזיקה? למעשה אני חושב שאני צריך תוכנית שמגדירה את כל היציאות של כרטיס הקול כ FRONT. (זה לא אפשרי עם התוכנה שמסופקת ע"י אינטל וגם לא עם העדכונים שלהם). תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by somsom9,

יש לי כונן אחד C של 236 ג'יגה ואני רוצה שיהיה לי גם כונן D אני לא יודע מאיפה מורידים תתוכנה ואיך משתמשים בזה תודהה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. הסיום של הקובץ זה RM REALMEDIA אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שמפצלת מקבצי RM ..... (כמו ש VIRTUAL DAB עושה מקבצי MPG WMV.......) מישהו ??...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by coorva,

מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה

8. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבודקת כל רכיב במחשב ואומרת לך איזה רכיב יש לך ומפרטת לך עליו... אני מחפש תוכנה לא סתם שמראה מה יש אלא גם מראה מה הוא יודע לעשות כי אני התקנתי PC MARK ו- SISOFT SANDRA והם לא מספרות לי יותר מדי אני רוצה שהתוכנה גם תראה לי לא רק את החלקים כמו מעבד זכרון לוח אם וכו'... אלא גם DVD צורב ודברים כאלה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש סרטון בFLASH שאני ממש רוצה את המוסיקה שלו, מישהו מכיר תוכנה להפרדה? ניסיתי לגגל אבל לא מצאתי משהו בעובד...[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 17:11:25 אם עוזר לכם לראות את האתר, אז הכתובתhttp://www.websterhall.com/2007_websterhall/video/01_vdo_main.php תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  10. שלום חבר'ס אני מחפש תוכנה שתפריד סאונד של סרט, אל קובץ נפרד. הרעיון הוא לקחת קובץ וידאו של מופע בידור, להוציא ממנו את הסאונד ולצרוב כדי לשמוע ברכב...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by X1000P,

יש תוכנה שמפרשת מי אנגלית לעברית אבל לא מילה מילה את כול המשפט וגם מי עברית לאנגלית יש תוכנה /אתר כזות? ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good ומה רשום כאן ואיך רושמים באנגלית איזה קבוצה יותר טובה ? בבקשה תעזרו

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  12. האם יש את זה רק בוויאמנפ או גם ה-WINDOWS MEDIA PLAYER?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אמרו לי שזו תוכנה בשם sysmetrix אבל הורדתי אותה והתקנתי וזה הופיע לי בצורה אחרת ולא על הרקע כמו שבתמונה... אם זה אכן נעשה עם אותה תוכנה אז בבקשה תסבירו לי איך אני משנה את זה לכמו שבתמונה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שתציג תמונות מתוך תיקייה על הדסקטופ. לא, לא כמו האפשרות להחליף wallpaper כל X זמן מתוך תיקייה, אלא מסגרת נפרדת שתציג תמונה. יש חיה כזאת? לא משנה לי איזו מסגרת זו ולא משנה לי אם זה תוסף לסקינים ל-RAINMETER, הכל יתקבל בברכה.

15. Started by eliav-peretz,

אני מחפש תוכנה ששולחים אותה למישהו פעם אחת ויא שולחת לו את זה הרבה פעמים ומציפה לו את האייסי ואז נתקע לו המחשב..! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. שלום, אני מחפש תוכנה לצילום המסך, פשוטה וקלה, שתפעל ברקע מבלי שישימו לב אלייה, וכאשר אני ילחץ print screen במקלדת , כמה פעמים שאני ארצה , אחד אחרי השני כל כמה שניות -הוא יזכור את כל הצילומים בממורי, ולא רק את האחרון שלחצתי, וידביק את כולם בצייר או משהו בסגנון[u/] האם יש דבר כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה לדוגמא אני עוצר קטע מוידאו כל שהו, אז אני רוצה שהתוכנה תצלם את הקטע מהוידאו במסך כמו PrtSCR רק שהתוכנה תוכל לצלם קטעי וידאו עצורים..תודה מראש=]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by yogi01,

או לחילופין תוכנה שמקליטה את המסך, כמובן חינמית. תודה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. או במלים אחרות - מקליטה ושומרת בזמן אמת את כל מה שכרטיס הקול שולח לרמקולים, בעדיפות לפורמט mp3. ואני לא מתכוון לשרוורים שמקליטים דקה וזהו, כאלה לא חסרים לי.

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  20. מחפש תוכנה ששומרת כקובץ וידאו (כולל אודיו) את מה שקורה על מסך המחשב (אם זה חשוב זה לא ישומש לשמירת ישומיי 3D). צריך משהו נוח שיעבוד על WIN XP. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. אני מודע שיש הרבה תוכנות שעושות את זה אבל אני מחפש תוכנה שעל ידי לחיצה על שילוב מקשים במקלדת, תתחיל להקליט וידאו מהמצלמה ושכמובן תרוץ ברקע, את זה לא הצלחתי למצוא עדיין. יש לי מצלמה Logitech C270 HD אומנם היא מגיעה עם תוכנה שגם מקליטה אבל אין אפשרות לעשות זאת על ידי שילוב מקשים.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  22. מדובר על מחשב עם שני מסכים. אני מעוניין להקליט שני חלונות נפרדים בדפדפן (מדובר בשידור חי משני אתרים שונים) בשני הקלטות שונות. או איך מקליטים שידור חי מאתר אינטרנט? אני רוצה להקליט שידורים חיים באינטרנט של שני אתרים שונים אבל שההקלטות יהיו נפרדות לכל אתר. תוכנה חינמית או בתשלום, לא משנה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני צריך בדחיפות תוכנה שיודעת להקליט וידאו וקול , לדוגמא הרצאה שמועברת בחיי באמצעות SKYPE ואני רוצה להקליט את השיעור/הרצאה ליתר דיוק ההרצאה מועברת באמצעות התוכנה "GOTOMEETING" אונליין כך שאני שומע ורואה כל מה שהמרצה מציג מהמחשב שלו יש תוכנה להקלטה יעודית? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.