עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ROYAL125,

מישהו יכול להגיד לי איך אני מאחד כוננים עם התוכנה magic partition

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  2. זוהי הבעיה http://img172.imageshack.us/img172/5635/24122566lc4.jpg מה עליי לעשות? להתקין מחדש את הSetPoint? או שיש פיתרון אחר עדיף?

3. Started by jepe,

שלום. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שמאפשרת שליחת פקס לאנשים דרך המחשב מבלי שיש לי פקס בבית? כמו שיש תוכנות ששולחות SMS מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by ben060,

אז ככה: מידי פעם כשאני עובד עם המחשב מופיע לי ההודעה הזאת: (ראו תמונה) כשאני לוחץ על ביטול אני מקבל את המלבן התחתון. נראה לי שזה רוגלות שיושבות על המחשב. לצורך ניקיון המחשב הרצתי את ADAWERE אבל זה עדיין לא נעלם. כשאני רוצה להיכנס לרגיסטרי הוא גם את זה לא נותן לי הוא כותב: אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך, ולאחר כמה שניות הוא מעלים מעצמו את ההודעה. יש לי הרגשה שזה וירוס או משהו כזה. מה אתם מציעים לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  5. במחשבי הנטבוק הפלאש כשהוא על איכות מקסימלית (שזו הברירת מחדל) מאוד כבד לו, ובד"כ אפשר לבחור לכל פלאש שפתוח רמת איכות מנמוך לבנוני ועד גבוה. הבעיה שזה עובד רק אל אחד אחד ואל אותו אחד בלבד לאותו רגע. יש אפשרות לבחור שיפעיל את הפלאש תמיד על איכות בינונית?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. Started by amitey,

האם מישהו מכיר תוכנת מדיה סנטר מקבילה לזו שבויסטה שאפשר להתקין עם ה XP???? אני לא רוצה לקנות את הויטה רק כדי שיהיה לי מדיה סנטר.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  8. איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sxs,

איך אני שומר אי-מיילים??? איפה הם נמצאים? אני רוצה להעברי אותם ל-Outlook Express שיהיה על ה-WinXP... PLEASE HELP

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by levy18,

שלום, יש לי רמקולים חדשים יחסית פשוטים אבל יש גם סאב וופר קטן אבל לא משנה מה אני עושה הרמקולים לא רוצים להוציא צליל... האור ברמקולים עובד שאני מחבר את החיבור הירוק שלהם למחשב אז שומעים שיש משהו כזה קחו קחו קחו אבל לא עובד...עכשיו בווינדוס למטה (7) זה מכוון ל-s\pdif אין speakers זה קשור אולי? מחקתי את הדרייברים שלו ושוב התקנתי....את המחשב פירקתי וחיברתי את החיבור הקטן של ה-HD במקום ac\97 גם לא עבד מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי לחבר גם אוזניות ולא שמעו כלום...אני יודע שזה לא הכי רלוונטי אבל המחשב חדש בן כמה ימים לכן נראה לי שזה קשור להגדרות בווינדוס ולוא דווקא לחומרה ו...יש לו גם כרטיס טלוויזיה במחשב יכול להיות שיש התנגשות כלשהי? ו...עוד משהו קטנטן...כשאני מפעיל לדוגמא שיר …

11. זה לא עושה אצלי autorun יותר משום כונן מה לעשות די להחזיר את המצב לפעילות תקינה? תודה.

12. Started by rap_tr,

שלום, יש לי בעיה ב-FF, בכל פעם שאני יוצא הוא שוכח את כל העוגיות שנשמרו בפעם האחרונה שהשתמשתי בו.. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by roee01,

למה שאני מפעיל נגיד סרטון ביוטיוב אני לא שומע קול?? יש לי רמקולים והם פועלים... רק שאני מנסה לשמוע משהו באינטרנט אני לא מצליח.. ניסיתי גם בדפדפן של פיירפוקס וגם של אקספלורר... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ‏‏ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by a3x,

שלום לכלום, קודם כל אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון, הבעיה שלי, בהתחלה חשבתי שזה משונה שזה ככה, קראתי קצת בפורומים בחו"ל והבנתי שהרבה סובלים מהבעיה אבל אף פעם לא הבנתי אם באמת קיים פתרון הגיוני או לא, אני משתמש ב-Windows 7, עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של Creative, והדרייבר הכי חדש של Realtek מותקן אצלי, עם זאת עדיין שני הרמקולים האחוריים אני אומנם שומע אותם (ניתקלתי בהרבה שבכלל לא שומעים), אני שומע אבל נורא נורא חלש, ניסיתי להגביר דרך הלוח בקרה והכל עומד על 100%. שידרגתי לא מזמן לוינדוס 7, לפני הייתי משתמש בWindows Xp, והרמקולים עבדו מעולה.. כעת, האם מישהו ניתקל בבעיה כזאת, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת, ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אבל זה לא כל כך פתר את הבעיה :\ א…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by gshhar,

תודה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by bobby323,

שווה משהו,רואים הבדל, תומך ב powerdDvd ו MP2player

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by gal1,

יש לי במקלדת את הכפתרוםי שמעבירים שירים אבל זה מעביר רק במדייה פלייר אפשר לעשות שזה יעביר שירים בוינאמפ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם. עכשיו נכנסתי לאתר של מוזילה ודרכו הורדתי את הגרסא החדשה של פיירפוקס, ה1.5. מהרגע שהתקנתי החלו הבעיות. מצורפת תמונה שתעזור לי לפרט את בעיותי. 1) תמיד, מהרגע שאני מפעיל את הפיירפוקס אני רואה את הדבר הזה בצד, כאשר אני שם עליו את העכבר הוא מגיב(נהיה כחול), אבל חוץ מזה כלום. 2) אם אני מנסה להיכנס לאפשרויות, לא עולה בפני בעצם שום חלון, חוץ מהכפתורים הללו. 3) אין לי פס גלילה בצד וזה די מעצבן. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by parker8,

לאחרונה אני נתקל בהרבה חלונות כאלה (כמו ויזה לארה"ב וכ'ו) כשפעם זה לא קרה לי ב-FF... יש לציין שעשיתי סריקות AD-AWARE וכ'ו, אבל אני לא חושב שכאן הבעיה. מה לעשות? זה נורא מציק... תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה טובה להפיכת קבצי FLAC לMP3. יש המלצות? עדיף שתהיה חינמית. תודה לעוזרים! אלון

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. עשיתי את אלו לפני שנה בתוכנה לא כל כך מוכרת לשוק הגרפיקה ועדיין אני חושב שהתמונות יצאו פצצה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by natnat,

שלום, אני משתמשת חדשה ב- one note ורציתי לברר אם אני עובדת על החוברת כחוברת משותפת עם אנשים אשר לא כל כך בקיאים בOne note ואני רוצה ליצור מעיין עמוד ראשי עם הפנייות, אשר בו יופיע קישור לכל נושא שאני מעוניינת שהאדם השני - יענה לו בו על שאלה- או ייתן את התייחסותו... בקיצור אני רוצה ליצור מעיין תוכן עניינים שיציג כל פעם רק את המשימות הפתוחות... האם אפשרי? המון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  24. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול למצוא סטיק/ממיר כזה שיתחבר למחשב נייד דרך USB 2/3 או אפילו type-c. חשוב שזה יהיה עם התקן כזה שמחובר לאנטנה ולא דרך אינטרנט (כדוגמת קודי). המחשב בשימוש של אבא שלי והוא בנאדם מאוד מאוד מבוגר וללא אינטרנט במקום בו הוא משתמש במחשב. אני מחפש משהו שלאחר שהמחשב עולה (WINDOWS 10) הוא רק יצטרך ללחוץ על קיצור דרך שאשים על שולחן העבודה ובכך לצפות בשידורים (עדיף ממיר/סטיק עם שלט). תודה רבה לכל מי שיענה, יעזור, יציע ויסביר, אני פשוט לא מבין בזה. (אין בעיה גם לרכוש דרך אתרים בחו"ל!) כמובן אשמח למשהו במחיר מאוד מינימלי אבל עם איכות טובה מאוד. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום חברים, קניתי תבנית FLASH XML מחו"ל כמובן עם העברית יש בעיה נוראית השאלה איך מסדרים את זה עם AS3 נכון שישנם את התוכנות שהופכות טקסט הבעיה אצלי היא אחרת אם אני רושם יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן התוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן אז אני מודע לכך שאי אפשר להוסיף שום מילה לועזית בתוך טקסט רץ עברי ולא נקודה בסוף משפט אבל אני חייב עזרה עם RTL באקשן סקריפט 3 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.