תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון אם אני מסיר תוכנה אז תמיד יש כל מיני שאריות אז אני מחפש תוכנה שתעלים אותם לגמריי. יש משהו כזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שמוחקת כל קובץ שאני מבקש... אפילו אם הוא נמצא בשימוש (יש לי קבצים ותקיות שאי אפשר למחוק, מופיעה לי שגיאה שהקובץ בשימוש)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שמונה תעבורה עבור חיבור רשת מסוים, למשל Local Area Connection.. מעדיף שיהיה חינמי תודה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
למי שמכיר ישנו מעין רכיב חומרה שנקרא MAGIC CARD שהוא נכנס לאחד מכונני ה IDE ואז מונע שמירת שינויים במחשב לאחר כיבוי או RESTART, לרוב הוא בתוך בתי ספר וכדומה למנוע נזקים, השאלה שלי האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות את אותו הדבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
לאחר שיחה עם ThePorscher הבנתי שאין תוכנה שממירה את המספר ICQ בIP אך הוא שלח תוכנה בשם ICQIP התוכנה נותנת לי IP של רשימת חברים, ורק של מי שONLINE אני מחפש תוכנה אחרת אולי יותר מתקדמת\טובה, ANIWAY אם תביאו לי שם של תוכנה אני ישמח לקבלה ואם תביאו לי לינק אני ישמח אפילו עוד יותר ;D בתודה מראש naorai
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היא עושה סריקה של איזה 20 דקות...ומוצאת תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קיימים אצלי מספר רב סרטונים מיוטיוב שאני מעוניין לסדר לפי רזולוציה (ליצור תיקייה לכל רזולוציה) אך לא מצאתי תוכנה שתעשה זאת. לדוגמא, אני מעוניין להגדיר לתוכנה שתמצא לי כל סרטון וידאו ברזולוציה של 320X240 ותסדר אותם באופן אוטומטי בתוך תיקייה שאני אגדיר לה. מצידי שהתוכנה רק תציג את כל הקבצים הנ"ל בצורה מסודרת ואני אסדר לפי תיקיות. מישהו נתקל בתוכנה כזו? מצאתי תוכנה כזו שמיועדת לתמונות אך לא מצאתי דבר דומה לקטעי וידאו.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
האתר שאני רוצה להוריד הוא ממש פשוט אולי 20 עמודים בלחץ של html פשוט ככה שלא צריך משהו מסובך
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמורידה אתרים פשוטים (15-20 דפים) אני צריך לגבות את האתר של החברה שאני עובד בה.... ומאחר לאף אחד כאן אין מושג איך בכלל העלו את האתר נראה לי שזו האופציה הכי מהירה כרגע
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איזו תוכנה תוריד לי מהר?....ותשמור לי את היעד (קישור) של הלינק להורדה...גם אם אני יפסיק אותה באמצע..??????? תוכנה וגירסא ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שמורידה סרטונים מהאינטרנט, עכשיו היה לי מנהל הורדות שעושה את זה IDMAN אבל כשאני רציתי להוריד משהו ללא התוכנה הוא לא נתן לי, ויש אתרים שלא מוכנים שיורידו מהם דרך מנהל הורדות, אז אני מחפש פיתרון לבעיה, תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינץ' רגיל ושאני רואה סרטים אז יש שוליים שחורים למעלה ולמטה. יש תוכנה שמותחת את המסך ? שאני יראה על כל המסך את התמונה ? תודה לעוזרים. :-[
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה גישה לאייפוד שלי דרך הדוס שהוא יופיע ככונן נוסף רק דרך הדוס במחשב ללא מערכת הפעלה, הארד דיסק מפורמט וגם תוכנה שתאפשר לי לעשות BOOT דרך התקן USB כמו DISKONKEY למה אני צריך את זה... יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite 1900 שהסידי שלו התקלקל והדיסק שלו מפורמט, האמצעים היחידים לגישה אליו זה דרך FLOPPY ו USB צריך להתקין מערכת הפעלה, ניסיתי ישירות דרך קובץ GHOST שיש לי על האייפוד אבל ההתקנה נתקעת. אז חשבתי להעתיק אותו לכונן אחד ולהתקין על השני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להתקין על המחשב הנייד שלי שמחובר לאינטרנט בנט סטיק של סלקום. האם ישנה תוכנה שמזהה לפי האינטרנט היכן אני נמצא ? מחפש תוכנה שתחליף את השימוש ב- WAZE/IGO . במידה ואין כזאת - האם ניתן לקנות מקלט GPS שמתחבר ל-USB במחשב ועליו להתקין WAZE/IGO ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 קבצים של תרגום נגיד יש לי CD1 וCD2 אז שתחבר לי אותם לקובץ אחד כי הסרט לא מחולק השמח לתגובות אם בכלל יש כזאת תוכנה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שמחברת קבצי VOB. שהתוכנה תוכל לחבר לי מספר קבצי VOB שאני אבחר. תודה ענקית מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחבר את התרגום לסרט אבל שלא תפגע באיכות של הסרט תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! העברתי קובץ REGSTIRY ממחשב אחר להארדיסק חיצוני והוא לא רוצה להימחק לי ... אני צריך את התוכנה שמוחקת אותו! תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 762 צפיות
-