תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התחילו להופיע לי BSOD..... וכשאני מנסה להציג סרטים זה מופיע: the following pin(s) failed to find a connectable filter
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם קיים פילטר,פלאגין, תוכנה שמורידה את ה ALIASING (שינון) מהתמונות? לדוגמא תמונה של משחק בלי ANTIALIASING...
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם מודם ואני רוצה לחבר לקו טלפון להתקשר דרכו איזה תוכנה הכי ממולצת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תראו אני מבקש כמה דברים 1.מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט מאוד על איך לשלב תמונות עם צבעים שונים או בכלל עם כלי הגרניט משהו כזה... 2.ואני צריך אתה שיש בו כל מיני דריכים לרקעים שונים... תודה באמת לעוזרים כי אני חדש
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שממירה קובץ תמונה bmp ל gif מבלי לפגוע בתמונה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המחשב שלי מחדש יש לי מספר שניות או דקה שאני יכול להתחיל לבוד עם שולחן עבודה היה פה הודעה כזאת והוא אמר לעשות איחוי והכל לבדוק וירוסים עשיתי את זה והכל ב MSCONFIG יש דברים שעולים CCAPP שזה Norton Internet Security2006 וגם Norton SystemWorks2006 וגם את התוכנה של מיקרוסופט למקלדת והעכבר מה אפשר לעשות עוד לבדוק בשביל שהמחשב יעלה יותר מהר
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב הוא p4 1600 בן שלוש שנים 512mb geil חדשים יחסית hd80giga westren חדש גם כן כרטיס מסך RADEON 9550 256 החיבור לאינטרנט הוא דרך מודם כבלים להאב ולכרטיס רשת 1.5K הבעיה היא בכל קובץ שאני מוריד מעל כמה עשרות מגה ולא משנה אם דרך שיתוף קבצים או ישירות מהאתר ,יוצא בסוף פגוע בCRC הקובץ עצמו לא פגוע כולו אלה באזורים קטנים אבל זה לא משנה כי ההתקנה לא מוצלחת בכל מקרה. ניסיתי להוריד אין סוף קבצים מאתרים שונים וכמעט תמיד הם פגועים. בתוכנת שיתוף הוא עובר את בדיקת הCRC בהצלחה ובהתקנה הוא עושה בעיות הבעיה קורה גם כשאני מנסה לפתוח קובץ ZIP אוRAR למרות שבבדיקת הקובץ הכל בסדר בEXTRACTION שלו הוא CORRUPDED מקווה שלמישהו יש את הידע בלעזור לי, מודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אולי אחי שיחק בהגדרות בעבר זה לא היה ככה (הרקע השחור מאחורי הכתוביות )
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי אימיול 4.2 ואני רוצה לשדרג אותו בשביל שבחיפוש זה ימצא לי יותר ממי להוריד וכמובן יוריד יותר מהר... איך אני עושה את זה? (צריך למחוק לפני זה את האימיול הישן או לא?) ולאיזה גירסא הכי טוב לשדרג? או שבכלל עדיף תוכנה אחרת?? מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מעוניין לבצע גיבוי לכל המחשב, אפשר בעזרת האשף של XP ואחר כך לפצל את הקובץ כך שאפשר יהיה לצרוב במספר DVD. אפשר לבצע את כל התהליך בעזרת zip או winrar כולל הפיצול? איך אפשר לבצע? תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כאמור מעוניין להקליט סרטון טיסה של flight simulator 2004 ב- full screen יש לי במחשב walk & follow בשימוש active camera לא בשימוש כרגע ulead video studio 8 se ulead dvd movie factory 3 se כיצד ניתן בעזרתם להפיק סרטון ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ב OUTLOOK יש לי BLOCK SENDER איך אני עושה את זה ב GMAIL ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
-
שלום לכווווווווווולם !!! יש לי בעייה קצת מוזרה . יש לי מדפסת משולבת - HP 5500 , ולפני כמה ימים התוכנות שבאות ביחד עם ההתקנה , תוכנות שאחראיות לכך שאני אוכל לשלוח פקס מהמחשב ואו לסרוק מסמכים למחשב הפסיקו לפעול . אין לי רוגלות ולא וירוסים ובכול זאת לא הצלחתי להפעיל אותן . חשוב לציין שפעולות שלא זקוקות למחשב כמו משלוח פקס או העתקת מסמכים עובדים טוב כך שזה לא המדפסת עצמה. ועכשיו לבעייה האמיתית ... נכנעתי לבסוף וניסיתי להסיר את המדפסת מתוך הוספה\הסרה ופשוט כול פעם שאני מגיע לשלב שבו הוא כאילו מתחיל להסיר המחשב או נתקע או מוציא מסך כחול. התקשרתי לתמיכה של HP ובהדרכתם ניסינו להסיר את המדפסת דרך קובץ אצווה אך שוב ברגע שהוא מגיע למחצית הדרך המחשב מוציא מסך כחול. לבסוף בתמיכה אמר…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:32:03, on 18/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\TerraTec\Sche…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
DVDSHRINK איך מישתמשים בתוכנה הזאת ומה אפשר לעשות איתה האם זה נכון שאפשר להכניס 8 ג'יגה לתוך מדיה של 4.5 ג'יגה ???
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי ידידה ושאני שולח לה הודעה היא לא רואה אותה רק אם היא שולחת לי הודעה אז היא כן רואה תהודעות שאני שולח לה למה זה? ואצל מי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה ליצרת טראקים תודה למי שמביא!
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הסמל של המחשבים ליד השעון עובד אבל שאני מנסה להיכנס לאתרים אז עולה הדף הלא זמין גם באימיול אף שרת לא מתחבר סגרתי את האנטי וירוס (Kaspersky ) והכל עובד מה יכולה להיות הבעיה זה קורה לפעמים
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני כותב את כל האימיילים שלי בדואר רשת בלי להשתמש בתוכנות דואר שונות. קורה לי הרבה כשאני מקליד מהר שפתאום FF חוזר עמוד אחד אחורה ואני מאבד את כל הכתיבה. אני משוכנע שזה נגרם מאיזה צירוף מקשים, אבל אני לא יודע איזה צירוף ואיך מבטלים את הקיצור מקשים הזה? (אני רוצה לבטל לגמרי את האפשרות לעבור בין דפים עם המקלדת) אגב, זה לא קורה מלחיצה על ALT + חץ שמאלה. תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מנסה לשים Scheduled Task אבל זה לא עובד. רשום שלא הוכנסה סיסמה, אבל לשם משתמש שלי אין סיסמה! ניסיתי סתם לחרבש סיסמה אבל זה נותן שגיאה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשים לשם המשתמש שלי סיסמה אבל אני לא מעוניין בכך. למישהו יש פתרון אחר שלא כולל תוכנה חיצונית?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ torrent ואני לא רוצה שייפתח לי התפריט הבא סימנתי שיעשה את זה באופן אוטומטי אבל הוא שב ופותח לי את התפריט הזה... למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני יודע שאני עומד לשאול שאלה אולי מעט "מורכבת" , ואני יברך ויודה לכול מי שיענה לי בעניין. יש לי מחשב ובו וינדוס 98 באנגלית ,אני מעוניין להתקין וינדוס 98 גירסה שניה בעברית בנוסף. מאחר ויש לי תוכנות ודברים חשובים ואני מעוניין לשדרג . ידוע לי שחלונות ME/98/95 דורשת שהמחיצה שלה תהיה המחיצה הראשונה (כלומר c) ולכן אני צריך "להחביא" את המחיצה הראשונה (מחיצה c) ולהתקין את הוינדוס השני (וינדוס 98 se) ולאחר ההתקנה "לגלות" את המחיצה . ולכן רציתי לשאול כיצד מתקנים ? והאם התוכנה acronis os selector או התוכנה PQboot של partition magic יעילות לצורך כך? אם אפשר לתת לי קישור למאמר כלשהו או הסבר מפורט אפילו באנגלית אשמח מאוד ואודה על כך . תודה מקרב לב וסליחה על בורותי בתודה יניב או לפחות …
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-